Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Masini - Made In Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/897-masini-made-constantza.html)

Gabi 17-05-04 08:36

1 Attachment(s)
2 mai :)

X-Ray-Eyes 17-05-04 10:40

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
2 mai :)

O stiu Gabi ... Mersi ...
Am facut niste filmuletze sambata noapte cu un tip ... Astra Vs Mitsubishi + alte chestii ... o sa le bag pe site ...
:peace:

X-Ray-Eyes 18-05-04 02:41

Opel Astra SFI ( X-Ray-Eyes ) VS Subaru Impreza STI ( CeReS )
Rezultatul e evident nu ? Subaru a castigat .. se duce f. frumos ... si fara sa fie fortzat in viteza 1-a ... Ce sa ii faci .. asta e ... :peace:
Se vede cum impinge turbina aia super frumos de la 3500 R/min ... Ce e corect , e corect ... RESPECT !

dogarel 18-05-04 08:06

Corect. Turbina e turbina, iar pe motor cu benzina => BESTIE.
Oricum tu castigi mult SAD-ule si prin faptul ca masina este destul de usoara (vezi fiaturile uno turbo sau renault 5 turbo care erau bestii cu adevarat). Oricum ai o masina sa-ti traiasca. Poate o sa reusesc sa ma intalnesc si eu cu voi face to face sa ma mai sfatuiesc (sfatuiti) ce sa mai fac pe la machinetta (ca intre pasionati :D).

X-Ray-Eyes 18-05-04 11:56

Quote:

Originally Posted by \"dogarel\"
Corect. Turbina e turbina, iar pe motor cu benzina => BESTIE.
Oricum tu castigi mult SAD-ule si prin faptul ca masina este destul de usoara (vezi fiaturile uno turbo sau renault 5 turbo care erau bestii cu adevarat). Oricum ai o masina sa-ti traiasca. Poate o sa reusesc sa ma intalnesc si eu cu voi face to face sa ma mai sfatuiesc (sfatuiti) ce sa mai fac pe la machinetta (ca intre pasionati :D).

Corect ... Turbina e turbina ...
E usoara masina si daca schimbi vitezele f. bine si nu ratezi a 2-a sau a 3-a e excelent ...
Ai zis de Fiat Turbo sau Renault 5 turbo ... Dar de Lancia delta Turbo Integrale Evo sau Audi Coupe care au facut ravagii ??? Plus ca Grupa lor de participare a fost desfiintata din cauza accidentelor care s-au intamplat ...
Si ce sa faci pentru machineta ... daca vrei ceva care sa fuga rau de tot fara sa te chinui cu modificari si inlocuiri , iti iei direct ceva peste 150 si ai rezolvat treaba ...

dogarel 18-05-04 13:52

Pana la ceva peste 150 cp vreau sa o mai ameliorez un pic. De fapt ar fi o intrebare si anume: daca schimb filtrul de aer ce fac cu conducta care iese din motor si aduce aer cald?

Gabi 18-05-04 19:46

Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
Ai zis de Fiat Turbo sau Renault 5 turbo ... Dar de Lancia delta Turbo Integrale Evo sau Audi Coupe care au facut ravagii ??? Plus ca Grupa lor de participare a fost desfiintata din cauza accidentelor care s-au intamplat ...

Andrei: cu Fiat Uno Turbo am mers si... mancati-as, e belea senzatia. Daca stai sa te gandesti ca esti intr-o \"buburuza\" cu motor 1.4 si 180+ cp, senzatia e mult superioara decat cea simtita intr-un BMW, Mertz, sau orice altceva cu \"pretentii\".
Cat despre Delta sau S1... tot respectu'. Grupa B rulles. Pacat ca la vitezele pe care le aveau, mai dadeau in cate 1,2,3,4,5,...,100 de spectatori :twisted:

X-Ray-Eyes 18-05-04 23:07

Quote:

De fapt ar fi o intrebare si anume: daca schimb filtrul de aer ce fac cu conducta care iese din motor si aduce aer cald?

Ce conducta iese din motor si aduce aer cald ?
Furtunul colector ? sau care ?

X-Ray-Eyes 18-05-04 23:11

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Andrei: cu Fiat Uno Turbo am mers si... mancati-as, e belea senzatia. Daca stai sa te gandesti ca esti intr-o \"buburuza\" cu motor 1.4 si 180+ cp, senzatia e mult superioara decat cea simtita intr-un BMW, Mertz, sau orice altceva cu \"pretentii\".
Cat despre Delta sau S1... tot respectu'. Grupa B rulles. Pacat ca la vitezele pe care le aveau, mai dadeau in cate 1,2,3,4,5,...,100 de spectatori :twisted:

Bwu Ha ha ha ha ...
Sambata daca am bulan ma plimb cu un Renault 5 Alpine turbo de vreo 200 Cp ... Preparat ptr VTM , cu turbo la 1.6-1.8 Bar ... De abia astept !!! He he he ... Vreau sa ma pish pe mine putzin ... ca am inteles ca are vreo 650 Kg masina !!!
Imi iau si niste pungi in caz ca borasc .. cica prinde suta in 3,9 ....
In fine ... ramane de vazut ... tipu' este serios oricum si nu mananca rahat ! Garantat ...!!!

dogarel 18-05-04 23:14

Sincer sa fiu nu stiu cum se cheama dar pot sa iti explic:
Acum (filtru stock) arata asa:in partea de jos a cutiei intra o conducta care aduce aer din priza (de aer :D) si mai intra alta conducta care vine dinspre motor (dinspre galerii?). In partea superioara se afla conducta care duce aerul filtrat la motor. Eu ma refer la conducta care aduce aer de la galerie (cred eu).

X-Ray-Eyes 19-05-04 00:51

Quote:

Sincer sa fiu nu stiu cum se cheama dar pot sa iti explic:
Acum (filtru stock) arata asa:in partea de jos a cutiei intra o conducta care aduce aer din priza (de aer :D) si mai intra alta conducta care vine dinspre motor (dinspre galerii?). In partea superioara se afla conducta care duce aerul filtrat la motor. Eu ma refer la conducta care aduce aer de la galerie (cred eu).

AAAAAAAAAAAa Gata .. stiu .. pe tablitza aia care acopera galeriile este un tub tot din tabla care duce in filtrul de aer ..
Mi se pare mie sau poate ma insel ... ca de acolo trage aer cald cand dai drumul la aeroterma in masina ...pe cald .. sau in fine .. poate sunt eu tampit si gresesc .. eu nu am asha ceva la al meu , insa am avut la cel de 1.6 !!! Clar ...
Bagatzi p#l@ in el de furtun !!!
Anuleaza-l !!!
Si trage burlan deirect din bara de fata , din priza de aer ... sa traga numai aer rece !
Sfatul meu .. tu faci cum crezi !

dogarel 19-05-04 06:35

Multzam. Mi-ai confirmat ce vroiam si eu sa fac. :D Revin cu vesti noi :peace:

CT-00-DNS 06-06-04 19:36

X-Ray-Eyes, in leg cu masina ta, am vazut-o acum ceva timp (cred ca vreo luna). Ce a patit saraca in fata ? spoilerul si masca dintre faruri(am uitat cum ii zice) erau cam distruse. M-am uitat putin pe geam, super interiorul :)

X-Ray-Eyes 06-06-04 19:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-00-DNS\"
X-Ray-Eyes, in leg cu masina ta, am vazut-o acum ceva timp (cred ca vreo luna). Ce a patit saraca in fata ? spoilerul si masca dintre faruri(am uitat cum ii zice) erau cam distruse. M-am uitat putin pe geam, super interiorul :)

LoL //
Nu am bushit bara daca asta ai crezut !
Masca aia nu prea era facuta calumea .. adica era imbinare dintre plastic si fibra care dupa 2-3 luni crapa ...
Si am scos masca care era lipita de bara de fibra , iar acum urmeaza sa o fac din nou numai din fibra .. dar cu alta forma ...
Spoilerul ( bara propriuzisa ) nu are nimik .. e ok ... !
Mersi ... ptr aprecierea interiorului .. mai am de lucrat putzin la el ...

CT-00-DNS 06-06-04 19:50

Spoilerul avea doua gauri mari, cred ca scosesei proiectoarele. Parca ziceai altundeva pe aici ca o sa schimbi jentile, asa sa faci :)

CT-00-DNS 06-06-04 20:02

M-am uitat acum cateva minute pe site-ul de la semnatura ta si m-am prins ce era cu gaurile alea din spoilere. erau de la \"The Cold Air Induction\"

X-Ray-Eyes 06-06-04 21:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-00-DNS\"
Spoilerul avea doua gauri mari, cred ca scosesei proiectoarele. Parca ziceai altundeva pe aici ca o sa schimbi jentile, asa sa faci :)

Nu am scos proiectoarele ..
Bara originala ... aia vai de mama ei care am avut-o pe masina la 2.05.2004 nu era a mea .. ci a unui tip care a facut o astra praf .. si nu avusese proiectoare ...
Bara de fibra care mi-am pus-o si ai vazut-o tu fara masca si ai zis ca era pahet e a mea dar am scos-o ca sa ii fac niste modificari si finisaje ..
Si are si asta gaura in ea ptr filtrul de aer ...
Si am sa scimb si jentile ... stai calm ... momentan cu ce am facut nu prea se mai potrivesc .. si trebuie sa imi fac rost si de distantiere si pe fata si pe spate ... neaparat ...

dogarel 09-06-04 22:30

Oameni buni, daca-i scot kat-ul cu cat o mai urc?

X-Ray-Eyes 10-06-04 22:41

Re:

Quote:

Oameni buni, daca-i scot kat-ul cu cat o mai urc?

Pe 500 m ai sa reusesti sa faci o masina care te facea initial ( cu 1-2 masini ) cu 1 masina maxim ...

dogarel 11-06-04 08:30

Multzam fain. Din cate stiu asta nu imi afecteaza motorul (in rau ma refer) cu nimic. Pb apare doar la ITP. Corect?

X-Ray-Eyes 11-06-04 14:46

Ala il faci din 2 in 2 ani ...
Eu am pe cineva care ma rezolva fara sa mai duc masina la ITP ..
1 mil , indiferent cum arata masina + talonul si in 2 zile am talonul inapoi + itp-ul facut pe inca 2 ani ...
Dar daca nu cunosti pe nimeni , pastrezi cat. si il sudezi inapoi din 2 in 2 ani ..
Si testul de gaze iti iese beton de fiecare data

dogarel 29-07-04 06:32

@X-Ray:
Ma bate gandul sa fac un transplant de motor. Spune-mi te rog ce formalitati trebuie facute (acte si alte ***-uri). Trebuie apoi sa merg cu masina la RAR pentru omologare etc. etc.?

Insanity 02-08-04 00:49

Cel mai bine schimbi motorul si nu spui la nimeni :)
Daca aia de la RAR vor sa ridice capota nu-i lasi pleci.. baga-ti p**a in ea de verificare tehnica ... dai spaga de rigoare la cineva de la RAR si ti-o face fara sa te duci cu masina de cate ori e nevoie... Si cand te opreste politia pe strada nu o sa te puna sa ridici capota...
Ce sens are sa arunci o groaza de bani pt omologare?

needBrain 12-08-04 18:23

chiar ca n-are nici un rost sa mai anuntzi.daca te oprste pol pe strada si motoru tau are un sunet periculos,le spui ca ai o problema la el,etc,gasesti tu ceva,ba nu e segmentat.......ca nu stie politzaiul ce poate motoru tau(presupun ca stii de ce :wink: )

madfish 15-08-04 01:48

loooooooooool

Psycho 22-08-04 20:25

hmzzzz chiar care e treaba cu taloanele cu alea alea .. daca ... vrei sa iei rar`u .. si il iei si te opreshte garda ... si`ti cere sa`ti vada motoru` ce draq faci ( tu avand alt motor dedesupt )

D_M_X 22-08-04 20:48

nedBrain dar ce faci cu turnatorii?ca sunt o gramada care plimba vrb ca ala are motor de golf pe dacie si alte alea. Stii ca nici macar puntea spate nu ai voie sa o inlocuiesti sau alt element de pe masina cu altul de la alta masina daca nu ai autentificare de la rar?

CT-03-ART 23-08-04 09:07

D M X are dreptate sunt prea multi turnatori care se duc la politie shi cica domnle motoru lu ala se aude ca draq yo cred ca ya pus motor de dragster pe decie shi tu defapt ai doar toba sparta(intetionat)ca sa urle.

lolek 23-08-04 15:38

X-Ray felicitari pt masina ... te-am vazut azi eram la germanos la tomis ... marfa si mai ales rosu ala e misto ... da dc nu aveai geamu pe spate?

CT-03-ART 23-08-04 15:50

l-ai vazut? shi eu eram la tomis azi dar nu l-am vazut.

Insanity 23-08-04 21:55

E beton rau de tot :)
Sweet, sweet, sweet!

CT-03-ART 23-08-04 22:26

bai frate da' mai sunteti multi care l-ati vazut ca in curand o sa ajung singuru care nu l-a vazut.

madfish 24-08-04 00:31

nici eu nu l-am vazut

X-Ray-Eyes 24-08-04 01:07

Nici eu !
LoooooL !

lolek // Ti-a placut ?

Luneta mi-au spart-o prostii aia care au dezechipat masina !
Bag p#l@ in ea ca ... imi iau alta si ne scadem la banishori !
8)

Numai ca o sa am luneta noua ...

Insanity // Acum mai ai ceva de \" comentat\" ...
Ca am vazut ca la tuning design ... sti tu topicul ai zis ca nu o sa iasa ...

lolek 24-08-04 08:17

X-Ray ... felicitari mie unu imi place ... mai ales daca iti pui si jenti ... sa nu fiu prea nesim ... sa nu uiti sa ii pui folie pe toate geamuri ca o sa cada super pe rosu ala ... a iesit super marfa rosu ala lucios asa ... e beton nu mai zic nik ... felicitari, apropo, la interior ai de gand sa ii faci ceva? Bafta in continuare

dogarel 24-08-04 08:28

Revin cu intrebarea de mai sus:
Stie careva ce si cum trebe facut dupa ce imi schimb motorul?

CT-03-ART 24-08-04 22:15

pai din cate shtiu eu shi din ate am mai auzit daka pui un motor mai puternic dekat cel pe care il avea mashina va trebui sa modifici shi puntea spate pt o franare mai buna shi se reomanda dfrana pe disc.shi apoi va trebui dusa la R.A.R pt omologare shi trecerea motorului,a modificarilor facute in talon.

P.S. daka mai trebuie ceva sau daka am greshit cu ceva va rog sa ma iertati dar nu sunt specializat in domeniu.

Spor la munca in caz ca te apuci de treaba.

CT-03-ART 24-08-04 22:20

CT-87-ADY:ce faci frate ca ziceai ca te duci cu mashina la bucale sa o modfici? cam la ce te-ai gandit???mai multe detalii

needBrain 25-08-04 03:46

deci,ca sa sch motoru......e manevra complicata rau de tot si iti trebe la bani...........

dogarel 25-08-04 09:10

@needbrain : M-ai lamurit bustean. :D
Era vorba despre formalitati bre nu despre altceva.
Restul sunt toate aranjate. 8) [/quote]

All times are GMT +2. The time now is 23:51.

- Copyright 2026 4Tuning