![]() |
Re: Novitec F430 Verde Ithaca
F 430 este modelul meu preferat de la Ferrari ;) as prefera si unul stock :D
|
e chiar urat!
|
absolut superba :O
|
1 Attachment(s)
Extraordinara masina ... sa fie a mea, eu as conduce-o incaltat cu asa ceva ... :mrgreen:
|
Quote:
|
eu zic ca a iesit chiar bine ... chiar foarte bine ... e chiar de efect culoarea asta, pt ca nu o intalnesti prea des ...
|
Stau si ma intreb cat de ... poti sa fi sa votezi o asemenea masina kitsch, nu m-as sui la volan,e urata :rolleyes2..
|
Cat de... COMPLEXAT probabil vroiai sa spui. Pt ca asta se numesc cei care nu isi permit si nu isi vor permite vreodata asa o masina, si pt ca "vulpea care nu ajunge la struguri spune ca sunt acri", o voteaza ca fiind "urata", sau "kitsch, NU M-AS SUI LA VOLAN". Pai da.. ai macar CARNET sa te poti sui la volan si sa o conduci ?
|
Quote:
|
Quote:
porsche, ascari, mclaren, lotus, lamborghini, pagani, TVR, gumpert....mintzi inguste superb ferrari asta verde...superba culoarea. |
nu mai seamana deloc a ferrari
|
:lol:
Mda...seamana cu broastele din Herestrau, nu ? Poate argumentezi de ce nu mai seamana a Ferrari . |
Odorizantul meu de mere de la masina se potriveste perfect cu masina asta.Am stiut eu ce cumpar ;)).Frumoasa masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:30. |
- Copyright 2026 4Tuning