Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   20 sept. 2008 - Viteza in Coasta - Bucovat (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/90010-20-sept-2008-viteza-coasta-bucovat.html)

bog88 18-09-08 13:54

Re: 20 sept. 2008 - Viteza in Coasta - Bucovat

bai frate incerc sa va atrag atentia asupra unei lacune evidente in regulament si ma trezesc cu toti bagatorii in seama pe cap. daca e asa greu de inteles luati chibrituri da la magazin(multeee), si puneti intr-o gramada 300 si in cealalta 110. dupa aia ganditi un pic. unde mai pui ca majoritatea au rwd sau 4x4 ceea ce la urcare e beton. nu e vorba de cupe dar nici nu imi forjez masina pe bani cand pot s-o fac free.

rebelboi: ai 2 personalitati tata. cand ma intrebi de regulamentu de raliuri de nu mai scap de tine, cand ma injuri. esti un ciudatel. cat despre cupe, am si in noroi si pe asfalt. tu? la competitii gen "ia-mi tati wufer maare" si liniute parca. ok eu cu aceeasi bani am investit in ceva mai profi, tu esti un wannabe. e alegerea ta... de ce esti asa frustrat atunci? tzara de comentatori

Rebel_Boy 18-09-08 14:45

Quote:

Originally Posted by bog88 (Post 1761320)
rebelboi: ai 2 personalitati tata. cand ma intrebi de regulamentu de raliuri de nu mai scap de tine, cand ma injuri. esti un ciudatel. cat despre cupe, am si in noroi si pe asfalt. tu? la competitii gen "ia-mi tati wufer maare" si liniute parca. ok eu cu aceeasi bani am investit in ceva mai profi, tu esti un wannabe. e alegerea ta... de ce esti asa frustrat atunci? tzara de comentatori

Bogdane hai sa lamurim odata situatia.. 1. da intradevar te-am intrebat multe cu si depre regulament si stii si de ce.. 2. Daca cursa asta de VTM era oficiala (adik pt piloti adevarati) puteai ridica intrebarile pe care tu le sustii, dar atata timp cat este o cursa destinata amatorilor (ca mine) de ce te enervezi atat de tare? .. intradevar unde cazi tu e o grupa mult prea puternica dar dupa cum am mai spus, daca vrei neaparat o cupa sau un premiu e in defavoarea ta, daca vrei doar sa concurezi de dragul distractiei (eventual pt antrenament) nu ai nimic de pierdut.. Timpi se masoara cu acelasi cronometru, poti compara timpul tau cu a altora cu masina de categoria ta..
3. Sustii in gura mare ca e drumul de rahat.. nu te contrazic ce ai gasit acolo cand ai fost tu ultima data pt ca eu nam fost si nu stiu despre ce e vorba, dar acum personal am sunat la organizatori si mi-au confirmat ca e proaspat asfaltat si sa stau fara grija..

Te astept acolo daca te hotaresti sa vii si sa ne distram, poate sa ne comparam si timpii.. Felicitari pt cupele castigate in "noroi" si pt celelalte.. (m-am exprimat cum m-am exprimat pt ca deja incepusei sa te joci cu nervii mei si vorbeai de sus dar nu uita: avem aceasi pasiune, masinile ni le modificam din banii personali iar singurul lucru care ne diferentiaza e rahatul ala de atestat)

Succes si te astept sa ne vedem cu bine.

Kent8 18-09-08 15:38

bobbygsi, n`am bani sa vin ca am alte proiritati acum...dar as veni cu mare placere sa ma dau.
sunt in campionatul romaniei piloti care au bani si se dau, dar se dau degeaba ca n-au talent.
degeaba ai talent daca n-ai bani, n-ai bani stai acasa.
cam asa sta treaba in romania.
uite...in cluj nu se organizeaza nimic, decat linii pe aeroport o data pe an si acolo merg toti jmecherii care au picioarele goale...dar nu acolo se vede ca stii merge ci pe viraje frane accelerari, etc etc.
in cluj se organizeaza cupa indragostitilor in iarna si atat...si si aia pe acelasi cartodrom ca in ultimii 5 ani, macar daca s-ar face altfel ca asa se stie, pleci de aici si ajungi acolo.
dar macar s-o faca invers sau stiu eu...

bog88 18-09-08 17:04

sa zicem ca veneam sa-mi fac singur comparatiile cu masini de aceeasi putere. dar n-am vazut in 2006 afisati timpii nicaieri.

Rebel_Boy 18-09-08 17:23

Quote:

Originally Posted by bog88 (Post 1761782)
sa zicem ca veneam sa-mi fac singur comparatiile cu masini de aceeasi putere. dar n-am vazut in 2006 afisati timpii nicaieri.

Asta tu stii mai bine ... ce nu cunosc nu comentez. Poate totusi s-a mai invatat din greseli si acum v-a fii mai bine :-)

bobby_gsi2 18-09-08 18:02

Rezultatele se afiseaza.....si sigur se va gasi cineva care sa le pozeze, cel putin asa s-a intamplat de fiecare data...ma rog...eu am fost decat odata :)

cryssl 19-09-08 10:21

Gata ma..va intalniti acolo si va bateti:lol:http://www.talis.com/source/blog/htt...ages/Stop.jpeg

Acum...pentru asta nu iti trebuie licenta nu?

bobby_gsi2 19-09-08 10:40

Nu trebuie licenta. Trebuie doar casca si picior mai greu :). ne vedem acolo

bog88 19-09-08 10:51

pt bataie? nu nu trebe licenta :D

astept un post din partea organizatorilor: unde se afisaza timpii si cat de detaliati (la fiecare urcare)? de asemenea...cu grupele poate va ganditi e inechitabil pt tdi-uri

bogdan 19-09-08 10:54

domnu boby poate ne vedem si la cursa asta daca reusesc sa gasesc o suspensie sport pentru un ursuletz

bobby_gsi2 19-09-08 11:07

Bogdan treaba ta faci ce vrei.....eu nu pe tine vroiam sa te vad.....vroiam sa iti vad copilotii.daca nu ii aduci...nici nu vb cu tine :P. Oricum.....nu trebuie neaparat suspensie sport, traseul e mai select ca la mosteni, cel putin stii ce suspensie am eu...si zic ca face fatza. cat despre urs.....ma bucur ca picam in aceeasi grupa....sau e vreun 2,5 ? :)

claubmw92 19-09-08 12:09

sper ca vremea sa fie la fel de buna ca astazi!

bogdan 19-09-08 14:03

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 1763255)
Bogdan treaba ta faci ce vrei.....eu nu pe tine vroiam sa te vad.....vroiam sa iti vad copilotii.daca nu ii aduci...nici nu vb cu tine :P. Oricum.....nu trebuie neaparat suspensie sport, traseul e mai select ca la mosteni, cel putin stii ce suspensie am eu...si zic ca face fatza. cat despre urs.....ma bucur ca picam in aceeasi grupa....sau e vreun 2,5 ? :)

copilotii au fugit la casele lor :) iar ursu e un 320 IS de 193 de cai (aproape vii toti )

bobby_gsi2 19-09-08 15:08

hmmmm yamy....m-ul mic parca se numeste....sau m de america....plm....nu stiu....nu sunt fan feline si nici nu ma pricep la ele...pt mine motorul de 2,5 seamana cu 2,0....plm....o sa ne batem misto...teoretic ai 78 de cai peste mine..

bogdan 19-09-08 17:12

din pacate nu am gasit suspensie in timp util, iar fara nu am incredere in masina sa pot sa merg tare ,deci nu pot participa bafta multa tuturor maine si sa va distrati!!!

Bubu_021 19-09-08 19:54

Quote:

Originally Posted by bog88 (Post 1763225)
pt bataie? nu nu trebe licenta :D

astept un post din partea organizatorilor: unde se afisaza timpii si cat de detaliati (la fiecare urcare)? de asemenea...cu grupele poate va ganditi e inechitabil pt tdi-uri

timpii sunt comunicati prin radio de la sosire la locul unde se aliniaza masinile pentru coborare, si sunt scrisi pe un carton mare.

bog88 19-09-08 22:30

incepe sa fie ok ;)

cryssl 19-09-08 23:06

am nevoie si eu de ajutor...cine e dispus sa care 2 persoane din craiova pana la bucovat ..va rog mult...sau daca e prin slatina..platim si noi cat putem..:( va rom muuult

bobby_gsi2 19-09-08 23:06

Pai asta te interesa pe tine? Nici tu nu te-ai exprimat...sau poate nu am inteles eu...dar treaba cu timpii se stie ca se afiseaza la finish dupa fiecare urcare :)

sprinterauto 19-09-08 23:23

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 1764747)
am nevoie si eu de ajutor...cine e dispus sa care 2 persoane din craiova pana la bucovat ..va rog mult...sau daca e prin slatina..platim si noi cat putem..:( va rom muuult

te pot ajuta cu placere, daca cele 2 persoane pot fi la ora 7.30 in craiova

cryssl 19-09-08 23:26

aoleu:| pai nu gasesc microbuz asa devreme:|

ad crys_sl sa mai discutam sa nu mai facem offtopic :|

cryssl 20-09-08 00:11

solved..sper:|

cryssl 20-09-08 17:38

uah:| in sfarsit am ajuns acasa:D thanks dan:D o fost super :love:

claubmw92 20-09-08 20:26

a iesit super pacat de incidentul cu Tenu si de aparitia acelui mos comunist care a stricat tot chefu.
cine are poze de la eveniment vog sa le puna aici

cryssl 20-09-08 20:42

mos comunist..care ca nu inteleg? ..eu am filme dar sunt prea mari..:| aveam si poze dar din greseala am sters fisierul..acum sunt obosit si nu am rabdare.. care e clasamentul pana la urma ca nu am mai avut rabdare sa raman..ca am fost super obosit dupa toata alergatura..

claubmw92 20-09-08 20:52

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 1766259)
mos comunist..care ca nu inteleg? ..eu am filme dar sunt prea mari..:| aveam si poze dar din greseala am sters fisierul..acum sunt obosit si nu am rabdare.. care e clasamentul pana la urma ca nu am mai avut rabdare sa raman..ca am fost super obosit dupa toata alergatura..

dupa ce sa dat ultimul start a venit un localnic care a spus ca se va duce personal nu stiu unde sa spuna sa nu se mai faca astvel de evenimente in comuna lor.Si au fost cateva certuri pe tema asta

cryssl 20-09-08 20:55

:lol: si deaia nu mai puteam noi... sunt peste tot asa ceva...sunt batrini trebuie sa ii intelegem..psihic..a fost prea tare:D cel putin for me:D felicitari echipei auto sprinter si lui dan :P

cryssl 20-09-08 20:55

si concurentilor desigur :love: si lui covei chiar daca nu a putut sa participe..(a fost prea tare):lol:

claubmw92 20-09-08 20:58

Quote:

Originally Posted by cryssl (Post 1766290)
:lol: si deaia nu mai puteam noi... sunt peste tot asa ceva...sunt batrini trebuie sa ii intelegem..psihic..a fost prea tare:D cel putin for me:D felicitari echipei auto sprinter si lui dan :P

asa este, oricum foarte reusit si la mai mare:-)

cryssl 20-09-08 21:00

1 Attachment(s)
hmm:D am fost si eu ..poate m'ai vazut..am fost in ultima tura in nissan..langa unde erea masina accidentata:D

mi'a fost si mie drag ma cee:lol: :D

Rebel_Boy 20-09-08 21:13

Din punctul de vedere al participantilor, eu unu pot spune ca sunt super multumit.. organizarea bunicica, drumul foarte bun iar traseul a fost de nota 11... dintr-un viraj in altul.. super tare..
Asteptam ziua Craiovei si implicit urmatorul VTM acolo..

Bagati poze fratilor k erati o gramada care faceati.

cryssl 20-09-08 21:17

Pe mine ma @#$@ o lene acuma:lol: poze nu am doar filmulete:D si cei care au facut..nu cred ca ereau toti forumisti...eu cred ca am fost cel mai activ forumist...apoi boby:lol:sau invers..cum vreti.. :lol: sa postati si voi cand o sa mai fie:D o sa mai vin,a fost super super:D

bobby_gsi2 20-09-08 21:34

Bobby nu avea cum sa pozeze :p. Multumim organizatorilor pentru acest eveniment si asteptam urmatoarea cursa.....daca se face ce s-a vorbit la finish...o sa fie cel putin interesant. Felicit toti participantii si castigatorii......tenu probabil a vrut sa bata recordu traseului :) ...asa se intampla cand mergi la limita limitei....oricum nu avea ce sa caute cu treapta 3 in virajul ala. Nu stiu ce loc am ocupat dar personal sunt putin dezamagit de ultima urcare.... cred ca s-a suparat masina pe mine ca am pus-o la vanzare. Numai mie putea sa mi se intample sa scot timpul cel mai bun in primul antrenament cronometrat :P

cryssl 20-09-08 21:39

:lol: oke oke :lol:

Criss..a cui e asta :|
Bobby...nus..a unuia ratacit pe aici cred
Criss..hmm..oke :lol:

a fost tare..dar la prima tura dc ai urcat asa de fenta ?:lol:

p_vio46 20-09-08 21:44

Bravo pentru traseu nota 11 + , si organizarea buna , abea astept zilele craiovei :) , pana atunci , mai reglam masinile si sa speram ca data viitoare sa facem si mai mare show, hai cu filmele si cu pozele de acolo ca am vazut , vorba lui rebelboy ca ati fost multi pe acolo care ati filmat si fotografiat

bobby_gsi2 20-09-08 21:55

cryssl la prima urcare aveam "bagaj" cu mine si cand sunt insotit in masina nu dau dupa ea.....le amestecam pe acolo prin masina.....plus ca una dintre ele ii se face rau. Acum chiar am mers tarisor ....data trecuta am mers si mai incet....am vazut ca gesticulau aia pe margine......dar daca tot erau asa reisari...trebuiau sa se bage.

claubmw92 20-09-08 22:03

am sa vin maine cu niste poze pana atunci mai asteptati;)

cryssl 20-09-08 22:05

got it:D..asteptam maine clasamentul..speram :|

Rebel_Boy 20-09-08 23:01

Ar fii bine daca s-ar pune timpi tuturor concurentilor in prima si a doua mansa...

cryssl 21-09-08 09:35

da a fost fain..dar inainte de cursa a avut ceva probleme cu el...

All times are GMT +2. The time now is 15:31.

- Copyright 2026 4Tuning