Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   BMW 335i "imbracat" in folie 3M (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/86814-bmw-335i-imbracat-folie-3m.html)

steffan 08-08-08 10:32

Re: BMW 335i "imbracat" in folie 3M

buna ideea... mai ieftina.. :)

Radoo_84 08-08-08 10:43

a schimbat doar culoarea masini fara sa o vopseasca, nu inteleg de ce sa fie kitch
e reusita asa

GL91ANB 08-08-08 11:23

Quote:

Originally Posted by Azerty (Post 1685395)
Fratilor, puneti un link catre thread-ul cu seatul mov, sau datele de contact al unei firme din RO care face asa ceva..

Poftim!
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...9&postcount=79
Topicul intreg il gasesti la sectiunea Seat - Masina mea Seat - Seat Ibiza by Real Performance

boy_wonder 08-08-08 11:28

335i-ul este din Germania si conform proprietarului, toata "distractia" asta l-a costat aproximativ 1200 euro.

kronos_e36 08-08-08 12:39

la cati bani au nemtii....personal nu cred ca a facut asta din lipsa de bani....mai degraba sa-si protejeze masina sau sa-i schimbe aspectul periodic :)

Brynk 08-08-08 12:43

da ma ai zis-o...cum sa se zgarie cu unghia??...crezi ca aia e banda autoizolanta??:))

no limits design 08-08-08 13:27

aia chiar stiu sa puna folie....a iesit beton

Cataaa_ 08-08-08 13:56

in craiova costa in jur de 7 mil :) masina toata si arata destul de bine :) sunt cateva bine facute si aici :) honda civic mov , un peugeot portocaliu si o astra gtc

nu se observa ca e folie decat de aproape daca te uiti atent , partea proasta e ca dupa un timp incepe sa se decoloreze... totusi , merita investitia

edit : cine doreste sa isi puna folie pe masina , pot sa va fac rost de numarul baiatului :) prv me cei interesati

83 kys 08-08-08 14:11

foarte interesanta ideea dar eu tot prefer vopseaua originala a masinii

dolb 08-08-08 14:17

Quote:

Originally Posted by WILD_CAT (Post 1684834)
ce nu inteleg eu este cum poate circula atata timp cit in talon ii neagra....:(

adevarul e ca .. omu ala cu 335 a avut 40.000 euro sa dea pe jafu ala .. dar nu a avut 150 ron sa schimbe culoarea in talon! greu cu ganditu!

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 1684871)
bine punctat....poate de aia a lasat pavilionul negru:-P
ON TOPIC: :shock::shock: de ce shock?...uitati-va cat de bine e pusa folia aia stiu ca a fost pusa de oameni care se pricep dar...woow...si pe manere si ...peste tot e perfect pusa...oricum marfa ideea :-D

daaaa.. foarte bine punctat! sa stii ca daca a facut-o full alb si a lasat DOAR pavilionul negru.. MASINA CHIAR E NEAGRA! tare gandirea voastra nu gluma!

ONTOPIC: la ce dracu nu si-a luat-o alba din start? de ce drq si-a luat-o neagra si a foliat-o..cand putea sa si-o ia alb..alb perlat! Gieez

dolb 08-08-08 14:23

Quote:

Originally Posted by norbi_bidi (Post 1685254)
e destul de reusit... ma refer ca de las vedea nu mias da seama ca e folie... mie mai mult imi place cum atara neagra decat alba... dar fiecare cu placerile lui :)

si cand ai bani de asemenea masina... tre sa ai si bani sa ii schimbi culoarea... nu cred ca ia placea la proprietar cand si-a pune "curu" pe capota, a avea blugi cu ceva capse pe "cur" si a zgariao iar folia a incepe sa se desfaca ;)

reciteste ce ai scris si zi-mi si mie daca intelegi ceva

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 1685359)
Eu zic k totusi trebuie skimbata culoarea in talon. Am un prieten kre are jumate de masina rosie si jumatatea cealalta neagra, si are in talon negru+rosu. Kiar dak plafonul i`a raman negru. Deci, crek trebuie skimbata, cel putin la noi in tara. Referitor la taxi`uri.....si ele au in certificat galben+cul.originala sau alb+cul.originala depinde de regiune, aici la mine sunt galbene taxi`urile.

valabil si pentru tine ! aici e forum .. nu yahoo messenger 9.0 beta

Quote:

Originally Posted by nookie (Post 1685488)
Nu stiu cat de mult protejaza vopseaua. Am vazut multe taxi-uri care dupa ce dadeau folia jos, erau complet matuite. Si nu ma refer doar la masini ieftine. Este o solutie si asta cu colantatul daca esti foarte schimbator si vrei sa fi mereu in voga... dar eu nu mi-as pune pe masina ca doar nu este telefon mobil sa imi schimb fetele ca ciorapii. De iesit intr-adevar a iesit foarte bine. Bine ca e facuta cu gust, si nu are semne nike, vulturi , comete, si alte prostii pe ea.

Era interesant daca ii facea doar plafonul alb, atunci chiar arata ca un taxi.

pai bai nene tu compari jaf de autocolant de 5 mil toata masina cu folia 3M?!?

Geox` 08-08-08 14:32

Arata Chair misto!Nici nu zici ca e inbracata in folie!!

Big_Slim 08-08-08 15:08

Foarte tare ideea si in poza arata perfect acuma..depinde cum e la detalii. Oricum e foarte pretentioasa da...la 5..7 mil merita sa ii schimbi culoarea o data pe an :D

wOlf_ 08-08-08 15:44

ca design arata misto, da ma intreb cand da de ploaie, inghet, cum se comporta folia respectiva :-? ?

Bobby boss 08-08-08 18:06

In poze arata frumos sunt curios imbinarile cum arata in realitate da e frumos 1 peste alta.

CicioNE 08-08-08 18:24

nu mai vb prostii
am vazut taxi de germania cu folie pe el avea 1.000.000 de km si cand s-o dat jos folia era intacta iar nu mai vb de cum arata vopseaua pe dedesupt...impecabil...idee excelenta

Insanerzw 08-08-08 18:33

:shock::shock: Bai voi vedeti vreun defect..pe ea..adica o bula cat de mica de aer...:shock: :shock: :shock: :shock: Eu unul ori sunt chior ori vad bine...ESTE EXTRAORDINAR....sa vedem cat l-o tine aceea Folie 3M:cry:

In2ition 08-08-08 19:11

pe de-o parte tin sa ii felicit pe cei care au aplicat autocolantul,pt k trebuie sa te pricepi ca sa iasa bine ....pe de alta parte, pe o masina de 40.000 sa pui autocolant mi se pare ceva aiurea rau de tot....parerea mea ca treaba asta cu imbracatul masinilor in autocolant e o solutie ideala pt taxiuri,masini de firma,etc....un M5(2007) din Craiova facut alb cu autocolant a facut o vizita la Bavaria,iar cei de acolo l-au luat la "mishto" pe proprietar intrebandu-l de unde pot si ei sa deschida usa k sa nu dezlipeasca "abtibildul"...la masini de genu daca vrei sa faci o treaba o dai la vopsit si termini treaba(nu se compara luciul vopselei cu aspectul matuit al autocolantului) ....parerea mea ....

marius470 08-08-08 19:23

costa 500e nu 500 ron o colantare de calitate.in bucuresi la color tuning fac colantare d calitate...sibanuiesc k mai snt si altele...

dolb 08-08-08 19:38

Quote:

Originally Posted by CicioNE (Post 1686282)
nu mai vb prostii
am vazut taxi de germania cu folie pe el avea 1.000.000 de km si cand s-o dat jos folia era intacta iar nu mai vb de cum arata vopseaua pe dedesupt...impecabil...idee excelenta

pai scuza-ma..ce civilizatie e in germania si ce drumuri sunt acolo? :D

Quote:

Originally Posted by Insanerzw (Post 1686300)
:shock::shock: Bai voi vedeti vreun defect..pe ea..adica o bula cat de mica de aer...:shock: :shock: :shock: :shock: Eu unul ori sunt chior ori vad bine...ESTE EXTRAORDINAR....sa vedem cat l-o tine aceea Folie 3M:cry:

doar e folie 3M iti dai seama ca cine a pus asa ceva a pus calumea! nu nea gicutza de la colt care a facut si el o firma de colantare

Quote:

Originally Posted by marius470 (Post 1686375)
costa 500e nu 500 ron o colantare de calitate.in bucuresi la color tuning fac colantare d calitate...sibanuiesc k mai snt si altele...

da, corect este si 500 euro dar este si 500 ron :) depinde calitatea si mana de lucru

manolica76 08-08-08 19:46

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1685933)
ONTOPIC: la ce dracu nu si-a luat-o alba din start? de ce drq si-a luat-o neagra si a foliat-o..cand putea sa si-o ia alb..alb perlat! Gieez

pai ce-i asa de greu sa intelegi....omu a luat-o neagra cand era la moda, acum la moda e albul, la anul poate e bleu-ul la moda si schimba autocolantul si tot asa...;)

dolb 08-08-08 19:48

mi se pare o mare tampenie! cum sa imi iau eu masina dupa cum e moda:|

acu e la moda sa fi emo si sa te sinucizi/sau sa iti tai venele..ia zi o faci?

manolica76 08-08-08 20:00

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1686413)
mi se pare o mare tampenie! cum sa imi iau eu masina dupa cum e moda:|

acu e la moda sa fi emo si sa te sinucizi/sau sa iti tai venele..ia zi o faci?

pai eu nu sunt manelist... mie imi place culoarea indigo la masini...

DJ.44.DAD 08-08-08 20:14

www.*********

fara link-uri!

ozenel 08-08-08 20:16

Quote:

Originally Posted by manolica76 (Post 1686438)
pai io nu sunt manelist... mie imi place culoarea indigo la masini...

:lol::lol::lol:

ce replica....foooarte tareeeeeee

si masina este ok, folia aia este destul de groasa si rezistenta, mult mai usor de aplicat decat un vopsit si daca ma gandesc la multi care au doar o masina si la un moment dat vor sa o schimbe, cand o vand dau jos autocolantul si gata...vopsea impecabila...ca in prima zi
la bani din ce am auzit la taxiuri e pana in 10 milioane...dai 20 si iese treaba buna...oricum iesi mai ieftin decat iesi cu vopsitul, nu pierzi nici garantia producatorului.....
respect maxim pt respectivul

Andu_RacE 08-08-08 22:14

interesant...:) a iesit ok :) cred k a la costat si mai putin decat un vopsit si in plus poate revenii cu usurinta la culoarea anterioare:D ....ideea nu e rea, dar eu unu sincer nu mi-as pune asa ceva:| :P

TIR 08-08-08 22:16

oricum trebuie luat in considerare calitatea lucrarii sa pui folie dintr-o bucata pe o masina e ceva... trebuie sa ai multa experienta si rabdare bineinteles.

si folia 3m nu e ieftina deloc.

Uitati aici o galerie cu masini facute de firma aceea din craiova: http://www.carfashion.ro/galeriifoto/colantari/

al3cs 08-08-08 23:11

oare cat ajunge asa ceva ?:D oricum e reusita

andi_cimpean 09-08-08 01:24

[QUOTE=manolica76;1684760]si nu uita de miile taxi-uri care misuna pe drumurile patriei noastre...
ce faci daca se zgarie autocolantul?...asa la vopsea mai iese la un polish ceva...
oricum se vede pe fata ca este reclama la produsele 3M...[/QUOTE

"amice"... tu stii despre ce vorbesti? pai tu compari vopseaua cu un amarat de autocolant desi asta 3M cred ca este mai scumpa decat vopseaua de pe Logan. Eu cred ca oricui de pe Forumul asta i-ar conveni mai repede sa ii se zgarie autocolantul decat vopseaua. crezi ca polish-ul ala il dai asa oricand si oricum, si aprop este polish nu scracth remover, deci nu te astepta la minuni. Oricum interesanta ideea, am avut si eu tentativa sa imi faca Opel-ul jumate negru dar ma cam costa autocolantul.

dolb 09-08-08 10:18

folia 3 M l-a costat pe bimmer 1200 euro.. si vopseaua pe logan nou cred ca e vreo 350-400 euro :D

Insanerzw 09-08-08 13:07

Si nu oricine se baga la asa ceva...cum a mai spus cineva..dar eu eram curios peste cativa ani acel ...sa zicem aceea suprafata de lipici nu ataca vopseaua..:?:Bine nu e o chestie anormala ca o masina de 40 de mii de euro sa aibe folie 3M poate ca omu nu vrea sa o lase asa pe viitor..oricum cum am mai zis...nici o bula nimic nu se vede...mai ales la liniile masinii ...dar este bn rau pusa!

Dtzu 09-08-08 13:11

da interesanta ideea......este ok folia aia si oricum dak o vinde da frumos folia jos si masina arata k noua ..... ;)

stefi_2212 09-08-08 13:49

Quote:

Originally Posted by cipoNCE (Post 1685149)
nu ii schimbi culoarea in talon pentru ca practic, nu schimbi culoarea masinii, doar o acoperi cu folie ;) daca te opreste politia e de ajuns sa ii zici ca este foliata, daca nu te crede dai la o parte folia si nu face altceva decat sa iti dea maxim o amenda pentru ca ai remediat "problema" pe loc.

baiatul wake-up, cum nu schimbi culoarea atata timp cat masina ta e alta culoare?, te duci frumos la RAR si la politie si iti treci noua culoare in cartea de identitate si in certificat si esti in regula altfel o sa faci chestia asta obligat cand te va opri "garcea" si iti va lua certificatul, understand? mai citeste si tu ca nu e greu:D

Gyo*TDS 09-08-08 14:01

arata bine rau..o lucrare bine executata.

GOGU_VL 09-08-08 14:14

Quote:

Originally Posted by cipoNCE (Post 1685149)
nu ii schimbi culoarea in talon pentru ca practic, nu schimbi culoarea masinii, doar o acoperi cu folie ;) daca te opreste politia e de ajuns sa ii zici ca este foliata, daca nu te crede dai la o parte folia si nu face altceva decat sa iti dea maxim o amenda pentru ca ai remediat "problema" pe loc.

Se Schimba culoarea in talon ca acum masina are cu totul alta culoare, chiar s`ar putea sa aibe alb+negru en talon pentru ca are plafonul negru........mai intereseaza`te

dolb 09-08-08 14:59

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 1687397)
Se Schimba culoarea in talon ca acum masina are cu totul alta culoare, chiar s`ar putea sa aibe alb+negru en talon pentru ca are plafonul negru........mai intereseaza`te

gresesti.. culoarea trecuta va fi doar alb! nu conteaza ca plafonul e negru

L4uR 09-08-08 15:34

crezi tu?:-?....dar macar daca o zgarie cineva nu se mai zgarie asa rau

kosmin_8787 09-08-08 17:17

Parerea mea,multa bataie de cap care poate aduce si belele...adica cu politia..cel putin la noi,in Romania...e cam naspa...proprietarul a vazut prea multe filme:)).

dolb 09-08-08 18:41

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1687522)
crezi tu?:-?....dar macar daca o zgarie cineva nu se mai zgarie asa rau

am multe cunostinte care au masini cu autocolant negru pe capota - plafon - portbagaj ( sedan) si nu se leaga politia de ei iar in talon ramane aceeasi culoare!

.. numai daca masina ar fi 50% alb si 50 % negru sau 40 si 60 ar putea fi trecuta alb cu negru :)

Insanerzw 09-08-08 20:53

Eu stiu ca,daca ai albastru masina...si ii dai colant si pe capota si plafon si portbagaj trebuie in talon asta ... dar de plafon nu pentru ca...nici in masinile cu STICLA (Plafonul) nu cred ca scrie in talon ...STICLA negru,,, sau ceva de genu ...la plafon nu ai treaba..il faci cum vrei...asa e si cu capota...dar doar ea singura ..

All times are GMT +2. The time now is 10:51.

- Copyright 2026 4Tuning