Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Sistemul Audio de pe Masina Mea (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea.html)
-   -   Seat Ibiza - Powered by DD (https://forum.4tuning.ro/384-sistemul-audio-masina-mea/9008-seat-ibiza-powered-by-dd.html)

ReLLaXX 21-10-05 02:16

La peste 140 db masina are nevoie de pregatiri mai deosebite. E una sa atragi priviri. Dar in competitii rezultatul conteaza, nu aspectul. Ma gandesc aici mai ales la DB Drag.

pesteimputit 21-10-05 02:18

gresesti cu atitudinea..
ideea nu este sa dai rusine ci sa fii tu multumit de sunet...

inca o chestie

la voulumul ala imens pe care ti l-au aratat oamenii astia pe aici nu cred ca ai sanse sa faci mare lucru cu el...
in saled sunt curios de ce volum are nevoie...

si daca tu nu insonorizezi masina vei asculta numai tabla....
(si asta iti spun din experienta)

oricum succes cu montajul si daca ai odata timp poate ne vedem prin oras sa vad si eu ce se misca acolo la tine(in afara de plamanii pasagerilor :lol: ) :D

Ground Zero 21-10-05 11:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pesteimputit\"
gresesti cu atitudinea..
ideea nu este sa dai rusine ci sa fii tu multumit de sunet...

inca o chestie

la voulumul ala imens pe care ti l-au aratat oamenii astia pe aici nu cred ca ai sanse sa faci mare lucru cu el...
in saled sunt curios de ce volum are nevoie...

189litri, exact cat are nevoie Solobaricul de 15 in incinta Deep-Bass & SPL!

FlippE[R]75 21-10-05 14:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"vpower16v\"
vad k mai inteles gresit...... :? vad k baiatul stie c vrea ,si nu e chiar p afara ,si vad k se duce la oameni care stiu ...nu isi face el acasa .... si eu am vrut sa zic k nu se pot face toate odata ...

e adevarat ce zici tu ... dar se pot face altele inainte de sub si amplif ca sa poti sa le asculti ... :wink:

god2me - e bine ca ai curajul sa pui monstru ala intr-o ibiza fara nici o izolare ... acum sa vedem daca pica ceva .... ca teoretic ... ar trebui sa sara multe so .... mergi si izoleaza masina si intareste-o inainte de altceva ...

just an opinion

god2me 21-10-05 17:18

o sa o izolez ca asa au zis si baietii aia care ma ajuta... dar in dimineata asta m-am trezit racit cobza si am stat in pat pana acum si nu am apucat sa mai trec pe la ei, dar sper ca maine sa fiu pe la ei

NILS_BUCURESTI 22-10-05 00:21

Nu stiu cine a zis ca iti face tie incinta BASS REFLEX pt soloX ul asta asa de mica cat sa incapa in portbagajul tau.La tine din pacate nu cred ca incape nici incinta compacta de la sealed :(

god2me 22-10-05 00:56

pai e cineva care sta in chitila si traieste din asta pe la vreo 50 ani

NILS_BUCURESTI 22-10-05 02:22

Sunt sceptic ca o sa poata el face cumva CORECT incinta bass reflex care sa incapa la tine dar...cine stie... :P Cand e gata pune si tu poze.Iar apoi poate ne intalnim mai multi curiosi sa iti vedem bomba. :wink:
BAFTA !

NILS_BUCURESTI 22-10-05 02:24

Si pana una alta hai maine la DbDrag (pe la 10 ar fi bine sa ajungi :wink: ) sa mai vezi si alte sisteme ca poate te inspiri (mai ceri o parere ..etc)

god2me 22-10-05 05:20

unde sa merg?

god2me 23-10-05 01:24

azi am fost si am facut poze la ce a mai venit: capacitor, statia pe 4 canale pt boxe si casul meu

god2me 23-10-05 01:25

1 Attachment(s)
capacitorul de la dietz de 20 farazi

god2me 23-10-05 01:26

1 Attachment(s)
statia de la west coast customs orion pe 4 canale pt boxele din usi

god2me 23-10-05 01:29

1 Attachment(s)
si casul meu care din pacate este cel de deasupra

pesteimputit 24-10-05 01:43

cassul tau este un sony???
ca nu inteleg nimica din poza aia miscata...
oricum daca chiar reusesti sa faci ceva calumea nu prea o sa ai cu cine sa dicuti la dBDrag

GYM 24-10-05 02:07

Este un proiect \"infricosator\", pregateste cineva o masina cu 2 SoloX-uri. Sa vedem.....

god2me 24-10-05 03:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GYM\"
Este un proiect \"infricosator\", pregateste cineva o masina cu 2 SoloX-uri. Sa vedem.....

pt 2 solox chiar iti trebuie o masina calumea de mare, sti cumva ce masina are sau daca e din bucuresti, sau daca s-a apucat sau are de gand ca daca da sa vina pe forum cu niste poze ca tare sunt curios el pe ce componente merge si in ce masina are de gand sa faca asta

god2me 24-10-05 04:05

Re:

[quote=\"pesteimputit\"]cassul tau este un sonsorry pt poza aia miscata... am zis ca e kenwood mai sus in topic dar daca te chinui un pic se poate citi kenwood pe cas (cum ziceam primul de sus)

pesteimputit 24-10-05 10:28

scuze...
parea a fi un sony...
am incercat sa si prelucrez nitel poza dar degeaba...

god2me 26-10-05 10:48

mama... maine tre sa fie gata incinta la sub si nu mai am rabdare...

cls21b_EVO 26-10-05 15:22

Am stat si am citit toate cele patru pagini...ce pot sa zic ......
Intresant acest proiect dar mi se pare ca faci deja prea multe compromisuri...si crede ma ...la nivelul la care ai sarit tu , nu e loc de compromisuri.(Ti o spun din propria experienta)
Incearca sa mai intrebi si lumea de aici dak ai ceva nedumeriri ...nu ii asculta pe cei cu care lucrezi pana la capat...
In rest iti urez succes si multa bafta...sper sa ne vedem la urmatorul dBDrag.

Corbu` 26-10-05 17:31

god2me....nu pot sa zic decat ca te felicit.....o idee indrazneatza shi destul de multzi bani investitzi .....deci....sa nu fim rautacioshi shi sa nu'l mai descurajam (oricum multzi dintre voi atzi vrea ce are el pe mashina...).....bafta in continuare :peace:

zolee 27-10-05 17:09

Am citit si eu cele 5 pagini de pana acum!! Chiar daca toti au avut cam aceasi parere nu ma pot abtine sa nu comentez si eu ceva!! :oops:
Bineinteles fiecare ar face in felul lui de aia si sunt atatea variante si branduri ca daca nu stai sa analizezi foarte bine situatia nici nu sti ce sa cumperi sau daca ai impresia ca ai ales bine iti dai seama pe parcurs de greselile facute.
In primul rand din punct de vedere sunet in faza in care esti acuma se putea ajunge cred eu cu sfert din bani investiti + cu inca un sfert deja izolai bine masina........
Putem sa stam sa tot cautam si sa bagam de vina dar dupa cum ziceam si mai sus fiecare face ce vrea si cum vrea, eu iti urez bafta si spor la munca.....
Daca tu simti ca de asta ai nevoie asta e \"Volum Maxxim\" sa ai dar atentie mare pentru ca eu cred ca si cu ampliful ala daca e vorba de ampliful de la WCC-D2400 ai destula putere sa devina deja periculos pentru auzul tau....

god2me 28-10-05 00:13

un singur cuvant am de spus: Bombaaaa!!!

god2me 28-10-05 00:17

1 Attachment(s)
imi cer scuze dar aparatul foto l-am uitat acasa si pozele sunt facute cu telefonul, poze la sub nu am facut pt ca era intuneric afara cand l-am montat si cu telefonul nu ies pozele bine noaptea mai ales ca nu are nici blitz
In seara asta am reusit sa montez tot si maine ma duc sa o antifonez ca frate.... vibreaza si pamantul sub mine 8)

god2me 28-10-05 00:18

1 Attachment(s)
poza

god2me 28-10-05 00:18

1 Attachment(s)
poza

god2me 28-10-05 00:19

1 Attachment(s)
poza

god2me 28-10-05 00:19

1 Attachment(s)
poza

god2me 28-10-05 00:20

1 Attachment(s)
si ultima poza .... maine mai revin si cu altele poate si un filmuletz :wink:

vpower16v 28-10-05 00:24

hmmmm.......cam putine suruburi :roll: .....sper k au stiu c fac.......si nu pare a avea nici o intaritura........
mai pune si tu poze plz...e BR?

god2me 28-10-05 00:28

alte poze nu mai am si da... e cu bass reflex

saxo 28-10-05 08:16

BRAVO !!

zolee 28-10-05 10:10

Inca o data BRAVO si din partea mea. Sunt curios totusi dupe ce termini si cu izolatu sa faci un calcul la cat ai investit (sau mai bine nu faci :lol: ) :?:

bad_boy2k 28-10-05 11:51

Pana acum arata binee
Bafta multa in continuare...si tine minte...nu conteaza cat costa...daca tie iti place!!!
super sistemu'
bafta!!

cls21b_EVO 28-10-05 13:28

BRAVO si tine o tot asa !!!
Uite aici aveti exemplu de om care incearca sa faca ceva ...
E foarte bine ca numarul persoanelor ce sunt intresate de sisteme audio la un nivel ridicat creste!!!
Inca o data se vede ca si noi putem (Romanii) !!!
Foarte frumos ...si sincer deabia astept sa l vad cu ochii mei !

god2me 28-10-05 16:33

va multumesc la toti pt felicitari, dar mai am mult de munca ca deja mi-au aprut idei noi si multe chestii

zolee 28-10-05 16:38

Aste cu ideile din pacate asa sunt, abia cand te apuci iti dai seama ce si cum si din cauza lipsei de experienta pe parcurs inveti, numai atentie mare ca sunt unele chesti care le faci si dupa aia e prea greu sau nu merita modificat.
Deci sfatul meu sincer e stai gandestete de 2 ori si abia dupa aia ia o decizie.
In rest bafta multa in continuare :P :)

god2me 29-10-05 05:24

1 Attachment(s)
poza

god2me 29-10-05 05:25

1 Attachment(s)
poza

All times are GMT +2. The time now is 05:44.

- Copyright 2026 4Tuning