Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Predator Xtreme sau...? (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/87823-predator-xtreme.html)

adrian_tl30 19-08-08 10:31

Re: Predator Xtreme sau...?

eu zic ca e reusita ... dar oare daca are faruri de lambo , bot de ferarri , stopuri de infiniti .... motorul o fi de logan ??? /:) ... sper sa aibe si un un motor pe masura

kronos_e36 19-08-08 11:10

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1703496)
Sunt folii speciale pentru faruri ,

Uitete la profilele lor , apoi vezi dupa posturi , sau topice scrise/incepute de ei, ce masini au, in fine nu are relevanta in situatia de fata .In situatia de fata mai bine ai o masina stok sau fie ea tunata in fata blocului dar care sa ii stea toba drept ..., sa nu aiba finisaje de 2 lei, cu parere de rau este finisata f prost , iar la interior daca stau 3 persoane comod..e mare lucru :rolleyes2
Un mare plus il are motorul daca este unul pe masura.., in rest.. nimic special

Iti dai seama ca n-o sa stau acum sa ma uit la toti pripasii care nu au bani sa-si plateasca netu` si incep sa-si dea cu parerea la masini de zeci de mii de euro....si yo daca as avea bani de "aruncat" mi-as lua un trabant sa bag flexu` in el sa-l fac decapotabil sa ma duc la caterinca pe plaja...asta e n-avem bani de mai mult....si sa vad pe unu ca rade sa ma dau jos sa-i dau una in dintzi...ideea e ca trebuie sa ne mai vedem si lungu` nasului....respect :peace:

StreetStyle22 19-08-08 11:26

o avea motor pe carburatie ! Si am votat merge :twisted:

MerlinSpitfire 19-08-08 11:26

Quote:

Originally Posted by aventtini_clan (Post 1702768)
Off ce este si cu time wasteri astia !!!!

Masina este un kit car facut dupa galardo 20% diferi ca sa nu intre la plagiat
a fost prezentata la o expozitie de kit car (nu mai retin numele dar o gasesti repede) pretu este undeva la 20 de mii de dolari . si asa mai departe .....................asta ca sa nu mai va dati in spectacol cu parerile
dar dintre baieti de pe forum CARE SE PREICEP (adica au demontat si au montat vro 6-8 masini ) isi vor da seama ca este de munca un an de zile cand pleci la o asemenea scluptura

ACUM eu as fii foarte multumit si mandru daca as fii facut asa ceva indiferent de alte comentari bazate pe experienta reparatiilor de biciclete

FOARTE CORECT

Alfa 164 19-08-08 11:35

Ar trebui pusa altfel problema pe forumul asta : Cat costa masina ? 20.000 E. Si cat a durat constructia ? 7 ani !
Aaaa deci este superba !

NU , masina asta este urata chiar daca nu am bani sa o cumpar ! Iar daca as avea banii astia mi-as lua o Lancia Delta Integrale de exemplu... macar este ceva rar si ORIGINAL !

Sunt curios daca cei care apreciaza aceste copii poarta si ceasuri pe care scrie ROLEX , dar sunt niste facaturi....

Quote:

as vrea sa stiu si yo ce masini au toti care au postat impotriva....daca ar aparea asa ceva in fata voastra v-ati face fleasca pa
Chiar nu m-as face fleasca , nu am votat "nu m-as sui la volan" , as vrea sa merg cu ea din curiozitate , dar arata URAT ! Este o COPIE , hai sa-i apreciem acum pe toti cei care copiaza si pe chinezii care copiaza telefoane si pe cei care copiau Ferrari , pe toata lumea fiindca au MUNCIT NU STIU CAT TIMP...:x

MerlinSpitfire 19-08-08 11:38

Toate taieturile si liniile caroseriei sunt consecvente si denota o conceptoe clara a unui designer profesionist . Mi se par si finisajele in concordanta cu intreaga imagine a masinii . Felicitari pt designer

MerlinSpitfire 19-08-08 11:40

Scuzati --denota o ,,conceptie ''nu ''conceptoe '' --graba strica treaba

semecristian 19-08-08 13:07

Quote:

Originally Posted by synu (Post 1702766)
e o corcitura nasoala daca aveau piesele alta calitate poate mai mergea dar asa .............

Lasa vraja, ti-e ciuda ca nu o ai tu ...
:lol:

allexutzzu 19-08-08 14:32

e tare masina...daca as avea eu una d-asta as fi departe...nu sunt foarte multi cunoscatori pe la noi...deci toti vor intoarce capul dupa ea! :-)

GOGU_VL 19-08-08 15:05

In principiu e frumoasa, dar mai trebuie putzine finisaje pe ici pe colo.
Dar totusi nu spune nimeni ce motor si ce performante are aceast PREDATOR? Fiind numele Predator + Extreme (un nume destul de GREU).......inseamna ca ar trebui sa aibe acolo dedesubt ceva ceva peste 300 de calutzi, nu ?

L4uR 19-08-08 15:06

sa fi fraier sa nu te urci in asa ceva:)....zic ca nu se compara oricum cu vreo masina romaneascA:)...e frumoasa

UNLORD 19-08-08 17:29

Sunt curios ce masina a fost initial. Mie mi-ar fi rusine sa merg cu un asemenea cacat.

calin.massive 19-08-08 17:52

mnoh chiar asa de hidoasa incat sa nu o conduci nui! 8-|

MadafacaBULK 19-08-08 18:56

sincer... botu e cam nashpet dupa parerea mea, insa in rest masina arata tzava!!! 8)

andi_cimpean 19-08-08 21:25

daca omu' a facut asta cu mana lui si nu a aavut o echipa de furnici langa el este de apreciat. arata chiar bine. Poate nu a avut buget mare. Ce daca este de California. Nu stiti ca geniile nu au multi bani dar au idei si ideea omului asta este nemaintalnita si foarte tare. FELICITARI, respectele mele.

nsl_iuli 19-08-08 22:10

E marfa rau, toti de aici care spun k e kitch 100% daca ar vedea-o pe strada ar intoarce capu dupa ea...
Si nu toti au destula imaginatie incat sa faca asa ceva(si bine)

VBogdan 19-08-08 23:16

Prima poza chiar m-a atras si mi s a parut o masina reusita, dar dupa ce m-am uitat atent nu mi-a mai palcut asa tare....respect munca depusa pentru asa ceva dar sincer nu ma atrage cu nimic inafara de capota.....parerea mea...:???:

Str33tRaid3r 19-08-08 23:44

bine a zis grigoras

soulstorm 20-08-08 00:24

De fiecare data cand apare cate un model nou de casetofon , cd player , role , adidasi , tricou de la vreo marca cunoscuta gen adidas ,nike , sony sau chiar vreun articol de imbracamine care face publicitate la vreo companie sau multinationala ferrari , audi , 3M , fia GT si asa mai departe

apar si

Casetofoane sonya , Tricouri Naike Nika Nyke Naike Didibao Adibao Dadadidau Haihui Trallalallal ( m-a luat valu)

In postul de fata avem de-a face cu un nume gresit , trebuia denumit Lamboghana sau Lamamborghini cu o calitate la fel ca cele de sus mentionate adica fara anii de cercetari experienta teste finisaje si alte lucruri care fac ca un proiect pentru o masina nou (chiar si un logan) sa coste multe milioane de dolari.

Trebuie sa existe si la masini nu ?

Marius_mym89 20-08-08 01:09

chiar e o carcitura dar...a iesit ceva acceptabil :-)....am votat ca e kitch nu pt ca nu imi place cum a iesit sau pt ca as avea eu cine stie ce masina ci pt ca asta e...un kitch....cea mai urata componenta e volanul:sad:....

mishu415 20-08-08 04:23

Quote:

Originally Posted by soulstorm (Post 1705151)
De fiecare data cand apare cate un model nou de casetofon , cd player , role , adidasi , tricou de la vreo marca cunoscuta gen adidas ,nike , sony sau chiar vreun articol de imbracamine care face publicitate la vreo companie sau multinationala ferrari , audi , 3M , fia GT si asa mai departe

apar si

Casetofoane sonya , Tricouri Naike Nika Nyke Naike Didibao Adibao Dadadidau Haihui Trallalallal ( m-a luat valu)

In postul de fata avem de-a face cu un nume gresit , trebuia denumit Lamboghana sau Lamamborghini cu o calitate la fel ca cele de sus mentionate adica fara anii de cercetari experienta teste finisaje si alte lucruri care fac ca un proiect pentru o masina nou (chiar si un logan) sa coste multe milioane de dolari.

.............(vazute de mine:lol: )Rodex, Ike, Puna, Casid, sa nu uitam de Crocodile si semnul de Lacoste:lol::lol::lol:
Posesorul masinii asteia cu "nume si aspect de carcasa de calculator":lol: sigur foloseste si celelalte produse de "calitate" enumerate de mine si Soulstorm mai sus

Alfa 164 20-08-08 10:47

Quote:

apar si

Si de asemenea exista si oameni care sa aprecieze un astfel de "Lamboghana" fiindca "Vai cata munca a depus..." , ce motive stupide !

SpYk3 20-08-08 11:02

amplasarea scaunelor e un pic ciudata,sa zicem ca mai iei inca daua persoane cu tine in masina,de se apuca de vorbit te bruiaza de numa :lol:

morimoto 20-08-08 23:57

bine ca aveti toti lambo si veyron de ziceti ca asta e praf nebunilor habar nu aveti ce motor are macar si gata e praf la voi :))) pilotilor de f1 care sunteti :))

norbi_bidi 21-08-08 00:15

e urata... mi mila cand vad ce faci astia din masina

al3cs 21-08-08 01:09

mie unu imi place dar nu prea au dat atentie la detalii:(

mishu415 21-08-08 01:44

Quote:

Originally Posted by morimoto (Post 1706910)
bine ca aveti toti lambo si veyron de ziceti ca asta e praf nebunilor habar nu aveti ce motor are macar si gata e praf la voi :))) pilotilor de f1 care sunteti :))

ce motor are?, ca tot vrem cu totii sa aflam?:D:lol:

morimoto 21-08-08 02:35

nush dar daca are un motor de avion o sa ziceti toti mama ce masina daca are unul mic aaaaaa e praf :)) asa sa ziceti toti ca e urata e usor si majoritatea nu au mers in viata lor decat cu logan cel mult

MerlinSpitfire 21-08-08 08:39

Quote:

Originally Posted by mishu415 (Post 1705385)
.............(vazute de mine:lol: )Rodex, Ike, Puna, Casid, sa nu uitam de Crocodile si semnul de Lacoste:lol::lol::lol:
Posesorul masinii asteia cu "nume si aspect de carcasa de calculator":lol: sigur foloseste si celelalte produse de "calitate" enumerate de mine si Soulstorm mai sus

Oricum tot chinezii fac produsele de firma cat si stifturile asa ca la capitolul calitate , gargara din reclame o inghit fraierii . Cei ce nu stiu sa faca nimic si nici nu vor sau nu pot , critica orice si au si mentalitatea de turma de a tine neaparat cu cel mai tare . In opinia lor , curajul ,pasiunea, competenta etc
n-au valoare daca nu sunt legate de un nume de firma mare . Dar ca la linii , masini vechi cu renume mai mic bricolate de amatori pasionati bat pe pista masini care au in spate tot (inafara de ce trebuie la linii ) .

sir_sanjei 21-08-08 14:55

ce tare e masina si "look" are!!!!!
e oribila, munca e de apreciat si cred ca sar fi putut face ceva mult mai frumos cu bani aia dar nah cum gusturile nu se dicuta ramane la aprecierea fiecaruia.
cat despre motor ma gandesc ca nu are ceva mai mare de 2500cm2 deoarece am vazut "cred" numai 240 in bord la vitezometru.

edi2peu 21-08-08 16:15

mie unu imi place, e un murcielago ce sa lovit cu un avion stealth si a rezultat varianta extreme

kosmyn_sl65AMG 21-08-08 16:24

botu seamana cu unul de lamborghini galardo tunat ,volanul e jalnic in schimb,oricum arata destul de ''dangerous''

Alfa 164 21-08-08 16:26

Quote:

Oricum tot chinezii fac produsele de firma cat si stifturile asa ca la capitolul calitate , gargara din reclame o inghit fraierii .
Daca tu compari produsele facute in China sub licenta cu produsele in totalitate chinezesti...

Un telefon Nokia construit sub licenta in Taiwan (daca nu ma insel acolo se mai fac) NU se compara cu o copie chinezeasca Nokia , adidasii de firma (care majoritatea se fabrica sub licenta in China) NU se compara cu adidasii "la kilogram" facuti in China !

kosmyn_sl65AMG 21-08-08 16:30

Quote:

Originally Posted by sir_sanjei (Post 1707759)
e oribila, munca e de apreciat si cred ca sar fi putut face ceva mult mai frumos cu bani aia dar nah cum gusturile nu se dicuta ramane la aprecierea fiecaruia.
cat despre motor ma gandesc ca nu are ceva mai mare de 2500cm2 deoarece am vazut "cred" numai 240 in bord la vitezometru.

da ,are doar 240 in bord

boy_wonder 21-08-08 16:36

Quote:

Originally Posted by sir_sanjei (Post 1707759)

da, dar alea pot fi mile tinand cont ca masina are California la numar.

SV25MBN 21-08-08 17:39

Am downloadat poza si am dat zoom pe cadranele de bord. Tind sa cred ca ai dreptate, masurarea se face in MPH, nu KPH.

MerlinSpitfire 22-08-08 09:31

Quote:

Originally Posted by Alfa 164 (Post 1707945)
Daca tu compari produsele facute in China sub licenta cu produsele in totalitate chinezesti...

Un telefon Nokia construit sub licenta in Taiwan (daca nu ma insel acolo se mai fac) NU se compara cu o copie chinezeasca Nokia , adidasii de firma (care majoritatea se fabrica sub licenta in China) NU se compara cu adidasii "la kilogram" facuti in China !

Ai dreptate asa este la haine unde croiul si materialul fac diferenta dar la produse tehnice e greu sa schimbe infrastructura si tehnologia. De exemplu circuitele integrate , cablajele imprimate , robotii care planteaza componentele sunt aceiasi ca sa nu mai vorbesc de partile mecanice care implica niste costuri uriase (piese turnate etc ). Dar produsele facute pe vapor intra totusi in alta categorie ai dreptate

aventtini_clan 23-08-08 23:12

ba revin dinou ----------- cu un mic argument -------este vrunu aici care demonteaza o masina completa si o monteaza la loc functionala??? Asta ma refer la martalogi cu nike mike pike si alte pareri de baietei de a 2 ca la Nfs

1- gusturile nu se discuta
2-munca depusa este apreciata
3-la un momendat te si plictisesti de atatea detali

ia ziceti va place mike asta http://www.kitcars.com/Classifieds/A...ified_id=20386

da adibasu asta http://www.kitcars.com/Classifieds/A...ified_id=20355

puna asta http://www.kitcars.com/Classifieds/A...ified_id=20289

apropo daca ai sub 17 ani nu raspunde

SV25MBN 24-08-08 01:52

Mie cel mai mult imi place puna aia, si nici nu e asa mult body kitul, dar mi-ar trebui un 300C intai :D

adi_wauxhall 24-08-08 12:33

eu nu stiu cat au lucrat la ea, nici nu ma intereseaza.... eu ca simplu privitor consider ca sunt prea multe forme, unghiuri... nu stiu...iar interiorul se putea mult mai bine....daca toata lumea ar desface si monta masini cine ar mai avea o parere diferita?... orice meserie ai avea e la fel. lumea te poate felicita sau nu, e dreptul ei....

All times are GMT +2. The time now is 20:10.

- Copyright 2026 4Tuning