![]() |
Re: E36 - 318is Coupe - CJ 14 LFS
Quote:
|
ITP-ul e ~100RON si la Dacia acum... :)
Alex_Tiger, pacat ca te baga astia la cheltuieli in plus... puteau sa inchida ochii si ei, oricum frana de mana o folosesti doar la parcari si e eficienta si asa. |
Ai uitat tu sa dai de-o bere ceva(ciubuc)... ca statea altfel treaba :lol::lol::lol:
|
ei bine, am fost ieri la mecanic cu micuta si i-am luat ambreiaj nou si am strans frana de mana urmand ca azi dimineata sa merg la RAR-u. totul f bine si frumos, am stat 1 ora la rar si am rezolvat tot, m-au chemat luni dupa acte, cat despre masina...hmm acum defapt descopar adevarata ei putere :D eh eh ce frumos se invart rotile alea!
acum as avea niste intrebari/sugestii care daca sunteti "draguti" sa mi le raspundeti/dati :D 1. autoblocant: sincer as vrea sa-i pun autoblocant telul meu fiind sa invat tainele driftingului in realitate de data asta! -ma intereseaza, logic, ce fel de lsd imi trebe? adica tot vad ca sunt de pe M de pe 2.5, toate asta si toate rapoartele lor merg si pe a mea? care ar fi cel mai indicat pt motorasu meu de 1.8? 2. vreau sa ma ocup umpic de ochii ei si anume lupe pe faza scurta deoarece va venii si instal de xenon si angel eyes. intrebarea mea este: se vad bine angel eye's pe faruri originale (cu sticla rotunda peste far)? deoarece nu vreau sa schimb farurile originale (imi plac prea mult). Aici mai vreau sa intreb daca se poate schimba faza mea scurta care nu are lupa cu una tot originala dar cu lupa, potrivesc? si cam atat deocamdata, mai intreb cand mai imi aduc aminte :D |
4 Attachment(s)
a da, si cateva poze noi :P tot cu telu din pacate, inca nu am apucat la o sedinta cum se cade :sad:
|
Quote:
|
I-a zi alex, cand te vad prin Bucale, sa facem schimb de impresii, e46/e36.... poate cine stie, ti-o dau p-asta mica la o tura? asta daca imi demonstrezi ca stii sa conduci bmw, pe a ta evident :P
|
cat de curand. va marturisesc ca azi am gustat prima si prima oare pe viu ce inseamna datu de-a latu ca sa si rimeze :D am tras o fuga pana la cheile turzii unde este un platou mic cu pamant si iarba si o bucata de parcare cu pietris! asa frumos am invartit-o de fund (nu ma refer la celebrele cerculete...) am incercat sa fac cercuri de drift si chiar mi-a iesit, am sa pun maine niste poze si filme ca acum sunt prea obosit!
dar in final nu va pot explica zambetu care-l aveam pe fata :D:D |
5 Attachment(s)
filmu si niste poze asa cum am promis...
nu va bagati prea mult la comenturi ca totusi a fost prima oara...(sfaturile sunt binevenite) |
ai incercat tu ceva (cu acceleratia apasai,o lasai,iar apasai iar o lasai)dar iti iesea mult mai bine pe o platforma cu asfalt si ud pe jos..
oricum e frumos montaju si ai facut bine pentru un motor 1,8 si fara prea multa experienta. cauta sa te duci intr o parcare de mall sau supermarket cand ploua afara.. |
te rog eu nu o mai baga in balarii dastea:) cel mai bine fa cum a zis gelu. asa mai mult o strici....mai bn tocesti cauciucurile decat sa-i strici suspensiile si alte alea..s-o zgarii sau sa traga aer cu praf pe admisie. ai facut destul de frumos dar asteptam ceva pe asfalt:)
|
asa e, dar terenul nu avea multe denivelari tocmai de aceea am si indraznit sa ma dau...iar daca e sa astept dupa ploaie mor incet...k vad ca tot nu ploua :( iar pe uscat din pacate nu reusesc nicimacar sa o arunc de fund...nu vrea sa piarda aderenta ...nici cu clutch kick nici cu balans, am tot incercat si in seara asta dar mai mult decat un cerc larg cu umpic de scartz nu vrea nicicum...mai am de invatat...
|
Ai fost in seara asta si cand ai plecat ai incercat ceva...;););) Cand mai mergi la sala dute si pe la vreo 2-3 dim duci o galeata cu tine si iei apa din somes si uzi pe acolo prin fata la sala si te dai :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
ITP-ul este intre 90-100 RONi .Am facut la Dacie si am dat 90 RON +100 pt a trece :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Mai bine nu, pentru ca incinge ambreiaju inainte... si o da dintr-una in alta.... cel mai bine... practice practice practice, mai tii minte Alex, in lfs....
Practice make perfect.... doar sa ai grija... |
nare rost sa va inspirati din lfs ca una e in lfs una e cu masina adevarata..
daca prinzi viteza (cum ai zis tu ca ai incercat si au dat un cerc mare cu scartait de roti)la viteza aia poate sa scape de fund si no mai redresezi..deaia pt incepatori nu e bun 1 8 sau 2 0..mai bun e un 2,5 ii dau unde vrei si te calmezi..cu 1 8 te tot mananca sa incerci si cine stie cum fuge..am patito cu un prieten cu un 2,0 si nu va doresc.. |
Quote:
acum nah...daca subestimezi tractiunea spate,si o lada de 24 de cai morti da cu tine de bordura.nu e loc de vitejii cu tractiunea spate.atata timp cat o respecti iti va oferii senzatii. |
Quote:
|
Quote:
teribilist,teribilist,dar trebiue sa stii ce faci.cand treci pe rosu cu 100 sa stii ce ai facut.nu : haha,ce tare sunt,am trecut pe rosu cu 100! cand mergi tare printre stradute sa stii ce riscuri iti asumi.nu moama ce tare sunt,alerg printre stradute.si daca ii iese o masina in fata sau un caine sau mai rau un om/copil.... injura tot pe aia.ca franeaza el,ca era sa-l loveasca pe ala ca plm.sa nu luam in considerare un accident.asa si cu astia care isi iau 2.5 si ii mananca talpa.nu stiu ce e aia.si afla intr-un mod neplacut si chiar periculos. din spatele tastaturii e usor sa vorbesti de 4-500 de cai.dar de la volan...nu mai e asa.200 de cai sunt deja prea multi pentru unul care nu stie cum sta treaba. + ca daca are 2.5 cu blocant pe mana,se da usor de-a latu,si vede ca merge treaba,si are impresia ca e drifter si stie cum sta treaba.dar sunt multe altele de invatat.daia zice si prostu ala de keyichi drift king,ca e bine sa incepi si sa inveti pe open diff apoi sa treci pe lsd.va fi totul mult mai natural.si vei descoperi ca necunoscutele sunt mai putine. |
V-ati jucat cam mult pe calculator... potolitiva oamenilor!
Iti trebuie motor peste 2000 k sa dea frumos cerc si asfalt pentru timpul de cauciuc k altfel te chinui degeaba si dai vina pe masina knd ea e dotata corespunzator pt circulat si nu pt cerc. |
Quote:
In alta ordine de idei, gelu, nu stiu cat de mult ai jucat tu LFS (a se intelege Live for speed, nu NFS, 2 lucruri total diferite), dar dupa ce am jucat 4 ani, si dupa 130de mii de km, in acel joc, (CU VOLAN, nu cu mouse) iti pot spune, ca fizica din joc, cu cea din masina, din viata reala e asemanatoare, singurul lucru care nu este simulat.... este dauna/pagubele materiale, mai ales sanatatea.... Sa asteptam 2-3 luni pe Alex, sa mearga 10-15-20demii de km, cu masina si iti va confirma.... ca ceea ce zic eu acum, nu exagerez.... Iar cu o atitudine, si cu o maturitate de care da dovada skillz + experienta teoretica care ti-o ofera un amarat de joc de 12 lire, poti face multe lucruri, credema... am incercat, si nu in trafic, ci intr-o parcare unde daca se intampla ceva, mi se intampla doar mie... si atat.... Cea mai mare greseala, e sa te urci din dacie de 50 de cai, sau din golf de 65, pe un 2.5 de 192, de cai, si sa te crezi zeu, sa te crezi ca domne daca mi-a iesit, cu dacia, cu asta de ce sa nu-mi iasa..... |
adevar graiesti tu fratioare :) am confirmat-o de mai multe ori pe propria piele. desigur ca nu e el jocul rupt din realitate dar confera cele mai bune principii in ale sofatului. mie mi-a placut ca un sofer obisnuit fara experienta in realitate de curse cand joaca prima oara lfs o baga in zid de 10ori pana cand invata ca defapt trebuie sa franezi inaintea curbei iar altul care are experienta racing/drifting inca din primele momente in simulator reuseste performante. eu am ramas masca, cand ma batut unul pe circuit mai demult (eu jucam de 1 an si ceva) iar el juca de 1 zi...(era pilot de kart)...
in concluzi, da absolut, lfs te ajuta sa intelegi multe fenomene de pe strada dar ca si orice alt lucru teorie fara practica=nimic si invers. nu trebuie sa crezi ca tu stii ca stii si in joc, dar e bine sa folosesti principiile dobandite! eu le-am folosit prima oara cand m-am invartit (prima in sensul ca nici macar in dreapta nu am stat intr-o rotitoare :D) si a iesit ok. |
Quote:
|
Quote:
Sunt multi care se distreaza prin parcari, si care tin drifturi lungi, doar ca nu le place sa se dea mari, ei se distreaza doar pentru ei... |
Quote:
Arata super sa ai parte numai de incidente fericite. Bafta la tunat! :-) OFFtopic pt cunoscatori: e adevarat ca puntea spate de urs prezenta si pe e36 compact e mai buna pt "distractii" ? |
Saraca masina ...
|
Quote:
@AK-ZER: m44, 1850 mi se pare..., trage bine dar nu cred ca mai are toti cei 140 caluti sub capota, sper sa ma insel ... dar dupa atata vreme ma indoiesc :P |
Vino in bucuresti, si vedem daca are cei 140cp....
In mod teoretic, eu n-am sanse stoc vs stoc. :) |
Quote:
|
Quote:
Chiar a mentionat, ca a incercat O DATA... si atat, sa vada si el ce si cum... daca eu ill stiu pe alex, si crede-ma, chiar ill stiu, o sa respecte masina asta ca lumina ochilor din cap.... asa ca te rog, toti am facut o data si o data, ceva mai 'ne regulamentar' |
6 Attachment(s)
iertati pauza de 2 sapt, dar am fost ocupat cu inmatricularea, plecari, evenimente, etc :D dar...insfarsit...GATA! am terminat cu toate si insfarsit masina are numere! in concluzie au fost ceva cheltuieli...350la rar, inca vreo 450 pt dosarele de finante si politie (cu tot cu impozite) inca vreo 200-300 pe tot felu de taxe si in final 40lei pt numere...a da si era sa uit, taxa de poluare care m-a costat 3375ron (deci exact cat mi-a spus si calculatorul de taxa de pe net). nr-ele acestea nu sunt permanente, cand vand golful voi face schimbare de numar si va avea 14 LFS. dar deocamdata...11 RSA (numar la rand) :D
a, da, din pacate nu stiu din ce cauza (intentionat sau de la vreo piatra) a cazut o bucatica din vopseaua de la sigla de pe capota...partea alba din dreapta sus...dar oricum se vedea ca deja era cam coapta sigla...va trebui sa o schimb... |
pune-i angel eyes, si dupaia vino in bucale sa facem poze ;)...
|
...masina este frumoasa...sa o stapanesti sanatos...
tiam vizionat si filmul..probabil daca aveai rabdare..pentru o zi cu ploaie..o invarteai mai bine...decat in praful ala..acum tu stii bn ce faci cu masina ta..si cum sa ai grija de ea... dar sincer...1.8 nu este motor d cercuri... ai grija si bafta cu masina |
Quote:
Si sa stii ca si cu 1.8is faci multe, poate si cercuri .. who knows ? @ CJ 14 LFS : tot privesc masina ta si chiar imi place, culoarea si interiorul sunt un mare + chiar si anul ( ma refer la bordul plin, cel cu airbag la pasager ). Este ingrijita si pot sa iti urez spor la completat pachetul M . |
ms mult! este un motor potent dar in mod cert nu se lasa usor la invartit...acum sa vedem cand pun cauciucurile de iarna k pe gumele astea de acuma deabea pot face burn...
iar inca odata spun treaba cu iarba a durat 2 minute si a fost singura data...plus k nu am unde sa o invart cand ploua..aici toate parcarile sunt supravegheate...iar cele care nus, sunt inchise noaptea...dar oricum am mai incercat si acum incep sa prind la deraparea la curbe in forma de U (adica sa-i arunc fundul pe exterior) dar spun din nou..doar fortata face..cu clutch kick s.a.m.d. cat despre kit...mai aspetp...am alte prioritati. daca se va scoate taxa si primesc banii inapoi primele lucruri vor fi: finala, umpic de muzica(8-9mil), faruri (lupa,xenon,angel) si daca mai raman bani ii tin pt revizie ca imediat se apropie ziua :P |
las-o dreq de muzica, aia la sfarsit....
cel mai important acum, e sa schimbi farurile, neaparat cu lupa, si neaparat sa pui xenon cel putin pe faza scurta.... apoi xenon in proiectoare... (si gata esti boier) , dupaia angeluri (nu-ti lua faruri cu angeluri, arata mai bine kitul angel din ccfl, pus ulterior) vezi e36 skz.... si usor usor, nu te grabi, ca ai timp sa inveti, si e pacat sa strici masina... nu uita ce iti spuneam mai de mult, trateaz-o cu respect, si ea te va respecta pe tine, nu o tratezi cu respect, vorba lu skz, te da cu capu de copaci instant. |
3 Attachment(s)
long time no post, so...
incep cu "vestile" bune...insf mi-am luat umpic de muzicuta in portbagaj. nothing much numa sa sune. Hifonics gama titan, 400w in cutie inchisa provizoriu. este evident ca trebuie sa circul cu bancheta din spate rabatata...oricum l-as pozele sa vb. din pacate nu m-am putut bucura f mult de muzica avand in vedere ca in seara zilei in care am comandat pachetul am avut un mic/mare incident...pe scurt, curba larga+viteza+nisip pe asfalt=muscat din bordura cu roata fata dreapta=>bascula indoita, butucul, janta+cauciuc. dupa incident roata era lipita de aripa...nha oricum na fost s fie sa evit, desi am fost la limita, doar am piscat nu am zburat cu masina peste, dar a fost de ajuns. asta s-a intamplat acu 1 sapt, a doua zii am luat alt brat si l-am pus sus si maine o bag in service sa mai schimb niste bucsi si butucu, o isprava de vreo 800-900 de lei. revenind la muzica, sfat: nu va cumparati sigurante mini-ANL (atata timp cat nu stati in bucale) deoarece in tot cluju asta nu exista astfel de sigurante (doar in bucuresti am intales ca sunt)...eu am ars-o si am renuntat cu totu la siguranta si am pus soclu AGU...aceasi *** doar ca arata umpic diferint inauntru si sistemu de prindere e altcumva. oricum muzica suna ok dar ii trebuie cutie ventilata neaparat si sa stea bancheta rabatata :D p.s. nu ma intrebati ce s-a intamplat cu cablurile noi noute RCA hifonics... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:17. |
- Copyright 2026 4Tuning