Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Cateva poze \"***\" (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/8901-cateva-poze.html)

TND--TEAM 10-02-06 20:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"siminelsimi\"
eu zic ca ar fi mai bine sa fie sters topicu asta .. n-are o treaba cu tuningu si botosaniu .. majoritatea masinilor sunt din dorohoi daca nu ma insel ..

Si asa ca la Bt sunt putine topikuri hai deacuma sa stergem tot nu vrei ?????? si s-a mai zis dar inate citeste toate paginile nu este un topik pt masini tunate :twisted: ca sa stii da

TND--TEAM 10-02-06 20:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"siminelsimi\"
eu zic ca ar fi mai bine sa fie sters topicu asta .. n-are o treaba cu tuningu si botosaniu .. majoritatea masinilor sunt din dorohoi daca nu ma insel ..

da bmw_ul alka rosu da golful made by C&O tuning ce nu au valoare sAu ce da pontiacum mai are nevoie de tuning pune si tu poze daca ai si mai putine vorbe :evil:

Yonut21 10-02-06 20:59

Ba baiatule Dorohoiul nu face parte din judetul Botosani?
Si cine esti tu de te-ai trezit acu` si vii aici ca sa faci lege...Dute frate prin alte topicuri, dar nu vii tu aici si ceri sa fie inchis pentru ca nu tu l-ai creat!!! Nu-ti convine ceva la topicul asta nu intra si posta aici ai inteles? :twisted:

siminelsimi 12-02-06 21:23

ma baiatule , cine a zis ca eu intru si fac legea aici ? si TND-TEAM , ma scuzi da eu stiam ca forumu e si pentru discutii nu numai pentru poze. . si in caz ca nu ai observat nu sunt singuru care a obiectat asupra topicului , ia si mai uita-te prin forumul altor orashe si spune-mi daca mai gasesti un topic de genu asta. si daca te doare asa tare ca nu sunt topicuri , mai bine 4-5 bune unde sa ai ce vedea decat 20 cu masini pe care sa le vezi la tot coltzu, cam atat.

siminelsimi 12-02-06 21:26

aa ,da, pentru golfu ala rosu facut de c&o n-am ce comenta , ia si baga-l la \"masini din botosani\". nu va mai turatzi atat ca nu v-a luat nimeni capu

dragos2900 24-02-06 18:19

1 Attachment(s)
Uita-ti o mashina din Ploiesti![/img]

TND--TEAM 24-02-06 20:35

:shock: :shock: :shock: bine ca ai avut aparatul la tine ce de alceva iti scapa :shock: :shock: :shock: :shock:

Yonut21 25-02-06 09:44

Quote:

Originally Posted by \"dragos2900\"
Uita-ti o mashina din Ploiesti!

Bun, dar ce treaba are Botosani`u cu Ploiesti`u? Imi spui si mie? :twisted:

ZET-EVO 03-03-06 18:48

Ford Probe PoweredBYRacers Botosani! :twisted:

Yonut21 03-03-06 20:46

E k-lumea Probe`ul asta...Este in PoweredByRacers?

Yonut21 03-03-06 20:46

E k-lumea Probe`ul asta...Este in PoweredByRacers?

ZET-EVO 03-03-06 22:37

Da este. Cum am scris si la inceput. Tu ai o anumita \"pica\" pe acest club nu este asa?

ZET-EVO 03-03-06 22:37

Da este. Cum am scris si la inceput. Tu ai o anumita \"pica\" pe acest club nu este asa?

Yonut21 03-03-06 22:48

Quote:

Originally Posted by \"ZET-EVO\"

Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu este asa..NU am nici cea mai mica ,,pica\" pe acest club.Nici nu am motive sau altceva...
Si plus de asta daca se va face cursa aia de care ati spus in topicul special creat fii sigur ca voi fi prezent cu cea mai mare placere. :wink:

Yonut21 03-03-06 22:48

Quote:

Originally Posted by \"ZET-EVO\"

Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu este asa..NU am nici cea mai mica ,,pica\" pe acest club.Nici nu am motive sau altceva...
Si plus de asta daca se va face cursa aia de care ati spus in topicul special creat fii sigur ca voi fi prezent cu cea mai mare placere. :wink:

TND--TEAM 05-03-06 08:24

Re: Cateva poze \"***\"

Nimeni Nu Are Nimik Cu Nimeni Si Cu Nici Un Klub !!!!!

TND--TEAM 05-03-06 08:27

Cel mai important e sa se faca curse si in acesta parte a tarii ca ne-am cam satrurat de 400M mai vrem si noi ceva tehnik prin padure in gen vtm ! cred ca ar fi ceva participanti la cursa de la BT ! desi multi isi doresc 400m !

ZET-EVO 05-03-06 13:06

ITi dai seama ca si eu imi doresc sa punem in aplicare acest plan. 400m poate orice elefant sa tina masina pana in 6000-7000 unde i se taie benzina sau pana unde vrea el si sa schimbe. Alta e o cursa de acest gen pe care dorim noi sa o organizam. Voi revenii cu detalii despre cursa asa cum ati cerut in cel mai scurt timp.

Yonut21 05-03-06 13:18

Cred ca ar veni si Sauciuc la proba asta. Nu-i asa TND? Il corupem noi sa participe sa le dea clasa celor din tara. :))

TND--TEAM 05-03-06 15:36

Ce naiba se dubleaza toate posturile !!! :((

HOT 27-03-07 23:05

Mai shumi ia mai baga tu niste poze din dorohoi si nu numai,ca imi place subiectul topicului si e pacat sa se piarda in arhiva 4 tuning.

Yonut21 28-03-07 10:30

Nu mai am poze, dar o sa pun..
Offtopic: Doamnee, ma mir de mesajele mele din trecut :lol: Ce revoltat eram :lol: :lol:

HOT 28-03-07 20:41

S-a mai linistit lumea,intradevar la inceput erau toti agresivi(numai verbal)

BT 81 SIM 28-03-07 20:58

4 Attachment(s)
...Si de la mine ceva poze :D

oliver 28-03-07 21:49

OFFF TOPIC ! mai ale sscoda fabia aia e tare frumoasa ...:-&

HOT 28-03-07 22:59

Quote:

Originally Posted by BT 81 SIM (Post 822513)
...Si de la mine ceva poze :D

Faine tare masinutele.Dar a cui e vectra aia ma k parca am mai vazut-o pe undeva pe acilea.....:sad:

BT 81 SIM 29-03-07 21:31

Quote:

Originally Posted by HOT (Post 822746)
Faine tare masinutele.Dar a cui e vectra aia ma k parca am mai vazut-o pe undeva pe acilea.....:sad:

nu cred k ai mai vazut-o ..e a mea :D o sa o conduc dupa 2 ...(dak iau permisul ) uitate si la nick si la numar de imatriculare :D ...;)

BT-01-KAW 30-03-07 00:09

salut. botosaniul are masinute frumoase care inca nu sunt puse aici......ma bucur ca sunt atatia pasionati de tuning in schimb ma intristeaza faptul ca daca unul calca putin stramb si zice ceva gresit imediat iese cu cearta. nu cred ca se merita sa ne certam de la niste opinii diferite. nu credeti?

ESPinoza 30-03-07 00:18

Quote:

Originally Posted by BT-01-KAW (Post 824329)
salut. botosaniul are masinute frumoase care inca nu sunt puse aici......ma bucur ca sunt atatia pasionati de tuning in schimb ma intristeaza faptul ca daca unul calca putin stramb si zice ceva gresit imediat iese cu cearta. nu cred ca se merita sa ne certam de la niste opinii diferite. nu credeti?

cine se cearta?

oliver 30-03-07 19:31

ba da , de acord ca mai sunt cateva masini care nu sunt postate da faza cu cearta e vb. degeaba :)

maD_angel 30-03-07 20:39

eeeh, poate se refera in general ..... :?: :?: :?:

BT 81 SIM 31-03-07 01:57

Dak am sta sa postam toate masinile din BT am sta prea mult noi le punem asa in mare ...doar cateva din ele ;)

HOT 05-04-07 22:45

Quote:

Originally Posted by BT 81 SIM (Post 823988)
nu cred k ai mai vazut-o ..e a mea :D o sa o conduc dupa 2 ...(dak iau permisul ) uitate si la nick si la numar de imatriculare :D ...;)

Ma sim eu am pus-o la mijtocareala faza cu am mai vazut-o si tu ai si prins-o.:lol: .Era vorba de o gluma pe care tu nu ai inteles-o.:D Oricum de data asta ti-ai luat-o.

Yonut21 31-08-07 15:30

Craiova ;)

HOT 04-09-07 22:38

Vreau posturi vreau posturi.....Craiova tare de tot vad ca si tu fugi acuma dupa posturi shumi sa recuperezi timpul pierdut.....:chainsaw: :bat: :punch: :poke:

Yonut21 05-09-07 11:37

Da cum naiba daca kidsterul ala face 100 posturi in maxim 2 zile :lol:
Nu am nimic cu el ca face posturi, dar macar de ar fi de calitate, nu post dupa post cu maxim 10 caractere si un smile :lol:
Si daca nu ar deschide topicuri de acu` ceva ani tare bine ar fi :D
Toate cele bune.

HOT 07-09-07 22:58

Te dor amintirile mai shumi????:poke:

Turb0_Bt 08-09-07 15:18

Quote:

Originally Posted by Yonut21 (Post 232329)
Ia uitati ce masina am vazut acu juma de ora.. :wink: :arrow:

Acelasi model de masina(sau poate asta) are sotul la una de langa blocu meu ...(nr de U.S.A) ... si el invatat ca in america o parcat masina cu geamu din dreapta dat jos si toata masina deschisa ... si o plekat in casa... ce lume pe acolo :lol: nu ca la noi :D

oliver 14-09-07 02:51

Quote:

Originally Posted by Turb0_Bt (Post 1088693)
Acelasi model de masina(sau poate asta) are sotul la una de langa blocu meu ...(nr de U.S.A) ... si el invatat ca in america o parcat masina cu geamu din dreapta dat jos si toata masina deschisa ... si o plekat in casa... ce lume pe acolo :lol: nu ca la noi :D

suna a poveste nemuritoare :))))

kiddo 14-09-07 14:05

8 Attachment(s)
masina fam. mele eu zic ca e frumusica motor 1.2 mic :((((((( benzina Euro 4 ceamuri elecrice fat spate 70 de soricei caiuti si cm atata:D :peace: :peace: :peace:

All times are GMT +2. The time now is 16:43.

- Copyright 2026 4Tuning