![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Ba baiatule Dorohoiul nu face parte din judetul Botosani?
Si cine esti tu de te-ai trezit acu` si vii aici ca sa faci lege...Dute frate prin alte topicuri, dar nu vii tu aici si ceri sa fie inchis pentru ca nu tu l-ai creat!!! Nu-ti convine ceva la topicul asta nu intra si posta aici ai inteles? :twisted: |
ma baiatule , cine a zis ca eu intru si fac legea aici ? si TND-TEAM , ma scuzi da eu stiam ca forumu e si pentru discutii nu numai pentru poze. . si in caz ca nu ai observat nu sunt singuru care a obiectat asupra topicului , ia si mai uita-te prin forumul altor orashe si spune-mi daca mai gasesti un topic de genu asta. si daca te doare asa tare ca nu sunt topicuri , mai bine 4-5 bune unde sa ai ce vedea decat 20 cu masini pe care sa le vezi la tot coltzu, cam atat.
|
aa ,da, pentru golfu ala rosu facut de c&o n-am ce comenta , ia si baga-l la \"masini din botosani\". nu va mai turatzi atat ca nu v-a luat nimeni capu
|
1 Attachment(s)
Uita-ti o mashina din Ploiesti![/img]
|
:shock: :shock: :shock: bine ca ai avut aparatul la tine ce de alceva iti scapa :shock: :shock: :shock: :shock:
|
Quote:
|
Ford Probe PoweredBYRacers Botosani! :twisted:
|
E k-lumea Probe`ul asta...Este in PoweredByRacers?
|
E k-lumea Probe`ul asta...Este in PoweredByRacers?
|
Da este. Cum am scris si la inceput. Tu ai o anumita \"pica\" pe acest club nu este asa?
|
Da este. Cum am scris si la inceput. Tu ai o anumita \"pica\" pe acest club nu este asa?
|
Quote:
Si plus de asta daca se va face cursa aia de care ati spus in topicul special creat fii sigur ca voi fi prezent cu cea mai mare placere. :wink: |
Quote:
Si plus de asta daca se va face cursa aia de care ati spus in topicul special creat fii sigur ca voi fi prezent cu cea mai mare placere. :wink: |
Re: Cateva poze \"***\"
Nimeni Nu Are Nimik Cu Nimeni Si Cu Nici Un Klub !!!!!
|
Cel mai important e sa se faca curse si in acesta parte a tarii ca ne-am cam satrurat de 400M mai vrem si noi ceva tehnik prin padure in gen vtm ! cred ca ar fi ceva participanti la cursa de la BT ! desi multi isi doresc 400m !
|
ITi dai seama ca si eu imi doresc sa punem in aplicare acest plan. 400m poate orice elefant sa tina masina pana in 6000-7000 unde i se taie benzina sau pana unde vrea el si sa schimbe. Alta e o cursa de acest gen pe care dorim noi sa o organizam. Voi revenii cu detalii despre cursa asa cum ati cerut in cel mai scurt timp.
|
Cred ca ar veni si Sauciuc la proba asta. Nu-i asa TND? Il corupem noi sa participe sa le dea clasa celor din tara. :))
|
Ce naiba se dubleaza toate posturile !!! :((
|
Mai shumi ia mai baga tu niste poze din dorohoi si nu numai,ca imi place subiectul topicului si e pacat sa se piarda in arhiva 4 tuning.
|
Nu mai am poze, dar o sa pun..
Offtopic: Doamnee, ma mir de mesajele mele din trecut :lol: Ce revoltat eram :lol: :lol: |
S-a mai linistit lumea,intradevar la inceput erau toti agresivi(numai verbal)
|
4 Attachment(s)
...Si de la mine ceva poze :D
|
OFFF TOPIC ! mai ale sscoda fabia aia e tare frumoasa ...:-&
|
Quote:
|
Quote:
|
salut. botosaniul are masinute frumoase care inca nu sunt puse aici......ma bucur ca sunt atatia pasionati de tuning in schimb ma intristeaza faptul ca daca unul calca putin stramb si zice ceva gresit imediat iese cu cearta. nu cred ca se merita sa ne certam de la niste opinii diferite. nu credeti?
|
Quote:
|
ba da , de acord ca mai sunt cateva masini care nu sunt postate da faza cu cearta e vb. degeaba :)
|
eeeh, poate se refera in general ..... :?: :?: :?:
|
Dak am sta sa postam toate masinile din BT am sta prea mult noi le punem asa in mare ...doar cateva din ele ;)
|
Quote:
|
Craiova ;)
|
Vreau posturi vreau posturi.....Craiova tare de tot vad ca si tu fugi acuma dupa posturi shumi sa recuperezi timpul pierdut.....:chainsaw: :bat: :punch: :poke:
|
Da cum naiba daca kidsterul ala face 100 posturi in maxim 2 zile :lol:
Nu am nimic cu el ca face posturi, dar macar de ar fi de calitate, nu post dupa post cu maxim 10 caractere si un smile :lol: Si daca nu ar deschide topicuri de acu` ceva ani tare bine ar fi :D Toate cele bune. |
Te dor amintirile mai shumi????:poke:
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
masina fam. mele eu zic ca e frumusica motor 1.2 mic :((((((( benzina Euro 4 ceamuri elecrice fat spate 70 de soricei caiuti si cm atata:D :peace: :peace: :peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning