![]() |
Re: Predator Xtreme sau...?
eu zic ca e reusita ... dar oare daca are faruri de lambo , bot de ferarri , stopuri de infiniti .... motorul o fi de logan ??? /:) ... sper sa aibe si un un motor pe masura
|
Quote:
|
o avea motor pe carburatie ! Si am votat merge :twisted:
|
Quote:
FOARTE CORECT |
Ar trebui pusa altfel problema pe forumul asta : Cat costa masina ? 20.000 E. Si cat a durat constructia ? 7 ani !
Aaaa deci este superba ! NU , masina asta este urata chiar daca nu am bani sa o cumpar ! Iar daca as avea banii astia mi-as lua o Lancia Delta Integrale de exemplu... macar este ceva rar si ORIGINAL ! Sunt curios daca cei care apreciaza aceste copii poarta si ceasuri pe care scrie ROLEX , dar sunt niste facaturi.... Quote:
|
Toate taieturile si liniile caroseriei sunt consecvente si denota o conceptoe clara a unui designer profesionist . Mi se par si finisajele in concordanta cu intreaga imagine a masinii . Felicitari pt designer
|
Scuzati --denota o ,,conceptie ''nu ''conceptoe '' --graba strica treaba
|
Quote:
:lol: |
e tare masina...daca as avea eu una d-asta as fi departe...nu sunt foarte multi cunoscatori pe la noi...deci toti vor intoarce capul dupa ea! :-)
|
In principiu e frumoasa, dar mai trebuie putzine finisaje pe ici pe colo.
Dar totusi nu spune nimeni ce motor si ce performante are aceast PREDATOR? Fiind numele Predator + Extreme (un nume destul de GREU).......inseamna ca ar trebui sa aibe acolo dedesubt ceva ceva peste 300 de calutzi, nu ? |
sa fi fraier sa nu te urci in asa ceva:)....zic ca nu se compara oricum cu vreo masina romaneascA:)...e frumoasa
|
Sunt curios ce masina a fost initial. Mie mi-ar fi rusine sa merg cu un asemenea cacat.
|
mnoh chiar asa de hidoasa incat sa nu o conduci nui! 8-|
|
sincer... botu e cam nashpet dupa parerea mea, insa in rest masina arata tzava!!! 8)
|
daca omu' a facut asta cu mana lui si nu a aavut o echipa de furnici langa el este de apreciat. arata chiar bine. Poate nu a avut buget mare. Ce daca este de California. Nu stiti ca geniile nu au multi bani dar au idei si ideea omului asta este nemaintalnita si foarte tare. FELICITARI, respectele mele.
|
E marfa rau, toti de aici care spun k e kitch 100% daca ar vedea-o pe strada ar intoarce capu dupa ea...
Si nu toti au destula imaginatie incat sa faca asa ceva(si bine) |
Prima poza chiar m-a atras si mi s a parut o masina reusita, dar dupa ce m-am uitat atent nu mi-a mai palcut asa tare....respect munca depusa pentru asa ceva dar sincer nu ma atrage cu nimic inafara de capota.....parerea mea...:???:
|
bine a zis grigoras
|
De fiecare data cand apare cate un model nou de casetofon , cd player , role , adidasi , tricou de la vreo marca cunoscuta gen adidas ,nike , sony sau chiar vreun articol de imbracamine care face publicitate la vreo companie sau multinationala ferrari , audi , 3M , fia GT si asa mai departe
apar si Casetofoane sonya , Tricouri Naike Nika Nyke Naike Didibao Adibao Dadadidau Haihui Trallalallal ( m-a luat valu) In postul de fata avem de-a face cu un nume gresit , trebuia denumit Lamboghana sau Lamamborghini cu o calitate la fel ca cele de sus mentionate adica fara anii de cercetari experienta teste finisaje si alte lucruri care fac ca un proiect pentru o masina nou (chiar si un logan) sa coste multe milioane de dolari. Trebuie sa existe si la masini nu ? |
chiar e o carcitura dar...a iesit ceva acceptabil :-)....am votat ca e kitch nu pt ca nu imi place cum a iesit sau pt ca as avea eu cine stie ce masina ci pt ca asta e...un kitch....cea mai urata componenta e volanul:sad:....
|
Quote:
.............(vazute de mine:lol: )Rodex, Ike, Puna, Casid, sa nu uitam de Crocodile si semnul de Lacoste:lol::lol::lol: Posesorul masinii asteia cu "nume si aspect de carcasa de calculator":lol: sigur foloseste si celelalte produse de "calitate" enumerate de mine si Soulstorm mai sus |
Quote:
Si de asemenea exista si oameni care sa aprecieze un astfel de "Lamboghana" fiindca "Vai cata munca a depus..." , ce motive stupide ! |
amplasarea scaunelor e un pic ciudata,sa zicem ca mai iei inca daua persoane cu tine in masina,de se apuca de vorbit te bruiaza de numa :lol:
|
bine ca aveti toti lambo si veyron de ziceti ca asta e praf nebunilor habar nu aveti ce motor are macar si gata e praf la voi :))) pilotilor de f1 care sunteti :))
|
e urata... mi mila cand vad ce faci astia din masina
|
mie unu imi place dar nu prea au dat atentie la detalii:(
|
Quote:
|
nush dar daca are un motor de avion o sa ziceti toti mama ce masina daca are unul mic aaaaaa e praf :)) asa sa ziceti toti ca e urata e usor si majoritatea nu au mers in viata lor decat cu logan cel mult
|
Quote:
n-au valoare daca nu sunt legate de un nume de firma mare . Dar ca la linii , masini vechi cu renume mai mic bricolate de amatori pasionati bat pe pista masini care au in spate tot (inafara de ce trebuie la linii ) . |
ce tare e masina si "look" are!!!!!
e oribila, munca e de apreciat si cred ca sar fi putut face ceva mult mai frumos cu bani aia dar nah cum gusturile nu se dicuta ramane la aprecierea fiecaruia. cat despre motor ma gandesc ca nu are ceva mai mare de 2500cm2 deoarece am vazut "cred" numai 240 in bord la vitezometru. |
mie unu imi place, e un murcielago ce sa lovit cu un avion stealth si a rezultat varianta extreme
|
botu seamana cu unul de lamborghini galardo tunat ,volanul e jalnic in schimb,oricum arata destul de ''dangerous''
|
Quote:
Un telefon Nokia construit sub licenta in Taiwan (daca nu ma insel acolo se mai fac) NU se compara cu o copie chinezeasca Nokia , adidasii de firma (care majoritatea se fabrica sub licenta in China) NU se compara cu adidasii "la kilogram" facuti in China ! |
Quote:
|
Quote:
|
Am downloadat poza si am dat zoom pe cadranele de bord. Tind sa cred ca ai dreptate, masurarea se face in MPH, nu KPH.
|
Quote:
|
ba revin dinou ----------- cu un mic argument -------este vrunu aici care demonteaza o masina completa si o monteaza la loc functionala??? Asta ma refer la martalogi cu nike mike pike si alte pareri de baietei de a 2 ca la Nfs
1- gusturile nu se discuta 2-munca depusa este apreciata 3-la un momendat te si plictisesti de atatea detali ia ziceti va place mike asta http://www.kitcars.com/Classifieds/A...ified_id=20386 da adibasu asta http://www.kitcars.com/Classifieds/A...ified_id=20355 puna asta http://www.kitcars.com/Classifieds/A...ified_id=20289 apropo daca ai sub 17 ani nu raspunde |
Mie cel mai mult imi place puna aia, si nici nu e asa mult body kitul, dar mi-ar trebui un 300C intai :D
|
eu nu stiu cat au lucrat la ea, nici nu ma intereseaza.... eu ca simplu privitor consider ca sunt prea multe forme, unghiuri... nu stiu...iar interiorul se putea mult mai bine....daca toata lumea ar desface si monta masini cine ar mai avea o parere diferita?... orice meserie ai avea e la fel. lumea te poate felicita sau nu, e dreptul ei....
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:10. |
- Copyright 2026 4Tuning