![]() |
Re: TM-05-FLJ
9 Attachment(s)
Dupa o pauza destul de lunga si in ciuda multor obstacole, masina a revenit pe strazi in iulie anul trecut. :D
Prea multe modificari n-a primit in aceasta perioada, dar n-au intrat zilele-n sac. Planuri sunt destule si sper sa le pot realiza pe toate. Totusi, as ruga un moderator sa faca putina curatenie pe aici pe topicul asta, multumesc! Cateva modificari si cateva poze din ultima perioada: -Aprindere de Golf2 cu senzor hall, inlocuind platina si avand o ardere mai buna; -Chiuloasa a fost planata si s-a luat 1mm din ea pentru o compresie mai buna; -Rampa de tacheti schimbata cu una de 1.6 (nu stiu daca are vreo relevanta), cealalta a avut 2 suporti rupti si n-am idee cum s-a intamplat asta;:???: -Instalatie electrica noua (motor si interior); -Volanul a fost retapitat ITF (multumiri lui Camil - T4CustomShop); -Casutofonul a fost adaugat in bord (o sa revin si cu cateva poze); -Intre timp am renuntat la oglinzile alea ciudate, cuiul de remorcare si mai urmeaza cateva lucruri...;:???: -A primit o toba imprumut pentru o perioada, sa pot primii injuraturi de la vecini;:oops: -Parbriz nou si zgariat a doua zi la testarea instalatiei electrice. :shock: Este zgariat usor, dar deranjat totusi. Daca imi poate spune careva cum pot scoate zgarieturile, il rog sa-mi lase un PM. Eu am incercat cateva lucruri, dar fara rezultat; -Alte telescoape pe fata si arcurile au fost taiate (nu mai stiu exact, dar cred ca 3.0 -3.5 pe fata si 2.5 pe spate). Pe viitor cautam sa facem toata suspensia reglabila sau sa adaptam una de la alta marca;:idea: -Intre timp a fost lovita in parcare, revin si aici cu cateva poze;:rolleyes2 Au mai fost si altele, dar nu-mi mai aduc aminte de ele... Planurile de viitor se vor vedea pe parcurs, pentru ca nu vreau sa vorbesc aiurea si sa ramana doar vorbe in cazul in care nu se vor putea realiza. :arrow: |
8 Attachment(s)
:arrow:
|
parca dadea mai bine spatele cu sticlele la stopuri gri
|
4 Attachment(s)
@ rzv_82:Triplele alea au fost lovite de catre cineva si am decis sa le dau jos. Pe viitor vreau sa pun modelul cu alb pe semnalizare.
:arrow: |
Quote:
|
:shock: Asa de mult a trecut ?!
Pune o filmare cu limitarea aia :oops: |
@ R.Equinox: Pleoapele vin date jos si facut ceva frumos (cu continuare din capota si fara partea de jos). Eleronul eram de parere sa-l dau jos, dar am ajuns sa ne obisnuim cu totii de aspectul asta al ei si pe urma am ajuns la concluzia ca n-ar mai avea acelasi farmec fara el. :lol:
@Sergiu: Da...si eu m-am mirat cand am vazut cat de mult a trecut. :shock: Iar filmari, nu mai am. Facem altele, nu-i stres... :twisted: |
Am mai intrebat cateva persoane, dar acum vreau sa cer si parerea celor de pe aici. Care binevoieste sa-mi raspunda, bineinteles.
Cat de ok sunt telescoapele pe gaz de la Monroe? Am gasit de cumparat un set pentru fata si nu stiu ce sa fac. In principiu, m-as baga sa le iau, ca sunt kamikaze si ma bag cu capul inainte, dar vreau sa vad si ce spun altii despre ele. Daca ma hotarasc sa nu le iau pe astea, am in plan de a lua un set normal si sa-l trimit la scurtat + intarit. Sau sa adaptez o suspensie sport, de pe alta masina... :idea::?::!: PS: Rog un moderator sa-mi uneasca posturile... |
Quote:
|
Ideea e sa n-am barca in loc de masina, sa fie treaba ok si sa-si faca treaba suspensia, pentru ca o voi baga un pic si la competitii. Nu conteaza asa mult cat e de lucru sau alte belele...
In rest nu mai stie nimeni nimic? :lol: |
frate da jos pleoapele de pe faruri, las-o normala in fata si va arata super fain...nu stiu la CN4 nu prea ii sta fain cu tot felul de bad-boy si pleoape...originala ii sta mai bine la partea frontala...in rest arata misto masina. Bafta cu ea.
|
Quote:
|
Quote:
Mi-ar fi mai de ajutor si mai cu folos daca mi s-ar raspunde la partea de telescoape, decat sa rediscutam acelasi lucru la fiecare post si etc. :???: |
1 Attachment(s)
Dupa o pauza de 3 luni, am mai scos si eu masina la plimbare. Mi-a picat bara dupa prima groapa luata mai in serios, find prinsa doar de forma... :???: asa o si las pentru o vreme, nu-mi mai bat capul cu ea pentru ca vreau sa-mi iau alta. Asa ca, daca are careva o bara spate de 1310 in stare buna, sa-mi lase un PM!
|
6 Attachment(s)
Un kit reparatie si niste jigloare de vanzare pentru Weber 32 DIR daca stie cineva, il rog sa ma anunte! Mai caut tamburi de R18 si capac de cutie pentru motoarele de VW...
Si niste poze cu masina :arrow: |
Quote:
Legat de Weber, cauta la magazine de piese auto care aduc pe comanda, colegul Old Boy a gasit cam cu 60 de lei Bafta |
1 Attachment(s)
andu...arata super masina...sper sa iti foloseasca chestia aia la ceva :D
am atasat o poza...sper sa nu te superi:D bafta |
@ YGS-ule, de la Stefan am vrut sa si iau kit-ul, dar pana m-am trezit eu, l-a dat deja. Am vazut ceva pe AlPadrino, probabil o sa fac comanda direct de la ei. Pe la piese auto, n-am apucat sa ajung, ca nu mi-a permis timpul deocamdata. De aia imi era mai la indemana, o "afacere" online.
Cat despre link-urile alea, nu m-au ajutat niciunul din pacate, dar iti multumesc pentru initiativa! Oricum, n-au intrat zilele-n sac! :lol: @ Bogdan, de folosit o sa-mi foloseasca, asta daca nu cumva pun ceva mai serios. Mersi! Si poze poti sa mai atasezi linistit, daca mai ai, nu ma deranejaza cu nimic... |
Andu voi cand va strangeti peacolo pelanga stadion in aceea parcare ? scuzama pentru intrebare sper sa nu te deranjeze poti sa-mi trm si Pm ;)
|
Ca sa mai reinviem un pic topicul...:rolleyes2
Masina a suferit 3 spargeri in toamna anului trecut. La prima spargere m-am trezit dimineata cu geamul lateral spart, cateva lucruri lipsa si bordul spart (am avut casutofonul montat in bord si daca nu-l scoteai finut crapai bordul). In a doua (dupa vreo 2 luni), lipsa baterie, ceva normal la dacii. Si in a 3-a (dupa cateva zile de la "a 2-a"), lipsa triple. :???: Dupa toate astea, masina a fost mutata sa hiberneze in liniste iarna care tocmai a trecut si curand ne vom apuca de treaba. Dupa evenimentele astea, daca are cineva din apropiere miezul bordului CN4-cocosat si n-are ce face cu el, as fi recunoscator. Iar pe langa asta, caut un set de triple Elba cu partea de sus alba si partea jos rosie (semnalizarea clara), pana nu imi iau triple normale si trec de capitolul asta... Revin curand si cu alte detalii, tehnice, nu doar sentimentale. :lol: Si doua poze: Una de la prima spargere... http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...26086034_n.jpg ... Si a 2-a de zilele trecute, unde a stat peste iarna. http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...93670802_n.jpg |
Scoatem fierul vechi curand pe strazi (sper). :rolleyes2 Cine are tamburi mari de R18, Fuego sau ce o mai fi in 4 x 100 si se poate potrivi pe puntea de 1310, il rog sa-mi lase un mesaj in cazul in care vrea sa-i vanda. :???:
|
5 Attachment(s)
Va salut,
Masina a stat multi ani intr-o curte nemiscata pe propriile forte. Practic a cam fost abandonata, uneori cu ganduri de vanzare sau de trimis spre programul rabla. Din pacate n-am avut unde sa o tin si a stat acolo, pana am reusit sa eliberez un spatiu si am decis ca merita un acoperis in asteptarea unor vremuri mai bune. In curtea respectiva toate masinile au fost vandalizate cu geamurile sparte, interior distrus, furat ce se putea, doar ea a scapat aproape nevatamata, asta m-a si facut sa o pastrez si sa renunt la gandurile "sadice". Las cateva poze, nu prea multe, din perioada in care a stat in curtea respectiva si una pe platforma de prin 2018 cand am dus-o in garaj la sat si va ramane acolo pana ma voi decide sa bag din nou bani in ea. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:50. |
- Copyright 2026 4Tuning