![]() |
Re: E36 - 2.0 WST
salut , team vazut astazi pe la Piata Progresu , arata chiar bestial masina , daca nu ai alta treaba si mai ai drum pe acolo poate vrei sa facem niste poze . . . !
|
pai cand am timp ca acum alerg pe la trezorerie cu taxe la cec la politie ca sa faci ceva in romania asta tr sa alergi ca un prost .
|
Folie ? :)
cred ca ar arata foarte bine cu folie peste tot, chiar si pe parbriz .. :) in rest e superba .. |
santos prietene nu pun folie nici in ruptu capului chiar nu imi place cu folie
|
prieteni azi am terminat si cu numerele noile numere b 96 paf.:lol:sunt bucurost ca a fost ultimul nr preferential cu paf.apropo cum pot sa schimb titlul pe site din wst in paf?
|
Re: E36 - 2.0 PAF
multumesc frumos pt schimbare la site:D
|
sa porti sanatos :d numerele
|
merci frumos golf cand imi faci si mie niste poze?
|
poi..... :d vb vineri seara
|
foarte frumoasa masina ! sa o stapanesti sanatos ;)
|
27 Attachment(s)
poze noi by golf
|
Sa o stapanesti sanatos, te-am vazut la garaj la leo cand am venit cu a mea tractata acolo si ai mutat tu masina sa imi faci loc..Acuma mi-am dat seama ca tu erai:P
Foarte misto masina..Aveam altele pe cap atunci sa vb despre masina. |
Nebunie pisica cum poate sa arate . O folie si poate un bad boy look mai merg la ea .
|
dragos sincer folia nu imi place si nu o sa pun in veci pe ea cat despre bad boy look ma mai gandesc oricum merci de idei
|
Quote:
|
sau chiar poate un facelift dupa e46 m3 ar fi foarte tare
|
nu stiu cati km are masina, dar daca are intre 150.000 si 180.000 si avand in vedere M-optik-ul si interiorul ///M (care dupa parerea mea este cel mai frumos gandit vreodata pentru BMW), masina merita banii si daca mai avea alte cateva optiuni putea fi chiar 9.000 EUR lejer(trapa, computer de bord mare, ACS, pilot automat etc).
sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. |
da am cumparat-o la 184000 de km stiu mi-ar fii placut sa aibe macar obc dar asta e imi place la nebunie masina tii la ea ca la ochii din cap.iti multumesc pt urari.
|
sa o stapanesti sanatos nenea Doctoru!!
Eu sunt maniac cu ursii, dar cand am vazut-o m-a lasat fara cuvinte. |
13 Attachment(s)
niste poze si noua achizitie covorasele din material crem:D
|
ce seamana cu amea:D
ms de urari, la fel si tu cu ata;) |
14 Attachment(s)
poze noi .am schimbat arcuri le pe spate si ma mai lasat-o un pic de spate ca eram pre in bot:D
|
f@#$%^s in gura ta , ce masina frumoasa ai...sa ai grija de ea ca te ia mama naibii
|
Distantiere ceva pe spate ? Parca ar merge 1 cm
|
distantiere inca nu speram ca pe viitor sa vina jnatele de 9.5j pe spate si nu o sa mai am nevoie
|
frate tea iti urez la fel sa ai grija de masina si restu il stii;)
|
frumoasa foc pisica , am vazut-o de cateva ori prin buzau.
s-o stapanesti sanatos !! |
multumesc frumos
|
4 Attachment(s)
poze dupa polish :D
|
SUperba, unde ai polishat-o si cat a costat?:shock:
|
eu am polishato la spalatoria unui prieten ca avea un kit de la 3m cu toata nebuniile acolo:D
|
a iesit...bine...
|
Nebunie curata masina :X
|
Quote:
|
Am vazut-o si eu aseara prin Buzau. Este impecabila !
|
da, impecabila pisica ta;);)8) am vazut-o de multe ori pe la spalatoria lu` clapaugu pe acolo si pe la parcu` IORE8) frumoasa foc! sambata cand o polisai am venit si eu cu pisica pe acolo, chiar voiam sa te intreb ce i-ai mai facut;) bafta in continuare cu pisica8)
|
arata bestial pisicuta in special interioru e nebunie curata...bafta si sa auzim numai de bine
|
frumoasa pisica.mai trage bine cu rotile alea pe 19' ?
|
nu am facut mari schimbari i-am schimbat arcurile pe spate si am lasat-o mai jos ca era prea cocotata,i-am dat jos catalizatorul ,i-am luat de curand presurile crem de vara,bendixul de la electro,otor schimbat ca mi-a facut o figura si dupa l-am schimbat .cureaua de la alternator schimbata urmraza sa vina filtru k&n din america de la ctl in carcasa originala cam atata momentan.si pisica ta este frumosa sa stii daca poti s-o lasi mai jos;) dar cum sunt drumurile in buzau imi vine sa ma tai bafta
|
nu prea stau prin buzau, dar vin aproape saptamanal:arrow::arrow: nush ce sa zic in privinta suspensiei, momentan am suspensii sport, dar nu as mai lasa-o pentru ca mi-e frica sa nu fac pietre la rinichi :-P :-P:lol::lol::lol: merci pt aprecieri8) poate ne intalnim odata sa vb sa-mi explici mai detaliat ce si cum:-)
eu stau prin dristor, la rond la baba novac e aproape de unde ti-am vazut masina mai des;) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:13. |
- Copyright 2026 4Tuning