![]() |
Re: Machete in lucru - Darius
Aaaa ai cumva idee daca pot sa ridic spoiler-ul la un astfel de model?
am si eu aceeasi masina doar ca are spoiler-ul lasat,stii cumva cum sa fac sa il ridic? |
O usa rupta se poate remedia...balamalele se pot lipi, niturile se pot inlocui cu altceva...descrie exact problema poate te ajutam cu idei.
Usa lipsa se poate construi din poxilina si ii faci un schelet metalic de care sa te prinzi cu o balama...idei sunt. ;) PS: Masina din General Lee era american muscle...nu italian sportscar. |
usa de la bugatti cea dreapta asa era facuta de sherbandel....eu am mai finisat-o pe anumite locuri....usa dreapta nu mai poate fi salvata.....usa stanga are balamaua rupta in doua.....dark side:nu stiu....a mea a fost cu elearon ridicat iar eu l-am coborat.....sper sa te ajut cumva...
|
Balamaua se lipeste (Poxipol/Picatura) numai ca va trebui sa fii atent pe viitor sa nu o fortezi. Usa lipsa incearca sa construiesti un schelet din sarma de cupru sau din ceva plastic si sa construiesti peste el. Te legi de schelet cu o balama.
PS: Orice se poate face...vointa sa ai si rabdare. |
iti recomand s-o vopsesti pe toata...
e nasol daca usa are alta culoare |
Quote:
Quote:
e pacat ca o asa masina sa stea cu usa aia... inceraca sa o vopsesti ;) |
11 Attachment(s)
poze noi cu bugatti.....i-am facut usa lipsa....mai trebuie balamaua care,nu stiu cum sa o fac....acum,ma apuc de aplicat poxilina...am nevoie de sfaturi,in pozele de jos,pot acoperi acele locuri cu poxilina/aleamarcate cu rosu.....pun poza cu si fara modificare in paint si imi spuneti daca e ok sau nu
|
Eu zic ca le-ai putea acoperi, ar iesi ceva clean:)
Ai putea cumpara alta macheta si sa ii iei balamaua:) |
imi place foarte mult ce ai facut cu hummerul cool !!!dar cum ai facut lambo door? te rog, ca am si eu un hummer si vreau sa ii fac lambo door. te rog zi-mi si mie. este acelas producator.
Tu nu ai pe tastatura semne de punctuaite? :) |
sorry....asta trebuie sa descoperi singur.....si eu intrebam la fel de mult ca tine,pana mi-au zis sa invat si sa lucrez mult....si am urmat sfatul si a mers.....deci metoda nu o divulg......azi am luat poxilina si incep sa astup la bugatti.....
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
pune mana si invata .....
new:MERCEDES 300SL 1/24 bburago BEACH BUGGY da,ati citit bine....300sl beach buggy.....modificari aduse: motor mutat in potbagaj, interiorul mochetat, scos valizele si pus o placa neagra sa nu fie spatiu gol, roata de rezerva(stiu ca arata dubios si nu se potriveste dar alta nu am gasit...poate ma ajuta cineva) eliminat usi si capacele rotilor eliminat emblemele de tip mercedes-benz si sigle planuri viitor:vopsit jantele in alb voi cobori motorul din portbagaj mai jos sa nu se vada asa... cam atat.....maine poimaine poze cu bugatti in starea care se afla acum p.s.:nu am poze befor....am dar neclare..sorry....numai bine |
Care e logica sa faci dintr-un SL un Beach Buggy?
|
cererea proprietarului amice.....el m-a rugat sa o fac asa....deci asa am facut....dar inca nu e gata deci....
|
4 Attachment(s)
ferrari tesstarossa 1.24 bburago......poze....pana acum am astupat nr de imatriculare..am eliminat vopseaua si piesele puse suplimentar(grilele)........astept sfaturi,idei sugestii....
|
eu zic sa nu te bagi la tuning pe ea... ii dai o vopsea si mai umbli un pic pe la interior daca vrei neaparat (mocheta)..
Succes! |
nu ii fac nici-un body nimic.....asteptam niste pareri cum sa reconstruiesc grila si ce culoare....de interior si motor am aranjat eu,lasa....
|
9 Attachment(s)
poze cu bugatti....parerile sunt binevenite!
si o butelie de nos la care lucrez....momentan poze in starea lui....ce parere aveti?idei,sfaturi-astept |
arata bine Bugatti...deocamdata!
astept sa vad ce mai iese butelia o faci pt vitrina, nu? |
da...pentru vitrina...de mult imi doresc una dar tot nu am gasit:(,asa ca mi-am luat inima in dinti si am construit unul...mai am cateva finisaje la bugatti si ii dau grundul....numai bine
|
10 Attachment(s)
ce am mai lucrat:
SKILINE 1.24 bburago-am scos manerele usilor,am astupat chestia aia de la capota si construirea noului spoiler spate care mai trebuie finisat putin..... planuri:-vopsea:???:ajutati-ma voi.....chiar nu stiu... -construirea unui nou eleron si unei capote -jantele(sper) -motorul sa il schimb sau sa il mai "sifonez" putin -interiorul cu un singur scaun,mochetat.. -spoiler fata remodelat.... mai astept sfaturi.... GOLF 51.24 cararama-am astupat emblema de pe portbagaj, nr inmatriculare spate si cateva guri de aerisire la spoilerul fata.... planuri:-vopsea:????: again,help me! -interiorul aranjat putin +mocheta -motorul la fel -portbagajul sa fie dotat cu un sistem audio astept alte sugestii F40 1.43 bburago-tamponat si ars pentru o diorama:D |
astept sa vad ce o sa iasa.. momentan arata bine
spor la treaba! |
Imi place cum ies amandoua...skyline'ul ai putea sa il faci negru mat sau eu stiu..ceva mai special :D...iar golful un 2 tone ar merge..negru cu rosu sau doar o culoare mai aprinsa...bafta ;)
|
la golf m-am gandit sa il fac asa.....dar in loc de rosu il fac alb;)......skilineul nu il fac negru mat....il fac gen pro street combinat cu drifting....numai bine!
|
ma mai gandesc cu culoarea....mai tarziu voi pune poze cu ce am mai facut la skiline....
P.S:ma ajuta si pe mine cineva cu un intercooler 1.24???:cry::cry: |
WOW...atat pot spune...WOW...sa stii ca ma apuc maine sa fac si eu o masina genul asta :X..si intercooler poti face dintr-o radiera patrata(am facut eu mai demult)daca o gasesc pun poze aici...am luat radiera ,am taiat-o astfel incat sa dau forma intercoolerului,am facut striatii pe ea cu un cutitas cum are si intercoolerul in realitate apoi am luat alte doua bucati de radiera taiate in forma triunghiulara(partile unde vin furtunele)si leam lipit de partea principala,apoi furtunasele gasesti tu din ce sa le faci..sper ca ai inteles si sper sa iti iasa..bafta;)
|
5 Attachment(s)
merci....la faza cu radiera m-am gandit si eu dar nu am crezut ca v-a functiona.....merci oricum.....cateva poze cu ce am mai facut azi;)
|
Eu zic sa destupi stopurile alea. Asa ceva nu se face!!!:evil: E un fel de sacrilegiu! Stopurile duble rotunde sunt o parte din caracterul Nissan-ului Skyline, sunt niste elemente proprii ale lui! Toate generatiile le au!!! Iti respect viziunea dar, decat sa spunem ca „vai ce misto e!!!” mai bine spunem lucrurilor pe fata, ca sa stii parerea omului si eventual sa inveti! Nu te supara!
E....singura comparatie ce imi vine in minte e ca si cum i-ai lua BMW-ului grila dubla!:cry: |
10 Attachment(s)
VESTI BUNE:GOLF 5 SI BUGATTI SUNT GATAA!!!!din pacate,vopseaua mi-a dat de furca la bugatti:((......f430 si el a primit vopsea mata,mai trebuie finisat putin.....hummer-ul si 599-le au si ele jante negre......machetele si piesele sunt negru mat!.....poze!!
P.S.:maine fac poze la f430 si eb110.....scuzati calitatea pozelor! |
Vopseaua la golf e praf ... :(
|
CUM AI FACUT FARURILE DE LA GOOLLLFFFF :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x::x SUUUPERB:d
sau sunt stock :))? |
In poza numarul 3 nu au "sticlele" puse ... nimic mai mult!
|
oricum mi se par dementiale :D
|
cr,in realitate arata mult mai bine,crede-ma....am uitat sa precizez ca nu am folosit grund:(.....oricum,la golf,bara fata,spate si portbagajul vor fi revopsite si voi aplica grund....oricum,e a 2-a macheta vopsita de mine:D dupa bugatti....numai bine tuturor....
#costin-farurile sunt cele stock fara syicle;)..... |
Asa, vad ca mi-ai ascultat sfatul! Arata mult mai bine!:D
Butelia NX e super tare, dar de ce nu duci lucrurile la un alt nivel, unul superior? In loc sa o asezi pe jumatate de scaun, il tai si o asezi pe jos ca la masinile adevarate. Eu asa am facut. |
12 Attachment(s)
da....m-am gandir si eu la asta,dar,butelia e cam micuta si daca o mai pun si pe podea,zici ca e de la 1.43:(.....e mai bine asa,crede-ma....de maine cumpar grund si vopsesc restul machetelor....
azi nu am stat degeaba;)-poze cu bugatti,f430,skiline nr.2 si maranello.....va rog nu sariti cu gura la bugatii,e prima mea masina vopsita....inteleg,a iesit ca dracu',mai ales la usa refacuta si la faruri..... bugatti-modificari-vopsea mata,vopsit motorul,refacut usa,clean la faruri,astupat nr de inmatriculare,schimbati jantele,astupat 4 guri de aerisire(2 fata 2,spate) si interiorul(fara scaune si bord).... skiline-modificari-vopsit capota,spoiler fata si spate si praguri,am montat eleron de la skiline-ul albastru(cel in curs de modificare) si revopsit..... Cu stima, DMSu |
Nu iti sare nimeni in cap pt bugatti..omul cat traieste invata ;) data viitoare cand vopsesti slefuieste foarte atent cu un smirghel foarte fin unde ai folosit chit inainte de a vopsi..apoi e recomandat un strat de grund dar merge si fara cu conditia sa matuesti bine vopseaua actuala...cand incepi a vopsi agiti bine cutia d spray vreun minut,2 apoi incepi sa dai de pe la 20 centimetri cate un strat subtire...doar treci cu sprayul din stanga in dreapta sau invers fara sa tii prea mult intrun loc pentru ca va curge...dai frumos cate un strat mic pana iti iese bine..iti trebuie multa rabdare dar macar iti va iesi bine..bafta ;)
|
da......in legatura cu stratul....prima oara am dat de la vreo 18 centimetri,,,,,dupa 10 min,am aplicat celalalt strat de la 13 cm si ultimul de la 10......am sa mai exersez...merci de dfaturi!bafta;)
|
Cu placere;)...incearca sa lasi vreo 2-5 minute intre straturi..10 mi se pare prea mult..eu las in jur de 2 minute si dau de la aceeasi distanta tot timpul...doar in unele parti unde nu prea pot ajunge cu vopseaua dau de mai aproape;)
|
eu fac in alt fel cand vopsesc....mai intai doar cat sa acopere ca un praf caroseria care dau de la 40-50 de cm dupa 30-40 de secunde dau al doilea de la 25-30 de cm si ultimul de pe la 15 cm:D dupa urmeaza 3-4 straturi de lac...:D!!!Bafta si incearca si asa....by the way...incearca cum a zis si 2fast4u_dk sa dai cu un smirghel cat mai fin cel mai fin care l-am folosit e de vreo 300-350 ceva de genu in rest lucrez numai cu 220....bafta poate iti sunt de folos sfaturile...:D!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:12. |
- Copyright 2026 4Tuning