![]() |
Re: WSTE 2008
10 Attachment(s)
un album mai special...special thnx to george(mohawk) baia mare...
http://picasaweb.google.com/Trixitri...EPHOTOSESSION# citeva poze din album :D |
Quote:
Deci, felicitari si din partea mea, GOOD JOB ! |
Sex, Money and Cars.
Se pare ca WSR-ul reuseste de fiecare data sa impresioneze.Deja ne-am obisnuit. Keep in Touch:twisted: |
Showul a fost minunat, chiar daca nu am vazut ziua de sambata, cele mai mari felicitari WSR!
Multumesc mult pt invitaie si pt primirea in SHOW. |
au scris toti atit de frumos si de adevarat despre show si despre primirea participantilor incit nu pot decit sa repet si sa fiu de acord cu ei - nu ma prea pricep la fraze pompoase dar mr cat sigur s-a simtit bine :D:D:D
|
10 Attachment(s)
Felicitari pt WSR!Dar cam plictisitor a fost fara drifturi fara liniute.Sper ca la anu osa fie de nota 10.poze
|
ATENTIE!!! LOL
VTM ORADEA! Str.Bihorului Clasele: 0-1.4 1.4-1.6 1.6-1.8 1.8-2.0 2.0-2.5 ETC La Motoarele Turbo!!! Se inmulteste cu 1,7 100 LEI INSCRIEREA (include MASA, SUC, CAFEA, etc pt toata ziua) INSCHIERILE SE FAC ACOLO INTRE ORELE 08:00 - 10:30 SAMBATA 27.09.2008 |
Aţi avut parte de un show adevarat !!! Felicitari sincere WSR-ului şi tuturor participanţilor.
Şi aşa trece încă un show la care vruiam sa particip :sad: . La anu nu scapaţi de mine :-P şi va "fur" o cupă. P.S. Sandu stai linistit ca nu mă bag la SPL :lol: |
Quote:
de ce sa nu te bagi domnle :) |
Quote:
|
da dar la spl racing nu prea a reusit sa demonstreze ce stie:twisted:
|
Quote:
!8) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
best brrrr of wste 2008
|
mister domn stimate dragster audio....tralala
nu stiu cine anume esti ca vorbesti fara cunostinte de cauza...eu cunosc un baiatul de la arad cu dragster dar el nu cred ca ar fi zis ceea ce ai inceput tu sa scrii aici.,,,, 1 la mana fiatu nu este nici pe departe pregatita pentru spl..... 2 daca acel numit concurs s-ar fi desfasurat fara interese si fara orgolii erau batuti toti la fundulet cu un basulet de 1000 de wati ground zero...asta o zic sa nu imi implic masina care la categoria mea este cam imbatabila 1 bas 12'' un amplif =149.7 decibeli ....si acest rezultat era cand masina mai avea scapari de presiune neavand fete de usi ..... deci daca stii ce s-a desfasurat la acest eveniment poate ai vazut ca s-au retras ceva masini care erau spuma pe torta ....asa ORADEA a ramas batuta de deciziile altora....pacat... apropo sa iti zic rezultatul aceluiu basuletz de 1000w 1 bas 12 1 amplif =147.2 ground zero si revenind la fiat in aceea masina bagate si asculta muzica ca spl-ul este un brrr de caca |
:rolleyes2
|
|
WSTE 2008
BEST CAR Opel Corsa HU Jancso Jancsi GHA-143 BEST EXTERIOR MR Cat Laura Enache AB-12-CAT BEST INTERIOR Subaru Kicker HU Labas Zoltan HXK-757 BEST CLEAN Suzuki Swift Deviltuning Patkos Balazs BEST PAINT Nissan Pathfinder Pop Danut 8L8-MDT BEST COUSTOM Ford Taunus Pall Vasile CJ-13-MDV BEST RACE STYLE Mazda Tigan Valentin BH-99-WHA TOP OF THE SHOW Dacia Dani Popa AB-02-BTL FELICITARI! |
BEST PAINT
Nissan Pathfinder Pop Danut 828-MDT |
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning