![]() |
Re: Marele Premiu al Buzaului editia a V-a
45 Attachment(s)
a 3-a serie de poze
|
ba nu e rusine ?...................ne ati mintit si a 2 a oara sa va mai creada tata mare aia a fost locatie DE BORN????????????? cimitir nu aveti??????? poate facem un drift ceva?lumea a cheltuit bani si timp sa ajunga la voi .............garda amenzi...........sa vada ce?tigani atotstiutori ,gropi ,santuri ,talente.........eu unu nu m am dat cu toate ca imi doream dar.......respect aul si wuz frumos .........
|
Quote:
|
aaaaaaaaaaaa uitasem premiul pt BORN DACIA LOGAN????????????????????????ce aveti mai? voi nu invatati nimic de la bucuresteni,ploiesteni,braileni ..........locatii ,organizare ......
|
Quote:
|
40 Attachment(s)
mai e putin si eu plec la liniute nu am dormit de aseara:)) da ce conteaza vreau sa fak lumea fericita:))
|
mai am video de la burn dar sunt obosit e aproape 5 dimineatza macar 3 ore sa dorm! nb! revin cu poze maine!
|
39 Attachment(s)
Ceva poze si de la mn!!!!
|
Reportaj ProTv: http://www.protv.ro/stiri/eveniment/...auciucuri.html
|
ai ajuns si la tv cobra cu ocazia asta:)) ...congratz
|
alte masini de ph:) nu au fost:D
|
Ce pot sa spun,totul frumos,ca de obicei organizarea nu se poate ridica la standarde prea mari , dar tot respectul pentru ei;)
Singurul comentariu despre cursa : GRUPELE !!! Si nu cred ca voi fi singurul "comentator":???: Asteptam poze si filme:rolleyes2 |
Imi pare rau ca nu am putut ajunge :( .
|
a fost....in cele din urma BINE...
P.S : merci narko ca ai pus pozele de sambata facute cu aparatul meu :lol::lol: si de astazi de la liniute nu am deoarece a fost o harmalaie totala nu se putea filma nimic... bafta |
30 Attachment(s)
Sa pun cateva poze de astazi...
|
30 Attachment(s)
Inca o serie:
|
Multumim celor care au oferit Buzaului o imagine asupra comunitatii auto din Romania. Asta am dorit pentru prima zi in principal, asta s-a intamplat. Astazi a fost o cursa... 100 de masini. 9 dintre ele l-a ultima clasa ceea ce ma face sa ma gandesc pentru viitor la un sistem de cronometrare si incadrari aferente lui.
Vreau sa multumesc baietilor din MACS si cum altfel... Midnight Racers. Stiu ei de ce. Despre incadrari, public, drum, expo, etc... vreau sa zic doar ca petrecerea dintre zile a fost una super-tare, burn-out-ul l-a castigat audi a4, regulamentul particular la accelerare a fost afisat cu 2 luni in urma, aproape toti il stiau. Restul e can-can cum s-ar spune. Cui i-a placut, ne bucuram, cui nu, ne pare rau. Am oferit ceea ce am spus, nimic in minus, poate putina intelegere in plus. Voi posta si aici castigatorii la toate concursurile si detalii adiacente, pentru curiosi. |
poze sau filme cu WPP nu are nimeni?
|
A fost frumos azi, dar parca mergeau si niste libere la sfarsit, dar au cam plecat participantii...
De luat in calcul data viitoare: O sosea mai lata si poate sprijin de la Jandarmerie cu niste garduri si paza ca "agentii" aia de paza nu aveau nicio treaba, mai mult se criza tanti de la ACR ca vedea lumea intrand pe sosea... Per total, un eveniment OK. Felicitari organizatorilor! |
Foarte frumos. A iesit foarte bine avind in vedere conditiile date. Ar fi civilizat, sa nu va mai plingeti de drum, forte de ordine, etc. Oamenii s-au straduit, si au facut ceva, cu atit cit le-a fost pus la dispozitie. Ar fi frumos din partea noastra, sa apreciem efortul lor... Eu unul as foarte multumit, sa avem o astfel de intrecere in fiecare saptamana, linga orasele mari.
Bravo Dragos ! Ne vedem la urmatorul Mare Premiu. |
6 Attachment(s)
Niste filme!
Scuzati ca mai apar si cativa oameni in cadru printre masini! :) |
2 Attachment(s)
altul
|
eu vin cu poze maine..am toate filmarile......si toate masinile pozate......in mare...
|
Poze si/sau filme cu Celica are careva?:???:
|
4 Attachment(s)
din nou
|
Organizarea a lasat mult de dorit ...(si cei de la paza , care ar fi trbuit sa tina oamenii departe de strada, erau pe mijlocul strazii "sa vad si eu care pleaca primu' ") ; dar macar nu s-au mai anulat ca data trecuta. Cat despre grupe...super aiurea ( CZR in grupa cu 2.5 12v )
|
8 Attachment(s)
mai am
|
VELY am o idee fa-le pe toate cap la cap..si pune un singur post cu toate la rand ar fi cel mai bine;)! am sa pun eu maine...k sunt obosit akum...
|
Quote:
|
Quote:
|
tampenenii ne tampeniii ... a filma.t
... |
parerea mea este ca soferii nu au dat tot ce puteau din masinile lor
motivul ? spectatorii nu credeti ca unii aveau putina teama ? totusi masinile treceau la 20 cm de spectatori...si cel putin la start...cand a plecat odata subaru si a luat-o de spate intr-o parte nu stiu daca a-ti vazut cum sareau spectatorii unii peste altii sa se dea la o parte deci...parerea mea...unele masini nu au aratat tot ce puteau... bine ca pana la urma s-a terminat cu bine ;) |
va pun eu toata filmarea....de la finish..momentan nu am camera acasa....e la cineva ca a vrut pozele urgent si i le-am dat maine le pun eu cap la cap si fak treaba buna!
|
Quote:
cel putin am avut parte de linii.....oricum am poze sa vedeti ce faceau paznicii:)) culegeau porumb...mancau floarea soarelui:)) unu manca salam cu paine..am dovezi:)) |
poze sau filme cu clio argintiu are cineva? :-P
|
nu stiu ce sa cred ... azi a fost varza cu carne sau varza cu rata?
|
Paza, blocatul traficului a revenit ACR-ului. Felicitarile pe site-ul lor. Data viitoare vom face singuri, macar putem raspunde direct pentru faptele proprii. Masinile au dat cam totul ( cu mici exceptii). Subaru "s-a dat" spre public, nu a pierdut controlul. Finala a castigat-o prin renuntarea din partea adversarului. Subaru la "dorinta" maxima avea 650 de cai putere (spusele proprietarului - 420 aprox. declarati). Libere nu se mai putea. La 18.00 s-a terminat ULTIMA cursa. Din diverse motive cursa nu a putut incepe la ora 13.00 cum am fi dorit ci in jur de 14.00. In 4 ore 100 de masini...
Nu mai retin cine a scris ca CZR a picat cu 2.5 24v... CZR are DOAR 1.800 cmc, s-a saltat singur in grupa trecand peste incadrarea lui normala de C2 la D2 si a castigat-o. Mai mult de 16 persoane (castigatorii evenimentului) e greu de multumit. Pentru Buzau aceasta a fost CEA MAI REUSITA EDITIE a MARELUI PREMIU si nu pot decat sa multumesc participantilor, cu bunele si relele lor. Va salut! |
Ma,toate ca toate a fost bine..a fost reusit pentru ca cred ca este ultimul eveniment de gen din anul acesta!
Totusi grupele au fost cam aiurea,sau cel putin unii concurenti!Au fost exceptii,CZR,AFK,LAF,MHT,care au sarit la grupa care trebuia,s-au dat cu masini de aceeiasi cai! Un exemplu naspa la mine.eu 105cp am avut asa: Ibiza 163cp AUDI A3 180CP FIAT STILO 200CP O DACIE NEBUNA 150CP cred si tot asa...vina e a concurentilor pana la urma daca stam sa ne gandim,lipsa de fair-play total;););):!::!::!: Alt lucru putin aiurea,legat de deraparea spre public..am patit-o si eu,dar mai usor,la ambele curse.si asta din cauza asfaltului,care era cam inclinat:lol: Oricum,a fost ok...mai asteptam inca un eveniment cand se poate |
Quote:
Loganul a fost printre singurele masini de la Burn care, odata ce a inceput, nu a facut pauze la burn. Efectul: pocnirea ambelor cauciucuri la 2' 14". De altfel, cred ca proprietarul Loganului a fost singurul participant care a iesit din masina si a mentinut burn-ul pe o masina cu tractiune fata, fara autoblocant. PS: nu a castigat locul 1 la Burn, ci premiul pentru cel mai frumos Burn. |
Rugamintea mea este ca cei care au NELAMURIRI, sa formuleze intrebari, nu verdicte.
Kidu, maine sau peste 2 zile promit sa urc si aici greutatea/masa/concurent/clasa. Nu sunt bune incadrarile noastre, dar sper ca esti de acord ca daca ar face cineva asa cum ar trebui (pe timpi), la Buzau acum s-ar fi dat...20 de masini poate? Deci, pana la noi "idei", mai incercam sa incropim. Cum ai spus si tu imbucurator este faptul ca unii concurenti au fost fair-play. Nu spun insa ca restul au venit "la furat". Mustang, asa e. Fiind prima data cand incercam un fel de "regulament" la un concurs de burn, functie de locatie si de masinile posibil concurente (au fost 5 in total) lucrurile au planat in incertitudine. De exemplu SGM-ul a spart un cauciuc la fix 03mm:00ss, filmat pe camera. Dar UN cauciuc, opriri.... si asa au ramas cei doi care au bubuit cate 2 gume. Aici a intervenit timpul. Am luat in calcul atat cantitatea cat si timpul. Calitatea a constat intr-o cupa separata pentru Logan. Orisicat, putini dar buni, judecand dupa fum si vorbesc aici exclusiv de Buzau cand spun BUNI. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:57. |
- Copyright 2026 4Tuning