![]() |
stopuri de logan?!? :roll:
|
da
vedeti in premiera MONDIALA pe 4tuning stopuri clare de Logan, produse de wizards |
nu are legatura cu titlul topicului, dar m-au amuzat discutiile
se pare ca unii uita ca sunt pe 4tuning. care e un site axat pe tuning, nu pe polemica... am pus poza in avanpremiera sa le readuc aminte... testul a constat tocmai in a testa inclinatiile utilizatorilor care au rabdarea sa dea un raspuns... unii observa femeile, ... felicitari, altii gasesc cu mare bucurie inca un subiect de polemica sau de critica nefondata si rautacioasa, altii isi aduc aminte ca pana la urma in loc sa ne certam avem ca scop analize de tuning, iar unii observa chiar si nuanta de eveniment. DA, nu a fost de loc usor sa strangem la un loc toate modelele reprezentative de tuning LOGAN de pana acum... putem considera o premiera in Romania aceasta realizare a 4tuning, prin strangerea si analiza comparativa a diferite solutii si concepte de tuning pe un model auto. Urmeaza si alte marci de masina, ce am prezentat este un episod pilot Vom face analize comparative stilistice, de exterior, interior, accesorizare, imbunatatiri, muzica, etc, in cateva episoade pt fiecare din grupurile de masini pe care le vom strange. dar sa nu uitam fetele, care vor fi prezente la fiecare eveniment unele aceleasi, care le apreciati mai mult, si altele noi de fiecare data... va invit sa incepem discutii pe subiect avem deja peste 1000 de poze ale evenimentului, nu am pus decat cateva, si NU din cele mai reusite. vom pune incepand din seara asta si alte poze si vom incepe de maine cu prezentarea masinilor, a modificarilor fiecareia... va invit langa noi sa vedem cateva realizari ale tuningului Romanesc, sa analizam impreuna solutiile adoptate si in nici un caz sa nu uitam de fetele prezente... cine-ar fi in stare? |
Re:
Quote:
cine imi sponsorizeaza si mie un proiect de tuning pe logan > :D |
daca nu erau fetele... alea tunate
Dci-ul ala diesel pare a plange pe langa fratiorii lui. L-au mai incurajat fustitele! Oricum parca acum a inceput un pic de tuning la Logan. |
1 Attachment(s)
hai sa vedem inca o data protgonistele... la marime mai mare
prelucram intre timp cantitatea uriasa de fotografii facuta... pe masura ce mai sortam, o sa va mai oferim maine fisele tehnice complete, prima galerie de poze si incepem discutiile |
nu stiu de ce alea 2 rosii bat spre photoshop , sunt prea pronuntate culorile
si cel de la elia chiar are 136 hp ? cum i-au scos.... amanunte amanunte ! |
Vrem si poze \"pe la spate\" :lol:
Aici poate se schimba parerile cine stie... |
Re:
Quote:
oricum... e un salt mare faptul k au inceput sa fie produse tot felul de componente aftermarket pt o masina romaneasca...e chiar un lucru bun... |
pozele sunt in prelucrare... de maine vom pune \"din toate pozitiile\"
|
Re:
Quote:
|
Hai frate, ce e asa de greu ???? 4tuning si-a triplat cifra de afaceri, gratzian a devenit milionar in dolari si si-au luat o mana de loganuri, dupa cum se prea pot vedea stickerele 4tuning pe parbrizele masinilor, amprenta site-ului. Parerea mea. :wink:
|
sa incep...
mashina Dacia Logan stock este urata...aici depinde foarte mult de bunul gust al fiecaruia...la uni le place la altzi nu...mie nu... dar nu pot sa zic ca un tuning de calitate pe o mashina urata este urata...adica se vede diferentza si oarecum calitativ...toate din poze sunt frumoase in felul lor...numai ca aici intervin gusturile fiecaruia...si nu cred ca pers. care zic ca loganu e logan si daca ii pune reactor ar trebui sa vorbeasca,decat sa zica kestii de genu asta mai bine sa taca ptr ca stim cu totzi ca este un porgres super mare de la ce era dacia si ce a ajuns...mie personal imi plac toate dar cu o limita si modelul care imi place cel mai mult este acela alb...dar nu se pune vorba ca vreunul din poza de mai sus este kitch doar ca nu pica pe preferintzele unora si altora...deci va rog eu frumos nu mai zicetzi ca sunt kitch-uri sau LOGANU TOT LOGAN RAMANE ca oricat de rai atzi fi cu aceasta mashina ati gasi si puncte forte la ea...preferatzi sa vedetzi zilnic dacii 1310 CU semnul M si cu scris mare CATALIZATOR daca da...e grav daca nu...uitatzi-va inca odata la aceste modele de tuning la Logan sa vedetzi ca nu se compara cu ce vedetzi zilnic pe strada :wink: Nu am vrut sa jignesc pe nimeni dar nu imi place sa tot aud Loganu e urata si tunata sau vorbe de genu asta...deja m-am acrit de cunoscatori de genu asta...! :!: |
Loganul de la PilotPower Tuning Pitesti este de departe cel mai \"delicios\"!!! Si... cum a mai spus si altcineva inainte, cel rosu, facut dupa conceptul virtual, are un eleron pur si simplu superb!
Felicitari!!! |
Re:
Quote:
|
este greseala mea...
cumva i-am invitat sa isi dea cu parerea o sa facem topicuri pt discutii pe fiecare subiect maine, dupa ce pune pozele din toate pozitiile, incepem analiza stilistica punem si listele de modificari informativ apoi vin interioarele, muzica, etc... si pe urma.. pregatim o surpriza |
cel roshu daca va concentratzi putin aduce a evo 8 :) ... in fine ideeaa e k a intrebat cineva de ce nu tuning pe solenza .. ptr k solenza poate face oricune si poate face lucruri frumoase si d calitate .. dar pe logan cred k este o provocare ... e k si cum ai face tuning la un dulap .. si sa zici dupa aia k nu`i dulap :) ... oricum .. urate ... rosii verzi albastre indiferent cum sunt ... e o schimbare .. e o incercare ... iar cel alb este frumos in draci .. cat despre restu poate daca aveau nishte stickere p ele .. poate .. poate :P
|
nu spun nimic inafara de faptul ca ma fascineaza rau de tot stickerele cu 4tuning de pe fiecare logan in parte ..
asta ca sa nu zic de fete. ... :D super tare ! bravo bravo bravo la puterea 1248792834829635897265 |
proiectul AM
sincer... cand am vazut prima oara pozele am crezut ca este un test de genu' \"cat de bine pot sta niste tipe bune pe Logan-uri cu spoilere custom\" :P
asta era doar o gluma... parerea mea sincera e ca cel de la Elia si Proiectul AM (cel de la Zender... adica cel vernil) arata cel mai bine... fiindca sunt facute profesionist. Spun asta si din cauza ca am avut ocazia sa le studiez mai in detaliu si pentru ca nu sunt adeptul masinilor prea impopotsonate... cum mi se pare cel rosu de la Pilot... nu vreau sa supar pe nimeni cu post'ul asta ... mai ales ca se stie ca fiecare om are gusturile lui... atat doar ca cel de la Elia am auzit ca se invarte in jurul sumei de 22.000-23.000 de euro... ceea ce mi se pare cam mult, mai ales in comparatie cu cel Zender care e undeva la 11.000-12.000 de euro (avand in vedere ca le desparte doar acel compresor care da surplusul de putere al celor de la Elia) in rest... e bine ca cineva se ocupa si de body Kit-uri de Dacia... ca sa nu mai vedem numai spoilere \"GTi\" pe berline si SuperNove |
hmmm....nu mia stiu pe unde am vazut scris...dar tin minte bine...zicea ceva de genu...loganu arata la spate de parca s-a pus un frigider in spate shi s-a trasat conturul....nu vreau sa critic masina...este buna(pt romani...spre deosebire de \"berlina\" are multe imbunatatiri...) c sa zic...sexy masinile...schimba mult aspectu un pic de tuning...
P.S. caut sponsor sa-mi tunez masina..:D |
cei care posteaza aici au avut oare ocazia sa vada in realitate si indeaproape aceste masini ?
va zic eu ca cel alb cu capota neagra e cel mai frumos model .... asta daca ignoram \"chestiile\" alea de pe portbagaj care presupun ca vroiau a fi un suport de eleron. logalnul rosu ... primul din stanga de la departare atrage privirea dar daca te apropii de el se vad defectele cum ar fi tripla spate lipita cu superglue :lol: :lol: |
imi plac toate... le-am vazut si in realitate... incep sa cred ca si in romania se poate... asteptam cat mai multe detali si poze Gratzian 8)
|
Am avut ocazia sa le vad pe toate in realitate. Cel alb mi-a placut cel mai mult
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Cel de la Elia e intr-adevar cel mai profi. Jantele, perfect alese sa iasa rotile la nivelul aripilor (\"umflate\" deja din fabrica). Interiorul de calitate...Ah, apropos, interiorul celui rosu (primu' din stanga, din poza) era kiar interesant. Piele in 2 culori, bord vopsit, fete de usi, DVD player....kiar mi-a placut. Dar a mai zis cineva mai sus....parca a fost facut foarte in graba. Oricum, foarte multi oameni rautaciosi. Masina e un pas destul de mare (ca idee) pt Romania. Tehnologia, din pacate, este pe departe de a fi inovativa, dar ca pret este accesibila. Si de fapt asa suntem noi romanii. Ce avem noi e cel mai bun, ce au altii e de kk. Sunt curios sa vad Loganul de la Elia ce performante are....oare l-ar da pe DOG-ul??? Asta ar fi un test interesant. ;) |
si eu am avut ocazia sa le vad pe viu...
cel alb mi-a sarit in ochi pe la final,dupa cel rosu cu muzica de la VIETA. la cel de la ELIA nici nu m-am uitat,cat si la cel rosu facut dupa proiecu pe PC,si asta pt ca stiam ce si cum tot de pe 4tun (multumim de informatii). proiectul AM,este primul,dar un pic depasit...vb aia,piele poti sa pui si pe trabant,evacuarea dubla,e o tzeava in plus...jante,isi pune oricune... mai greu este insa sa proiectezi un spoiler fata cu alta grila,cu alta linie dar care sa se incadreze cu restul masinii. personal,mai faceam multe(oglinzi,manere scoase,interior mai placut s.a.m.d,dar mai ales un eleron finutz,nu chestiile alea,care se vor suport pt eleron,cred... :roll: ) la cel alb,dar dintre toate,estetic vorbind,imi place cel mai mult. oricum,cei de la 4tun sunt inca o data primii in domeniul auto,cu asa un proiect.macar daca isi ia lumea logan,sa vada ce se poate face la el :)) asteptam surpriza aceea...:) de care ne spunea gratzian :wink: btw: spui ca cei de la wizards au facut stopurile?!cum asa...?!ca ei sunt mai mult pe muzica....!! dar cine stie,poate devin un fel de West Coast Customs :idea: |
nimika
bravo... sunt f. toate. dar the best of the beast este cea alba dupa aia roshie shi tot asha...
Ete bine asha incepem sa ne dez. tuningul in romania... :wink: |
..
frumos frumos..
ma intreb cum ar fi fost aceste proiecte aplicate pe Solenza |
ma, de ce sunteti rautaciosi unii dintre voi!!!?? :( si loganul este o masina .....care zic eu ca merita nitel respect fata de alte dacii...si mie sincer imi plac cele modificate din poze ,unele ar mai fi trebuit lucrate si retusate nitel dar sa zicem k au fost facute la repezeala pt salon dar merg.
ahhh...si cel alb e clar cel mai tare!!!!! cu toate ca ar mai fi trebuit si el nitel retusat,oricum toate arata bine pt inceputul tuningului de loganuri .tot inainte :lol: |
4 Attachment(s)
si eu le-am vazut la Siab si ce mai mult mi-a placut cel abb de la PILOT dar nu vad rostul aripioarelor de pe porbagaj . si mi-a mai placut interiorul loganului rosu cel cu piele in 2 culori insa se vede si la ala ca sau grabit si au mai uitat sa vopseasca cate ceva cum ar fi : frana de mana , capacele boxelor de pe spate , sa schimbe pedalele si niste covorase , etc..
|
1 Attachment(s)
am fost si eu azi si mi`a placut... :D
|
n-arata rau GoLanul ala :D
|
nice
|
aia alba intradevar este reushita ...adica da bine ... m`a impresionat intr-un fel .... nu ma ashteptam k un logan sa arate destul de bine dupa parerea mea ... iar mai trebui triplele alea care erau postate mai devreme ...cat despre kestiile alea din spate kiar nu shtiu ce sa zic ...in rest nu mi`a atras nici una atentzia ... nici kiar aia roshie .... cat despre test ... :?: e cam aiurea kestie .... test test dar despre ce e vb !? care arata mai bine !? sau un fel de best motoring cum fac ciuciunghezii!? nu shtiu ... amanunte .... poate sunt yo mai tranta :)
|
1 Attachment(s)
cel rosu e inspirat dupa un desen. oricum e super misto nota 10 e oricum cel mai tare.
|
Ref: luft eleron Logan alb Pilot - aripioarele au fost lipite cu banda dublu adeziva pe \"ult suta de metri\" tocmai pt a se vedea conceptul de design, produsul final va fi ceva mai lat, iar prinderea se face pe baza de adeziv special.
Unele erori de genul scapari de finisaj la buza spoilerului de la Loganul rosu, luft la aripa stanga au fost intr-un fel datorate timpului scurt de pregatire. Au fost totusi premiere... Felicitari lui Bogdan pt finalizarea proiectului AT. Mult succes in continuare. |
Re:
Eu cred ca multi oameni inca maia steapta acele uriase cantitati d poze care se prelucreaza d o uriasa cantitate d timp... :wink:
Mai ales si filmuletele care ar trebui sa vina cu aceste poze... Puneti cate o poza p zi si vom fi multumiti numai puneti!!! nu am mai postat pana acum fiindca nu am timp pt a citi chiar tot...dar cand am citit am observat ca tot va laudati ca o sa puneti poze si filme , dar... Si o alta intrebare... C este modificat la cea rosie toreador? chiar nu stiu si nu am gasit informatii despre tuningu masinii acesteia! Ms mult :roll: |
Aripioare:-)
Sunt curios ce o sa zicetzi de aripi cand or sa fie gata...adica exact ca in proiect. Cele de la rechin sunt jucarii pe langa astea..:)
Cat despre liniutze...cel roshu are motor de 1.6 si cip pus pe el ..pe cand cel alb are de 1.4 ..E logic care castica .. |
Re: Aripioare:-)
Quote:
si cum zicea cineva inaitea mea inca asteptam pozele :mrgreen: |
Cat costa cel alb?
Cat costa un Logan de 1.6l modificat ca cel de alb de la Pilot? Cand l-am vazut la Siab, am ramas cu gura cascata!!!! Nu-mi puteam imagina ca un logan poate arata atat de bine! Arata cel mai belea dintre toate. Si pozele acelea promise cand le vedem?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:39. |
- Copyright 2026 4Tuning