Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   Ferrari implicat intr-un accident mortal la Timisoara (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/87962-ferrari-implicat-accident-mortal-timisoara.html)

StreetStyle22 10-11-08 21:49

Re: Ferrari implicat intr-un accident mortal la Timisoara

Da,totusi a omorat pe cineva,clar nu a vrut-o ,dar find si beat,la banii lui daca as fii fost eu,dadeam banii pe un taxi si ajungeam acasa in siguranta fara sa lovesc ceva,cineva,totusi eu is de parere ca nu ne respectam intre noi ce sa mai zic trafic.Totusi a facut o prostie,si nu merita iertat,macar 10 ani dar nu eliberat pe cautiune. :| Nu doresc nimanui asa ceva,nici familiei lui,pentru ca e aiurea sa mori la o varsta in care ai viata inainte.Adica sub 30.

Herbas 14-11-08 15:31

Citeam ieri in ziar ca a reusit sa mute procesul la craiova. Duce o lupta de transee, ceva de genul pe care il tin proviziile mai mult. Si cum se lupta cu o mama ingropata in datorii si daramata de suferinta si un taximetrist ramas fara servici pentru ca masina ii e retinuta, atunci sigur va castiga.
Acum din cate stiu eu cand faci o greseala fara sa vrei incerci sa indrepti lucrurile, nu faci mai mult rau. Asta sa nu mai zic ca trebuie sa ai intentie criminala sa conduci beat o masina de 500 cai.

edypro2 14-11-08 16:45

fiecare va primi exact ceea ce merita mai devreme sau mai tarziu , puteti fi siguri de asta

armando_tm 07-10-09 17:16

mda , l-am vazut zilele trecute se plimba cu ML u..... deci nu are nici o jena

Nautilus 10-10-09 10:38

Dupa informatiile culese de pe "bursa zvonurilor" de-a lungul anilor, cine se ambitioneaza sa mute procesul la Craiova are motive foarte bune pentru el insusi si stie ceva ce publicul obisnuit nu stie... :twisted:

~Nautilus

AlliedComposites 11-10-09 08:29

ma de ce nu dau astia niciodata in cineva cu prieteni mai nebuni care sa-l faca ferfelita dupa??? toti stim prieteni sau cunostinte care daca iese cu scandal sau se oftica iese prapad... toti am vazut nebuni de la tzara care se taie intre ei, se snopesc, se omoara, etc, doar ca sunt beti, sau l-a inselat nevasta, sau stiu eu ce tampenii...... nu prea stiu cum sa ma exprim corect, dar parca numai oameni "linistiti" patesc nenorociri din astea cum s-a intamplat cu baiatul decedad, ca altfel nu-mi explic cum maimutoi dinastia scapa basma curata de fiecare data. Ok, cu bani ei manevreaza sistemul si scapa, dar dao-n ***** masii, cum naiba sa nu te duci dupa o vita deasta si macar sa nu-l bagi in spital, desfigurat si cu coloana rupta!! Fratilor, sunt un om foarte calm, nu sunt vreo gorila si nici nu ma duc la sala, dar pana si eu, daca mi s-ar intampla ca o ruda sau prieten apropiat sa sfarseasca asa, nu as avea liniste pana ala n-ajunge intr-un sant sau la reanimare! Platesc, gasesc niste nebuni, NU CONTEAZA, ala nu scapa! Are bodyguarzi? NU CONTEAZA, stau si 5 ani sa planuiesc totul pana la ultimul detaliu, dar ala NU SCAPA!! Mi-ar fi mila de familia lui, dar cand el s-a cacat pe amea, asta e tati, desfigurat si imobilizat la carucior e viitorul tau!!

Frizz 17-10-09 13:16

Frate, si eu asi face aceeasi chestie, dar trebuie sa te gandesti si la familia ta. Iti fac un mic exemplu: in Craiova avem clanul Fratia, f. temut in toata Romania, sa zicem ca Cimino ar da cu masina peste mama ta, te duci il omori tu cu mana ta, sau platesti pe cineva... dar apoi, restu' au grija de familia ta. Ma cunosc cu multi dintre ei si am patito si eu!

E plina Romania de fraieri de genu, la Arad avem pe Utu Claudiu Horozneanu (aka Utu Imparatu), apoi Moldoveanu, in Craiova avem Fratia (Cimino, Gigioc, Rosianu, Ilie Puscarie) si pe tiganii din Fata Luncii (Amar Generalu, Vilifort, Cristofor, Agafita, Levier, Aurel, etc), la Baia Mare il avem pe Japonezu cu toate gorilele lui (Deiu, Palade, Zoli, Eugen, Igor, Beki, Flaviu, Costel,etc.), in Iasi avem fratii Corduneanu (fosti boxiori, actuali puscariasi), la Costanta il avem pe Carbune, etc.
E plina Romania de astfel de specimene, de asta tre' sa ai multa atentie, au relatii si pe aia se bazeaza. Te asigur ca majoriatea sunt niste fraieri, si nu mi-e frica s-o spun, pe pumnul lor puntini se bazeaza, si de fapt nu sutn mafioti, ci niste baieti de cartier mai fraieri.

Infine, mai bine te feresti, si nu te bagi in asemenea scandaluri ca iti risti viata si nu mai ai nici un viitor.

Numai bine.

Winnetou.K. 17-10-09 16:26

Văd ca nimeni nu a observat cruda ironie a sorţii....ştiti campania Stop accidentelor,viata are prioritate?Buun....ştiti şi că era un filmuleţ ,făcut de cei din poliţie,in care depăşea unu,o pierdea şi intra in 2 tineri care se sărutau pe trotouar sau unde stăteau....

andi_cimpean 17-10-09 21:15

Quote:

Originally Posted by Winnetou.K. (Post 2726879)
Văd ca nimeni nu a observat cruda ironie a sorţii....ştiti campania Stop accidentelor,viata are prioritate?Buun....ştiti şi că era un filmuleţ ,făcut de cei din poliţie,in care depăşea unu,o pierdea şi intra in 2 tineri care se sărutau pe trotouar sau unde stăteau....

Tu vorbesti de o campanie sustinuta in Anglia. De pe acolo era filmuletul.

Winnetou.K. 17-10-09 21:25

Nu ştiam.....dar ideea e tot aia.

mae 27-10-09 08:27

ce sa mai intamplat cu "prietenul " nostru coco.? ce se mai aude?

ZuzuTm 01-11-09 12:51

Se plimba cu vaporu pe bega si se da in ML :-j

Heaven^ 03-11-09 20:17

Quote:

Originally Posted by Frizz (Post 2726445)
Frate, si eu asi face aceeasi chestie, dar trebuie sa te gandesti si la familia ta. Iti fac un mic exemplu: in Craiova avem clanul Fratia, f. temut in toata Romania, sa zicem ca Cimino ar da cu masina peste mama ta, te duci il omori tu cu mana ta, sau platesti pe cineva... dar apoi, restu' au grija de familia ta. Ma cunosc cu multi dintre ei si am patito si eu!

E plina Romania de fraieri de genu, la Arad avem pe Utu Claudiu Horozneanu (aka Utu Imparatu), apoi Moldoveanu, in Craiova avem Fratia (Cimino, Gigioc, Rosianu, Ilie Puscarie) si pe tiganii din Fata Luncii (Amar Generalu, Vilifort, Cristofor, Agafita, Levier, Aurel, etc), la Baia Mare il avem pe Japonezu cu toate gorilele lui (Deiu, Palade, Zoli, Eugen, Igor, Beki, Flaviu, Costel,etc.), in Iasi avem fratii Corduneanu (fosti boxiori, actuali puscariasi), la Costanta il avem pe Carbune, etc.
E plina Romania de astfel de specimene, de asta tre' sa ai multa atentie, au relatii si pe aia se bazeaza. Te asigur ca majoriatea sunt niste fraieri, si nu mi-e frica s-o spun, pe pumnul lor puntini se bazeaza, si de fapt nu sutn mafioti, ci niste baieti de cartier mai fraieri.

Infine, mai bine te feresti, si nu te bagi in asemenea scandaluri ca iti risti viata si nu mai ai nici un viitor.

Numai bine.

Ce de ciori enumerate mai sus... Si auzi, astia fac campanii anti discriminare. Intr-adevar oameni buni, nu mai discriminati rromii...impuscati-i!

P.S: Sorry de off

mae 04-11-09 09:12

nu ma intereseaza de natie e. nu trebuie sa fim rasisti. in afacerile astea sunt si multi romani implicati. deci nu are rost sa ii acuzam ca sutn tigani, unguri, etc.

trebuie tratati pt cea ce fac indiferent de etnie.

era un documentar ma idemult referitor la ferrari. cei care dorea sa cumpere un ferrari noi trebuiaiu sa indeplneasca niste conditii :
sa mai aiba sa si mai fi avut un alt ferari
si apoi trebuia sa faca un curs de conducere de o saptamana la maranelo sau pe un circuit de viteza. asa ar trebui sa se faca la taote masinilie puternice si la masinile sport.

este foarte important ca soferul sa iba o pregatire.

toti putem sa apasam pedala de acceleratie- e foarte simplu dar una e sa ti pe sosea 150 de cp si alta e sa ti 300 sau mai multi cai. e o diferenta.

Gaby19 09-11-09 21:32

Aici este un articol despre soferul din ferrari care se pare ca scapa de pedeapsa.

b01uxd 13-11-09 17:15

Quote:

Originally Posted by mae (Post 2778493)
nu ma intereseaza de natie e. nu trebuie sa fim rasisti. in afacerile astea sunt si multi romani implicati. deci nu are rost sa ii acuzam ca sutn tigani, unguri, etc.

trebuie tratati pt cea ce fac indiferent de etnie.

era un documentar ma idemult referitor la ferrari. cei care dorea sa cumpere un ferrari noi trebuiaiu sa indeplneasca niste conditii :
sa mai aiba sa si mai fi avut un alt ferari
si apoi trebuia sa faca un curs de conducere de o saptamana la maranelo sau pe un circuit de viteza. asa ar trebui sa se faca la taote masinilie puternice si la masinile sport.

este foarte important ca soferul sa iba o pregatire.

toti putem sa apasam pedala de acceleratie- e foarte simplu dar una e sa ti pe sosea 150 de cp si alta e sa ti 300 sau mai multi cai. e o diferenta.

nu cred ca e mare diferenta intre a fi calcat de ferari si a fi calcat de trabant...de murit tot mori. betivi si terminati care se urca la volan sunt si aia mai saraci, dar in general se da cu noroi in aia bogati pt ca ies in fata....ar trebui sa se inaspreasca examenul auto sa nu mai fie dat la misto si p spaga si sa se faca testarea psihologica cum trebuie

AlliedComposites 15-11-09 02:20

Examenu auto nu ajuta prea mult... Toti suntem ingerasi cand dam sa-l luam carnetul, si dupa mai toti avem tendinta sa ne dam in petec din cand in cand, unii mai des decat altii, unii mai in limita bunului simt, iar altii vor trece absolut orice masura... E nevoie de legi adevarate, si de politisti si cadre juritice care chiar sa-si faca treaba, si nu in ultimul rand DRUMURI... Dar nici o sansa sa se schimbe ceva, mai ales cand chiar se propun legi bune si lumea li se opune! De ex cum vor sa faca si in romania, ca atunci cand treci peste limita cu mai mult de 50kmh sa ti se ia masina. Asta in afara e de mult timp lege in multe tari, si in unele locuri este dusa chiar mai departe, adica daca esti cu 50+ peste sau esti prins ca faci curse, ti se caseaza masina automat si larevedere!!
De asemenea, dupa 13 ani stati in afara, din care in 10 am avut carnet, dupa mine politia romana e jalnica!!! Pai in bucuresti poti sa conduci baut, sa te alergi cu cineva tot orasul, sa treci pe rosu, pe contrasens si in mare sa faci ce vrea muschiu tau, si numai printrun ghinion enorm o sa te opreasca cineva...

Nautilus 15-11-09 13:49

Quote:

Originally Posted by AlliedComposites (Post 2808415)
Dar nici o sansa sa se schimbe ceva, mai ales cand chiar se propun legi bune si lumea li se opune! De ex cum vor sa faca si in romania, ca atunci cand treci peste limita cu mai mult de 50kmh sa ti se ia masina. Asta in afara e de mult timp lege in multe tari, si in unele locuri este dusa chiar mai departe, adica daca esti cu 50+ peste sau esti prins ca faci curse, ti se caseaza masina automat si larevedere!!

Probabil nu ştii că orice confiscare a unui bun īn afara condiţiilor legii civile, fără proces şi hotărāre judecătorească, este contrară Constituţiei, mai precis articolului 44 alineatele 8 şi 9, şi nici nu te gāndeşti că īn ţara īn care un anume regim a naţionalizat proprietăţi şi alte bunuri, un Preşedinte ales cu 85% din voturi s-a pronunţat īmpotriva proprietăţii private şi regimurile care i-au urmat n-au făcut nimic pentru a o proteja, confiscarea trebuie să fie ultima cale posibilă de sancţionare a unei fapte. Există puşcăria, amenzile, interdicţiile, obligarea la despăgubiri, orice

~Nautilus

Spark 15-11-09 23:43

am mai zis si o sa mai zic.
deocamdata nu prea pot intelege lumea care zice ... ca e buna legea aia sa-ti confiste masina daca ai tecut cu 50 km viteza legala. intai sa se faca DRUMURI si AUTOSTRAZI, adica sa-ti creeze conditiile necesare pentru a te deplasa in conditii normale, dupa care sa arunce legea pe tine.
deci aveti grija ce va doriti ca s-ar putea sa se indeplineasca ;)

andi_cimpean 15-11-09 23:45

Vrem legi ca in Occident, aplicate pe niste drumuri de tara!

Am spus tot...cred.

mae 16-11-09 08:37

si legiloe noastre sutn destul de bune problema este la politia romana care este corupta, care pt cativa le trece cu vederea la multe ilegalitati.

recunosc si e4u am dat spaga ca sa scap si atunci ma bucuram ca am scapat. dar m-am gandit porma si mi-am dat seama ca se putea intampla o chestie foartye grava.

ma grabeam si am depasit pe linie continua- in principiu se vedea se urma dupa curba era iarna si se vedea printre copaci ca nu vine nici o masina dar totusi nutea sa fie o masina si sa nu o fi observat eu si atunci un mare BUM si paote cine stie nsite aripioare si o harpa :d

mihai88 15-07-10 21:23

judecatorii au decis:4 ani de inchisoare pentru viata unui om

sa ma ca# in ea de tara
atat valoram,4 ani
acum sa vedem ca nu am inteles daca sunt cu suspendare sau nu
......

Nautilus 16-07-10 23:50

Nope. 4 ani cu executare şi daune de plătit de 3.131.091 RON. Şi să zică mersi că nu a luat pedeapsa maximă, dat fiind că e vinovat de mai multe infracţiuni.

Doctorul Adrian Iosif Cocoană, cel care, īn august 2008, aflat la volanul unui autotursim Ferrari a ucis un pieton şi a fugit de la locul faptei, a fost condamnat, ieri, de magistraţii Judecătoriei Craiova la patru ani de īnchisoare cu executare pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi vătămări corporale.

Instanţa l-a mai obligat pe Adrian Iosif Cocoană să plătească familiei victimei 68.875 de lei daune materiale şi 3 milioane de lei daune morale. Totodată, magistraţii au stabilit despăgubiri şi către Cristina Rohneanu (prietena tānărului) 50.000 de lei daune morale şi 1.776 de lei daune materiale, iar lui Mircea Preduţ (şoferul taximetrului) 10.000 de lei daune morale şi 440 de lei daune materiale. Hotărārea nu este definitivă, putānd fi atacată cu recurs la Tribunalul Dolj. Adrian Iosif Cocoană a fost arestat preventiv īn 21 august 2008, pentru 29 de zile, ulterior mandatul de arestare fiind prelungit. Şeful Poliţiei Rutiere Timiş, Florin Bolbos, declara atunci că şoferul avea viteză foarte mare, fiind pe o porţiune de drum drept. Şoferul a intrat īn depăşire pe contrasens şi pentru că din faţă veneau maşini a vrut să se replieze. Atunci a lovit un taxi, iar autoturismul Ferrari a ricoşat pe trotuar unde a lovit doi pietoni, după care s-a izbit de un cap de pod. Şoferul a fugit, īnsă s-a predat poliţiei după aproape 24 de ore.

http://www.puterea.ro/news5531/Uciga...une-morale.htm

Codul Penal īn vigoare acum spune aşa:

Art. 178. - Uciderea din culpa

Uciderea din culpa a unei persoane se pedepseste cu īnchisoare de la unu la 5 ani.

Uciderea din culpa ca urmare a nerespectarii dispozitiilor legale ori a masurilor de prevedere pentru exercitiul unei profesii sau meserii, ori pentru efectuarea unei anume activitati, se pedepseste cu īnchisoare de la 2 la 7 ani.

Cānd uciderea din culpa a unei persoane este savārsita de un conducator de vehicul cu tractiune mecanica, avānd īn sānge o īmbibatie alcoolica ce depaseste limita legala sau care se afla īn stare de ebrietate, pedeapsa este īnchisoarea de la 5 la 15 ani.

Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza fapta savārsita din culpa, de orice alta persoana īn exercitiul profesiei sau meseriei si care se afla īn stare de ebrietate.

Daca prin fapta savārsita s-a cauzat moartea a doua sau mai multor persoane, la maximul pedepselor prevazute īn alineatele precedente se poate adauga un spor pāna la 3 ani.

Pānă acum instanţele comuniste şi cele post-1989 obişnuiau să aplice o pedeapsă cu suspendare īn caz de accident cu victime, dar cu obligarea la despăgubiri, fiindcă principalul interes de natură socială este despăgubirea moştenitorilor victimei, nu să īl ţii pe dobitoc īnchis, ceea ce e costisitor pentru stat.

Faptul că unii au devenit asasini din pură nesimţire, īncepānd cu Carmen Păunescu, i-a făcut şi pe judecători să devină mai puţin īngăduitori şi să īntindă mai puţin māna spre plic :P

~Nautilus

bobo32 17-07-10 21:40

nu vedeti punctul esential: sentinta nu este definitiva si irevocabila.

inca mai are cale de atac la aceasta sentina, care normal ca o va folosi. deci pana sa ajunga la final povestea asta mai este.

andi_cimpean 17-07-10 22:47

Quote:

Originally Posted by bobo32 (Post 3525339)
nu vedeti punctul esential: sentinta nu este definitiva si irevocabila.

inca mai are cale de atac la aceasta sentina, care normal ca o va folosi. deci pana sa ajunga la final povestea asta mai este.

Depinde!

Eu zic că mai bine de atāt nu are cum să iasă pentru nemernic. Cred că şi el este conştient de asta şi se va conforma sentinţei.
Īn Romānia zilelor noastre, oricāt de sumbru ne-ar fi viitorul/prezentul, "jutiţia" nu cred că poate trece cu vederea un aşa caz.
Zic şi eu...:oops:

mihai88 24-07-10 12:41

sunt curios care ar fi fost sentinta daca se preda atunci la fata locului si sa i se verifice alcoolemia
probabil ar fi ajuns pe la 7 ani

"Cānd uciderea din culpa a unei persoane este savārsita de un conducator de vehicul cu tractiune mecanica, avānd īn sānge o īmbibatie alcoolica ce depaseste limita legala sau care se afla īn stare de ebrietate, pedeapsa este īnchisoarea de la 5 la 15 ani."

voi ce ziceti?

Frizz 24-07-10 18:10

Pe mine nu ma mai mira nimic. Stiu un caz, in Craiova, unde o persoana a fost omorata pe trecerea de pietoni. A doua zi, dimineata, trecerea era mutata la 50 de metri de locul initial :|

mario_eddy 24-07-10 18:22

tu probabil te referi la trecerile de pietoni din centrul craiovei, alea au fost mutate din simplul motiv ca s-a construit un sens giratoriu si trecerile de pietoni erau fix la iesiri si soferilor le era imposibil sa vada din timp daca e cineva pe trecere. accident mortal nu stiu sa fi fost, si chestia cu mutatul trecerii de pietoni am auzit-o pana acum de cel putin 5 ori in 5 orase diferite e un fel de urban legend, cum e bancul cu tipa in jeep care dupa ce o loveste unul se da jos si spune: ba xxxx tu stii cata xxxx am supt eu pt masina asta!

si ontopic, domnul doctor dupa mine merita cel putin 20 de ani de inchisoare. tata a fost lovit pe trecere de un idiot mort de beat si a stat cateva saptamani bune in coma, a trebuit sa invete sa vorbeasca din nou, sa mearga etc a suferit 13 operatii pe viu, si a ramas cu handicap locomotor, in schimb soferul a primit 1 an de inchisoare cu suspendare

golf3diesel 02-08-10 17:24

nu am cuvinte pt ""doctorul"" cu Ferrari......mare ""smecheras"" asasin de Romania..
Condoleante familiei baiatului

mario_eddy foarte nasol ce ai scris.nu pot sa zic decat insanatosire grabnica ...a primit 1 an doar tipu? :|

StoRo 03-08-10 14:59

E ciudata Romania asta.

Nautilus 10-09-10 22:18

Ciudat e el. Accidente se pot īntāmpla, dacă nu cu maşina atunci cu motorul, cu barca, cu elicopterul cu orice. E firesc să se acorde despăgubiri moştenitorilor victimei, şi acestea să nu fie ridicole ca īntr-un caz petrecut la Bacău (7500 RON despăgubiri).

Scārboşenia lui de caracter e demonstrată de faptul că nu şi-a făcut datoria de bun cetăţean: să acorde primul ajutor victimelor, să cheme Poliţia şi SMURDul şi să se predea autorităţilor. Cine ştie, poate dacă făcea asta, băiatul ar fi supravieţuit, minutele pānă cānd vine ambulanţa sunt vitale. Şi chiar dacă nu ar fi supravieţuit, autorul era condamnat pentru omor din culpă cu suspendare. Şi bineīnţeles, cu acordarea de daune. Faptul că a fugit ca un şobolan, a făcut diverse manevre ca să tragă de timp, să mute procesul, să īncerce să se dea nevinovat, īl face să-şi merite pe deplin pedeapsa. Dacă niciunul dintre noi n-ar avea simţul datoriei aşa cum nu l-a avut el, unde ajungem?

~Nautilus

Nautilus 25-11-11 11:48

Īncepānd de azi, Adrian Cocoană īşi execută condamnarea de 4 ani la Penitenciarul Timişoara.

Tribunalul Dolj a respins recursul său. Decizia este definitivă şi irevocabilă.

(Pentru a scăpa de plata despăgubirilor, a renunţat la cea mai mare parte dintre proprietăţile lui :) )

~Nautilus

xXSegaXx 25-11-11 12:05

4 ani mi se pare prea putin pt viata unui om

buddy_lexx 29-11-11 18:27

a dat bani grei sa faca doar 4 ani de parnaie...
Daca avea dacia si era calic facea un minim 10

All times are GMT +2. The time now is 00:14.

- Copyright 2026 4Tuning