![]() |
Re: Stilo - Coupe (geti)
geti ai o masina ff frumoasa :X:X:X succes in continuare;) si asteptam:D:P
|
:shock: buna treaba :D
Poti sa dai niste cifre complete la set-up`ul curent? Jante 9 x 17 cu gume ?? et? Suspensie arcuri -cat ? Asta daca nu e secret desigur :) |
Jantele sunt ATS DTM Competition, 17 9j et 30, cauciucurile sunt de 225 45 17, suspensia e complet schimbata, actuala fiind un KW reglabil pana la 85 mm.
|
arata f bine stilo-ul. :) felicitari. :D
eu cred ca ar arata f frumos pe fata un 195-205/45/17 si spate 205-215/45/17 ca sa aiba mai mare efect de stretch. :) ar da foarte bine. ai putea chiar sa scazi talonul cauciucului la 40. :) bafta ;) |
As vrea eu dar daca mai scad 5 mm din talon,o lipesc de asfalt, am garda la sol 3 cm, ca sa nu mai vb ca m am chinuit 2 zile sa le dau o forma aripilor, le am modificat ca sa incapa rotile.
|
1 Attachment(s)
Pentru a distruge miturile despre softuri race si castig de 1000 de cai din turbo, postez fisa dyno.Mentionez ca masina merge cu presiune de 1780 bari presiune in rampa, 2 bari boost, downpi in pe, evacuare, intercooler FMIC, soft+unichip si obtine doar 175 cp, in conditiile in care stock scoate 110 cp, multumirea mea este ca pierderile in transmisie sunt f mici, masina necesita injectoare pentru a trece de 200 cp.
|
Superb, la mai mult :lol:
|
Mersi, am uitat sa mentionez ca are turbo schimbat.Datorita acestei masini am invatat sa sudez, sa lucrez la strung sa tai la circular si plasma si multe altele. Vreau sa mentionez de asemenea ca am beneficiat de sprijinul tehnic-psihic-moral al userului XS Tuner alias Petrica XSS(BMW e 36) caruia ii sunt dator vandut.
|
3 Attachment(s)
foarte tare arata masina!!!!
si pentru un motor de fiat, 175hp eu zic ca e numai bine.... iti mai postez si eu 2 poze cu un fiat al unu coleg de club ( care nu prea intra pe aici) bafta in continuare!!!! |
Arata f bine dar sunt anumite elemente care nu sunt in linia masinii, banuiesc ca stim despre ce vorbesc.
|
asa e geti.........;)
|
Jesus Christ! Fii serios, cele trei prize de aer ataca retina privitorilor, aline tata fiat-ul tau asa fara bara fata si cu cele 4 radiatoare ingramadite in fata arata mai bine. Cele 3 prize si barile o fac sa arate exact ca o nava din battlestar galactica numai ca difera culoarea adica galben in loc de gri.
|
Asa e, nu am vrut sa fiu rau, dar asa e.
|
am vazut ca ai zis ca ai garda la sol de 3 cm...poti pune niste poze relevante?chiar sunt curios cum poti merge cu ea cu garda asa mica,eu o am undeva la 6cm acum si...imi fac traseul de acasa....
extrem de frumos ai lucrat la masina!este f frumoasa si ai si un pm cu niste intrebari daca imi poti raspunde!!te salut |
4 Attachment(s)
Am mai gasit niste poze prin calculator de la un eveniment de sprint paralel unde RAO a castigat 2 cupe de locul 1, grupa B respectiv grupa C.
|
8 Attachment(s)
Si putin design, scuze pentru modelul murdar. P.Sl aviz carcotasilor, sunt aceeasi culoare farurile ma refer la becuri 6000 k dar se pare ca au iesit putin altfel.
|
Frumoasa foc masina ! Felicitari din nou pentru puterea obtinuta ! Spor la modificari ! Abia astept sa ne mai dam din nou la primavara :D:D:D
|
Felicitari tie Vlad, pentru bestia aia, se misca intr-un mare fel, o sa ne mai dam dar stim deja rezultatul, eu nu am drept de apel, dar ne vom da.
|
Salut. Foarte frumoasa masina si puternica. As avea 2 intrebari, farurile sunt home made? Si daca nu, de unde ai facut rost de ele? Iar o a 2-a curiozitate pe care o am e vis-a-vis de evacuarea dubla. Prima versiune, sa fiu sincer, mi s-a parut de mult prost gust...cea pe care vad ca o ai acum e un pic mai finuta, si nu mai iese de sub masina, e mult mai bine, dar...nu ar fi fost mai frumos, daca tot ai vrut-o dubla, si intreb si ca posibilitate, daca e o varianta valabila, sa fi scos 2 iesiri dreptunghiulare prin acele 2 locasuri din spoiler de pe lateralele celui mai mare? Intreb ca idee pentru ca doresc in viitorul apropiat sa achizitionez si eu unul, posibil chiar aceeasi culoare, sa vedem, si avand in vedere ca ai umblat prin spatele spoilerului, ai putea sti daca se poate realiza acel traseu, pentru ca si eu sunt interesat. Numai bine.
|
Toata masina este homemade, ma refer la modificari. Evacuarea este incadrata de fusta spoilerului, tocmai pentru a da o nota de RS, evacuare nu o poti scoate prin acel patrat, probabil iti place cum arata Megane Sport RS din spate dar acolo e alta poveste. Ca sa scoti evacuare pe unde spui tu ar trebui sa renunti la roata de rezerva ca sa treci tevile de evacuare pe acolo, ceea ar presupune sa ai evacuare in masina, in plus ce vrei tu sa faci ar mai presupune sa duci evacuare foarte aproape de rezervor, chiar daca e diesel, tot e riscant. Tu poti proceda cum vrei, eu am facut ceva munca de cercetare si te sfatuiesc sa nu cauti miezul din fanta deoarece nu trebuie sa fiii pasionat ci maniac, dement dupa Fiat Stilo.Numai in 2 ani+, am bagat bani in aceasta masina aproape cat sa-mi mai fi luat unul. Stilo e o masina greu, extrem de greu de modificat deaoarece e arata foarte bine din start si posibilitatea sa faci un Kitch e foarte mare,vezi ca sunt pline forumurile. O zi buna.
|
Iti multumesc pentru raspuns. Tocmai asta era si ideea mea, de a nu face kitch, de a face un lucru cu gust. Te intrebam tocmai in ideea ca ai umblat pe-acolo si ai putea spune din start daca modificarea e posibila sau nu. Daca varianta asta nu e valabila, cred ca va ramane ascunsa evacuarea la, sper, stilo-ul meu :) Am vazut ca se pot face faruri frumoase xenon/angel-eye dintr-un kit pentru Punto, pus in carcasa de far de Stilo. Poti sa imi spui daca modificarile pe care le-ai facut tu au fost greu de facut si costisitoare? Multumesc si spor la modificari.
|
geti chiar n-am cuvinte nu stiu ce sa mai spun mai am oleaca si-mi dau lacrimile..nu stiu eu prea multe despre motoare sau ce e de modificat dar stilo-ul asta doamne...:X mie imi place:D succes
|
Mersi mult de pareri, mai e de lucru la el. In vara va si arata bine, sper eu dar cert e ca va mai avea ceva putere in plus, sunt limitat de injectoare. Sper sa fie primul JTD 8v din grupul Fiat care sa treaca putin peste 200 cp.
|
6 Attachment(s)
Poze mai putin reusite
|
interesante farurile!!!ce fel de lupa au sau cum sunt facute?
|
Cum te impaci cu suspensia sport iarna?:)) Eu nu pot sa merg nici cu asta normala pe drumurile astea, cel putin cand a nins era durere...
|
Ma descurc foarte greu, uneori raman suspendat pe zapada pe care o adun sub mine.0ricum e reglabila si daca, chiar nu se mai poate mai urcam 70mm in sus si la vara inca 30, fata de cat e acum
|
Salut, te-am vazut azi , te-am salutat dar cred ca a fost prea tarziu:oops: , frumoasa masina si live:-) am vazut ca ai trecut pe cauciucuri de iarna pe fatza.Arata foarte bine cu farurile modificate, ma gandeam si eu sa le pun lupa sau sa trec pe varianta de a adapta niste faruri cu lupe de punto mk2, de acuma la primavara o sa vad.
|
Salut, te-am salutat si eu, in dreprtul cladirii Romtelecom.
|
Masina a mai primit niste mici ajustari in ceea ce priveste transmisia. Ambreiaj sport Sachs si bineinteles o mica modificare si in cutia de viteze, diferentialul care la acest model 1.9 jtd, de obicei face probleme,la cresterea in cuplu, a fost inlocuit cu un diferential Alfa Romeo 156 tot JTD dar 2.4. Ca modificari anticipate urmeaza, ax came si supape mai mari. Axul cu came va ajuta la injectarea unei cantitati mai mari de motorina intr-un ciclu, prin marirea timpului de deschidere a supapelor si de asemenea turatia max va creste la 4800 rot. De asemenea supapele mai mari vor ajuta la cresterea raportului volumetric, 16v nu o pot face dar 8v mari sigur pot.Caut o masina donatoare de supape. Bineinteles toate acestea sunt planuri de viitor si nu stiu daca apuc sa le pun in aplicare prea curand.
|
felicitari si tot respectul meu pentru felul in care arata si merge masina:shock:
dupa cum ti-am zis in fiecare dimineata cand trec pe langa ea sunt:shock: ma bucur foarte mult ca am reusit sa luam legatura! |
la schimb cu un fiat punto 1.9 jtd + diferenta? an 2002
|
Ai PM.
|
Felicitari pentru Stilo,imi place foarte mult cum arata,iar farurile cu lupa sunt geniale.Personal singurul lucru care mi se pare nepotrivit la masinuta este acea prelungire de la bara spate,dar fiecare cu ale lui.Inca o data felicitari si pentru aspect si pentru puterea obtinuta.
|
Quote:
|
Ti-am citit intregul topic..ce sa zic..frumoasa masina..frumoasa "lucrare"
Si eu posesor de stilo si sunt din IS..Te-am vazut prin oras de mai multe ori..chiar si ieri seara insa din nou nu aveai spoiler-ul pe spate. Mi-ar face mare palcere sa o vad si eu mai de aproape. BTW...de ce o vinzi?:shock: |
Sal, poate o sa ne intalnim.Motivul pentru care o vand e ca trec la urmatorul proiect.
|
Oricand ai putea da un semn si ne vedem daca poti...Si care ar fi urmatorul proiect :D ?
|
nenea alin ,ne bagam la un schimb si o diferenta ?ms ast rasp .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning