Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Gradinita 4tuning (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/87757-gradinita-4tuning.html)

CmI-user 05-10-08 04:13

Re: Gradinita 4tuning

"baieti, ce ziceti sambata de o adunare asa mai maricica prin port??
sa mai marim putin gasca?"

tzony 06-10-08 16:32

haideti in port sambata.....

MauS 27-04-09 12:52

Primeaste-ma mai Luciane :))))))))))))))))))))))

Azerty 06-05-09 16:47

Deci, Tuning-Galati, mie nu imi place sa mi se interpreteze cuvintele.
Nu sunt scriitor si nu vreau sa faceti analiza literara si interpretare de text pe cele scrise de mine.
Te rog sa recitesti postul meu.
A fost pur si simplu o intrebare, ca sa stiu din cei din Galati, care au o masina cu care vor sa participe la cursele de la Tulcea, sa o faca ca apartinand clubului URC Galati.
Pentru ca, in momentul de fata multi vor un club auto, dar vreau sa stiu daca in acest club auto sunt dispusi sa intre si posesori de masini preparate, in cazul de fata pentru liniute (iar, asta nu inseamna ca ii exclud pe cei care sunt pasionati de car-audio sau styling), si daca da, pe cine ne putem baza.
Ok?
Din cate vad, e doar 1 persoana pana acum.
E ca si cum ai face un club de fotbal format din suporteri.
Nu crezi?
Inca nu trag concluzii, dar adun date pentru o analiza.
Alte nelamuriri?

MauS 06-05-09 17:03

Are cineva idee unde e Lucian? :))))))))

Tuning-galati 06-05-09 18:28

Totul lamurit.

MauS 28-05-09 07:50

Se pare ca iar nu mai are lumea loc de mine si aflu si eu ca mi-am spart cutii de viteza si altele. :)))) Sa ma anuntati si pe mine direct baieti data viitoare cand mai sparg cutia. Daca nu-mi spuneati voi, eu tot mai mergeam cu masina asa :))))

U_TUNING 28-05-09 14:09

mamaaaaaaaa................iar suferi mah????!?!?!?!?

MauS 28-05-09 14:18

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 2359234)
mamaaaaaaaa................iar suferi mah????!?!?!?!?

Nu ma. Dar zice lumile ca mi-am spart cutia :))))) Le multumesc pentru informatie baietilor, nu stiu ce ma faceam daca nu ma anuntau ei. :pissed:

MauS 29-05-09 08:52

Quote:

Originally Posted by GL-22-GTR (Post 2282969)
Da....te primesc.
Din cat i-mi aduc aminte stiu ca te-ai agatat de roata mea cu dintii cand aveam 160 km\h.
Nu ai murit ? :shock:

Special thanks to mr. getere over here :)))))))

http://s471.photobucket.com/albums/r...rrent=gtr2.flv

GL 22 GTR - The Movie

Gabi TAZ 29-05-09 10:02

http://s471.photobucket.com/albums/r...rrent=gtr2.flv

GL 22 GTR - The Movie[/QUOTE]

LOL

MauS 29-05-09 10:44

In caz de existau dubii :D:D :))))))))))

vGaBy 29-05-09 16:46

Gradinita :|

-<Gedoc>- 31-05-09 18:57

frate da pana la urma aveau cv de impartit?

Marian20 02-06-09 00:26

da ce-aveti fratilor? v-a innebunit caldura? voua va trebuie un dus rece taaareeeee... Maus, Cipin, GTR... chill... eu zic sa va luati de un smoke toti 3 si sa va vedeti de ale voastre in special Cipin cu Maus ca mai are lumea pretentii de la voi... faza cea mai aiurea este ca atunci cand va gasiti nu are nici unu nimic de comentat dar cand stati departe incepeti cu sageti... Cat despre GTR... sa-ti spun ceva prietene... eu unu nu-mi permit sa fac unele glume care le faci tu cu altii cu care nu ai nici cea mai mica treaba... faptul ca ti-a dat o persoana nas nu inseamna ca trebuie sa ti-o iei in cap... mai pe scurt spus ai fost folosit ca sa ti-o zic pe-aia dreapta in speranta ca mai revii cu picioarele pe pamant... si revenind la actorii principali.... mai ieri va tineati masinile unu la altu in fata garajului si acum sariti de cur absolut degeaba din punctul meu de vedere... fara nici o suparare dar a-ti ajuns sa va certati exact ca 2 p|sde din cauza unui baiat sau ca 2 baieti din cauza unei p|sde... luati-o cum vreti si cum considerati... oricum in ambele cazuri e cea mai mare prostie... Think about it!

shadowro 02-06-09 06:54

Quote:

Originally Posted by Marian20 (Post 2372794)
da ce-aveti fratilor? v-a innebunit caldura? voua va trebuie un dus rece taaareeeee... Maus, Cipin, GTR... chill... eu zic sa va luati de un smoke toti 3 si sa va vedeti de ale voastre in special Cipin cu Maus ca mai are lumea pretentii de la voi... faza cea mai aiurea este ca atunci cand va gasiti nu are nici unu nimic de comentat dar cand stati departe incepeti cu sageti... Cat despre GTR... sa-ti spun ceva prietene... eu unu nu-mi permit sa fac unele glume care le faci tu cu altii cu care nu ai nici cea mai mica treaba... faptul ca ti-a dat o persoana nas nu inseamna ca trebuie sa ti-o iei in cap... mai pe scurt spus ai fost folosit ca sa ti-o zic pe-aia dreapta in speranta ca mai revii cu picioarele pe pamant... si revenind la actorii principali.... mai ieri va tineati masinile unu la altu in fata garajului si acum sariti de cur absolut degeaba din punctul meu de vedere... fara nici o suparare dar a-ti ajuns sa va certati exact ca 2 p|sde din cauza unui baiat sau ca 2 baieti din cauza unei p|sde... luati-o cum vreti si cum considerati... oricum in ambele cazuri e cea mai mare prostie... Think about it!

+1 de la mine

U_TUNING 02-06-09 09:18

+2 de la je

Gabi 02-06-09 09:19

Am fost rugat să intervin aici, dar n-o s-o fac. Vreau să văd cāt bun simţ aveţi īn voi, şi are vă sunt limitele. Chiar sunt curios dacă puteţi discuta fără să vă jigniţi.

Azerty 03-06-09 05:22

Quote:

Originally Posted by Marian20 (Post 2372794)

Respect!

Azerty 03-06-09 05:24

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2373237)
Am fost rugat să intervin aici, dar n-o s-o fac. Vreau să văd cāt bun simţ aveţi īn voi, şi are vă sunt limitele. Chiar sunt curios dacă puteţi discuta fără să vă jigniţi.

De aceea am creat acest thread. Sa aiba lumea un loc in care sa se porceasca, ca vad ca prinde bine tare la noi asta...
Pacat ca se ajunge la ban-uri si chestii de genul asta...

MauS 03-06-09 06:18

Andrei, ban a meritat. Asta e sigur.

Gabi 03-06-09 08:22

Azerty, dacă ai avea un copil (de grădiniţă), l-ai "porci" sau i-ai explica ? Īn plus, "porcirile" n-au ce căuta pe un forum public.

shadowro 03-06-09 08:57

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2376629)
Azerty, dacă ai avea un copil (de grădiniţă), l-ai "porci" sau i-ai explica ? Īn plus, "porcirile" n-au ce căuta pe un forum public.

ghinion .. chiar are copil de gradinita. si om mai calculat ca azerty rar mai gasesti :)

GL-22-GTR 07-06-09 09:04

Care nu a avut ce face si mi-a pus ,,bomba,, la masina ?
Doamne.....cat fum iesea din saraca trotineta.
Am crezut ca a luat foc motoru de subaru. :D
Apoi a venit si nino nino. :lol::lol::lol:

MauS 07-06-09 09:12

Quote:

Originally Posted by GL-22-GTR (Post 2387326)
Care nu a avut ce face si mi-a pus ,,bomba,, la masina ?
Doamne.....cat fum iesea din saraca trotineta.
Am crezut ca a luat foc motoru de subaru. :D
Apoi a venit si nino nino. :lol::lol::lol:

Frate iar incepi?

GL-22-GTR 07-06-09 09:13

Vorbesc serios....
Intreaba baietii sa te convingi.

MauS 07-06-09 09:18

Quote:

Originally Posted by GL-22-GTR (Post 2387334)
Vorbesc serios....
Intreaba baietii sa te convingi.

Dar ce ai facut?

GL-22-GTR 07-06-09 09:24

Mi-au bagat sub masina vreo 3 fumigene facute din bile de ping-pong si staniol de ciocolata.
Nu cred ca vrei sa stii cum a fost. :D
Nino nino a spus sa ridic capota poate e de la motor apoi portbagaju poate e ala de bas (era cald) dupa care au tras de niste fire de nu-mi mai merge sa ascult muzica. :lol::lol::lol:
Asta a fost inainte sa aflu de ceea ce au facut baietii.
@ doru_mwe : numai ,,prietenii,, tai mi-au tras de fire. Acum nu mai pot asculta muzica :sad:. Sa-mi dai bani sa-mi cumpar instalatie audio noua. Nu cumva ...dupa ce i-ai salutat le-ai spus sa traga de firu rosu ? :lol::lol::lol:

doru_mwe 08-06-09 19:50

Quote:

Originally Posted by GL-22-GTR (Post 2387347)
Mi-au bagat sub masina vreo 3 fumigene facute din bile de ping-pong si staniol de ciocolata.
Nu cred ca vrei sa stii cum a fost. :D
Nino nino a spus sa ridic capota poate e de la motor apoi portbagaju poate e ala de bas (era cald) dupa care au tras de niste fire de nu-mi mai merge sa ascult muzica. :lol::lol::lol:
Asta a fost inainte sa aflu de ceea ce au facut baietii.
@ doru_mwe : numai ,,prietenii,, tai mi-au tras de fire. Acum nu mai pot asculta muzica :sad:. Sa-mi dai bani sa-mi cumpar instalatie audio noua. Nu cumva ...dupa ce i-ai salutat le-ai spus sa traga de firu rosu ? :lol::lol::lol:

nu sunt prieteni mei ma......nu cunosc militieni:twisted::twisted::twisted:

Rommy 09-06-09 17:07

tare farsa...f tare :)))))

CRC'ul 09-06-09 18:17

Multi de aici au nevoie de "spanking" si multi trebuie sa mai creasca ...in minte

Rommy 09-06-09 20:09

"baaa...a luat foc masina lu` GTR" :)))

NashUL 19-06-09 15:18

Textul de lege ce sanctiona violul, in perioada domnitorului Nicolae Mavrocordat:

"Cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primprejurul partilor fatatoare ale muierii i se va taia scarbavnicul madular, intru vesnica lui nefolosinta!"

MauS 20-06-09 09:02

foarte tare frate :))))))

GL-22-GTR 23-06-09 13:08

Quote:

Originally Posted by Rommy (Post 2394163)
"baaa...a luat foc masina lu` GTR" :)))

Tu nu stii ca mi-au pus din nou ,,bomba,, la masina...:lol::lol::lol:
Au spus sa mergem la Mc'Donalds dar eu primu.
Sa vezi ce fumalau iesea la papadie din trotineta.:lol::lol::lol:
Mi-au turnat antigel pe evacuare ...
Ce sa mai zic ...:-)
Mai rau ca la gradinita :lol::lol::lol:

daniwmk 23-06-09 14:01

bravo ... ai un cub de zahar :D

Gremlin 23-06-09 14:03

bai GTR da ce au baietii cu tine mah ??? alt cuiva de ce nu ii fac nimic ??? e cam mica curtea scolii inseamna ....:)) :))

GL-22-GTR 23-06-09 14:12

Quote:

Originally Posted by Gremlin (Post 2430833)
bai GTR da ce au baietii cu tine mah ??? alt cuiva de ce nu ii fac nimic ??? e cam mica curtea scolii inseamna ....:)) :))

Nu stiu mai...
De cand cu ,,smile shop,, ,,profesorii,, se duc pe acolo si lasa gradinita in voia ei.
Stii tu....,,cand pisica nu-i acasa, soarecii joaca pe masa,, si daca-i prinzi ca se joaca i-ti ei ban...:lol::lol::lol:
Chiar daca sunt la clasa A1 (cea mai mica momentan), deseara am sa postez ceva petru toate clasele.

MauS 23-06-09 15:20

Quote:

Originally Posted by GL-22-GTR (Post 2430679)
Tu nu stii ca mi-au pus din nou ,,bomba,, la masina...:lol::lol::lol:
Au spus sa mergem la Mc'Donalds dar eu primu.
Sa vezi ce fumalau iesea la papadie din trotineta.:lol::lol::lol:
Mi-au turnat antigel pe evacuare ...
Ce sa mai zic ...:-)
Mai rau ca la gradinita :lol::lol::lol:

Observ ca esti foare mandru de treaba asta :)))))))))

GL-22-GTR 23-06-09 22:34

1 Attachment(s)
Spor la joaca....:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 07:18.

- Copyright 2026 4Tuning