![]() |
Re: faruri tuning la oltean
Quote:
|
Quote:
|
@Andrei: Man...si eu sunt pe la facultate...rezolvam noi intro vacanta ceva...nu e bai...:) si nu esti onlyone in Roman ;)
|
onlyone in Roman .....adica singurul cu oltean:D
|
Re: Faruri tuning pentru Oltcit
|
3 Attachment(s)
pun si eu poze cu 3 modele facute de mine...mai sunt inca doua dar mi-e lene sa caut poze acum
Attachment 2000130Attachment 2000131Attachment 2000132 |
Quote:
|
Faruri tuning pentru Oltcit
Quote:
|
experienta posesorilor de oltcit a dovedit ca da,si nu numai modificarea farurilor,si modificarea stopurilor si schimbarea scaunelor si cate si mai cate ;)
|
Quote:
Quote:
respect ... |
Quote:
daca nu e inginerie atomica modificarea unui far atunci de ce pe parcursul a 4 pagini au aparut poze de la doar 4 useri cu faruri modificate? apropo, tu ce faruri ai? sunt scumpe lupele? sunt scumpe geamurile de plexi? eu nu am zis sa nu isi modifice lumea farurile, doar ca nu vreau sa vad faruri ca ale mele peste tot si daca le vad macar sa fie specificat...mi-am facut faruri ca am vazut la x si mi-au placut |
Quote:
poate unii nu au renuntat la "batranul oltcit" nu pt ca nu aveau bani de alta masina, poate chiar tin la un obiect si nu vor sa isi vanda trecutu sau sa-l arunce la gunoi.... |
polemica infantila, si nu, nu raspund provocarilor de prost gust, si nu te atac pt ca nu meriti osteneala, iti recomand sa citesti cu atentie postul meu pt. ca nu face referire la tine, sau mai stii?:lol:... daca vrei sa fii original, simplu, nu-ti mai posta munca, asa n-o sa stie nimeni ce vei face... ai gasit doar 4 useri pt ca doar ei au avut bunul-simt sa-si prezinte munca si, poate sa-i invete si pe ceilati ceva ori sa le arate ca se poate mai mult...
nu te-am jignit ci eu m-am simtit jignit de postul tau, de dorinta ta de a ne priva de rezultatele muncii celorlati, de ideile lor... P.S. numai ce-i fromos se copiaza asa ca nu-ti face prea mari griji... |
Din pacate se copiaza si chestiile nasoale,dar asta este ;)
uxd-ul are in felul lui dreptate...sunt aiurea cei care doar copiaza anumite chestii fara a fi originali,macar cu imbunatatiri :rolleyes2 |
Cam deviati..... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning