![]() |
1 Attachment(s)
incerc cu asta... :P
|
1 Attachment(s)
cu apa slabe sanse :D da caut
|
1 Attachment(s)
Sa pun si eu una.. e tot cu apa... o am si calitate mai buna dar are 1Mb si ceva.
|
1 Attachment(s)
:?:
|
1 Attachment(s)
o apa :)
|
1 Attachment(s)
tot o apa .... :)
|
1 Attachment(s)
o poza ...
|
1 Attachment(s)
Dak e pe dintr-astea.. am si eu una :)
|
1 Attachment(s)
asta poza artistica!!!!
|
Re:
Quote:
te-am prins :evil: |
sa-ti cada ..... bilutzele daca nu e facuta de mine ?!
|
1 Attachment(s)
:arrow: astept rivali pt poza asta :D
|
1 Attachment(s)
o cascada ....
|
1 Attachment(s)
O dacie golan la teste ;)
|
Nu mi se pare prea artisica!!!
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
Mustang, aia nu e poza facuta de tine.. :evil:
|
1 Attachment(s)
:arrow: :) astept rivali si la poza asta
|
1 Attachment(s)
:arrow: rasarit mangalia 2005
|
1 Attachment(s)
creatie proprie :lol:
|
1 Attachment(s)
:wink:
momo....te`am batut :D |
3 Attachment(s)
la mare ...
|
1 Attachment(s)
:arrow: :twisted:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
mie mi se pare dragutza poza...nu se poate compara cu ce e mai sus......si am pus si varianta prelucrata....sa inteleaga lumea ceva... :)
|
1 Attachment(s)
....la mare
|
Re:
Quote:
|
Vrei sa facem un pariu???
Depinde f mult de ce aparat ai si cat de bine stii sa-l folosesti!!! |
din simpla curiozitate...poate se organizeaza un concurs de fotografiere...
shadow...te rog, vreau sa vad o opera de genul asta de-a ta... no fake, no shit ;) |
CONCURS: \"CEA MAI REUSITA POZA FACUTA PERSONAL !! \"
Pentru concurs fiecare trebuie sa isi aleaga o poza care sa il \"reprezinte\" o postati aici cu mentiunea PENTRU CONCURS....cele care nu au aceasta mentiune voi considera k userul nu vrea sa participe la concurs. Apoi voi face eu un poll dar nu sunt sigur k vor incapea toti doritorii intr-un singur poll deci voi tine cont de ordinea in care postati aici ca sa nu iasa discutii k favorizez pe unul din voi ..... ...premiul concursului....nu se stie dk v-a exista :)..decat dk facem rost de sponsori :P Inscrierea in concurs incepe din acest moment si se va termina duminica la ora 23 cand voi inchide acest topic pentru o perioada de timp pana organizez pozele pentru concurs si pana fac poll-ul si apoi ii dau drumu pt alte poze si eventual comentarii !! |
1 Attachment(s)
hai sa fiu primul.. pare-se. ma bag de acum k maine plec la munte sa mai fac poze, daca o sa vreau sa trimit alta care poate o sa fie mai reusita sper k nu o sa fie problema, nu alex? deci bafta all si bv pt idee :wink:
alex-maxx:pana duminica seara ai voie sa iti schimbi poza dar o faci in acelasi post ..adik o scoti pe asta si o bagi pe aia ...distractie palcuta p la munte! |
1 Attachment(s)
cu asta particip :D
Apus de Soare :D Mamaia 2005 :D edit : am scris apus in loc de rasarit :D my bad :oops: edit2: defapt e apus :D sunt zapacit :D |
1 Attachment(s)
particip si eu cu asta...Cascada dorintelor :oops: :lol:
|
1 Attachment(s)
Cu aceasta particip eu
Oglindire in apa In poza apa e sus. :D P.S. este facuta la Balea-Lac :wink: Edit: sry am uitat sa pun poza :roll: |
4 Attachment(s)
Am mai gasit si eu nishte poze!!!
|
1 Attachment(s)
Poza pt concurs!!!
|
1 Attachment(s)
Poza pentru concurs...
Propun ca la concurs sa se puna mai multe probe gen : peisaj, flori, animale, oameni (portret/surpinsi pe strada) etc...pt fiecare proba 3-7 zile...ce spui alex_maxx ? |
o sa incercam si asa ceva ...adik proba speciala numai pt un anumit tip de foto....dar sa vedem cum iese asta....
P.S in legatura cu concursul numarul participantilor este in ordinea in care ati postat aici pozele ........dai si in limita optiunilor pe care le pot adauga in poll....in traducere....nu stiu exact cat e limita pt un chestionar....10 sau 15 variante....asa k grabiti-va cu poze dk vreti sa participati ....:P |
1 Attachment(s)
Am gasit si eu o poza destul de sugestiva pt Buc!!!
|
l;anga ce scoala era aia facuta ? :D nu de alta da' mi se pare zona cunoscuta :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
- Copyright 2026 4Tuning