![]() |
Re: lucrari ProTuning - Baia Mare
Salut Robert !
Ai inceput lucrul la TT ? Cand vedem GGD'ul vopsit ? toate cele bune de la TM |
GGD-ul intra luni (11.08.2008) in service la vopsit. a trebuit sa astept ca sa iasa bine,asa puteam sa o fac pana acum,dar cine stie cum.
|
Quote:
pana in weekend revin cu poze noi. cu respect Robert |
poze nimic ? arata-l macar dezasamblat, e un inceput ! :D
Bafta si spor la lucru |
imi place foarte mult loganul....dar astept sa vad tt-ul, pt ca va fi unicat.. macar in poze sa-l vedem cand e gata:)..pe strazi cine stie cand ne intalnim cu el...
|
pt 206 ai facut ceva pana acum?
|
salutam !pro tuning baia mare !! pt o nova se poate face un body-kit ca cele existente pt solenza ???adica putin modoficate ca sa se poata monta pe masina ...daca da supenti-mi ..... stiti cumva solenza aceea portocalie ..sau galbena ?? B 04 AAX - ca acea vreau un body -kyt :twisted::twisted:
|
Quote:
cu respect Robert |
kituri solenza ?
apropo , tt-ul ala il mai faci ? |
pt 206 ai facut ceva pana acum?
|
arata foarte bine loganul , is curios cum va iesii tt`ul :)
|
bafta la tunarit robert... imi place foarte mult cum lucrezi...cred ca e cel mai de calitate tuning in fibra de pe la noi...de abia astept sa vad noile proiecte cred ca o sa fie bomba ca si cele de pana acum.:)
|
robert....macar o poza cu tt-u` sau cu o masina la care lucrezi vrem si noi.....ne cam tii asa in suspans
|
Quote:
printre altele m- am apucat de carbon am si turnat niste placi pt niste fete de usi si alte chestii ornamentale. m-am apucat sa pregatesc o capota de sierra ,voi incerca sa scot capota de carbon cat mai perfecta.voi revenii cu poze cu carbonul dupa ce termin sa le finisez. |
okay.... eu iti zic spor la treaba si astept sa vad rezultatele
|
un spoiler cv... pt nova ? ? unu discret in genu acela pe care il are loganu incorporat in capota :-P:-P
|
sal roby sunt emy milano sper ca ma mai sti... ptr mazda mea inca nu ai nici un gand??? sper sa ma ajuti si pe mine . sincer nu stiam ca ai plecat din pro street.. dar e ok si asa.... numa bine .. Spor la treaba
|
Din Need for Speed Pro Street :)
Roby, daca nu ai mai lucrat la TT macar niste poze cu carbonul la care lucrezi te rugam frumos sa ne arati si noua, sa ne incanti :D |
6 Attachment(s)
Masina e aproape gata (adica mai trebuie montate piesele pe ea), e vopsita de saptamana trecuta,da tot in service a stat ca e mai bine acolo! :lol: azi ma duc sa o iau.
am atasat pozele astea sa vedeti cum a iesit,da va zic un lucru: e foarte mare diferenta intre cum arata in poze si cum arata in realitate. sper sa se faca frumos afara sa ies cu Golfuletz la o sedinta foto. :lol: |
imi place mult ca este shaved;)
|
Shaved = cel mai frumos mod in care poate arata o masina. Asteptam pozele alea facut de GolfuletS.
|
superb.....abia astept sa o vad montata inapoi....:D
|
Ce solutie ai folosit pt deschiderea portierelor?
|
8 Attachment(s)
Poze cu kit-ul realizat de roby,complet vopsit si montat.
|
chiar foarte frumos loganul
|
pacat de jante :D
|
frumos dar sincer mi se pare cam aiurea fara manere...dar culoarea e f frumoasa
|
sal pt o dacia nova ai vriun chit exterior? bara fata/spate,praguri,plioape,sau ochelari gen 1300,aplicabil pe far?astept raspuns mersi
|
Foarte frumos a iesit, superb deflectorul pe spate si evacuarea dubla 8)
domule ggd, cateva intrebari daca nu te deranjeaza (sunt legate de body kitt, sper sa nu fiu offtopic,daca da,imi cer scuze robert) 1. cum arata eleronul (pozitia) cand deschizi portbagajul ? 2. culoarea e albastrul de serie ? arata foarte bine 3. fa te rog daca vrei si poti o poza in care sa se vada mai bine deflectorul de aer din bara spate, e similar cu cel de pe seria 3 de la rieger daca nu ma insel Una peste alta, arata foarte bine masina, curata, de bun gust si unicata ! Good work |
ARATA f bine ..dar parca mergea negru si la praguri pe interior :)
|
Quote:
sper sa reusesti sa spui niste roti mai adevarate si masina va fii perfecta. Eugen_TL Re: lucrari ProTuning - Baia Mare -------------------------------------------------------------------------------- ARATA f bine ..dar parca mergea negru si la praguri pe interior la praguri are un deflector negru care inca nu este montat. |
Quote:
|
Quote:
2. culoare nu mai e albastru de serie,cu toate ca seamana foarte mult,e un albastru gasit in paletaru de culoare de la service. noaptea se vede cu o tenta de indigo. 3. o sa-i fac si la deflector o poza. nu stiu cum arata deflectoru la care te referi. @Ali_ump: usile se deschid electric din telecomanda. sunt facute de un prieten; daca vrei il poti suna: 0726.811.000 - Sorin. @Eugen_TL: la prag trebuie sa mai pun ceva,dar a gresit vopsitoru si le-a facut albastre. trebuie sa le revopsesc, sa le fac negre. urmeaza roti pt masina,dar deocamdata nu mai am cu ce. cele cre sunt acum pe masina sunt de vanzare. :lol: multumesc tuturor pt aprecieri si mai ales lu roby pt munca depusa. |
prima data cand l-am vaz am crezut ca e impreza n14
|
foarte tare si kit-ul si culoarea . RESPECT pentru finalizarea lucrarii . sa ai bafta in continuare
|
dupa parerea mea...doar interiorul custom mai opreste loganul alb sa nu fie surclasat de GGD...e pur si simplu superba...culoarea e de un bun-gust iesit din comun,eleronul ala pur si simplu il ador..BRAVO GGD,Roby...u did a hell of a job :)
|
parerea mea e k a depasit loganul alb....e superb
|
chiar a depasit loganul alb... imi place foarte mult ideea cu evacuarea dubla si fara acele manere la usi. Trebuie sa recunosc insa ca mi-ar fi placut mult mai mult daca era negru...Sandero inca nu a trecut pe la tine?
|
Criminal Loganu RESPECT pentru finalizarea lucrarii !
|
Pozele marca Golfuletz...:D AICI
Arata super bine lucrarea...., GGD-ule. acum ..DA...., imi place ce a iesit :D Robi .. very good work ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning