![]() |
Re: Calendar competitional 2008!!!
Pana la urma chiar se ocupa cineva de organizarea acestor evenimente?
Macar sa stim, ca nu-i problema, punem imediat in aplicare planului lui Marinu. ;) |
Bineinteles ca sunt persoane care se ocupa, numai ca inca nu am gasit solutia ideala.
La ora actuala in calcul sunt in discutie Brasovul, Clujul si Bucurestiul. Vineri se va lua o decizie finala! |
Atunci asteptam ziua de vineri cu "sufletul la gura" :D,doua variante sunt bune Bucurestiul si Brasovul...Numai bine....
|
E vineri...ceva noutati ?
|
Chiar ca este vineri :D am fost atat de ocupat incat am pierdut si notiunea timpului....
|
Quote:
Rid singur in fata monitorului la 4 jumate noaptea! Ia faceti si voi urmatorul exercitiu de imagine : Imaginativa ca suntem citva strinsi si discutam (ba se mai face vrun concurs , se mai face "finala" si vine JD asa farte noansalant si inocent si intreba (Ba da pina la urma chiar se ocupa cineva de organizarea acestor evenimente? ) , se aude un raspuns din cer , e Ionut care zice(Bineinteles ca sunt persoane care se ocupa, numai ca inca nu am gasit solutia ideala. La ora actuala in calcul sunt in discutie Brasovul, Clujul si Bucurestiul. Vineri se va lua o decizie finala! ), si trece rapid timpul noi ca si cum nu am fi plecat de la intinire ne utam la ceas (ma rog calendar) , (Ba e vineri ? Nu ma e simbata):lol::lol::lol: Asta asa ca sa ne mai descretim fruntile, banuiesc ca ne uitam toti incruntati la monitoare si ne intrebam in ce fel se ocupa acele persoane de organizarea concursului!Eu chiar vad transpusa intr-o sceneta situatia asta! |
Eu il voi juca pe J.D...tipu e distractiv. :lol:
|
Eu as vrea sa il joc pe cel care zice "Ba e vineri?"
La Ionut nu ma bag ca sunt prea multe replici!:lol::lol::lol: |
Finala Nationala EMMA 2008 va avea loc in Brasov, in data de 11.10.2008
ceachi - esti penibil! ;) |
unde anume in brasov?!?!?!
|
Quote:
PS.Cam multa ura si prea multi oameni interesanti pe aici...Nu prea ar trebuii ca nu ne facem cu nimic mai importanti.... Numai bine.... |
da ceachi chiar asa... finala e in brasov (poiana fericirii) si tu te trezesti sa fii penibil cu masina ta neinteresanta ;)
p.s.: te astept luni-marti pe la garaj la o auditie... :D |
Eu sunt penibil sau tu ?
Dupa ce ai vazut ca a sarit lumea ca nu ai anuntat nimic, vii acum si zici ca nu mai e in Bucuresti unde te "cam" hotarisei si zici ca e in Brasov pe 11 octombrie. Unde in Brasov pe dreapta sau pe stinga? Sau ai aruncato asa ca sa ne inchizi gura? |
Quote:
|
Ce vrei sa spui domnu' Lil' D ca eu nu am carcter , ca am zis ceva si nu m-am tinut de cuvint , ca nu am zis in fata omului ce gindesc , ca l-am facut neserios inainte de a se dovedi ca asa este ?
P.S. Ca o concluzie personala si ca ultim post in acest topic ca deja devine grotesc ce se intimpla! Frate dupa ce EMMA ROMANIA are citiva concurenti si citva vizitatori pe la evenimente tu iti permiti sa mai sa mai si amini evenimente sau sa faci un talmesbalmes ditr-un calendar pe care il stabilesti si de la inceputul anului (daca stii ca nu poti sa iti onorezi promisiunile macar nu le mai face ,zi cel putin o sa fie concurs cind oi putea eu sa il fac si atunci nu o sa te mai acuze nimeni si gata)!!! |
Quote:
|
acu' ce esti si tu asa ambiguu? ca nici io n-am mai inteles unde vrei sa bati... in legatura cu citatul lui bad boy nu pare insulta, ci tocmai o contrazicere, scoasa insa din context afirmatia ta pare o insulta.
easy on the caffeine guys, chiar vreau sa vin la emma anu asta, chit ca-s spectator. |
Singurul lucru pe care am batut fost faptul ca mi s-a parut a fi o legatura intre om si masina (in afara de cea de proprietar). Departe de gandul de insulta :)
|
Daca si sistemele ar fi ar fi la fel de agitate ca si proprietarii atunci ar fi chiar bine !?!? App de legatura intre masina si proprietar ...
PS.Ce se tot fac atatea comentarii pe aceasta tema...este bine ca totusi se organizeaza anul acesta asa ca lasati-o si voi mai moale cu acuzatiile... PS2.Asteptam anuntarea locatiei..."pe dreapta sau pe stanga"??? :D Numai bine... |
Quote:
Eu nu anunt nimic domnule ceachi, ci EMMA Romania anunta, iar cel putin in ceeace priveste organizarea FN 2008 suntem 5 persoane implicate. Daca citeai bine si nu printre randuri ai fi vazut ca apare si cuvantul co-organizatori! Eu nu hotarasc, eu nu zic, domnule ceachi... eu propun, precum toti cei implicati si hotaram impreuna, tinand cont inclusiv de parerea competitorilor! Ne gasesti in Brasov, pe data de 11.10.2008, c-o fi pe stanga sau pe dreapta, te descurci tu... oricum va fi usor de gasit! Personal imi cer scuze de frazele offtopic, dar daca lui ceachi nu i se raspunde, va avea impresia ca are dreptate! Noapte buna! |
ALOOOOOOOOOOOOOO.....da dracu(DEVIL ala)...sa mai aud ceva......a-ti inebunit cu totii...aveti ceva de castigat daca va contrati intre voi?.......Atentiune aici....cine vine primu si al doilea si al treilea si ete tot asa ,,,,dau eu prima bere DRACILOR MICI.De fapt chiar nu mai conteaza cand si unde....CONTEAZA DOAR SA NE INTALNIM>.....PUNCT.Hai toata gasca la Brasov ca este berea mai rece....:twisted:
|
Berea o aducem noi, Bogdan. Am promis-o de mai de mult timp si nu vreau sa ma acuze ceachi si de data asta ca nu suntem seriosi... Ayinger ii spune si printre alte sortimente produce delicioasele - Weissbier... Radler si Premium Pils...
Am cumparat astazi doua geci de blugi pe care le trimit Luni la brodat. Pana o sa avem fonduri sa producem jachete inscriptionate EMMA Romania... plus brandurile sponsorilor, o sa mai treaca cateva luni iar F.Europeana bate la usa. Daca o sa va placa cum vor iesi, deschidem cont la firma respectiva! |
Quote:
PS. Cine are loc de un gratar sa il ia cu el...:rolleyes2 ... PS2.Asteptam prototipurile de geci... |
Quote:
|
Deci eu daca am o masina mare,neagra si xxx de wati pe bass asta inseamna ca toata lumea ma cunoaste prin masina??? si eu care credeam ca nici mama nu ma cunoaste...:D...tare teorema...mai astept si alti scriitori ca tine...
Nu vreau sa te superi pe mine doar ca imi da cu rest cand ma gandesc... |
Quote:
|
s-a stabilit si locatia in brasov?
|
Inca nu asteptam si noi....
|
Ca sa nu fiu inteles gresit vrea sa fac cateva clarificari pentru ca am avut si eu cateva replici un pic dure poate in acest topic...
1. eu mereu am fost si sunt de conceptia ca daca vrei sa faci ceva, ori il faci cum trebuie, ori nu te mai apuci deloc. Inteleg ca sunt putini cei care se ocupa de orgazinarea evenimentelor si ca nu au prea mult timp, si ca nu e prea rentabil pentru ei, insa in momentul in care iti iei un nume atat de oficial precum EMMA ROMANIA, atunci trebuie sa iti asumi si responsalbilitatile care vin cu acest nume...asemea nume trebuie sustinut si de un profesionalism pe masura...adica ceva mai mult decat 11.10.2008 - Brasov. ;) Daca nu te poti descurca, spune...sunt sigur ca exista multi dintre care ar fi dispusi sa dea o mana de ajutor si sa contribuie in orice fel pot la organizare...am citit in multe posturi despre lipsa fondurilor, mai precis a sponsorilor...daca ei nu exista, nu exista pentru ca nu stie nimeni sa-i atraga. Taxa de participare si ea se poate mari oricand, acoperind astfel si banii cheltuiti pentru cupe, sa nu ne mai simtim vinovati ca banii din taxele de participare nu au acoperit aceste cheltuieli. Eu unul sunt dispus sa platesc mai mult, insa sa exista si conditii...pentru ca la ultimul eveniment, efectiv i-am aruncat degeaba. Nu exista suficienti participanti? Asta pentru ca nu sunt atrasi de nimeni si de nimic...ba mai mult, cei care participa pentru prima data nu sunt deloc incurajati sa mai participe a doua oara, ba dimpotriva. Concurentii actuali? Numarul lor cred ca se va micsora si mai mult daca lucrurile merg in aceeasi directie...intr-un domeniu in care tot timpul se trece la nivelul urmator, nu se poate sa anunti un concurs cu doar 3 saptamani inainte....pentru ca fiecare concurent tot timpul incerca sa elimine veriga cea mai slaba din sistem si sa o inlocuiasca, acel concurent trebuie sa fie foarte bine informat cu privire la data urmatorului eveniment, altfel, ori este prins cu masina desfacuta si cu un deadline imposibil de atins, ori nu se mai apuca de schimbari si stiind deja rezultatul nu mai pariticpa deloc...nu mai zic de masinile noi, care sunt in constructie sau de oamenii care vor sa se apuce de o masina noua...pana la urma, traim intr-o lume unde informatia este cel mai de pret lucru... 2. cred ca se merge pe o conceptie un pic gresita...in sensul ca se lasa de inteles ca EMMA Romania ne face noua o favoare prin aceste evenimente...in realitate ar trebui sa fie putin invers...NOI investim in masinile noastre, noi muncim atat de mult la ele, si tot NOI suntem cei care pe masura ce trece timpul ne ridicam propriile stachete investind si muncind mai mult...asadar, noi suntem cei care facem favoruri pentru EMMA Romania pentru ca suntem dispusi sa impartasim eforturile noastre si cu altii si sa mai pierdem ceva timp si cu treaba asta, si aici pot da propiul exemplu de la ultima etapa EMMA, singura la care am participat in calitate de competitor, insa care mi-a lasat un gust foarte amar. Daca vreti ca acest tip de evenimente sa creasca si sa ajunga la un nivel cat de cat comparabil cu ce este pe afara...Domnilor organizatori...trebuie sa treceti si voi la urmatorul nivel, exact la fel cum face orice concurent de la un eveniment la altul. ;) Rog ca mesajul de mai sus sa fie interpretat exact cum a fost el gandit...ca o critica constructiva. |
asteptam mai multe detalii
|
Am zis ca nu mai scriu in topicul asta da chiar nu ma pot aptine cind vad arita grandomanie si atita incapacitate de a recunoaste neputinta!
Cum vine asta sa anunti in curind calendarul pe 2009 cind nu stii nici locatia urmatoarei etape? Anunti niste date asa de dragul anuntului? Asa ai facut si anul trecut si din datele anuntate ai respectat decit "3,4 MAI - IRON GATES - Dr. Tr. Severin - Zilele Severinului" si astea banuiesc pentru ca nu ai putut amina ziua orasului! Eu nu inteleg de ce nu respecti anagajamentele! Ai zis ca IULIUSMAL din Cluj a ofirit locatia , acuma tu-i lasi balta? La anul daca vei mai vrea sa faci ceva cu ei , ei ce vor crede despre tine? Sari dintr-o barca in alta fara sa analizezi consecintele ! Si apropo de ce zicea JD cum e :concurentii EMMA ROMANIA trebue sa fie recunoscatori organizatiei pentru "minunatele" evenimente organizate sau asociatia trebue sa fie recunoscatoare concurentilor pentru prezenta lor la evenimente cel mult mediocru organizate? |
Quote:
|
Asteptam cu nerabdare data de 11.10.08 si sa ne vedem in numar cat mai mare la Brasov. La Drobeta am adus eu berea, de data asta iau si gratarul dar aduceti voi carnea:D.
|
Toata competitia ( sq si espl) se va desfasura pe parcursul zilei de 11-10-2008 (sambata) ???
|
:lol::lol::lol:
Ce sa zic ?!?! Oarecum ti-a iesit!:lol::lol::lol: Si ca sa nu zici ca sfaraie in continuare ,poftim te iert pina dupa concurs daca aduci berea aia si o BEI (nu tin neaparat sa o aduci ci sa o bei ) cu noi!:lol::lol::lol: Zambi-i un pic , chiar daca gluma e pe spinarea mea!:lol: Acu totu' e sa faci evenimentul , nu stiu cine e Dl.Gabi Onofrei dar cred ca trebue putina atentie, sa nu cumva sa te lase balta , mie nu imi miroase bine, daca evenimentul este peste 3 saptamini de ce nu se stie inca locatia ? Parca e cam pe dos ,ca si cum locatie e usor de gasit, totul e sa reusesti sa stabilesti data!:lol::lol::lol: Acu nu te supara nici tu dar din afara cam asa se vede! Mda pate inca negocierile nu s-au terminat si daia nu se anunta nimic ! Da ce te faci daca nu se finalizeaza, ai un plan de rezerva? Inca o data nu ma intelege iar pe dos eu chiar vreau sa iti iasa , din doua motive :primul abia astept sa beau o bere cu Albert ,Bogdan ,Vrx , Marienii, Ovidiu(sper sa vii man),Sergiu si ceiilalti care or mai veni chiar si cu Lil'D(sper sa nu ne imbatam prea tare si sa ne certam:lol::lol:) si al doilea habar n-am am zis si eu asa , concurs atmosfera nu stiu:lol::lol: Bafta! |
Dl Gabi Onofrei e un fel de guru al tuningului in Brasov:D
|
Sa inteleg ca o sa fie si o mica expozitie de tuning???
|
ovi garantat va fi acolo,poate chiar il aduce pe Lil'D daca nu reuseste sa isi rezolve sa vina cu jeepuletul,sper sa vina si sergiu dar nu garantez(macar si-a revenit putin si viseaza iarasi la muzica nu numai la cai putere,poate ne face o surpriza in viitorul apropiat:) )dar eu si Lil'D sigur venim si mie chiar nu imi pare un om cu care sa te certi:) deci nu imi fac probleme de genul,cat despre bere daca ramanem acolo peste noapte poate fi vorba daca nu.....ca e mult pana acasa:))
p.s. poate il conving si pe tony cu fiatul gz prezentat aici sa vina la o mica competitie,ca din cate stiu eu masina lui e gata,player nou,finisaje gata deci 5 canale:) si spl la greu:) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:17. |
- Copyright 2026 4Tuning