Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noul Seat Exeo sau vechiul Audi A4 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/88477-noul-seat-exeo-vechiul-audi-a4.html)

alexSHO 17-09-08 16:30

Re: Noul Seat Exeo sau vechiul Audi A4

crede-ma pe cuvant, daca e vag-ist cum spui tu isi ia golf, oricum leonul e mult mai rigid chiar si la variantele fara suspensie sport (reference, stylance) deci nu vad dc si-ar lua leon daca ii place cum merge un golf

22VIN 17-09-08 17:37

hai ma frate nu mai apara seat atat... seat este o firma fatra nici un Dumnezeu, e un volkswagen ce foloseste alte caroserii... nu inteleg ce-i iei apararea atat... vag l-a cumparat ca sa il faca un "volkswagen 2"... nu am vazut pe undeva "seat a venit cu o inovatie"... poftim aici exemplul perfect: exeo...
si nu ma intereseaza cand aud chestii de genul :"aaa seat e vw, e mai bun ca opelu tau, degeaba comentezi" poate sa fie, putin imi pasa, macar eu am ceva original, si pentru mine asta conteaza mult.

alexSHO 17-09-08 17:38

ce argumente solide ai :rolleyes2

22VIN 17-09-08 22:52

nu am nevoie de argumente solide pentru ca nu incerc sa conving pe nimeni, ci doar sa-mi expun parerea. iar pentru ca mie sa imi placa sau nu ceva nu am nevoie de argumente solide, am nevoie doar de gandirea mea, care tinde spre originalitate.
in acest topic, ca sa revenim si la subiect, vorbim despre o masina TOTAL NEORGINALA, o masina de care nu era nevoie. parca toti laudati, inclusiv tu, cresterea de profit a seat-ului si a intregului grup VAG. chiar era nevoie de asa o reducere de buget pentru un model? chiar nu aveau "de unde"? adica as intelege GM-ul, care trece printr-un impas, dar marele si tarele vag cu ai lui fani (unii) care se umfla-n pene una doua ia un audi a4 b7 schimba una doua si poc: model nou? aiureala...

dolb 17-09-08 23:05

amphe..in primul rand iti dau dreptate...masina din poze e total neoriginala! adica in afara de faruri si spoilere .. este exact audi a4.... iti dai seama ca daca ar aparea asa.. toti s-ar duce la dezmembrari sau firme de piese.. si si-ar lua spoilere + blocuri optice de a4 si le-ar pune pe seat si s-ar da mari ca au a4.. insa ( in al doilea rand ).. ideea e ca masina in nici un caz nu va arata asa! .. doar 10 % din pozele astea va fi..!

mereu vedem schite/poze spion ale multor masini.. iar cand apar sunt radical schimbate! ... vezi noul ford mondeo care era prezentat la topgear mult mai frumos realizat si cu multe gadgeturi.. si ce a iesit? o tampenie execrabil de urata fara nici un pic de dotare iesita din comun!

22VIN 17-09-08 23:12

sa speram ca va fi asa cum spui tu, pentru ca seat are neaparata nevoie de un sedan, dar un sedan calumea, cu care sa intre in forta, nu asa ceva

dolb 17-09-08 23:26

o sa vezi ca vor scoate ceva mult mai frumos decat jegul ala de b7

~ EWN ~ 17-09-08 23:41

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1760372)
amphe..in primul rand iti dau dreptate...masina din poze e total neoriginala! adica in afara de faruri si spoilere .. este exact audi a4.... iti dai seama ca daca ar aparea asa.. toti s-ar duce la dezmembrari sau firme de piese.. si si-ar lua spoilere + blocuri optice de a4 si le-ar pune pe seat si s-ar da mari ca au a4.. insa ( in al doilea rand ).. ideea e ca masina in nici un caz nu va arata asa! .. doar 10 % din pozele astea va fi..!

cata imaginatie ai :)))))) ma intreb cine ar face asa ceva :D.

alexSHO 17-09-08 23:54

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1760372)
.... iti dai seama ca daca ar aparea asa.. toti s-ar duce la dezmembrari sau firme de piese.. si si-ar lua spoilere + blocuri optice de a4 si le-ar pune pe seat si s-ar da mari ca au a4..

vai de mine :lol:

dolb 18-09-08 00:02

pai baieti.. traim in romania

romania = tarani = fite = basini = MANELE = haudi / bmw mancatzash

22VIN 18-09-08 22:42

o sa fraiereasca usor p**dele ca au audi:)) rezolva si sigla de pe cheie si cea de pe volan si poc (sau le zic ca e personalizat, e "s" de la smecher):)))

alexSHO 19-09-08 19:34

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1762564)
o sa fraiereasca usor p**dele ca au audi:)) rezolva si sigla de pe cheie si cea de pe volan si poc (sau le zic ca e personalizat, e "s" de la smecher):)))

eu zic sa mai cresteti :)

dolb 20-09-08 12:42

alex... sa stii ca amphe nu zice rau....

daca exeo va arata asa cum este in schitele alea de pe prima pagina .. fi sigur ca o sa se gaseasca vreo 2-3 romanasi care sa faca hAudi :)

22VIN 21-09-08 11:26

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 1764313)
eu zic sa mai cresteti :)

eu zic sa te uiti mai atent in stanga si in dreapta si ai sa-ti dai seama cate "s6" 2.0tdi si golf "r32" 1.9tdi, "s4" 1.9tdi si lista continua la infinit sunt pe strada. crezi ca e greu s-o transforme pe asta in a4? putem sa incheiem de pe acum un pariu ca imediat dupa lansare vor aparea destule seat a4:))

R.Z.V 21-09-08 14:16

urat ... singurul model de la seat care imi place este leon-ul ...

boy_wonder 02-10-08 10:58

8 Attachment(s)
Seat prezintă la Salonul Auto de la Paris modelul Exeo

• Prima limuzină SEAT de clasa medie
• Primul model SEAT echipat cu motoare Diesel Common Rail
• Primul sistem de navigaţie SEAT cu Infotainment pentru MP3, MPEG4, IPOD, USB, Bluetooth

La Salonul Auto de la Paris (4 - 19 octombrie), SEAT prezintă în premieră publicului internaţional noul model Exeo. Prin intermediul acestei limuzine sport de clasă medie fabricantul spaniol îşi extinde gama de modele, oferind pentru prima dată o limuzină în această clasă.

Referindu-se la potenţialii cumpărători ai noii maşini, preşedintele SEAT, Erich Schmitt, a declarat: ”Exeo este destinat şoferilor dinamici şi sportivi din segmentul autovehiculelor de clasă medie. În plus, dispunem acum de un autovehicul pentru actualii clienţi ai clasei compacte care vor o maşină de dimensiuni mai mari. Exeo reprezintă o alternativă interesantă şi pentru conducătorii de maşini de firmă, care pe lângă calitate vor să se simtă bine la volan dar sunt atenţi şi la costuri, consum şi emisii”.

Cele mai importante caracteristici ale acestei limuzine sport de 4.6 m sunt: formele dinamice şi în acelaşi timp elegante, precizia direcţiei, confortul sporit şi gama de motoare dinamice şi ecologice. SEAT Exeo se va lansa cu trei motorizări pe benzină (de la 75 kW/102 CP la 147 kW/200 CP) şi cu trei motorizări Diesel Common Rail de ultimă generaţie (de la 88 kW/120 CP la 125 kW/170 CP). Cinci din cele şase motorizări disponibile sunt motoare turbo, care oferă o putere sporită cu un consum mai mic de combustibil şi mai puţine emisii. De asemenea, motorizările modelului Exeo respectă normele de poluare Euro 5.

În ceea ce priveşte echiparea, Exeo oferă, printre altele, un sistem de navigaţie de ultimă generaţie, un nou sistem Infotainment cu funcţii şi conexiuni multiple (MP3, MPEG4, IPOD, USB, Bluetooth), precum şi o trapă cu celule solare ce va putea pune în funcţiune pe timpul verii un sistem de climatizare atunci când maşina va fi parcată.

Suspensia frontală cu patru braţe şi suspensia spate cu braţe trapezoidale fac ca maşina să fie sportivă şi foarte manevrabilă. Exeo oferă atât tehnologie cât şi calitate de top. Modelul se va fabrica la Martorell (lângă Barcelona), utilizând aceleaşi procese de calitate superioară, graţie cărora Ibiza a reuşit deja să devină lider în segmentul său.

Noul SEAT Exeo va fi disponibil începând cu primăvara lui 2009 în versiunile Reference, Stylance şi Sport.

Sursa: SEAT

THX-1 02-10-08 11:07

Poze facute in photoshop dupa Audi A4 facelift!

Iar dc. intradevar asa o sa arate acest Seat inseamna ca va folosi platforma si elementele de caroserie ale lui B7,in concluzie,o escrocherie!

B.D. 02-10-08 11:08

cam lenesi astia de la seat . in privinta designului cel putin . mi se pare si cam scumpa .

SV25MBN 02-10-08 11:11

Nu arata urat Exeo asta, doar ca ma indoiesc ca va veni cu o consola centrala identica cu A4. Deci.. photoshop ?

KillYourSelf 02-10-08 11:22

arata bine...dar interiorul e acelasi cu cel de la audi...dc? :sad:

LoOn 02-10-08 11:44

Asta e politica grupului...nu-i lasa sa se dezvolte. In mod sigur designerii de la Seat sunt in stare de mai mult, dar nu au ce face daca astea sunt ordinele.

Sor3L 02-10-08 12:01

Noul Seat Exeo sau vechiul Audi A4

falsssssssssssssssss falsssssssssssss rau de totttttttt rusine :oops:

IceyD 02-10-08 12:16

O intrebare ! De ce are Audi A3 1 aceasi consola cu Seat leon 1 ? Daca tot va intrebati dc are Exeo aceasi consola cu A4.

claudiu lucian 02-10-08 13:28

e n fel de trecere se la renault12 la dacia 1300 sau de la dacia nova/super nova la solenza! doar fara si spatele s-au schimbat comparativ cu a4, grotesc!

22VIN 02-10-08 15:24

ce senzatie cretina cand te uiti la poze, mai ales la interior. pana nu vezi sigla de seat, esti perfect convins ca te uiti la un interior de a4... ciudat... sa-mi iau una e ca si cum as avea acel telefon chinezesc "cect" copie de iphone... sincer...

Alexis_turbo 02-10-08 16:32

Un Audi A4 B7 mai ieftin, mai prost finisat! Imi pare rau pt grupul VAG odata cu aparitia acestei masini! Sunt un mare fan, si posesor de A4 B7 dar nu stiu.... ma simt intr-un mod ciudat! Cred ca despre cei care isi vor cumpara asa ceva, se va crede ca au vrut un Audi A4 B7 doar ca nu si-au permis unul!

andreiu21ct 02-10-08 17:20

Mi se pare foarte aiurea ideea..au copiat o masina de la a la z... in fine.. a4 facelift sedan cu bord de a4 cabrio + ca "picanterii" : elemente SEAT!! WOW! pana si volanul e ala de pe a4 2006 in pana mea! apreciez ideea ca au pus alte scaune...macar. ceasurile difera..si bineinteles, materialele care's mai slabutze. uitati-va la climatronic..consola aia e exact cea de pe audi! si multe altele.. exterior, din laterala e exact audi... spatele e dragutz..dar fatza aia de ibiza 2008 ma scarbeste de-a dreptul. oricum, va fi o masina buna, ca si vechiul a4, dar deja e invechita. oricum, ideea e bunicica. acum isi vor permite si cei ce acum 2-3 ani tanjeau dupa un a4 sa-si achizitioneze un oarecar echivalent. in felul asta au reusit si seat sa faca o masina buna, sa mai iasa din tipar putin.

oricum, o miscare gresita zic eu, din partea celor de la audi. acum cei ce nu-si pot permite a4-ul nou vor cumapra asa cva. air daca va fi intr-adevar buna... cred ca multi vor alege varianta de exeo sport de 200cp decat un a4 nou care va fi mais cump intr-o varianta mult mai slaba

UNLORD 02-10-08 18:29

Prost obicei in grupul VAG de a imita masiniile intre ele. Si skoda a suferit cu Superbul vechi dar parca Seatul e in fibrilatie. Din esecul Toledo si Altea se pare ca nu prea au invatat nimic. Treaba lor, eu oricum nu mi-as cumpara vreodata vreo masina din concernul asta de 2 lei.

Claw166 02-10-08 18:43

clona lui A4 :lol: ...

ap2008 02-10-08 18:52

si de ce nu, oare pentru ca ai doar bani de logan/simbol si ai impresia ca masina frantuzeasca este pese cea nemteasca????? lasa nu-i nimik daca strugurii sunt acrii rau de tot la vecinu' in curte, ce sa-i faci........asa-i romanu daca n-are bani de ceva, lucru aia-i prost si junghiul lui de dacie din romania anilor 80 e cea mai buna masina din lume....slava domnului ca nu era in discutie mercedes, bmw, volvo sau mai stiu eu ce....ca s-ar fi intors intemeietorii lor in mormant daca te auzeau....
POTI LINISTIT SA CONTINUI SA SEGMENTEZI MASINA IN CAMP CU DOUA SARME SI UN PATENT....

TheMadMan 02-10-08 20:03

un A4 urat.

nsl_iuli 02-10-08 20:32

Zici ca e copie chinezeasca dupa A4=))

razzwan 03-10-08 09:39

la interior mai merge infara faptului ca volanul e stil audi ... dar la exterior.... SA ADUCA CAREVA ELEFANTU poate iesa ceva :D

Antonio Lucian 03-10-08 10:27

interiorul este de a3 cu consola de a4 intr-o apa. mda lipsa de ideii!

alexSHO 03-10-08 12:10

nici pe mine nu ma da pe spate, dar daca asta e politica VAG n-are seat ce sa faca :)

THX-1 03-10-08 12:53

Quote:

Originally Posted by ap2008 (Post 1788788)
si de ce nu, oare pentru ca ai doar bani de logan/simbol si ai impresia ca masina frantuzeasca este pese cea nemteasca????? lasa nu-i nimik daca strugurii sunt acrii rau de tot la vecinu' in curte, ce sa-i faci........asa-i romanu daca n-are bani de ceva, lucru aia-i prost si junghiul lui de dacie din romania anilor 80 e cea mai buna masina din lume....slava domnului ca nu era in discutie mercedes, bmw, volvo sau mai stiu eu ce....ca s-ar fi intors intemeietorii lor in mormant daca te auzeau....
POTI LINISTIT SA CONTINUI SA SEGMENTEZI MASINA IN CAMP CU DOUA SARME SI UN PATENT....

...si.....pana la urma ce vrei sa ne spui?? :rolleyes2

razzwan 03-10-08 13:45

la suparat ceva dar ce?:-? hmm..... sa stii ca aproape fiecare masina (am mentionat APROAPE) are secretul ei ;)

dogy_10 03-10-08 16:35

eu sunt curios ce pret va avea....oricum nu inteleg dc multi gandesc ca niste femei si judeca masinile dupa aspect si firma care o poarta.....masina asta probabil o sa stie sa faca tot ce stie un a4 b7 dar probabil la un pret mai mic....dar cum romania e plina de cocalari, pt ei nu conteaza masina in sine ci firma......si nu e nimik grav ce face seat cu audi, e o chestie ce se practica de mai mult timp, adica comercealizare unei masini sub doua marci diferite....

GL91ANB 03-10-08 16:39

Seat , neSeat , Audi A4 sau A3 mie imi place asa cum este :-) . E o chestie ce tine de gusturi.

pavy 03-10-08 16:48

Masina este identica cu A4 din punct de vedere tehnic
Nu ma indoiesc de calitatea tehnica poate doar putin calitaea materialelor din interior
Asteptati sa vedeti masina si dupaia sa o judecati

All times are GMT +2. The time now is 17:57.

- Copyright 2026 4Tuning