![]() |
Re: ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.
...........up..........
|
pentru un set de jante golf 5 reconditionare ..pret...nu sunt lovite dor una zgariata ..multumesc
|
pentru jante golf 5 ne lovite dor una zgariata
|
50 ron/ buc. cu toate materialele incluse.
Cu respect Daniel Dinu |
4 Attachment(s)
salut pt un bmw e30 in 4 usi cat ma costa ? vreau sa o fac neagra sau albastra , masina a mai fost vopsita anu trecut ..iti pun si 2 poze 1 cu ea si alta cu nuanta de albastru care ma intereseaza
|
Frumoasa masina aveti. Si culoarea aleasa e frumoasa. Si un negru mat iar sta bine la "statura" si jantele ei. Alegerea va apartine.
Acum un pret orientativ ar sta cam asa : 1900 ron totala exterior; 2500 ron totala exerior - interior ( recomandat pentru ca schimbati culoarea ) ; PRETURILE INCLUD TOATE MATERIALELE ( vopsea, lac, fuller, etc. ) Acestea sunt preturile standard si cele mai mici totodata. Ele pot creste dupa dorinta dvs., adica daca doriti o vopsea mai speciala , care automat este mai scumpa, diferite straturi etc. , cu alte cuvinte limita superioara nu exista in ceea ce priveste cat puteti investi in masina dvs. Preturile standard au un foarte bun raport pret - calitate, avand in vedere ca includ si materialele. Cu respect Daniel Dinu |
5 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " ep.8 : citroen C4
|
..........up..........
|
up up ptr domnu dan si domnu john oamenii fac treaba frt buna eu am 2 masini facute la el un kia sportage care cand l`am adus era praf si cand l`am luat a iesit belea ciar ma intreba unu dak e noua masina si dak e de vanzare :)) iar a 2`a masina un fiat bravo care dupa ce mi`au dat bulea la service la nuantza de vopsea m`am dus cu ea la dan k sa vopsesc ink o data aripa bara si capota si au iesit prea belea nu se vede deloc difenrentza de nuantza nimic ... dak ii mai fac si un polish (o sa`l fac cat de curand) iese belea belea ...... iar pretz .... foarte bun .... de ex ptr fiat 6 mil .... :) am sa pun si poze cant de curand cu ambele masini :)
|
4 Attachment(s)
'BEFORE - AFTER' ep. 9 : dacia 1410
|
6 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " ep. 10 : Golf 4 s-a schimbat doar aripa si bara...restul ( semiaripa, armatura bara, capota ) s-a indreptat !
|
uuuupppppp !
|
7 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " ep. 11 : Scoda Octavia
|
Quote:
|
Ma scuzati, nu sunteti destul de clar. La ce va referiti? Vopsitorie, tinichigerie sau ambele? Adica doriti doar sa o vopsiti, e lovita si doriti sa o indreptati, sau ambele?
Pentru vopsit va pot da deja un pret : 1900 ron cu toate materialele incluse ( vopsea, lac , fuller etc. ). La partea de tinichigerie trebuie vazuta masina ( daca este lovita rau pretul este negociabil in favoarea dumneavoastra ). Cu respect Daniel Dinu |
Quote:
exista polish pt geamuri?????????? |
Imi pare rau sa aud asta, cu toate ca este ceva des intalnit. Ati dat foarte putin pe lucrare? Pote un pret mai mic ia determinat sa nu insiste sau poate asa lucreaza ei indiferent de pret, intr-un cuvant...ghinion .
Exista polish pentru geamuri. Atunci cand soliciti polish-area unei zgarieturi pe geam trebuie sa iei insa in considerare faptul ca in urma fiecarei zgarieturi eliminate ramane asa-numitul “efect de lupa”. De aceea nu este recomandat sa se elimine prin acest procedeu decat zgarieturi superficiale, putine la numar. Cu respect Daniel Dinu |
Repetam OFERTA :
VOPSIT PIESA ( PORTIERA , BARA, ARIPA ETC. ) LA NUMAI 150 RON CU TOATE MATERIALELE INCLUSE ( VOPSEA ETC. ) ; capota si plafonul 300 ron cu toate materialele. RETUS : 50 RON + PRETUL VOPSELEI SAU 90 RON CU TOTUL TOTALA : 1900 RON CU TOATE MATERIALELE INCLUSE SAU 1200 RON CU VOPSEAUA CLIENTULUI. POLISHARE PROFESIONALA TOTALA : 120 RON. RECONDITIONAT JANTE, INDIFERENT DE MARIME : 50 RON / BUC. TINICHIGERIA GREA ( DAUNE TOTALE SAU PARTIALE SEVERE ) FACE OBIECTUL CONSTATARII LA FATA LOCULUI, PRETUL FIIND NEGOCIABIL IN FAVOAREA CLIENTULUI. LA ASA OFERTA EU ZIC CA E TIMPUL SA NU-TI MAI LASI MASINA SA RUGINEASCA, CACI UNA NOUA E ..SCUMPA SI VORBA AIA , E RECESIUNE ! |
6 Attachment(s)
oh doamne dan ce minune ai facut din skoda aia ....ps ai auzit vestea ? sper sa nu dea iar buleala la vopsea k de data nu le mai semnez actele k nu mai am bani de vopsit :( ahhh si app pozele cu fiatu bravo de care va ziceam mai sus .... facut la service si vopsit la domnu dan dupa ce acolo mi`au facut`o varza :D
|
imi puteti face va rog o oferta pt un peugeot 407 sedan : bara fata, bara spate, capota , 4 usi -culoare negru , doar vopsit, nu necesita tinichigerie, doar pregatit de vopsit si vopsit .daca este avantajos, cred ca fac un drum la constanta.
|
Dupa cum spune si oferta de mai sus, piesa de vopsit are pretul de 150 de ron cu materiale incluse (bara, portiera, aripa). Capota sau plafonul 300 ron cu materiale incluse.
Acum, dvs. aveti dupa cum urmeaza: 6 piese x 150 ron (barile +portierele) =900 ron; 1 piesa mare ( capota) x 300 ron. 900 + 300 = 1200 ron toata lucrarea. Avand in vedere ca v-a mai ramas de vopsit doar aripile, plafonul si capota din spate , puteti lua in considerare si oferta noastra de mai sus pentru vopsire exterioara totala, la numai 1900 ron cu toate materialele incluse ( vopsea, lac, fuller, etc.) Cu respect, Daniel Dinu |
3 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " ep. 12 : Audi A8 L, 4.2 TDI ( reparat spartura bara + vopsit )
|
frumos lucrat, pacat ca sunteti prea departe de mine...
PS. o viitoare calitate superioara a pozelor, va castiga increderea in lucrarile efectuate(incercati un aparat foto mai performant). ontopic: un bmw E34 cat costa vopsit integral, gri perlat, fara tinichigerie ? |
Multumim pentru apreciere. Pe viitor poate vom pune si niste filmari pentru mai multa " autenticitate " .
interior - exterior sau doar exterior ? Cu respect Daniel Dinu |
nu este schimbare de culoare, doar revopsire.(exterior).
ma intereseaza calitatea oferita si timpul maxim pentru aceasta operatiune(sunt din alt oras). |
Pt. vopsire exterioara, pretul standard este de 1900 ron cu toate materialele incluse ( vopsea, lac etc. ) . Durata operatiunii se situeaza in jurul a 7 zile lucratoare.
Calitatea oferita la acest pret este foarte buna. Calitatea insa poate creste odata cu pretul. Aici nu ma refer la stilul de lucru, ci la materiale superioare si implicit mai scumpe. Ex. : daca alegeti sa vopsiti cu vopsea Glazurit numai pretul vopselei se situeaza la aprox. 2200 ron. Parerea mea este, ca nu merita. Pentru clienti cu pretentii deosebite recomand un lac de calitate maxima si mai putin o vopsea scumpa. Un alt pret il putem stabili in functie de dorintele Dvs. dar nu aici ci la fata locului, pretul final fiind negociabil. In concluzie limita superioara, in ceea ce priveste, cat puteti investi in masina Dvs., nu exista. Cu respect Daniel Dinu |
8 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " ep. 13 : Opel Astra GTT
|
Am un golf 3 din 95 in 4 usi m-ar interesa cat m-ar costa schimbarea pragurilor si vopsirea masinii(exterior),culoarea originala.Stima
|
Imi este foarte greu sa dau un pret " orbeste ", mai ales pentru partea de tinichigerie.
Orientativ insa, ceva in jur de 700 ron pentru schimbat pragurile si pentru vopsit undeva la 2500 ron cu tot cu interior, deoarece schimbati pragurile si trebuie pregatita - vopsita si la interior. Cu respect Daniel Dinu |
Hopa sus de tot :D!
|
VOPSIT PIESA ( PORTIERA , BARA, ARIPA ETC. ) LA NUMAI 200 RON CU TOATE MATERIALELE INCLUSE ( VOPSEA ETC. ) ; capota si plafonul 300 ron cu toate materialele.
RETUS : 60 RON + PRETUL VOPSELEI SAU 90 RON CU TOTUL TOTALA : 1900 RON CU TOATE MATERIALELE INCLUSE SAU 1200 RON CU VOPSEAUA CLIENTULUI. POLISHARE PROFESIONALA TOTALA : 200 RON. ( 3 straturi ) RECONDITIONAT JANTE, INDIFERENT DE MARIME : 60 RON / BUC. TINICHIGERIA GREA ( DAUNE TOTALE SAU PARTIALE SEVERE ) FACE OBIECTUL CONSTATARII LA FATA LOCULUI, PRETUL FIIND NEGOCIABIL IN FAVOAREA CLIENTULUI. LA ASA OFERTA EU ZIC CA E TIMPUL SA NU-TI MAI LASI MASINA SA RUGINEASCA, CACI UNA NOUA E ..SCUMPA SI VORBA AIA , E RECESIUNE ! |
.........up.......
|
10 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " ep. 14 : FIAT GRANDE PUNTO
|
SUPER TARE !!!
VOPSIRE EXTERIOARA TOTALA LA NUMAI 1600 RON , CU TOATE MATERIALELE INCLUSE. SUPER CALITATE LA SUPER PRET !!! |
.........up.........
|
4 Attachment(s)
" BEFORE - AFTER " ep. 15 : dacia solenta
|
:!:SUPER TARE !!!
VOPSIRE EXTERIOARA TOTALA LA NUMAI 1600 RON , CU TOATE MATERIALELE INCLUSE. SUPER CALITATE LA SUPER PRET !!! |
Buna ziua,
ma intereseaza sa vopsesc un Renault Megane Classic (2000) in 4 usi. Este gri, vreau sa il fac negru (metalizat, nu mat). Nu prea ma pricep la tipuri de vopsele. Ma itnereseaza sa arate bine :). Aveti si cuptor? Cam care ar fi pretul total si durata lucrarii (sunt din Bucuresti dar ocazional mai stau cateva zile prin CT). Masina nu este lovita, are doar cateva puncte foarte mici de rugina pe capota. par mai mult zgarieturi de la pietre. |
Daca aduceti masina saptamana asta beneficiati de noua oferta : 1600 ron pentru vopsire integrala.
Masina va iesi exact asa cum va doriti, adica perfect. Lucrarea dureaza 7 zile lucratoare sau chiar mai putin, daca spuneti ca nu e lovita caroseria. Cu respect Daniel Dinu 0762.616.715 |
si daca doresc sa ii schimb culoarea nu presupune si ceva vopsire interioara? Repet, nu ma pricep foarte bine la procesul de vopsire. Inteleg ca nu aveti cuptor. 1600 ron cu tot cu dezechipare/echipare, materiale, manopera, etc?
Multumesc pentru raspunsuri. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:50. |
- Copyright 2026 4Tuning