![]() |
Re: E30 - B-81-HVZ
Dap. Dupa cum ziceam, o masina bine intretinuta atrage mult mai usor upgrade-uri. Imi place evolutia de pana acum si o sa o urmaresc in continuare cu placere. Idei cred ca ai si tu destule asa ca nu pot decat sa-ti urez succes in continuare. Bafta
|
dap idei sunt bani sa fie:D in curand va intra la hibernat ..sper in primavara sa iasa cu un sistem turbo..si o suspensie pe masura.....decand cu criza financiara:) numai ia lumea taxiu:D
|
in ce stil e masina cu futura alea.... 8)
respectele mele |
frumos urs ma uitam la el knd m-a oprit politia la vatra luminoasa....(hyundai fara bara )
sa-l stapanesti sanatos ! |
ms , te`am vaz pt ce te`a oprit atunci? cred ca au oprit 30 de masini intr`o ora
|
AM TRCUT PUTIN PE ROSU....SI MI-A LUAT 1 LUNA PERMISU DAR NU E PANICA FAC....PLANGERE.....SI DAK NU ASTA E O SA TREC PE ROSU MAI MULT PE TRECERE;))
|
2 Attachment(s)
ma bate gandu sa fac jantele asa ce ziceti o sa dea bine?
|
:shock::shock::shock:: suuper
|
eu zic ca o sa dea bestial , uita`te la pisicutza lui mihaitza pvm ... :) go 4 it
|
in ce stil sunt jantele alea... fa-le asa k sunt bestiale... bafta in continuare
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
daca puteai sa ii pui si bandourile:D cu praguri era si mai frumos:P
|
Quote:
|
:)) te inteleg , pana in primavara sper sa reusesc sa ii montez turbo si sa ii schimb si culoarea, acu sa vad ce culoare sa aleg ca nu stiu:(
|
Quote:
adica sa zicem ca ai vrea ceva pe gri...sau ceva pe alabstru mai inchis...ex... :?: |
nu stiu ..ori un gri mai inchis am vaz odata o poza cu un urs..sau cum il are santos ma bate gandu dar albastru....nu stiu oricum tre sa o vopsesc ca m`am plictisit de ea:) si ca sa nu o vand ii mai schimb culoarea una alta:))
|
1 Attachment(s)
alb :peace:
|
o vinzi? cat ai vrea pe ea? este super tare ursuletu ai facut treaba buna cu el.felicitari
|
9 Attachment(s)
...........de plictiseala:) cum fac si eu sa o mai las de fata...nu imi spuneti cu arcuri ca nu am gasit sport pt ix:( ma gandesc sa vopsesc masina si am ales 2 culori tre sa ma hotaresc daca aveti idei cu alte culori..puneti poze..
|
Quote:
|
cum aflu si eu ce cod are ?
|
|
Mie imi place negru, dar o poti face un albastru mai inchis cu perla.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
alpinweiss II :D pt ca e ix
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
ms ..dar parca ma atrage mai mult "bmw le mans blau"
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
e trist asteapta caldura:)
|
am eu pe cineva care comprima arcuri daca vrei... cu cea mai mare placere te ajut. bafta in continuare !
|
Quote:
|
Quote:
mai bine arcuri sport |
NOX: cat costa comprimarea lor? si eu am tot iX
|
Quote:
|
am vazut ca ai bagat jantele la vanzare ? dc ?:(
|
am gasit niste bbs 16... la un pret bun , daca nu le dau le fac 9,5 spate pe astea si gata doar ca tre sa fac si pasajele :( si vopsit ma duce cam mult dasta as prefera bbs`urile
|
3 Attachment(s)
...............
|
arata bine ursu:D;) lam vazut mai demult in benzinarie la salajan .piesa ce sa zic :D
bafta si app ..nu da jantele ca vin bine pe masina. |
De vanzare
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning