![]() |
Korekt... eu am fost la editiile 2 si 3 si mi-a ajuns iar de parerea asta sunt mai multi nu numai eu... KO racing e VARZA...ami pare rau sa aud ca dupa atatea editzii tot nu s-a schimbat nimik... tine-ti-o tot asa si o sa va trezitzi doar voi, organizatorii pe aeroport
|
bmw ala albastru nu avea ce sa caute la grupa A2!!!!!
|
ba avea...ca doar s-a dat cu mine de m-a mancat cu motorul meu de 1.8 twin cam 16 valve....si cu celica de 1.6 twin cam 16v...care saracul are motor identic cu al meu dar mai slabutz putin.....si ce e cel mai fain...BINE CA NU A AVUT DUBLU FATA DE NOI PUTEREA IN CAI...ca cei de la ko racing s-au uitat in talon...la motor nu!!!! oricum...vb lui \"pretenu\" de la ko ce avea okelari de soare...NU MAI VENITI...nici nu mai venim..sa vedem atunci spectatori...
|
Ca bine zice omu asta!Organizare de amatori,dezamagitor! No comment-e prea mult,ca ii laud!
Bmw ala avea NOS?Se vedea pana-i p... ca nu are numa 136CP! Poate sunt subiectiv,dar mie mi-a placut tare mult si Alfa 156,si tare tind sa cred ca la grupa A3 avea mai mult de 150CP. teoretic trebuia sa fie un T.S. de 2l,dar care ca mai avea ceva sub capota de a batut si leonul tunat. |
:lol: :lol: da se vede ca ai alfa ..ca te pricepi..poate ca nu trebuia nici el sa intre la a3 :twisted: :twisted: ..dar...crede-ma...in afara de c coupe...nici unul nu era de a3..iti zic sigur...daca pe astia ii doare in p#### atunci...ce sa mai zic
|
:twisted: ai dreptate alfa nu era de a3 da nici de a6 pt ca a4 si a5 nu erau,alfa e 2.4jtd 140cai in talon si leonu tunat era 1.8t benzina 180cai si tractiune integrala :twisted: oricum distanta nu a fost 400m ci 250m lucru care nu e un avantaj pt masini de la a3 in sus,si nici prototipu nu era de grupa a3 nu?
:twisted: |
Unde ii acuma inteligentu ala care o zis sa nu mai comentam,bine ca nu m-o sunat un preten sa nu ma mai duc ca ii harababura totala.Nashpa oricum,cred ca pana la urma vor ramana doar organizatorii pe aeroport,si ne intoarcem noi la ilegale :D,ca mai tare ma distrez cand ma dau la alea sau cand vad altii ca se dau.
|
Re:
Quote:
|
baiatu...baiatu...:P ala de 1.6 avea 106 cai..am vb cu el
|
scuzele iti sunt acceptate :P oricum m-am bucurat de tine dupa aceea :twisted: :twisted:
|
Re:
SI PE ASTA L-AM SCHIMBAT CA M0AM SATURAT
|
Re:
Quote:
Nu am zis ca leonul tunat era la A3,e era foarte evidenta ca nu era.Iar dupa cum sa si observat organizatori l-au bagat ca sa bata Alfa,pot sa spun ca au fost dezamagiti ca sa intamplat invers.Dupa prima liniuta cu Alfa nici nu au anuntat castigatorul,daca ati observat.(a fost alfa). Stii cum e chestia asta,depinde dupa ce ne luam,talon sau ce are masina pe ea.Daca talon Alfa era de A3,daca omu si-a chipuit-o,si jtd se chipuesc foarte bine,nu mai era de A3 ,dar vorba lui in nici un caz de A6!Numa eventual daca avea motorul ala nou 2.4jtd de 200CP,care va fii pe Brera sau este pe 159.Dar nu prea cred ! Oricum felicitari!Am fost foarte incantat,cu atat mai mult ca aflu acum ca e o masina pe motorina.A fost si singura masina care a bagat 7-8 draguri consecutiv. FELICITARI INCA ODATA!!! |
Re:
Quote:
Cand am zis \"No coment\" e prea mult pentru ei,ma refeream ca nici atat nu merita! |
Tocmai am aflat de la un amic din Oradea despre BMW ala de BH.Sandrei avea dreptate Bmw avea (Nitros expres) pe el,chipuit,si multe altele.Pot sa va spun si unde a fost chipuit !
Mie imi pare rau de baiatul cu Celica,el merita sa castige. |
Re:
Quote:
si apropo ... te'ai bucurat de mine ... 8) hehe ... si eu d tine :twisted: |
Re:
Quote:
|
Omule tot respectul!Scuze ca am gresit la nr de liniute,ai dat cele mai multe.Chiar ma gandeam ca nu e corect asa,una dupa alta.
Inca odata felicitari! 140+cip deci 165.Altceva nik? :wink: Oricum nici nu avem ce comenta,masina e pe motorina! Vreau sa te intreb daca ai mers cu ASR-ul decuplat? Felicitari si pentru tipu cu renaultul,se vede ca a muncit la masina aia. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
masina nu are nici asr nici esp,140+cip aprox 180 |
Trebuie sa fi fost foarte bun meserias ala care ti-a facut chip tuningul,daca ti-a crescut de la 140 la 180! 40Cp e foarte bine.
Zi-mi si mie te rog unde l-ai facut,sa mai pun si e pe Alfa mea cativa caluti. Merci! |
ma, cum am preconizat dinainte, am stiut sa nu ma duc ca o sa fie de cacat
ca deobicei bine ca stiu data viitoare nu ma mai duc deja la a 4-a editite dc tot asa nasol o iesit mai bine se lasa ! ! ! Ps: ceva poze, filme, nimica? |
maestre a ta e benzinara
mai mult de 12 caluti nu pre ii poti pune nici cu slujbe :lol: :lol: |
Stiam asta,si mi se pare dupa spusele lui Doru un chip tuning foarte bun.O crestere cu 40CP de la 140,nu vezi toata ziua.
|
are dreptate andrei
daca vrei cip te pu in legatura cu ei parerea mea sunt destul de buni :lol: .oricum la mororul meu se poate si mai mult din cip dat mai incolo :twisted: |
pare foarte rau sa iti zic dar a lu' doru are un turbocompresor impins aproape de blana cu chipu'
scuze pentru formulare; vroiam sa zic ca a ta e pe benzina fara turbo, asa ca nu prea ai ce sa-i faci cu un chip |
:roll:
|
stai linistit ca i-am lasat un post si pe oradea :oops:
...si nu cert oamenii; nu-mi permit |
adevaru e ca esti rau :lol:
pe mine sigur m-ai speriat |
|
:)Evident ca castigul se datoreaza turbinei,niciodata nu ai sa reuseti sa chipuiesti nu motor aspirat cat unul turbo.
Intrebare este:fortand acest motor prin chip la limite nu creste riscul sa ti-l prajesti mai repede? Si mai rog pe care stiti sa ma lamuriti ce sunt Power-box,am vazut ca au aia de la Novitec,castigul in Cp este la fel de spectaculos si in cazul acestora(tot pe motoare turbo). |
Doru vreau sa te intreb cati Km are Alfa ta?
|
Are destui...hai sa zicem asa.....a mers 30.000 km cu chipul pus....si ghici....inca mai merge....si inca cum....powerbox....sincer nu pune....da hai sa terminam cu offtopicul.....daca vrei...hai pe yahoo....
|
Re:
Quote:
161000km |
Ok! pe yahoo
nickul meu e acelasi Galabest |
Doru ai pus masina pe Dyno?sau ti-au zis cei care au facut tuningul ca are 180?Cum e consumul dupa ce ai pus chipul?
|
ia nr meu de la ufo sau de la andrei suna si iti explic ca asa pe forum suntem oricum offtopic
|
ok.
|
bun am inteles, da poze de la ce`o fost nu exista? sau filmulete...sau ceva?
|
3 Attachment(s)
pai am eu ceva poze sper sa va placa
|
decat nici o poza is bune si astea :p
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:39. |
- Copyright 2026 4Tuning