Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Design Team... de ce? (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/8722-design-team.html)

Ace Axel 16-07-06 13:06

Re: Design Team... de ce?

bun ... deci asta inseamna k in design team pot intra toti cei care se pricep la tuning... si o demosntreaza....
deci ar trebui logic sa fie primiti si cei de la 3d si freehand (cei kre merita)... ma insel!?

maf 16-07-06 13:12

Quote:

Originally Posted by tng
design team = o echipa de profesionisti in domeniu vt (numele echipei a fost dat de cineva care il acel moment nu era prea documentat)

mi se pare mie........ dar e aceeasi ca virtual tuning :))...... asa e ? ...... ai zis vt deci tot pe pc, nu 3d nu freehand.................. aici e "design team dc?" .... dar... nici voi nu stiti sigur ce e asta :) .... probabil ar fi dc, pt k nu au intrat in virtual tuning team

tng 17-07-06 11:07

in `virtual tuning group` se poate intra mai cu usurinta in sensul ca lucrarea poate fi acceptata chiar daca are anumite greseli (mai mult sau mai putin vizibile)
...pe cand la `design team` masina trebuie lucrata ca la carte,cat mai curat,cat mai profesional .......

pentru freehand s-a facut un grup ... dar nu despre asta trb sa vb aici.
aici numa 2d

Ace Axel 17-07-06 11:38

aatunci e definit prost... desgin team-ul reprezinta cei mai buni din photoshop...

tng 17-07-06 12:50

pai si a zis cineva altceva?

Ace Axel 17-07-06 13:03

nu ... dar se intelegea k din "design team" fac parte cei care se pricep cel mai bine la tuning... adik nu neaparat doar cei care fac photoshop ...

tng 17-07-06 13:14

in cazu de fata la tuning ne referim mey
dar ti-am zis ... denumirea grupului a fost data atunci asa .... :D

Ace Axel 17-07-06 13:59

pai si tuningu nu se face numai in photoshop ...

si care ar fi fost numele ideal pt ekipa atunci!?

tng 17-07-06 14:56

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
pai si tuningu nu se face numai in photoshop ...

nu ... mai sunt si alte programe

Ace Axel 17-07-06 15:16

in fine... vreau sa zic tuning facut in programe de editare foto

Raresh 22-04-07 10:28

Daca nu ma insel , Topicul era despre motivul pentru care am vrea in Design Team. Cred ca e cel mai bine ca cei mai pregatiti virtual tuneri din Romania sa fie grupati in acest DT. Numai asa am putea sa promovam lucrarile romanesti pe alte site-uri .daca fiecare posteaza aiurea pe alte forumuri straine , progresul vtunerilor romani ar fi unul mult mai lent .Si cine stie , poate castigam si concursuri , cum e cel de pe PSU .Desi mai am mult de invatat , vreau sa intru in Design Team ,pentru mine reprezentand un adevarat "milestone" intr-ale tuningului si mai ales ale vtuningului !

All times are GMT +2. The time now is 14:55.

- Copyright 2026 4Tuning