Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Fotografii incredibile realizate pe Autostrada Soarelui (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/86551-fotografii-incredibile-realizate-autostrada-soarelui.html)

B-20-w I S 05-08-08 22:12

Re: Fotografii incredibile realizate pe Autostrada Soarelui

cred ca e cea mai tare faza posibila surprinsa pe vreun drum in lume...mai ales "autostrada"

ciprian.20 05-08-08 22:33

:))) oi pe A2 :)):)):))

strik3ru 05-08-08 22:38

"...and I say Romania is my contry..."

Maine poimaine o sa apara oameni care vand diferite chestii pe marginea autostrazii :lol:

T u p 3 u 05-08-08 22:40

ceva normal la noi ..nu numai p autostrada..in toate satele.

inainte ereau si in orase da acum s-au mai cizelat romanii.

SKR* 05-08-08 22:46

si cica suntem un UE =))

luchianxxxl 05-08-08 22:47

sa moara gica, daca nu era becali facea greva :)):twisted::lol:

Sor3L 05-08-08 23:10

Fotografii incredibile realizate pe Autostrada Soarelui

cat de fals , asa o sa fie si pana in 2020 nu o sa se faca niciodata nimic nicaieri :!: :cry:

death_race 05-08-08 23:29

:Dnicaieri nui ca acasa..cu oile p autostrada:D

RicaFlo 05-08-08 23:53

avem si noi 2 autostrazi dar tot nu prea stim la ce trebuiesc folosite :))))) super tare

weedboy 06-08-08 00:08

:lol::lol::lol:nu mai pot m-am cracanat de ras cum frate asa ceva cum....sigur era beat ala dak nu:lol: oricum ar fi este de cel mai mare ras nu inteleg pur si simplu cum a putut face chestia asta :lol::lol::lol:

KTA87 06-08-08 00:25

COOL, oite pe autostrada :)
Mi-am adus amite... Am vazut mai de mult la TV un reportaj. Unul, a luat-o la pas pe A1. Vroia sa ajunga in Pitesti :D
Tare tara asta... :)

aleks 06-08-08 00:41

eu cred ca personajul central din poza asta e politist sub acoperire, cu radar cu tot

Coss_min 06-08-08 01:41

Frumoasa tara avem, pacat ca e locuita. ;)

SV25MBN 06-08-08 02:37

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1681354)
eu cred ca personajul central din poza asta e politist sub acoperire, cu radar cu tot

Hahaha! :tenisclap:woowoo::woowoo::woowoo:

cassadao 06-08-08 03:54

oare rovinieta au oile ? ? ? sau..................

200SX 06-08-08 04:07

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 1680115)
Sincer nu ma mira nimic traim intr-o tara plina de cretini.

sa gandim altfel.

taranul paste oile pe pareta drepta a Dunarii pt ca acolo are terenul
casa taranului este pe partea stanga
pe o raza destul de mare singurul pod disponibil este "autostrada" (din poze mie mi se pare ca e vb despre un pod)

sariti cu solutiile ?

problema cea mare cred ca este faptul ca nu se ofera alternative.
(sa invete ciobanul oile sa inoate banuiesc ca e o alternativa exclusa din start)

parerea mea

fulgerash 06-08-08 08:36

Pe Valea Oltului a trecut un turc cu tiru peste oile lu un dobitoc ca asta

Amfetamina 06-08-08 09:26

romania frate

magicklubmixx 06-08-08 11:24

Pai am mai dat eu peste una pe autostrada care nu reusea sa depaseasca o amarata de Dacie....si uite asa...pana i-a intrat ei masina in cuplu....a trebuit sa franez de la 160 la 65-70. Mentionez ca gagica cu numere de Bucuresti conducea un Opel Corsa CDTI...masina care teoretic...are cuplul la turatie mica...EEE asta e...ce sa ii faci...probabil la 60-70 ea mergea cu a 5a...la consum. :)) Diferenta dinte oile de pe A2 si cea din Opel este urmatoarea: unele erau albe, alta neagra!

Vely 06-08-08 12:03

Autostrada oilor

roby18 06-08-08 12:24

misa intamplal si mie o faza asemanatoare dar cu o vaca cam la km10 al autostrazi cu cat ne apropiam mai mult vaca se baga in fata masini ... dar a venit garcea din spate si a dat vaca afara dp autostrada....

sir_sanjei 06-08-08 12:58

=)) =)) pur si simplu traim intro tara unde ciobanii is la putere, va dati seama ce persoana influenta era acel cioban de mergea cu oile pe contrasens?
cred ca avea ceva relati pe la rutiera.
prea tari pozele astea:)))))))

raresh_r 06-08-08 15:36

vechi sunt pozele :| 23.10.2006

asta venea de la mare cu oile.

aleks 06-08-08 16:55

Quote:

Originally Posted by 200SX (Post 1681520)
sa gandim altfel.

taranul paste oile pe pareta drepta a Dunarii pt ca acolo are terenul
casa taranului este pe partea stanga
pe o raza destul de mare singurul pod disponibil este "autostrada" (din poze mie mi se pare ca e vb despre un pod)

sariti cu solutiile ?

problema cea mare cred ca este faptul ca nu se ofera alternative.
(sa invete ciobanul oile sa inoate banuiesc ca e o alternativa exclusa din start)

parerea mea

a trecut neobservata parerea ta, dar eu exact la lucrul asta ma gandeam.
ce varianta avea ciobanul, in conditiile date?
fara sf-uri, e un cioban roman, relativ sarac, ca s-a dus demult vremea ciobanilor superbogati din oierit, care are de traversat dunarea, ce solutii avea sa faca asta prin zona aia?

asi_marian 06-08-08 20:19

ceva normal: se plimba si ciobanul cu oile pe ulita

tavi200 06-08-08 22:25

Quote:

Eu zic ca ar trebuii amendate oile...pai se poate sa circule pe contrasens domīle?))
trebuie sa le retina si permisul:))

Al3xPuma 06-08-08 22:38

BEEEEEEETON ... Pai cand vin frati nostri americanii ... pe autostrada ... inainte de acele oi bine asezate pe toata soseaua ... o pancarda mare cu " BINE ATI VENIT IN ROMANIA " !!! dar gaditiva la partea buna daca nu ar fi romania ati mai avea voi ce posta pe forum / siteu`ri video ...

Bft !

adrian78bmw 06-08-08 22:56

weekendu trecut pe dn 7 deva sibot au fost cozi de 30 de km sau facut 50 km in 4 ore din cauza unor tarani care au inceput lukrarile la pasaju peste calea ferata de la sibot si dupa si-au dat seama ca nu au utilaju ptr al face dupa ce au spart drumu..hai romania

kiddo 07-08-08 12:53

traim in R O M A N I A suntem prea PENIBILI :))))

aleks 07-08-08 13:11

poate tu...
eu nu ma simt deloc penibil ;)

VeilSide 07-08-08 13:14

=)) Erau si ele in tabara cu Ciobanu mergeau la mare :))

LEON=black 07-08-08 18:15

foarte tare, frate. noroc cu faze ca aceasta, sa mai radem si noi ca altfel nu prea avem prea multe motive de ras in tara asta. poate de plans!?!

Eugen_TL 07-08-08 18:38

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1682462)
a trecut neobservata parerea ta, dar eu exact la lucrul asta ma gandeam.
ce varianta avea ciobanul, in conditiile date?
fara sf-uri, e un cioban roman, relativ sarac, ca s-a dus demult vremea ciobanilor superbogati din oierit, care are de traversat dunarea, ce solutii avea sa faca asta prin zona aia?

EXACT ... stiu zona..e singura solutie ! e aiurea sa ne miram de OI... trebuie sa ne mire STATUL ca nu ofera alternativa omului...

ps: eu am intalnit si tractorase mergeau spre ct ..dar spre sensul meu de bucuresti..pe banda de refugiu :)))

Geox` 08-08-08 14:36

FF tari comentariile de pe theardul asa!!Chair e penibila faza:lol:

Insanerzw 08-08-08 19:22

Made in R O M A N I A ! :lol: :lol: :lol: :dance: :dance:

al3cs 08-08-08 23:25

ce idiot poate sa fie omul ala care a bagat oile pe autostrada, daca il vedea politia il amenda pentru fiecare oaie oare?

Insanerzw 09-08-08 13:08

Cui sa ii dea ma amenda?:lol: Si cu ce sa plateasca ...cred ca mai mult de 2 mil nu are pensie..cred ca ii dadea o bucata de branza in loc de amenda..:cry:

marius_eugen 09-08-08 15:04

Foarte tare ! Oare nu s-a gasit nici unul cu vre-un Hummer sa faca o ciorba de oi ? Numai asa poate ca i-ar fi pasat idiotului care a bagat oile pe acea portiune unica de autostrada !
A ajuns vestea si pe la TV ?

Dripci 09-08-08 22:21

Nu inteleg cum il puteti blama pe cioban...el este un simplu om, care foarte probabil NU ARE SCOALA, nu stie legislatia rutiera..samd. Voi ca soferi, stiti ca nu are ce cauta acolo, dar el credeti ca stie ? El doar isi vede de treaba. Autoritatile sunt de vina, nu el.

marius_eugen 09-08-08 23:05

Esti ruda cu Becali sau doar fan ?
Oare cata minte poate sa aiba cineva sa-si dea seama ca nu are ce cauta cu oile pe acolo si ce face este ilegal . Este f adevarat ca NU a vrut sa plateasca un bac , care sa-i transporte oile de pe un mal pe altul si nu-i mai ajungea pamantul gratis pe care-l are la dispozitie in partea dinspre Bucuresti a malului , a vrut neaparat sa treaca si dincolo si sa-si bage banii in buzunar .

Raman la parerea ca un anonim cu un SUV capabil putea sa-l invete minte ca benzina tuturor masinilor din coada formata de kilometrii intregi si poate chiar daunele unor accidente in lant care se pot forma din cauza franarii bruste dupa prima curba la intrarea pe pod , precum si timpul si nervii tuturor , nu le despagubeste el . Legislatia prevede clar ca nici un sofer nu poate fi responsabil pentru vatamarea unui animal domestic pe un drum public , cu atat mai mult pe acea portiune de Autostrada .
Oare cata minte ii trebuie Politiei romane sa-si dea seama de prostia , nesimtirea si indiferenta ciobanului in cazul de faza , tinand cont de fapt ca o singura stana de oi exista in zona si asta isi are "sediul" la capul podului dinspre Bucuresti .
Nu am vazut nici un numar de telefon direct al Politiei Autostrazii , ci trebuie sa suni la nuymarul de urgenta si de acolo te redirectioneaza . Daca e vre-un accident , asa cum sunt multe , pentru ca de fiecare data am vazut cel putin 2-3 , mai repede vine Salvarea din Constanta decat Politia care este la 3-5 km , la panda in primul sat cu radarele prin balarii .

Parerea mea : degeaba au bagat si femei in Politie , ca " suma inteligentei a ramas constanta , indiferent de numarul indivizilor " !

All times are GMT +2. The time now is 06:56.

- Copyright 2026 4Tuning