![]() |
Re: Prezinta-ti masina
Quote:
|
Alex cauta sa-ti cumperi turbina de undeva (instalatia toata) si apoi pe altcineva s-o monteze :lol: Vezi la "byAlin" poate se ocupa si cu din astea ... nu stiu .. sau la dumbrava rosie la autopark deutch
|
Quote:
|
Quote:
|
cipul pe gpl = zero.
turbo??? trebuie ff multi bani pt kit de turbo si multe modificari. alex lasa masina in pace.(2 zile am desfacut pe la ea) |
dai 250 d euro asa d aiurea pt 16 cai sau cat iti da o resoftare... nu se merita!
|
Quote:
cam 10cp cu chiptuning dar mie imi ajung |
Quote:
am observat k la noi se confunda des resoftarea cu cip tuningul... |
Quote:
|
Salut!
OPEL Astra F 1,6I...vandut!? Cumparat: OPEL Vectra B 1,8 16V an fabricatie 1997 negru metal, aer conditionat, geamuri electrice fata,trapa electrica...masina de familie...:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bafto delo si ne auzim cat de curand ... |
Quote:
app..vezi k m`ai respins la YM |
12 Attachment(s)
Prezint si eu cele 2 masinuti....
1. Opel Astra G 1.7 DTI (75 cai) Imbunatatiri: Tapiterie la comanda complet + tetiere personalizate, Faruri FK angel eyes, Xenon , Discuri Brembo fata/spate, Mp3 Alpine CDA 9884R, Subwoofer Alpine 300W, Statie emisie/receptie (buna la radare), Folie omologata Urmeaza: toata suspensia schimbata (amortizoare, arcuri , tot), jante 17", +25 cai 2. Audi A6 Quattro FULL (180 caluti) Deocamdata standard... intrata in tara de 1luna Dotari: scaune incalzite spate/fata electrice, suspensie pe perne de aer spate (se ridica si coboara automat), xenoane, tempomat, Urmeaza: folie, jante, |
Quote:
ps..frumos tare a6`le... ce motor are si din ce an e?? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sa-mi prezint si eu Fi(c)at-ul?
Punto 2007, 1.2 benzina, 60 gloabe adormite, oarecum stoc. Ce am facut: jante aliaj, folie omologata, mp3 , becuri philips xtreme power si o cotiera mai de doamne ajuta :) Ce vreau sa ii fac: filtru de aer K%n si o polishare ca mi-a zgaraiat-o un dobitoc in parcare la Kaufland in Iasi. Dupa aceste operatiuni vreau sa o vand sa iau ceva mai mare. |
si la ce te-ai gandit...cand ai zis ceva mai mare ?:)
|
Hummer :lol:
|
Quote:
|
Nu Scarto, nu Hummer, ca n-am bani de ala, Daca reusesc sa o dau vreau un focus de prin 2005 diesel.
|
Eu am ajuns la concluzia ca-i mai usor de cumparat ... decat de intretinut :D De cumparat, strangi din buci, faci un credit .. ti-ai luat hummer .. dar apoi ... consum, inspectii, etc :D oricum... bafta cu focusu!
|
Intai ureaza-mi bafta la vanzare :)
|
4 Attachment(s)
Toyota Land Cruiser Prado(120)
Motor: 4.0vvt-i V6 258bhp la 5200rpm , 380 Nm la 3800rpm stock 0-100 km/h in 9.1 secunde Consum mixt: 14.3 Full Option (fara praguri de inox si camera ptr reverse) ______________________________ Modificari : - Chip - Filtru aer sport (Doar filtru) - Evacuare sport by Toyota (Cap-coada) - Sistem Bose by Toyota - Jante Aez 18" ( pe cauciucurile de vara ) Cu astea mi-a scos 311bhp pe dyno , 0-100 km/h in 8.6 secunde Urmeaza : - Full Xenon - Folie Geamuri - Stopuri+semnalizari fumurii - Bullbar nou+praguri laterale inox - Girofar+stroboscoape - Capac roata de rezerva cromat sau carbon look (pe vechiul l-am dat jos la o pana , si l-am lasat in garaj si nu il mai gasesc :-?? ) - Toba finala Lockheed (Cumparata deja , trebuie pusa pe masina duminica sau luni.Poza mai jos) Si pozele ... |
fainutza
|
Ms :)
|
Frumos ....e printre putinele S.U.V.'uri care incep sa capete contur in piatra neamt....bafta in continuare;)
|
Nu'i din Piatra Neamt :) ... ii din Roman. :) .. Ms :)
|
Suze vroiam sa zic din judetul Neamt......
|
Aaaa ... pai oricum .... daca mai ramanea mult pe mainile lu' tata se alegea prafu' de ea :lol: , nu prea are grija de masini ... nu le spala , nimic ...
Dar am pus eu mana pe ea >:) ... si sper sa fac ceva frumos din ea ... |
Quote:
|
Esti tu asa doritor sa ma cunosti ? :)
|
Quote:
|
Da ... mai ales ca e si din piatra ... nu e greu sa se dea o tura pana la stadion ... la un meeting ...
|
Quote:
|
Ti l-am prezentat eu ma pe mess :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Hai ma ... prezinta-ne masina cu tupeu ... fara emotii :lol:
|
Hai baieti s-o lasam moarta baieti ca am facut destul off topic....e mai timid el asa...:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:33. |
- Copyright 2026 4Tuning