![]() |
Re:
Quote:
|
Cam asa stau lucrurile
1. FFocus si Madskilz 2. Andrey2003 3. Maskt si GolfTuning |
1 Attachment(s)
Masina lu` FFocus e aproape perfecta si aspectul e placut dar 2 lucruri m-au determinat sa nu-l aleg pe el castigator
- pragul mi se pare ca nu este imbinat bine, cel putzin asa se vede (sau poate ca reflexia e de vina) - schimbatul stopurilor face ca spatele masinii sa nu-mi placa,o face mare, inalta :roll: |
A lu` madskilz mi-a placut .. imi place tot ce a facut la ea.
Imbinarea e bine facuta , culoarea , aripi ... Poate ca aripa fata e putzin prea umflata :) Felicitari madskilz ! Vorbim pe mess cum facem sa iti dau tricoul |
Si a lu` andrey2003 imi place.E lucrata frumos, ingrijit,curat.
Indradevar e cam simpla .. Poate ca cu alte jenti era mai frumoasa. La stopuri ai un - . In rest e OK. :wink: |
GolfTuning
Fi mai atent la selectat, jentile sunt cam nepotrivite .. In rest e OK Maskt La tine e bine mey tati .. dar strica vinilul . Trebuia sa faci toata masina culoarea gri sau sa o dai \"pierdut\" peste albastru ca sa nu se vada diferenta brusca de culoare albastru-gri. Jentile .. inacerca sa mai lucrezi si cu alte modele .. le-0am tot vazut pe alea in lucrarile tale :D |
Cam asa stau lucrurile dupa parerea mea.
Sper ca am facut bine alegerea. Felicitari tuturor oricum pt ca au avut curajul de a se \"arunca\" in joc. Numa` bine ! |
Re:
Quote:
Felicitari madskillz :wink: |
Bravo mad!!!! :dance:
|
:roll: Marfaaaa ce frumos nici macar nu am fost bagat in seama cu lucrarea mea :cry: sorry ...... adevaru este k ma bag si eu in seama cu niste lucrari de rahat :wink: so WTF interesant Concurs De VT o sa pun si eu un topic cu Concurs VT cine castiga ii dau PC meu .....
P.S. Bravo Tng esti tare meriti un Kaiser :wink: sa vii in Bucale sa te cinstesc frate(cam grea munca de organizator de Concursuri de VT :wink: ) |
1 Attachment(s)
am si eu o varianta... sunt cam novice dar astept critici la sange...
|
Re:
Quote:
Nu te supara man .. O sa progresezi tu si o sa iei premii. Multa bafta iti doresc PS: toate lucrarile au fost luate in seama :wink: |
Nu ma incalzea premiul ...... era ceva simbolic nici nu ma gandeam sa castig .... dar asta este o sa mai fie concursuri pe gustul fiecaruia .... se pare k nu are rost sa ma mai straduiesc ... adevarat ca este o pierdere de timp si o spun cu durere in suflet(P.S.este parerea entuziastului pierdut in spatiu si izbit de realitatea mult prea.... :roll: ..... pe gustul fiecaruia) ........
|
Am avut niste probleme azi .. de fapt a fost o zi de ***
Te rog .. nu mai fi asa, nu te lasa invins. Esti la inceput totusi .. Eu unu apreciez munca ta si activitatea ta pe acest forum. Nu are rost te lasi invins. Eu zic sa punem punct aici acestei discutii, daca vrei sa mai vb ma gasesti pe yahoo mess :wink: |
Rog un moderator sa puna topicul pe normal si sa-l inchida.
Problema premiului am discutato cu madskilz .. totul e ok. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:43. |
- Copyright 2026 4Tuning