Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   ProTuning Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/85047-protuning-baia.html)

TM32CIP 05-08-08 11:42

Re: lucrari ProTuning - Baia Mare

Salut Robert !
Ai inceput lucrul la TT ?
Cand vedem GGD'ul vopsit ?

toate cele bune de la TM

ggd_87 05-08-08 19:18

GGD-ul intra luni (11.08.2008) in service la vopsit. a trebuit sa astept ca sa iasa bine,asa puteam sa o fac pana acum,dar cine stie cum.

protuning 05-08-08 23:15

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 1679899)
Salut Robert !
Ai inceput lucrul la TT ?
Cand vedem GGD'ul vopsit ?

toate cele bune de la TM

sal! am demontat toata fata audiului inca nu m-am apucat de lucru pt ca inca nu m-am putut hotara ce materiale sa folosesc pt construirea modelului, si printre altele am determinat pana in acest weekend un golf 4 si sper sa vina si barile de la rx8 de la vopsit.
pana in weekend revin cu poze noi. cu respect Robert

TM32CIP 22-08-08 03:07

poze nimic ? arata-l macar dezasamblat, e un inceput ! :D

Bafta si spor la lucru

adi_wauxhall 24-08-08 12:11

imi place foarte mult loganul....dar astept sa vad tt-ul, pt ca va fi unicat.. macar in poze sa-l vedem cand e gata:)..pe strazi cine stie cand ne intalnim cu el...

madutz2006 24-08-08 18:07

pt 206 ai facut ceva pana acum?

crazyfornova 28-08-08 18:23

salutam !pro tuning baia mare !! pt o nova se poate face un body-kit ca cele existente pt solenza ???adica putin modoficate ca sa se poata monta pe masina ...daca da supenti-mi ..... stiti cumva solenza aceea portocalie ..sau galbena ?? B 04 AAX - ca acea vreau un body -kyt :twisted::twisted:

protuning 28-08-08 22:31

Quote:

Originally Posted by crazyfornova (Post 1720294)
salutam !pro tuning baia mare !! pt o nova se poate face un body-kit ca cele existente pt solenza ???adica putin modoficate ca sa se poata monta pe masina ...daca da supenti-mi ..... stiti cumva solenza aceea portocalie ..sau galbena ?? B 04 AAX - ca acea vreau un body -kyt :twisted::twisted:

salut!sincer nu as vrea sa adaptez o bara existenta pt alt tip de masina .dar in cazul in care vrei sa faci un proiect mai amplu as fii deacord de a a creea un kit pt nova.eventual vb detalii pe id-ul: protunning2003
cu respect Robert

KillerINC 02-09-08 17:55

kituri solenza ?

apropo , tt-ul ala il mai faci ?

madutz2006 02-09-08 18:08

pt 206 ai facut ceva pana acum?

DaBotta 03-09-08 02:40

arata foarte bine loganul , is curios cum va iesii tt`ul :)

leonard 03-09-08 10:56

bafta la tunarit robert... imi place foarte mult cum lucrezi...cred ca e cel mai de calitate tuning in fibra de pe la noi...de abia astept sa vad noile proiecte cred ca o sa fie bomba ca si cele de pana acum.:)

no limits design 08-09-08 15:36

robert....macar o poza cu tt-u` sau cu o masina la care lucrezi vrem si noi.....ne cam tii asa in suspans

protuning 10-09-08 17:09

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1739717)
robert....macar o poza cu tt-u` sau cu o masina la care lucrezi vrem si noi.....ne cam tii asa in suspans

cu tt-ul deocamdata stau pe loc pt ca lucrez pe atelier si pe alte comenzi din matrite existente.
printre altele m- am apucat de carbon am si turnat niste placi pt niste fete de usi si alte chestii ornamentale. m-am apucat sa pregatesc o capota de sierra ,voi incerca sa scot capota de carbon cat mai perfecta.voi revenii cu poze cu carbonul dupa ce termin sa le finisez.

no limits design 10-09-08 18:42

okay.... eu iti zic spor la treaba si astept sa vad rezultatele

crazyfornova 10-09-08 23:08

un spoiler cv... pt nova ? ? unu discret in genu acela pe care il are loganu incorporat in capota :-P:-P

prelude2.8 13-09-08 17:25

sal roby sunt emy milano sper ca ma mai sti... ptr mazda mea inca nu ai nici un gand??? sper sa ma ajuti si pe mine . sincer nu stiam ca ai plecat din pro street.. dar e ok si asa.... numa bine .. Spor la treaba

SV25MBN 14-09-08 11:37

Din Need for Speed Pro Street :)
Roby, daca nu ai mai lucrat la TT macar niste poze cu carbonul la care lucrezi te rugam frumos sa ne arati si noua, sa ne incanti :D

ggd_87 16-09-08 10:53

6 Attachment(s)
Masina e aproape gata (adica mai trebuie montate piesele pe ea), e vopsita de saptamana trecuta,da tot in service a stat ca e mai bine acolo! :lol: azi ma duc sa o iau.
am atasat pozele astea sa vedeti cum a iesit,da va zic un lucru: e foarte mare diferenta intre cum arata in poze si cum arata in realitate. sper sa se faca frumos afara sa ies cu Golfuletz la o sedinta foto. :lol:

Yackone 16-09-08 11:44

imi place mult ca este shaved;)

SV25MBN 16-09-08 12:31

Shaved = cel mai frumos mod in care poate arata o masina. Asteptam pozele alea facut de GolfuletS.

no limits design 16-09-08 13:10

superb.....abia astept sa o vad montata inapoi....:D

Ali_ump 18-09-08 12:43

Ce solutie ai folosit pt deschiderea portierelor?

ggd_87 21-09-08 02:46

8 Attachment(s)
Poze cu kit-ul realizat de roby,complet vopsit si montat.

DaBotta 21-09-08 03:38

chiar foarte frumos loganul

blowwind 21-09-08 04:07

pacat de jante :D

SirNenea 21-09-08 05:31

frumos dar sincer mi se pare cam aiurea fara manere...dar culoarea e f frumoasa

YOKO28 21-09-08 08:57

sal pt o dacia nova ai vriun chit exterior? bara fata/spate,praguri,plioape,sau ochelari gen 1300,aplicabil pe far?astept raspuns mersi

TM32CIP 21-09-08 13:06

Foarte frumos a iesit, superb deflectorul pe spate si evacuarea dubla 8)
domule ggd, cateva intrebari daca nu te deranjeaza (sunt legate de body kitt, sper sa nu fiu offtopic,daca da,imi cer scuze robert)
1. cum arata eleronul (pozitia) cand deschizi portbagajul ?
2. culoarea e albastrul de serie ? arata foarte bine
3. fa te rog daca vrei si poti o poza in care sa se vada mai bine deflectorul de aer din bara spate, e similar cu cel de pe seria 3 de la rieger daca nu ma insel

Una peste alta, arata foarte bine masina, curata, de bun gust si unicata !
Good work

Eugen_TL 21-09-08 13:23

ARATA f bine ..dar parca mergea negru si la praguri pe interior :)

protuning 21-09-08 13:56

Quote:

Originally Posted by ggd_87 (Post 1766719)
Poze cu kit-ul realizat de roby,complet vopsit si montat.

nu pot sa zicaltceva decat R.E.S.P.E.C.T. pt finalizarea lucrarii!!! culoarea e criminala se vede dupa cum reflecta culorile si luminile inconjuratoare ca e o vopsea sceciala cu perla.
sper sa reusesti sa spui niste roti mai adevarate si masina va fii perfecta.

Eugen_TL Re: lucrari ProTuning - Baia Mare

--------------------------------------------------------------------------------
ARATA f bine ..dar parca mergea negru si la praguri pe interior

la praguri are un deflector negru care inca nu este montat.

protuning 21-09-08 13:58

Quote:

Originally Posted by YOKO28 (Post 1766807)
sal pt o dacia nova ai vriun chit exterior? bara fata/spate,praguri,plioape,sau ochelari gen 1300,aplicabil pe far?astept raspuns mersi

pt nova inca nu am nici un kit eventual daca nu facem unul dar nu stiu daca merita o nova investitia.

ggd_87 21-09-08 18:17

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 1767077)
Foarte frumos a iesit, superb deflectorul pe spate si evacuarea dubla 8)
domule ggd, cateva intrebari daca nu te deranjeaza (sunt legate de body kitt, sper sa nu fiu offtopic,daca da,imi cer scuze robert)
1. cum arata eleronul (pozitia) cand deschizi portbagajul ?
2. culoarea e albastrul de serie ? arata foarte bine
3. fa te rog daca vrei si poti o poza in care sa se vada mai bine deflectorul de aer din bara spate, e similar cu cel de pe seria 3 de la rieger daca nu ma insel

Una peste alta, arata foarte bine masina, curata, de bun gust si unicata !
Good work

1. nu stiu la ce te referi,dar o sa-i fac o poza ca sa vezi.
2. culoare nu mai e albastru de serie,cu toate ca seamana foarte mult,e un albastru gasit in paletaru de culoare de la service. noaptea se vede cu o tenta de indigo.
3. o sa-i fac si la deflector o poza. nu stiu cum arata deflectoru la care te referi.

@Ali_ump: usile se deschid electric din telecomanda. sunt facute de un prieten; daca vrei il poti suna: 0726.811.000 - Sorin.

@Eugen_TL: la prag trebuie sa mai pun ceva,dar a gresit vopsitoru si le-a facut albastre. trebuie sa le revopsesc, sa le fac negre.

urmeaza roti pt masina,dar deocamdata nu mai am cu ce. cele cre sunt acum pe masina sunt de vanzare. :lol:

multumesc tuturor pt aprecieri si mai ales lu roby pt munca depusa.

dogy_10 21-09-08 18:17

prima data cand l-am vaz am crezut ca e impreza n14

KillerINC 21-09-08 20:21

foarte tare si kit-ul si culoarea . RESPECT pentru finalizarea lucrarii . sa ai bafta in continuare

HoricutzWSR 21-09-08 22:20

dupa parerea mea...doar interiorul custom mai opreste loganul alb sa nu fie surclasat de GGD...e pur si simplu superba...culoarea e de un bun-gust iesit din comun,eleronul ala pur si simplu il ador..BRAVO GGD,Roby...u did a hell of a job :)

no limits design 25-09-08 16:05

parerea mea e k a depasit loganul alb....e superb

adi_wauxhall 25-09-08 16:55

chiar a depasit loganul alb... imi place foarte mult ideea cu evacuarea dubla si fara acele manere la usi. Trebuie sa recunosc insa ca mi-ar fi placut mult mai mult daca era negru...Sandero inca nu a trecut pe la tine?

Geox` 26-09-08 15:22

Criminal Loganu RESPECT pentru finalizarea lucrarii !

bodyspeed 26-09-08 20:54

Pozele marca Golfuletz...:D AICI
Arata super bine lucrarea....,
GGD-ule. acum ..DA...., imi place ce a iesit :D
Robi .. very good work ;)

All times are GMT +2. The time now is 09:42.

- Copyright 2026 4Tuning