![]() |
Re: Psihopat in libertate, in Oradea
Quote:
ieri la..amiaza mare..i`a fost..zagariata toata masina unui prieten tot o Alfa.. |
pentru genul asta de oameni uite ce trebuie sa avem in dotare ca nu stii niciodata cand dai peste unul
http://www.**********/catalog/6592729...A.html#galerie |
Quote:
|
Cand sunt mai multi treci cu masina peste ei... fereasca-l domnu sa vad eu sau sa prind "smecheri" ca astia, ca bowling fac cu ei si dupa aia ma si pish pe ei. retardatii dreaqu!!!
|
asta si merita`...aceaste ''personaje''.....:evil:
|
Merita mai mult... numai ca nu ma pot eu exprima in cuvinte asa cum ar merita.:)
|
Quote:
|
ok, cine vine cu ideea montarii unei camere panoramice in masina .. si cum ? as avea o idee dar mai vaga :).. deja mi se urca la cap... am in Arad un psihopat care sta chiar in acelasi bloc cu mine.. pana acum si-a lasat amprenta pe: Calibra ce o aveam acum 3 2 ani, Celica neagra, acum pe cea rosie.. recent am venit de acasa cu un ford fiesta cu vopsea intacta .. in 2 zile am si avut parte de "tuning". Iar amicul cu care locuiesc in chirie, (nu suntem din oras) are si el 3 masini zgariate.. respectiv a lui si a parintilor !!! vreau sa il tai cu lama pe idiot!!!!
Idei cum as putea sa-l prind ? pt ca asta o sa fac intr-un final.. o sa ma prezint cu o masina noua, dotata cu camera. alta alternativa nu vad :mad: |
Daca ai un loc fix de parcare, vizibil de la geam/balcon monteaza camera la tine, cu orientare spre masina
|
asta-i problema, ca parcarea e pe partea opusa. am cam terminat de stat prin arad oricum. dar pe ala nu-l las fara sa-i trag si eu niste zgarieturi pe ficat! =).. oricum ma orientez sa imi instalez ceva sistem de filmare in masina daca o sa pot. pt ca tzarani gasesti oriunde te duci. Si tinand cont cat de mare e o camera de tel spre exemplu.. am deja o idee, sa amplasez niste minicamere permanente in anumite locuri ale masinii. =)
|
Mai is cativa "artisti" dinastia si prin Cantemir care nu ca doar zgarie masini ci si sparg magazine,fura si alte alea, l-am prins pe unul din suspecti,un cocalar mucos din acelasi bloc cu mine,chiar in flagrant cand dadea cu piciorul intr-o dacie papuc, si tot pe el il suspectez ca a zgariat inca o alta dacie plus cred ca tot el si-a lasat amprenta si pe masina mea, daca prindeti artistii dati-mii mie sa fac si eu un ban din vanzari de organe
|
Aveti grija pe Str. Delavrancea (Strada cu Facultatea de constructii, paralela cu Blv. Magheru). Este o baba imputita la nr. 6 care in fiecare dimineata cand mergea la shoping, avea "bunul obicei" sa lase desene pe masini. In decurs de doi ani a facut vreo 50 de victime , majoritatea urate, adica ture dupa masina. Culmea a fost ca a prins-o un coleg fix cand imi "desena" mie pe capota, a venit repede polita, am plecat mai multi martori cu tot cu "arma" crimei (cheia :) ) la politie pentru declaratii etc. dar nimic, ca deh politia = siguranta si incredere, m-ai mult, m-a pus un garcea pe drumuri sa ii aduc un deviz de reparatie sa poata inchide dosarul. Ei nu au fost in stare sa elucideze cazul (nu stiu ce putea sa fie m-ai clar de atat) mi-au recomandat instanta dar nu merita osteneala si nervi pierduti.
Oricum pentru moment sa calmat nebuna, dar pe viitor aveti grija cei care parcati in zona. |
daca zici ca ti-a zgariat masina visinie sau aia cu gara la sol mai mare o omor cu mana mea
|
la cat ii de calm io zic ca era C`u :) :)
|
da c-u :sad: ... era si ml-ul vizavi, doamne fereste :chainsaw:
|
Readucem subiectul in discutie pentru ca p****e astea umblatoare se pare ca nu se potolesc. Sper totusi ca citeste/citesc ce scriu aici. Faptul ca gasiti o placere (probabil orgasmica) in a zgaria masinile parcate denota serioase probleme psihice, dar cu asta ramaneti pentru ca daca da Domnu' sa va prind presimt ca ramaneti fara dintisorii aia cu care ranjiti de placere dupa o "destrabalare" de-asta. Se pare ca decoratorii de masini s-au mutat in zona Decebal. Sambata si ulterior duminica mi-au facut "desene" pe ambele masini si de asemenea pe altele parcate in zona. Deci atentie. Politia ne asigura de intregul sprijin (nu de alta da' ca un cetatean care are obiceiul de a respecta la randul meu legea am apelat si la varianta asta - probabil degeaba), dar chestia asta va trebui cel mai probabil rezolvata tot de catre noi. Deci baieti, i've got my eyes on you. :chainsaw:
|
Din pacate nu sunt doar in zona Decebal...daca ti-as arata o poza cu masina mea de acum 2 luni,si cum arata acum, ti s-ar stinge monitorul:rolleyes2.
E dezastru...unele zgarieturi sunt "voite" dar marea majoritate din cauza unor tarani nenorociti care n-au pic de bun simt si nu le pasa cu ce trec e langa masinile oamenilor,daca au o creanga in mana de ex,si merg spre gunoi,zgarie fluierand cu ea 10 masini,n-au treaba:twisted:....f***-i in gura sa-i f** In fine...cu nervii oricum nu mai rezolvi nimic,te resemnezi dupa o vreme Totusi,sunt si eu curios despre Politie, cum decurge discutia in cazuri de genul asta...?!?Si la cine trebuie sa mergi? |
Citeste-mi postul de mai sus (#55) , este o pierdere de vreme cu politia, daca cu martori nu s-a rezolvat nimic nu stiu ce poate fi mai clar de atat.
|
Aha,am citit...pai ce mai pot sa zic?Macar e misto pentru astia la care le place sa zgarie masini,nu patesc nimic si isi satisfac si prostia:rolleyes2.Noi restul,ramanem cu nervii si cu paguba,iar daca te ia valu si iti faci dreptate singur,garantat politia va lua masuri:-P...frumos
Asta e |
mai cred ca fiecare cartier are proprii lor pasionati de zgaraieturi (logic adanci sa se vada) in parcarea de la ai mei (rogerius) 3 masini au fost executate intr-o singura seara...cu..urme..vizibile... in decebal la fel,probabil le ia dupa culoare sau cine stie ce criterii au dar.. astia nu merita decat zgariati si ei.. asa vizibil :lol: oricum politia nu rezolva nimic. Nu ne ramane decat sa fim cu ochi pe geam din cand in cand...
|
A deci nu numa unii au patzit asa... de exemplu vecinul meu bmw seria 5 2004 a avut masina zgariata TOTAL.... de`a roata,inital crezusem ca e ceva dusman,dar vad ca nu,si alta faza a fost... ca dupa revopsire...masina a fost lafel zgariata!! m`am uitat si eu repede la amea dar m`a ocolit din fericire.I`ash rupe mainile.Din fericire imi pot baga deja masina in garaj,dupa ce a stat 2 luni afara.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning