![]() |
a iesit bomba masina!
Sa o conduci sanatos Pushtiule si fara incidente :( ! :wink: |
Beton, dar am uitat să întreb: la motor are ceva modificat?
|
Superba masina !!
Eleronul este prea tare. Jantele de asemenea Vad ca usile se deschid normal. 10 x Razvane |
Re:
Quote:
hhhhaa poate bravo :oops: |
Quote:
daca nu te duce troaca sa intelegi macar taci ....... :wink: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Va convoc la o sedinta foto pentru pagina Extreme. Am cautat juma' de zi poze cu masinile voastre si nu am gasit decat cu Piticu, See-ul si Gabu' (miezilor) :lol: Iar cu cei nou veniti nu am de unde sa iau... Alegeti-va o zi in care sa fiti toti liberi sa facem o mega intalnire. Si spalati masinile :lol: :lol:
|
Lu piticu fai poza de mai de jos sa para mai mare ca ursu lui :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tot ce va doriti baeti si fete de la anul 2006 :wink:
|
Re:
Quote:
|
Pai daca ai inteles zi ziua!...miezule!!!
|
Re:
Quote:
|
Tu cred ca vrei sa ne gheranim! As fi zis sa ne luam de perciuni dar as fi clar in dezavantaj! Nu ma supara! :punch:
|
domnisoara carmen comform legi nr 61/1991,litera dublu q,cu modificarile ulterioate ale sefului tu suprem adica je,adica mandea,adica IO,adica purtatorul de cuvinte grele al acestui club,ai adus grave prejudicii de imagine unuia dintre membrii E.R.C.facandu-l om fara perciuni sau cu perciuni minusculi....pai cine perciuni mei te crezi? :D :D :D :D :D adica tu ai perciuni si noi nu?????hmmmm!!!!drept pedeapsa la urmatoarea intanlire E.R.C. faci cinste....cine este pentru????deci...toti....deci s-a votat!!!!la urmaoarea intanlire bem gratis!!!!
|
bem domne,bem....santal:)
|
Gabu este un CHITROS si imi sterge mesajele! Se pare ca eu nu am drept de replica pe acest forum! Si sa vezi ce-ti dau cu articolul dublu tz peste ochi. Propun sa ne vedem cat mai rar. Ti-am mai zis ca gelozia asta iti intuneca judecata :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning