![]() |
Re: Mazda Xedos 6 1,6 16 valve
si eu sunt foarte curios ssa vad cum vine ,bine ar fi daca m ar ajuta si pe mine un virtual tuner cu diferite culori ca sa vad cum vine
|
sincer, eu i-as da un rosu inchis, cu capota, plafon si portbagaj negre ... nu stiu daca stii, cum era Opel-ul Astra de la Anonymous "CT-xx-WRC", dar o idee mai inchis ...
alegerea mea, nu-mi dati in cap ... |
:peace:madicioco felicitarile mele pt masina si pt proiect:peace:...a iesit super...sunt curios ce culori vei alege sa dai masina,ca ai nishte gusturi super tari:pistoles::pistoles:felicitari inca o data:D:D
|
Bafta si tie cu alfa o sa iasa ceva frumos
|
eu personal i-as da o culoare deschisa si tipatoare
chiar daca si negru da bine, misterios asa. dar culorile inchise in general ascund formele masinii. un mov perlat as face-o. mov perlat cu mult albastru am acasa o poza cu o masina vopsita cu ce am eu in cap, cand ajung o sa urc poza (daca nu uit) |
Pai verdele asta care vreau sa j dau e o culoare destul de tipatoare si in contrast cu negru o sa fie si mai si
|
5 Attachment(s)
cateva poze cu bad boy ce l am facut e un pic mai suparata acu:-):-)
|
sexyyyyyy
|
Nu avea nevoie de bad boy look...
|
Quote:
|
sincer, arata mai bine fara bad-boy ... dar, e decizia ta ... te-ai hotarat cu vopseaua, ce culoare ii dai !?!
|
m am hotarat cu vopseaua o sa fie verdele, o sa fie o culoare de motociclete tot ceva asemanator cum e verdele de la mazda 2 dar asta e un pic mai speciala este tricapa {adica trei componenti }cu plafonu si capota negre
|
arata cam ciudat cu badboy motherfucker
oricum, per total masina chiar arata bine cu pragurile la ce te-ai mai gandit?? |
nu stiu de ce vi se pare asa ciudat bad boy ul mie unu nu ,maine o sa pun niste poze cu el finisat si va spun ca nu e chiar asa mare difrenta cu pragurile nu stiu cred ca o sa astup mai spre spate modelul ala de il are in prag si dungile alea o sa le mai rotunjesc eu zic ca o sa de mai bine
|
3 Attachment(s)
cateva poze cu bad boy finisat
|
bv tie ......imi placeeeeeee:X:X:X
|
:Dzilele astea o sa mai pun cateva poze cu ea culoare matt nu e culoarea finala dar decand am dat o m a cam pus pe ganduri pica bine rau matt ,a apropo la multi ani a todo el mundo:D:D
|
Ce schimbare de la starea initiala pana acum :O ! Sunt curios cum o sa arate vopsita ! Ii sta foarte bine cu badboy look ! Succes in continuare :) PS: N-am mai vazut nicaieri modelu asta,in nicio tara din cate am fost ! Bafta :)
|
11 Attachment(s)
azi am facut ceva poze cu masina mata,ce parere aveti ?????????? nu i asta culoarea asta e un fel de sprit chit am lasat o asa ca sa treca sarb sa mai umblu un pic asa cu ea si mai jos o poza cu un VT culoarea de vreau sa o fac
|
Verdele e deosebit... Si intradevar nu ii stau rau nici mata, dar sincer sa fiu peste putin timp o sa treaca moda si isteria cu negru mat. De ce nu un verde mat ? :)
P.s. Sper ca vopsesti plasele negre. |
1 Attachment(s)
plasele o se le fac negre sigur dar e belea mare pt dupa aia o sa stau tot timpu sa le vopsesc pt ca nu prea face priza vopseaua pe plasa asta de aluminiu uite si o poaza cu verde mat
|
Quote:
|
geniala neagra mat.nu prea sunt fan eu verde
|
Quote:
|
Felicitari!
A iesit f tare!Ai "mana" buna :)! |
Quote:
|
E misto tare asa neagra !
|
mda ... trebe sa spun si eu ca-i sta bine neagra, dar si cu verdele ala normal nu mi-e rusine ...
|
am urmarit topicu si ce pot sa`ti spun madicioco Prea frumoasa masina este bestiala !
tu ai facut barile si pragurile ? |
[quote=raTzaNebunu;1974397]am urmarit topicu si ce pot sa`ti spun madicioco Prea frumoasa masina este bestiala !
tu ai facut barile si pragurile ?[/quote da sunt facute de mine:D |
[QUOTE=madicioco;1974449]
Quote:
|
[quote=UNLORD;1982490]
Quote:
|
Ce se mai aude de masinutza ?
|
arata bine masina bai madaline ! Imi place ce ai facut!
Ia zi.. cand vi in Romanica sa ne-o prezinti si noua ? :D Hai ca avem de munca si aici cu NSL :D |
Quote:
|
Hai cu "sufletu"ala mare:lol:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
hai sa mai pun ceva poze cu masina mai din mers asa ,si vestea cea mare se apropie sper ca pana duminica sa mai iau o alta mazda xedos dar cea cu motoru de 2.0v6 ,asta o sa fie sacrificata de motor:twisted::twisted:
|
E frumoasa masina,imi place,ai gust;),dar am vazut ca are putin cam mult crom pe ea?!dar poate da mai bine live!
Poate mi se pare,dar inainte s-o modifici seamana putin cu Chrysler!In fine,este frumoasa masina!Motorul de V6 cati cp are in plus fata de ce ai tu acum pe ea?! S-o stapanesti sanatos si bafta in continuare cu proiectul |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:56. |
- Copyright 2026 4Tuning