![]() |
Re: cluburi in tulcea
Se mai adauga un Club micului nostru oras.... ANONYMOUS--- din cate cunosc , un singur membru din Tulcea. Bravo lui :)
ps: era sa uit de Maus --- dar el are treaba cu TL cum am eu cu America :twisted::D |
Quote:
apropo.... eu sunt in tulcea din Ianuarie:-) |
Tipul cu focus ST - Bogdan il cheama
|
Quote:
|
Quote:
|
nu ma refeream la filiala...ci doar la faptul ca un tulcean apartine unui club-- si astfel se aduce inca un nume de club la noi in oras :)
Ca daca e sa o luam cum spui tu, inseamna ca TU nu apartii de vreun club,deci Tulcea nu are nici un club. Un club e club abia cand are acte, pana atunci poate fi numit grup de prieteni ce impart acelasi hobby! |
Quote:
|
De cateva zile operatori au "sters" toate cluburile de pe forumul 4tuning.ro! Printre care se afla si clubul tulcean Delta Racing Crew, as dori niste informati de ce au luat aceasta hotarare operatori! Cine imi poate raspunde!?
|
https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-r...ml#post2703662
N`a sters nimeni nimic, o sa revina :) |
|
Quote:
E un conducator auto care incearca sa faca cercuri... nu este nici macar sofer... iar termenul de pilot ii este superior... Ce vrei sa demostrezi cu asta ca ai vandut o masina de care ti-ai batut joc de ea inainte sa o vinzi ? |
Da frate se lauda omu ca a facut un cerc doua triunghiuri si un patrat.Sincer infect si soferul si incercarea de cerc.Frate nu ne interezeaza filmuletele tale nu suntem la gay fest aici!
|
Quote:
|
|
mie nu-mi merge pagina ta.
|
Cand am postat eu, mergea. Acum nu mai e ..
Oricum, in mare, era vorba de asta: Quote:
|
Pana la urma cate cluburi active avem in tulcea ?:)
|
Niciunul.....silentio stampa
|
pe data de 25 octombrie s-a infiintat o noua filiala a clubului Inferno Motorsport , Inferno Motorsport Tulcea ;)
|
Bv bv . la mai mare
|
Exista doar un singur club(nelegalizat) de racing/tuning in Tulcea care cuprine masini si motoare slabe ca performanta, acela este DELTA RACING CREW
Noi, membrii Delta Racing Crew, am fi entuziasmati daca ar mai exista sau s-ar infiinta un alt club. Noi, Delta Racing Crew am fost mereu activi, numai ca nu suntem dornici de afirmare, nu suntem dornici sa aratam motoarele de 750cmc1,4L; 1,6L;2.0L;2,5L;3,2L etc... suntem copii,iar personalitatea fiecaruia dintre noi nu tine de masina sau cai putere asta este diferenta dintre noi si majoritatea cluburilor. Pe langa tot si toate, suntem singurul club care reprezentam si respectam Tulcea, atat de mult incat am ales si o denumire specifica regiunii. |
Am sa postez si aici cat si pe "diverse"
O mica atentionare prieteneasca si impartiala din partea mea . Am fost atentionati de observatori legat de anumite probleme pe aceasta sectiune implicand in principiu un conflict intre SEJ si Maus. Am citit cam toata povestea inclusiv post-urile sterse , Maus te rog de acum nu mai sta la discutii cu ei , si e valabil pt toti moderatorii de aici , jignirile/amenintarile pe acest forum cum domnule SEJ le-ai aplicat in forta MACHO lui Maus chiar crezi ca isi au rostu , ba chiar crezi ca se vor adeverii ? Ia-o de la unu care primesc astfel de la prostii pe forum ca multi alti moderatori de la fel si fel de useri , si cand situatia ajunge in relatia de a va vedea intre 4 ochi sunt putine variante probabile cum ar fii : Va intalniti si realizati ca motivele sunt absurde si dupa ce urlati ca animalele un pic o lasa-ti balta iar in cateva luni de la sine timpul va ajunge sa va convinga ca o sa da-ti noroc pe strada , sau alta varianta va luati la pumni si etc , ca sa demonstrati ce? ca unu are muschi si celalat creier ?! Nu e corect asa caci si de aici chiar daca tu cu amenintarile si bataia il invinetesti putin , baiatu cu creier in ziua democratica de azi te da in judecata te scutura de bani pana te faci violet , verde curcubeu si te arunci singur in alte belele legale si etc. Ce zici merita toate tampeniile astea pt niste contradictorii legate de care club e mai bun? fiecare club are istoria lui frate , dar aveti aceiasi pasiune , lasa-ti altii sa decida pt voi care sunt mai buni in functie de realizari , si sa fie premiati cum se cuvine , cum a fost Speed Line aseara fair play de un club de la 100 km votati de numarate cluburi din Constanta , DE CE? pentru ca faptele au vorbit , si pana la urma si Maus care nu ne stim extraordinar dar stiu ca v-a organizat si a pus osu la munca pt evenimente din Tulcea care au fost printre cele mai bune din tara asta. Nu e pacat cand astia muncesc pt voi toti sa va aratati muschii asa degeaba cu batai de prin evul mediu? ce naiba , nu ne mai luam femeile de par si buturuga in mana si le tragem in pestera sa le F.....M Sper ca ai inteles acest mesaj care este valabil pt amandoi , eu nu tin partea nimanui si de-aia de acum vei fi sanctionat de cei 2 super moderatori care vor verifica o perioada de acum acest thread , Maus a fost cam indulgent doar sa stearga post-urile. Daca si atungi continua problema , atunci te rog sa te descarci pe noi care vom intervenii de acum , care totusi nu ne inmuiem la amenintari de genu , si dupaia stai si ne umplii frigiderele de sarbatori degeaba cand de fapt toti ar trebuii sa ne bucuram de ele. P.S. fiti corecti unii fatza de altii ca pana la urma nu am fi aici unii fara altii , intotdeauna exista competitie si pasiune , dar daca suntem romani trebuie sa mai invatat si ce e ala fair play , repet cluburile cele mai bune sunt cele care au pus faptele pe masa , au scris un mic capitol de istorie cu fiecare cursa organizata sau cupe castigate , plus legea facuta pe strazi care ar trebui sa fie NET superioara fatza de alt club , nu vai domnule 5 masini de la noi au facut 4 de la voi si etc , aia nu e suprematie ... aia e o intamplare caci nu toti avem zile bune la curse cum nici masinile noastre nu raman pe locul 1 mereu , caci mai vin si altii din urma , si vor venii in continuare. Sarbatori Fericite tuturor pasionatilor din Tulcea de la X-Team Racing Club Constanta |
Quote:
|
Vad ca unii au o mentalitate aruncata in borduri pe aici si nu vad ca incerc sa aplanez un conflict , macar pe forum unde este responsabilitatea noastra moderatorilor.
PT INFO. vostru membrii din Tulcea 4Tuning ne-au adus la cunostinta despre problemele de pe partea asta de forum , ca nu am eu nici un interes sincer sa vin sa verific sectiunea TULCEA , imi e de ajuns ce este in Constanta. Asa ca domnule T-E-N nu faci in acel post decat sa te implici si tu inutil cum zici ca m-am implicat eu , si raspunsul meu este , da SUNT JUDECATOR in cazul forumului pot sanctiona cum se cuvine dupa regulament , asa ca luati o pauza ca nu ma impresionez cu nimic si daca vreti sa continuam se vor scoate useri din sectiunea Tulcea ,personaje care aplaneaza conflicte ca voi ... asa cum vi s-a oferit aceasta sectiune in 2007 ... la fel de repede se poate si sterge daca nu va supuneti unii scandalagii regulilor forumului. Eu nu vad decat bagatori de seama care spun ca tine lasati prostiile si toate conflictele cand tu de fapt pui si tu paie pe foc. Apropo , ceea ce faci tu , e flame ... putin mai sus pe forum ai un regulament , citeste-l ca iti va face bine. |
Quote:
Ai zis ca nu vezi decat bagatori de seama,dar cel mai mare bagator de seama in momentul de fata esti tu... ti-am zis ca era mai simplu sa dai ban decat sa intri in cearta, eu nu am facut nimic, doar am raspuns la ce ai spus despre mine, ai facut atac la persoana... regulile nu sunt pentru toata lumea? Ai vorbit despre mine, si m-ai jignit, fara ca eu sa-ti spun ceva... pentru ca ii ti partea lui domnul Maus care ce este Maus? Moderator... asa ca oricum nu am eu ce sa fac aici, sunt un simplu user. |
Nu am nimic cu nimeni dar de ce a trebuit sa intervina un alt moderator,pe rubrica Tulcea?Noi nu avem moderator?
|
Moderatorul de la sectiunea tulcea e maus din galati foarte tare:-P.
|
Maus din Gl .
obrazNICK din CT. Pai sa aleagem un moderator? Defapt este desemnat TuningBoy de Gabi dar dai search si ce dai TuningBoydin iasi :lol: cred,ca moderator pe tulcea e Eugen_Tl defapt? |
Candva, de mutl am avut id-ul TuningBoy, si impreuna cu cosmin (obraznick) am avut ideea sa facem si noi o particica a noastra pe forum...altii din tulcea nu imi mai aduc aminte sa fi fost, poate FLY.. incet incet a venit lume, am avut activitate, si am propus sa aparem si in LISTA, iar de aici am avut nevoie de un moderator, si am fost votat eu. A fost o experienta oarecum si buna si rea. Din pacate ca moderator iti faci multi dusmani, pt ca doresti sa lasi o imagine aici pe alb, insa iti iei injuraturi, unii chiar nu te mai saluta ca le-ai sters postul si tot asa.. N-as vrea sa ma gandesc ce-as pati ca super moderator, si sa fiu nevoit sa dau un ban. :D
|
Eu zic cel mai bine sters Rubrica Tulcea!:shock:
|
Ar fi f urat sa se intampla asa ceva, eu chira am pus suflet atunci, si vorbesc f serios. :)
|
Stim eugen ca multumita tie avem sectiunea tulcea am citit tot de cand erai tu tuningboy
|
Da dar la inceput era frumos,dar acuma uitete se posteza de paste si de craciun cate o urare in rest scandal.
|
Pai asa se intampla, cand lumea pleaca prin alte orase si uita, daca se mai baga si intr-un club adio... posturile lor le gasesti pe sectiunea clubului sau orasului respectiv. :)
Cam ar fi nevoie de useri noi,pasionati,activi. |
Da este si asta rivalitatea dintre cluburi una alta ... si nici pe forumuri
Ce-i care au ceva de aratat nu stau pe forumuri si stau in garaje lucreza un alta ... iar cei care stau pe forumuri nu mai stau aici,ci in alta parte8). |
Nu mai sunt deastia eugen cei din tulcea vad numai hi5 neogen manele si tampenii deastea.Au apus vremurile.........
|
Eu sunt pe forumul reno pentru ca invat f multe de acolo, astfel evit intrarile in service pt chestii minore ce pot fi rezolvate la garajul personal, si aici unde mai citesc una alta, ma mai amuz de unii, mai admir o masina, dar oricum SLAB, fata de ce era candva.
Oricum degeaba se sta pe forumuri private, cand aici sunt adunati TOTI si se pot face schimburi de pareri, se pot afla multe despre masinile celorlati sau chiar persoane; asa pe forumul DRC (dau un simplu ex) sunteti doar voi, sau orice alt forum al unui club. Nu stiu dar mi se pare mai frumos sa fie activitate cu TOATA LUMEA pe un forum mare, altfel ar fi un fel de iesire in club unde sunt decat 10 pers cunoscuti prieteni si atat.. nu e aceeasi atmosfera ca atunci cand e PLIN, Acesta e punctul meu de vedere cel putin. |
Si al meu e lafel dar cand vezi ca esti loat la misto sau alte chesti,sau ca se fac discriminari si chesti deastea zici ca e mai bine asa.
Oricum aici am invatat multe chesti si aici v-am cunoscut pe majoritatea si nu numai am cunoscut o gramada de oameni deosebiti de la care chiar am ce invata,deci nu-mi pare rau ca am cont dar nu mai e ca inainte.. |
Da ma da cand vad pe 4tuning ca isi dau cu parerea la supra de 1000 de cai unii care nu au condus nici dacie si mai vin si superextra mega moderatorii sa imi spuna mie ce e bine si ce nu si sa isi dea aere de vedete da pe strada sau la curse nu ii vezi(la cursele de la tulcea de ex.nu am vazut nici un un extramegamoderator din asta)da pe forum ei le stiu pe toate sunt cei mai destepti cei mai educati,macr pe forumu drc nu ma deranjeaza nimeni.SI PT MAUS CA SA STIE NU AVEM NIMIC CU TINE DA GANDESTE-TE TU AI INCEPUT TOATA TZIGANIA ASTA,AI APELAT LA ALTII SA VINA SA NE SUFLE NOUA IN CIORBA,sincer maus ce ti-am facut noi tie? nU CU NOI AI UMBLAT MA?nU CU NOI AI FOST LA BAUT, CURSE,CAND A FOST CEVA NU NOI TE-AM AJUTAT?si acum ii zici tu lu YZF sa NE SPUNA EL CE TREBUIA SA NE SPUI TU?MAUS PROBLEMA TA E CA NU STII CINE ITI SUNT PRIETENII!de ce ai luat tu apararea lu naiman esti moderator pt toti sau numai pt cei ce esti in momentul ala mai prieten?Sincer maus am o parere buna despre tine nu ma face sa o schimb.Da timpul le va spune pe toate, imi pare rau ca sa ajuns la asa ceva da trebuie sa vedem ce e bine si ce nu,si sa rezolvam chestia asta.Si daca tot suntem la topicul cluburi in tl pe care l-am deschis eu cand aveam degand cu sej sa infiintam drc sa stiti si voi ca noi asa cu 1.4 1.6 2.0 ne batem capu sa facem ceva a nostru pt tulcea,am intampinat si noi greutati certuri si cred ca suntem pe drumul cel bun.Gata pana aici tirania la vedetele astea de pe 4 tuning eu unu nu o sa mai postez pe 4 tuning incepand din acest moment si o sa mai fie si altii ca mine.Gata si asta e parera nu numai a mea(un nobody)mai sunt si altii care nu sunt chiar nobody si au aceiasi parere.Am vazut ce insemna 4 tuning vedete cealam aere si impresii eu nu sunt genu asa ca ma retrag in lumea mea de gheata.Stiu ca voi lua ban ca am tupeu sa zic ceva de zeii de moderatori oricum numai postez asa ca nu ma intereseaza.Asa e romania cum i se da cuiva putina putere abuzeaza de ea si dupaia i se ia puterea.Numai dau 2 bani cine va iesi moderator pe tulcea.Si inca ceva am vazut pe 4tuning toti gretosii si cocalarii si numai vreau.Nu puteti decat sa imi dati ban atat da ce am zis eu e glasul intregii comunitati.
|
Salut again.
Topicul acesta a fost verificat de observatori cum se face pe fiecare oras , si s-a observat problema asta , nu Maus nu cubanez nu mikafly sau altul , + un alt user care vad ca nu este nici moderator nici observator a dat un report ( butonul cu semnul exclamarii ) legat de cearta de aici. Nu sunt aici sa ii fac treaba murdara lui Maus sau altii , dar asa s-a nimerit , si eu zic ca e mai bine eu cu inca cineva ca am intervenit decat altii care nu va cunosc absolut deloc. EU de bine de rau mai stiu cate ceva despre unu altul din Tulcea ca este o comunitate apropiata de Constanta si pana la urma ne vedem mai des decat cu un personaj din Oradea sau CLuj. Eu de la postul anterior oricum am lasat lucrurile sa curga pt ca sunt sigur ca o sa rezolvati lucrurile de la sine , caci stiu ca totusi in Tulcea sunteti baieti f capabili si de treaba . Avand in vedere si ultima problema legata de moderator , voi propune pe forumu intern un nou moderator pe Tulcea iar din ce vad eu din ultimii ani , TuningBoy sau Eugen_TL ar fi un candidat bun caci stiu de cand a vrut si Gabi sa ii ofere postul , si al 2-lea ar fi si domnul MikaFly pt ca stiu ca a fost unu din cei care a scris o foaie de istorie un Tulcea legat de curse si multi de la voi am vazut ca il admira , e printre cei mai vechi. Ne vom decide in maxim 2 saptamani. Craciun Fericit inca odata , ca inca mai avem o zi! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning