![]() |
Re: Ford Capri
Salut , daca tot spuneti ca vindeti niste Capri-uri , sau daca stiti pe cineva care le vinde , macar lasati si voi preturile , sau trimiteti-mi si mie un mail cu mai multe detalii ( [email protected] )
|
Ford Capri
Este un MK 1 de vanzare in Bucuresti pe Bd-ul 1 Mai .... si vrea pe el 3.500
|
Stie careva vre-un Capri MK III jaf de vanzare? Nu vreau sa dau bani multi pe el. Daca e cazul dau inapoi fieraraia dupa 2 saptamani. Am nevoie de acte pentru recarosare (mi-am adus unul desfacut de dincolo).
|
Quote:
|
il vind deoarece ma pregatesc de plecare in tarile calde astept oferte la 0743999940 sau 0721520542 la 1500 dau tot ceea ce i de ford capri,,, masina mea inscrisa pe mine la care trtebuie lucrat putin plus tot setul de geamuri ,capota punte spate ,,fata ,,2 motoare pe carburatie v6 2 sau 3 cutii viteze plus una in 5 trepte ,,2 3 seturi de faruri..etc etc,, astept oferte
|
am chiar si 2 platforme pt tractari auto cu basculare pistonas cu axe duble una 2000 euro una 2500 euro,,ambele persoana fizica,,,astept oferte un ford siera la 15 mil pt acte sau pt piese...breack
|
pt poze scrieti la [email protected]
|
Quote:
|
eu zic ca merita un sa iti iei un ford capri ... app ti-ai cumparat? poze noi?cu masina ... la ce pret ai cumparat-o?
|
nu mi-am cumparat ... am tot vazut preturi de 500-1500 E , dar nu stiu exact ce sa mai fac ... sper sa-mi iau innima-n dinti prin primavara si sa-mi iau odata unul ... credeti ca vom avea probleme de la 1 ian cu batranelele ??? eu momentan am o dacie 1300 din '81 si daca imi iau si Capri cum o sa fie ??
|
lupuleeee o sa fie muuult mai tare decat in "barsana" :))
|
imi vinzi mie Dracia...si mai pui pe langa..pt capra :lol:
|
Am un Ford capri de vanzare,este inmatriculat cu nr. noi ieftin!
|
poze + scor
|
Quote:
lupule ai gas ceva ? |
cred k era o mare tzeapa..anuntzul mai sus postat :lol:
|
Quote:
Nu e chiar teapa avand in vedere pretul, dar omul nu stie sa vanda o masina... cand m-am dus, pe langa faptul ca a intarziat pana cand s-a innoptat (masina fiind afara, neiluminata), nu a gasit cheile (sa vad si eu motorul si interiorul), ca sa nu mai vorbesc ca actele erau cam dubioase si incomplete. |
stiti de care mator injectie sr poate pune pe ford capry.Am pe masina 2000linie si vreau injectie benzina peste 2500
|
pai Ford perfuzat peste 2.5L ar fi 2.8i/2.9i si Cosworth 24V 2.9i :D
ce an e capra ta? motorul tau are 101Cp(74kw)? |
am acte pt ford capri de vinzare
|
1980 in stare foarte buna
|
si ce modificari ar trebui sa fac pt 2.8i/2.9i si Cosworth 24V 2.9i
|
Quote:
Aici vei gasi cam tot ce vrei sa afli: https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/14364-ford-capri-2-9-v6-cosworth-is-born.html |
Quote:
|
cumpar ford capri dupa 75,ford granada sau taunus 70-75au opel rekord 68-69 masinile sa fie model coupe si ianmatriculate dau maxim 1000e
tel [email protected] |
masina in stare buna nusht daca gasesti pana in o mie de oiro...
|
Consul/Granada berlina 2 usi...din '75 iti pot face rost..este la Fagaras, geamuri electrice, oglinda electrica la pasager, interior visiniu f fain, roti Al, evacuare noua facuta anul trecut, nr noi, ITP, functionala...merge OKI.
dar 1.400FIX vrea baiatul.. :( |
un nr de tel si poate niste poze
|
un nr de tel si ceva poze??
|
ai PM.
poze >>> |
6 Attachment(s)
kaka maka 5 minute :lol:
ai PM. suspensii independente fata/spate, motor curent de Sierra OHC 2.0L 105Cp, cutie 5 trepte. Dk vrei originalul V6 2.0 + 4 trepte care e inca la mine in garaj, sau un 2.3 V6 + GPL, ai la alegere mai multe variante...dar intai vezi ce discuti cu baiatul la care e acum masina. Inca e pe numele meu :D poze >>> |
Frumushica masinutza...de ce ai dato ma florine--arata super!!- poate niste jante mai rasarite pe ea, un pic mai low, chopped top... :P
|
Quote:
|
eu acum tot dezbat questia cu omu care mio lucrat masina...si singuru incovenient e timpul si cineva care sa taie geamurile la dimensiune, sa fie aliniate bine sa fii sigur ca nutz ploua in masina.
Total de acord cu tine ..ca nu sunt care au mai facut asa ceva..dar daca nu incerci...nu ajungi nicaieri. Crezi ca cei din state cand au inceput sa isi taie masinile au fost profesionisti totzi??..abia atunci intra questia asta la moda..nimeni nu stia cum se face..pana a inceput unu....apoi restu! Ceea ce e foarte greu intradevar la geamurile cum le avem noi semi-rotunjite..e foarte greu sa le faci sa mai potriveasca pe masina dupa ce ai taiat! |
se fac parbrize la comanda in buzau, dar tre sa mergi cu masina acolo sa-ti faca matrita
|
aiurea..deocamdata ramane cu plafonu sus...intre timp caut parbriz ..ca a meu lo fisurat baietzii cand lo dat jos(adica avea o fisura mica-ei numa o extinso pe toata suprafata).
|
nu mai am nicio sansa sa gasesc un Capri la 1000-1500 E .... o sa caut altceva la banii astia ... nu ma las pana nu-mi cumpar ceva ... (Capri my love)
|
daca auziti de vreun capri lasati un e-mail la [email protected]
|
Doresc sa va cumpar Fordul Capri URGENT!!!
Dati-mi un numar de telefon deoarece vreu sa va cumpar masina in cel mai scurt timp posibil.Am nevoie de unele piese deoarece mai am una in garaj. Adresa mea de E-mail este [email protected]pt sa imi trimite-ti numarul dumneavoastra de telefon ca sa va pot contacta
De asemenea am sa va las si numerele mele de telefon pe care ma puteti contacta la orice ora. 0723515406 0767844210 Astept contactul dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning