![]() |
Re: sfaturi pentru cei care o iau de la capat
daca nu stiati ce sa faceti intai :)
|
eee....despartirea a fost ultimul lucru :D a intervenit altce4va si daia ne`am desp..:D de fapt altcineva
|
Quote:
|
pt ea normal..aveam 16 ani jum..nu aveam masina ma duceam cu trenul sau microbul la ea,nu aveam bani sa o duc prin restaurante....dar ..oricum eu am o mandire a mea...sa ma distrez cu fetele fara sa cheltui un ban cu ele...si alti sa nu prea scoata nimic de la ele si sa le duca la cheltuit bani ;))
|
investitie mica placere maxima :-);)
|
dap....chiar e senzatie...mai am eu un preten are un ford mondeo 2004...plimba in fiecare seara cate 2-3 fete...alea le duce prin cluburi chestii...si nici makar sa puna mana pe ele nu il lasa...dar daca atata il duce minte pe el...;))fiecare cu ce vrea in viata
|
Quote:
da e tare rau faza asta.cand nu ai bani vezi chiar cu adevarat cine te place in "pielea goala".:lol: stai linistit ca si fratemeu cheltuia cu ele,nu ca fraieru,si avea.acuma,cand nu mai are bani,tot are,da mai putine,alea care le trebuie doar necesarul.eu nu am umblat dupa ele,dar am timp. :D |
pai lasa ca si io acum ca am falimentat dupa ce am bagat 2000 de euro in masina si mio ia tata acum...nu mai am nici masina nici bani...si nu prea ma mai baga in seama decat vreo 2-3 fete...dar asta e ..makar eu nu le`am plimbat..ma sunau sa le plimb ziceam ca daca imi iese ceva...si ca ce ca neaparat trebe sa iasa ceva?si le ziceam atunci noapte buna...nu sunt taxi...dar asta e ...fetele din ziua de azi...makar unii dintre noi mai avem cap si nu suntem luati de prostii..
|
Quote:
mi se pare ca ai gresit refuzandu-le,le ducei prima data,vedeai cum sta treaba,si chiar daca primeai tzeapa,stiai cum merg lucrurile. |
nu...tiam spus doar...eu cu toate pretenele mele care am stat ...sa zic ca leam scos de 2 ori la un suc....dar am avut eu altfel de grija pt ele..care au stiut sa aprecieze a durat 1-2-3 luni...care nu 2-3 zile...;)) pai acum ma suna doar fratele meu (cel mai bun pr) si soneria care ma trezeste dimineata...daca nu ar fi astea doua as arunca telefonu:)))
|
fratilor stiu k simtiti nevoia sa aveti pe cineva aproape ,sa ii spuneti tot ce simtiti, si la bn si la greu dar avem 18 ani ce naiba... o sa vina ziua nuntii .. apoi poate un copil.. responsabilitati multe... si o sa spunem: unde sunt doamne anii de liceu... de hoinareala? Dumnezeu a inzestrat fiecare satuc ,orasel cu panarami:D, valea la ele. bucurati-va de anii astia.nu are rost sa pui suflet decat dak stii k ea e aleasa. acolo undeva urmatorea iubire a noastra se gandeste: unde este el? ... ce-i al tau e pus deoparte:X
|
akm am una de suflet si una de purtare..m-am combinat cu una din clasa care o tin de fata cuminte.si cealalta pt diverse nevoi...parca e mai frumoasa viata acum :d
|
mi-a atras atentia cineva de topicul asta.
va rog frumos, daca tot scrieti, faceti-o corect in limba romana, ca nu se intelege nimic, si nu e nimeni dator sa trebuiasca sa va desluseasca hieroglifele. dati click pe semnatura mea pentru detalii legate de scriere. multumesc |
Quote:
|
mea culpa, era tarziu si eu mai mult decat nervos.
e greseala mea |
eu eram nu ?
|
Quote:
|
lasa ca face bine..un an am stat sa ssufar dupa o proasta mai e si vremea mea acum
|
vezi ca lumea spune ca viata asta nu e frumoasa ...
stii ... am rabdare .. foarte multa .. cineva acolo SUS a pus pe cineva deoparte si pentru mine ;) |
dapp...ce o sa mai savurezi tu...eu aseara am avut o "aventura de o noapte.." si chiar incep sa cred ca viata e mai frumoasa si incep sa`mi recapat increderea in mine.....
|
cred ca zic pass la aventurile de o noapte .... le prefer pe cele constante de lunga durata
|
nu e rau din cand in cand...e ca si cum ai baga un aditiv la benzina....ca tot e forum de masini :))) eu am 18 ani..totusi am zis k o sa am timpo de relatii....de lunga durata...sa mai profit acum ultimu an de liceu
|
baga tu aditiv ca eu merg pe benzina aia de la peco :))
|
pai nu ii tare greu sa fii in locul lui donn daca ai macar o masinuta acolo cu care sa iti faci treaba.da sa va vad io ce ati face daca nu ati avea bani macar de o cafea.sa vezi atunci distractie si gagici :D
|
stiu...cum e :)) inaitne de masina aveam bicicleta cu care ineabuneam fetele prin stiluld emers...oricum eu nu ma distrez cu fetele cu masina:)) tocmai k ele stau pe la tara,vin cu microbuzul si stau la mine o noapte sa zic...eu nu sunt taxi;) doar pretena o plimb cu masina:)) si daca vor bani le dau eu bataie ;) eu nu cheltui bani cu fetele in niciun fel...benzina flori etc...doar la pretena ii iau de ziua ei sau cu o ocazie speciala;)poate daca imi iau masina de afara at o sa le plimb si o sa ma distrez ;)
|
Quote:
|
o chem in parc pe banca la intuneric;) ii zic ca sunt romantic :))
|
si ii furi telefonu .. pac pac :))
|
am mai facut odata asa....cu una...aveam pretena dar mi se pusase pata pe una...si i`am zis sa iesim in oras dar intr`un parc unde e mereu intuneric..am convinso cu greu...si dupaia a inceput sa`i placa la nebuna si nu mai scapam de ea sa o duc acolo....cica ii placea ca era romatic.. :X ;))nu se stie niciodata ce ascunde mintea unei fete...
|
crede-ma ca nu stii niciodata ce e in minte unei femei ... daca esti prea romantic esti lingau .. daca nu esti romantic de ce nu esti romantic .. daca esti distant nu iti pasa .. daca o iubesti prea mult o sufoci .. si tot asa .. nu incerca sa intelegi cateodata nici ele nu stiu ce-i in capul lor nu-i asa FETELE ??
|
exact asa e....niciodata nu stii ce vrea o fata...si partea proasta ca nici macar nu iti spune ce vrea....poate ai norocul sa`ti dai seama singur ca altfel....
|
Daca ii faci scandal ca te exclude ... e grav ... Daca nu o cauti ca sa nu o sufoci, iar nu e bine.
Va mai "frecati" mult ? |
bunicul meu (d-zeu să-l odihnească) avea o vorbă a lui : cand iţi iei nevastă.bate-o odată bine...apoi dacă mai stă cu tine inseamnă că te iubeşte...;))
|
al meu zicea altfel ... bate-ti nevasta ca stie ea de ce :))
|
hai frate,cum sa bati o fata?ce mentalitate e asta?
|
De arab. :)
|
d o n n, imi place cum postezi, ma face sa ma gandesc daca asa eram si eu la 18 ani...
cred ca nu, multumesc cerului... |
adica?cum anume sunt?
|
din ce am citit ai apucaturi de ...,care crede ca bataia e rupta din rai.cum poti afirma ca daca vrei sa ai o fata langa tine e bine sa o bati?poate dai de o nikita...sa vezi viata atunci.oricum,esti mic,ai timp sa te maturizezi
|
eu cred ca glumea totusi :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:55. |
- Copyright 2026 4Tuning