Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - project...BH.XX.SPN (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87192-e30-project-bh-xx-spn.html)

13tsp 17-08-08 23:50

Re: E30 - project...BH.XX.SPN

Quote:

Originally Posted by spanyol (Post 1701251)
e unul de 4.0l v8 dintr-un 5 ar din 94..Oricum voi ramane la ce mi-a spus Domy si Marius(TXA) M5!!!pe la jumatea lu sept..plec dincolo...si sper sa gasesc un M5 bun:D...sper k la primavara...aprilie-mai iese ursu pe strazi:D k nu doar motoru am de fakut la ea:) dar in momentu de fata doar asta ma intereseaza sa stiu k functioneaza:twisted:

Promitator,bafta si succes.

spanyol 18-08-08 00:07

Quote:

Originally Posted by 13tsp (Post 1701254)
Promitator,bafta si succes.

ms tare mult!

EvLSant0S 18-08-08 04:13

sunt deja kteva motoare d m5 de vanzare, la ce te mai duci dincolo ?
plus ca, ai 18 ani din cate vad
urs m5 ..
plm ..
la varsta asta...
sansele-s ca la ruleta ruseasca..

dragos002 18-08-08 11:02

Boss eu as fii de parere sa-i pui un 2.5 ! Cu timpul si un turbo pe el !

turb0 18-08-08 12:07

Intr-adevar, are dreptate Santos, pentru inceput un 2.5 ( turbo eventual ) ar fi minunat, poate prea mult ... un M5 ar fi exagerat de mult!Stii, se spune ca strazile, focul si apa nu au nevoie de eroi, asa ca nu te grabi, timp este !

Marian_nebunu 18-08-08 12:24

parerea mea....este urmatoarea...punei M5...
daca ejti sofer adevarat poti aveai si 800 d cai sub capota daca ejti constient si stii sai stapanesti..nu exista nici o "ruleta ruseasca"..si eu am permis de 3 luni..am mers si cu urs..si cu pisika...ca orice bmw fuge..{amandoua motoare de 2.5}ar fi bine la inceput sa nu iti pui prea mult capu cu ea..sa te apuci sa mergi ca nebunu..eu era sa mor..si cu ce masina fiat doblo...am intrat in intersectie rosu..{evident avand viteza130 km/h}si de atunci mam potolit...am avut un Dumnezeu deasupra...atat trebuie sa fi atent...si sa ai bani de benzina...ca na...este M5:x bafta cu proiectu..

spanyol 18-08-08 12:36

mai fratiilor...stiu k lumea asta e plina de smecherasi...kre vor sa arate...lumii k cine is ei..k au masini puternice sub fund..io nu asta vreau sa demonstrez eu defapt nu vreau sa demonstrez mai nimik...toata chestia asta in care eu m-am bagat cu ursul a fost un pariu...!Si cum am zis pe pagina anterioara un asemenea monstru trebuie invatat sa il conduci...k nu e k un wv sau opel sau saab sau ce stiu eu..pot sa spun k am condus cateva cu tractiune spate...dar stiu k M5 ul ala imi pastreaza niste surprinze...iar am jurat...k dak vreau sa ii dau in gura..ma duc pe o pista si ii dau pana nu mai pot...NU pe strazi! iar poate k vezi doamne toti ma vedeti un pusti de 18 ani...dar eu cel putin cred k stiu ce fak..oricum va ms pt ingrijorari..! totRespectu pt voi!!!

leonard 18-08-08 12:40

Quote:

Originally Posted by turb0 (Post 1701748)
Intr-adevar, are dreptate Santos, pentru inceput un 2.5 ( turbo eventual ) ar fi minunat, poate prea mult ... un M5 ar fi exagerat de mult!Stii, se spune ca strazile, focul si apa nu au nevoie de eroi, asa ca nu te grabi, timp este !

belea sfat:) ''punei 2.5 cu turbo eventual''...ca m5 e exagerat de mult
cum sa zici asa ceva....cand ambele motoare au in jur de 350 de cai? la ce exagereaza m5 fata de 2.5 turbo?:)

spanyol 18-08-08 12:44

[QUOTE=leonard; la ce exagereaza m5 fata de 2.5 turbo?:)[/QUOTE]

pai asta nush nici eu deci nu e tot una sa pun mai bine un M5 si apoi vedem..?k tot akol e cu un 2.5 turbo:)

leonard 18-08-08 12:58

eu am facut o remarca...la ce a zis turb0 ....ca ..sa-ti pui 2.5 turbo ca e mai bine pentru un incepator decat m5. cand ambele motoare sunt cam la fel de puernice:)
PS: nu sunt in masura s-ati dau un sfat in legatura cu ce motor s-ati iei....d-aia urmaresc de pe margine:).
bafta cu proiectul

Caius TM 18-08-08 13:13

Quote:

Originally Posted by spanyol (Post 1701803)
stiu k lumea asta e plina de smecherasi...kre vor sa arate...lumii k cine is ei..k au masini puternice sub fund..io nu asta vreau sa demonstrez eu defapt nu vreau sa demonstrez mai nimik...toata chestia asta in care eu m-am bagat cu ursul a fost un pariu...!

si tu daca ai pus un pariu... ce vrei sa demonstrezi?
faci un urs turbo sau cu m5 pe el ca sa-l pozeze lumea cand e cu capota ridicata si atat nu?
oricum... parerea mea ca si 2,5 e cam mult pt. experienta ta.. mai ales pe un urs (fara asc dsc si alti senzorii)

m-tk 18-08-08 13:23

hai tati ca vorbele sunt mari! vreau sa vad ce iese din project:shock:sa nu cumva sa ramai cu 2.0i:-P bafta cu projectul.

spanyol 18-08-08 17:02

Quote:

Originally Posted by m-tk (Post 1701884)
hai tati ca vorbele sunt mari! vreau sa vad ce iese din project:shock:sa nu cumva sa ramai cu 2.0i:-P bafta cu projectul.

nici vb frate:D cu 2.0i mai bine stiu k ma tau tot..decat cu ala!!! un M5 sau unu ca al tau doar 24v :D

spanyol 18-08-08 17:07

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 1701868)
si tu daca ai pus un pariu... ce vrei sa demonstrezi?
faci un urs turbo sau cu m5 pe el ca sa-l pozeze lumea cand e cu capota ridicata si atat nu?
oricum... parerea mea ca si 2,5 e cam mult pt. experienta ta.. mai ales pe un urs (fara asc dsc si alti senzorii)

tot pariu asta a constat k nu voi reusi sa mi-l iau!!pariul l-am castigat aia e alta parte k vreau sa fak din el un monstru..si nu va fi pus la expozitie...ci il vreau pt liniute..Asta mi-a placut totdeauna k toata lumea ma dezapreciat si cu incetu si cu timpu am inchis ciocu la toti:twisted:

Cataaa_ 18-08-08 17:53

frate , un 2,5 e mai mult decat potrivit pentru un incepator , oricat de bine ai sti sa conduci , tot incepator ramai , tot faci greseli , si eu ziceam ca sunt profesionist ( vezi doamne 8-| ) si incet incet mi`am dat seama ca nu e asa :) raman la parerea ca peste 100cp sunt deja mult pentru un incepator + tractiune spate :)

cu timpul , un 2.5 turbo si ajungi la puterea unui m5 :)

te salut , spor la treaba :)

Vlad_BMW 18-08-08 18:16

nu vrei un 2.3 ? :D

Caius TM 18-08-08 18:21

Quote:

Originally Posted by spanyol (Post 1702302)
il vreau pt liniute..Asta mi-a placut totdeauna k toata lumea ma dezapreciat si cu incetu si cu timpu am inchis ciocu la toti:twisted:

pretene.. aici nu te-a dezapreciat nimeni, esti fustrat de ceva anume?! doar tia vrut binele dar cu ambitia asta, ai aceasi gandire ca si tipu...

https://www.youtube.com/watch?v=yxf2OCsF0DE ...

(poate) sunt banii tai, e viata ta, e treaba ta..

spanyol 18-08-08 20:50

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 1702449)
pretene.. aici nu te-a dezapreciat nimeni, esti fustrat de ceva anume?! doar tia vrut binele dar cu ambitia asta, ai aceasi gandire ca si tipu...

https://www.youtube.com/watch?v=yxf2OCsF0DE ...

(poate) sunt banii tai, e viata ta, e treaba ta..

nici pe deoparte nus fustrat:D si dupa o lunga convorbire..cu un cunoscator...m-am hotarat ce motor imi iau :rolleyes2;)

leonard 18-08-08 21:34

zi-ne si noua:)

Cataaa_ 18-08-08 21:39

2,5 24v :) mi`a zis mie o pasarica de pe alt thread :)))) :D

haristeas51 18-08-08 23:20

ai "schimbat" ceva motoare in ultimele pagini.

graty 17 19-08-08 00:04

Pe cand esti gata cu montatu motorului vii sa te dai cu mine cu dacia ca probabil o sa am 1,8 turbo!

spanyol 19-08-08 14:57

Quote:

Originally Posted by graty 17 (Post 1703126)
Pe cand esti gata cu montatu motorului vii sa te dai cu mine cu dacia ca probabil o sa am 1,8 turbo!

am inteles sefu:)):D

dubmaniacks 19-08-08 18:35

Re: E30 project...BH.XX.SPN

Quote:

Originally Posted by m-tk (Post 1692025)
pt jenti bbs rs te pot ajuta si eu banii sa ai;bbs rs -oz futura-oz mito preturile incep dela 1000-1500e (bbs rs 9*16 5*120)-(OZ FUTURA 10*17 5*120)-(oz mito 9,5*17,18 :5*120) pt ursulet 4*100 pe 15 daca te intereseaza :fata 8j spate 9j 900e

cu anvelope noi la banii aia , nu?

Quote:

Originally Posted by graty 17 (Post 1703126)

te dai si cu mine?

Quote:

Originally Posted by spanyol (Post 1704096)
am inteles sefu:)):D

te dai si cu mine? :twisted:

graty 17 19-08-08 19:02

Are un prieten niste borbeturi pe 15, poate te intereseaza! o sa le fac poza si iti arat! cand pui odata motor pe ursu asta nemernic, ca nu mai am rabdare!

spanyol 20-08-08 03:00

Quote:

Originally Posted by graty 17 (Post 1704596)
Are un prieten niste borbeturi pe 15, poate te intereseaza! o sa le fac poza si iti arat! cand pui odata motor pe ursu asta nemernic, ca nu mai am rabdare!

nu fi nerabdator:))

spanyol 20-08-08 13:27

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 1704548)
cu anvelope noi la banii aia , nu?

Nu Doar jentiile!

spanyol 21-08-08 13:53

1 Attachment(s)
masina in curand va fi din nou vopsita..bine-nteles alta culoare..si doar dupa aceea voi pune motoru..pun si o poza sa vedeti culoarea:twisted:

turb0 21-08-08 14:32

Quote:

Originally Posted by spanyol (Post 1707648)
masina in curand va fi din nou vopsita..bine-nteles alta culoare..si doar dupa aceea voi pune motoru..pun si o poza sa vedeti culoarea:twisted:

in prima faza ce am vazut poza, am crezut ca ti-ai luat jante si ti-ai pus kit de M :D sa imi spui si mie cum faci cu evacuarile laterale daca mai optezi

spanyol 21-08-08 14:39

Quote:

Originally Posted by turb0 (Post 1707703)
in prima faza ce am vazut poza, am crezut ca ti-ai luat jante si ti-ai pus kit de M :D sa imi spui si mie cum faci cu evacuarile laterale daca mai optezi

pai dupa cate am inteles nu le pot pune pe toate 4 fiindca imi fura din puterea puterea motorului k se le pot pune mi-ar trebui un motor destul de mare de cat nu stiu doar atata am inteles k nu pot toate patru ori 1-1 1stanga,1dreapta ori2 stanga..sau 2 pe dreapta ..ori la locul ei :( ramane de vazut..

turb0 21-08-08 14:48

Quote:

Originally Posted by spanyol (Post 1707716)
pai dupa cate am inteles nu le pot pune pe toate 4 fiindca imi fura din puterea puterea motorului k se le pot pune mi-ar trebui un motor destul de mare de cat nu stiu doar atata am inteles k nu pot toate patru ori 1-1 1stanga,1dreapta ori2 stanga..sau 2 pe dreapta ..ori la locul ei :( ramane de vazut..

1 - 1 si mari sa fie :lol: daca gasesti ceva vreo evacuare after market ma anunti si pe mine :rolleyes2

spanyol 21-08-08 14:51

Quote:

Originally Posted by turb0 (Post 1707738)
1 - 1 si mari sa fie :lol: daca gasesti ceva vreo evacuare after market ma anunti si pe mine :rolleyes2

pai nush ce sa zik nush dak mi-ar place 1stanga 1-ndreapta:cry::rolleyes2

turb0 21-08-08 15:02

Quote:

Originally Posted by spanyol (Post 1707747)
pai nush ce sa zik nush dak mi-ar place 1stanga 1-ndreapta:cry::rolleyes2

ar fi dementa evacuarea :shock: iti imaginezi cum vin tevile pe sub masina, si ies prin sau sub praguri :love: depinde ce traseu ii faci .. .etc ! Tu decizi.... eu voi urmari .. sunt curios si totodata extrem de interesat

spanyol 21-08-08 16:01

Quote:

Originally Posted by turb0 (Post 1707774)
ar fi dementa evacuarea :shock: iti imaginezi cum vin tevile pe sub masina, si ies prin sau sub praguri :love: depinde ce traseu ii faci .. .etc ! Tu decizi.... eu voi urmari .. sunt curios si totodata extrem de interesat

oricum dak reusesc sa fak 2 stanga 2 dreapta at prin praguri dak nu se poate nici cum at ramane prin spate 1 -1 ar fi bataie de joc cum ar arata?

turb0 21-08-08 16:07

Quote:

Originally Posted by spanyol (Post 1707874)
oricum dak reusesc sa fak 2 stanga 2 dreapta at prin praguri dak nu se poate nici cum at ramane prin spate 1 -1 ar fi bataie de joc cum ar arata?

in spate 1-1 separat ... eu majoritatea ursilor pe care i am vazut , aveau 2 in stanga ! acum faci cum vrei ... eu tot laterale iti sugerez ... ( Oval, inox, mare ) :lol: peste o sapt. imi aduc si eu ursul si incep treaba ! Spor la proiect !

spanyol 21-08-08 21:26

Quote:

Originally Posted by turb0 (Post 1707899)
in spate 1-1 separat ... eu majoritatea ursilor pe care i am vazut , aveau 2 in stanga ! acum faci cum vrei ... eu tot laterale iti sugerez ... ( Oval, inox, mare ) :lol: peste o sapt. imi aduc si eu ursul si incep treaba ! Spor la proiect !

ms la fel..bafta cu ursu:D

calingruia2001 21-08-08 21:51

salut bafta cu ursu sa sti ca e o masina unika in viatza ta am avut si eu una am vandut o mi am luat alta si acuma ma apuc si eu de proiect m am dus in cap 2000 lejer asa cu cacatisuri sa stii ca ursuletu e ca o prietena din copilarie tot timpu iti sta gandu la ea si bagi bani in ea ca intr o ***** de ai agatat o acum 2 zile oricum sper sa iti iasa si eu m am apucat de al meu poate te ajut cu vreo piesa cu ceva pt ca am multe f multe piese si te pot ajuta,nu stiu esti de treaba si fai ce vrei.. pt ca bani sunt ai tai si viatza la fel,sa te uiti si la meu acum l am adus poate ai idee si tu de ce imi trebuie mie si ce iti trebuie tie ... bafta

spanyol 22-08-08 01:13

Quote:

Originally Posted by calingruia2001 (Post 1708437)
salut bafta cu ursu sa sti ca e o masina unika in viatza ta am avut si eu una am vandut o mi am luat alta si acuma ma apuc si eu de proiect m am dus in cap 2000 lejer asa cu cacatisuri sa stii ca ursuletu e ca o prietena din copilarie tot timpu iti sta gandu la ea si bagi bani in ea ca intr o ***** de ai agatat o acum 2 zile oricum sper sa iti iasa si eu m am apucat de al meu poate te ajut cu vreo piesa cu ceva pt ca am multe f multe piese si te pot ajuta,nu stiu esti de treaba si fai ce vrei.. pt ca bani sunt ai tai si viatza la fel,sa te uiti si la meu acum l am adus poate ai idee si tu de ce imi trebuie mie si ce iti trebuie tie ... bafta

stiu tati si eu am simtit la fel senzatia cand am conduso prima data sau cand mai mergeam cu alti prieteni..e o senzatie de nedescris.. bafta cu ursu...iar dak ai nevoie de ceva si te pot ajuta cu cea mai mare placere;) sper sa iti poti duce proiectul pana la capat asa cum ne dorim toti;) hai numai bine cu ursanu fara incidente!!!

spanyol 24-08-08 14:02

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by spanyol (Post 1707648)

era vb at de poza cu m3 unul gri..dar am mai gasit ceva frumos un bmw rosu...deci culoarea va fi una din astea 2 dar cred k voi ramane la rosu fiindca deja toata lumea isi vopseste ursuletu in negru/negru mat galben albastru inchis..:Pmakar sa mai ramana una rosie:lol:

Vlad_BMW 24-08-08 15:12

ambele culori sunt marfa.... ai reusit sa iti iei motor ?

All times are GMT +2. The time now is 23:55.

- Copyright 2026 4Tuning