![]() |
Re: BMW 335i "imbracat" in folie 3M
buna ideea... mai ieftina.. :)
|
a schimbat doar culoarea masini fara sa o vopseasca, nu inteleg de ce sa fie kitch
e reusita asa |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...9&postcount=79 Topicul intreg il gasesti la sectiunea Seat - Masina mea Seat - Seat Ibiza by Real Performance |
335i-ul este din Germania si conform proprietarului, toata "distractia" asta l-a costat aproximativ 1200 euro.
|
la cati bani au nemtii....personal nu cred ca a facut asta din lipsa de bani....mai degraba sa-si protejeze masina sau sa-i schimbe aspectul periodic :)
|
da ma ai zis-o...cum sa se zgarie cu unghia??...crezi ca aia e banda autoizolanta??:))
|
aia chiar stiu sa puna folie....a iesit beton
|
in craiova costa in jur de 7 mil :) masina toata si arata destul de bine :) sunt cateva bine facute si aici :) honda civic mov , un peugeot portocaliu si o astra gtc
nu se observa ca e folie decat de aproape daca te uiti atent , partea proasta e ca dupa un timp incepe sa se decoloreze... totusi , merita investitia edit : cine doreste sa isi puna folie pe masina , pot sa va fac rost de numarul baiatului :) prv me cei interesati |
foarte interesanta ideea dar eu tot prefer vopseaua originala a masinii
|
Quote:
Quote:
ONTOPIC: la ce dracu nu si-a luat-o alba din start? de ce drq si-a luat-o neagra si a foliat-o..cand putea sa si-o ia alb..alb perlat! Gieez |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Arata Chair misto!Nici nu zici ca e inbracata in folie!!
|
Foarte tare ideea si in poza arata perfect acuma..depinde cum e la detalii. Oricum e foarte pretentioasa da...la 5..7 mil merita sa ii schimbi culoarea o data pe an :D
|
ca design arata misto, da ma intreb cand da de ploaie, inghet, cum se comporta folia respectiva :-? ?
|
In poze arata frumos sunt curios imbinarile cum arata in realitate da e frumos 1 peste alta.
|
nu mai vb prostii
am vazut taxi de germania cu folie pe el avea 1.000.000 de km si cand s-o dat jos folia era intacta iar nu mai vb de cum arata vopseaua pe dedesupt...impecabil...idee excelenta |
:shock::shock: Bai voi vedeti vreun defect..pe ea..adica o bula cat de mica de aer...:shock: :shock: :shock: :shock: Eu unul ori sunt chior ori vad bine...ESTE EXTRAORDINAR....sa vedem cat l-o tine aceea Folie 3M:cry:
|
pe de-o parte tin sa ii felicit pe cei care au aplicat autocolantul,pt k trebuie sa te pricepi ca sa iasa bine ....pe de alta parte, pe o masina de 40.000 sa pui autocolant mi se pare ceva aiurea rau de tot....parerea mea ca treaba asta cu imbracatul masinilor in autocolant e o solutie ideala pt taxiuri,masini de firma,etc....un M5(2007) din Craiova facut alb cu autocolant a facut o vizita la Bavaria,iar cei de acolo l-au luat la "mishto" pe proprietar intrebandu-l de unde pot si ei sa deschida usa k sa nu dezlipeasca "abtibildul"...la masini de genu daca vrei sa faci o treaba o dai la vopsit si termini treaba(nu se compara luciul vopselei cu aspectul matuit al autocolantului) ....parerea mea ....
|
costa 500e nu 500 ron o colantare de calitate.in bucuresi la color tuning fac colantare d calitate...sibanuiesc k mai snt si altele...
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
mi se pare o mare tampenie! cum sa imi iau eu masina dupa cum e moda:|
acu e la moda sa fi emo si sa te sinucizi/sau sa iti tai venele..ia zi o faci? |
Quote:
|
|
Quote:
ce replica....foooarte tareeeeeee si masina este ok, folia aia este destul de groasa si rezistenta, mult mai usor de aplicat decat un vopsit si daca ma gandesc la multi care au doar o masina si la un moment dat vor sa o schimbe, cand o vand dau jos autocolantul si gata...vopsea impecabila...ca in prima zi la bani din ce am auzit la taxiuri e pana in 10 milioane...dai 20 si iese treaba buna...oricum iesi mai ieftin decat iesi cu vopsitul, nu pierzi nici garantia producatorului..... respect maxim pt respectivul |
interesant...:) a iesit ok :) cred k a la costat si mai putin decat un vopsit si in plus poate revenii cu usurinta la culoarea anterioare:D ....ideea nu e rea, dar eu unu sincer nu mi-as pune asa ceva:| :P
|
oricum trebuie luat in considerare calitatea lucrarii sa pui folie dintr-o bucata pe o masina e ceva... trebuie sa ai multa experienta si rabdare bineinteles.
si folia 3m nu e ieftina deloc. Uitati aici o galerie cu masini facute de firma aceea din craiova: http://www.carfashion.ro/galeriifoto/colantari/ |
oare cat ajunge asa ceva ?:D oricum e reusita
|
[QUOTE=manolica76;1684760]si nu uita de miile taxi-uri care misuna pe drumurile patriei noastre...
ce faci daca se zgarie autocolantul?...asa la vopsea mai iese la un polish ceva... oricum se vede pe fata ca este reclama la produsele 3M...[/QUOTE "amice"... tu stii despre ce vorbesti? pai tu compari vopseaua cu un amarat de autocolant desi asta 3M cred ca este mai scumpa decat vopseaua de pe Logan. Eu cred ca oricui de pe Forumul asta i-ar conveni mai repede sa ii se zgarie autocolantul decat vopseaua. crezi ca polish-ul ala il dai asa oricand si oricum, si aprop este polish nu scracth remover, deci nu te astepta la minuni. Oricum interesanta ideea, am avut si eu tentativa sa imi faca Opel-ul jumate negru dar ma cam costa autocolantul. |
folia 3 M l-a costat pe bimmer 1200 euro.. si vopseaua pe logan nou cred ca e vreo 350-400 euro :D
|
Si nu oricine se baga la asa ceva...cum a mai spus cineva..dar eu eram curios peste cativa ani acel ...sa zicem aceea suprafata de lipici nu ataca vopseaua..:?:Bine nu e o chestie anormala ca o masina de 40 de mii de euro sa aibe folie 3M poate ca omu nu vrea sa o lase asa pe viitor..oricum cum am mai zis...nici o bula nimic nu se vede...mai ales la liniile masinii ...dar este bn rau pusa!
|
da interesanta ideea......este ok folia aia si oricum dak o vinde da frumos folia jos si masina arata k noua ..... ;)
|
Quote:
|
arata bine rau..o lucrare bine executata.
|
Quote:
Se Schimba culoarea in talon ca acum masina are cu totul alta culoare, chiar s`ar putea sa aibe alb+negru en talon pentru ca are plafonul negru........mai intereseaza`te |
Quote:
|
crezi tu?:-?....dar macar daca o zgarie cineva nu se mai zgarie asa rau
|
Parerea mea,multa bataie de cap care poate aduce si belele...adica cu politia..cel putin la noi,in Romania...e cam naspa...proprietarul a vazut prea multe filme:)).
|
Quote:
.. numai daca masina ar fi 50% alb si 50 % negru sau 40 si 60 ar putea fi trecuta alb cu negru :) |
Eu stiu ca,daca ai albastru masina...si ii dai colant si pe capota si plafon si portbagaj trebuie in talon asta ... dar de plafon nu pentru ca...nici in masinile cu STICLA (Plafonul) nu cred ca scrie in talon ...STICLA negru,,, sau ceva de genu ...la plafon nu ai treaba..il faci cum vrei...asa e si cu capota...dar doar ea singura ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning