Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Accidente (https://forum.4tuning.ro/451-accidente.html)
-   -   Accident teribil cu un SLR McLaren (https://forum.4tuning.ro/451-accidente/84804-accident-teribil-slr-mclaren.html)

fulgerash 18-07-08 21:57

Re: Accident teribil cu un SLR McLaren

Cred ca a calcat pe vreo mina.

sir_sanjei 18-07-08 22:31

pfoa, nu cred, masina mea preferata facuta praf, pacat.
cat despre sofer cred ca a murit(daca nu avea centura de siguranta pe el, sunt multi care daca sunt fi de seici se mai cred si nemuritori) asa ca oricat de bine ar fi construit SLR daca inconstientul nu purta centura sigur e la decedat.
oricum naspa rau accidentul.

22VIN 18-07-08 22:32

drum prin desert.. drept... liber... te gandesti ce se poate intampla rau... raspunsul il ai aici

dodo04ro 18-07-08 22:50

daca a supravietuit inseamna k a dat spaga in rai

molady11 18-07-08 23:35

Cu siguranta ia dat drumul din avion ,si avionul era pe luna de o ajuns in halul acela,cat despre sofer EXPERIENTA isi spune cuvantul.

22VIN 18-07-08 23:38

nu experienta frate, sa nu aberam, ci nebunia si curajul tampesc. curaj si nebunie sa mergi cu acea viteza pe acel drum, pentru ca toata experienta din lume nu te mai ajuta cand se intampla ceva nasol la vitezele alea

dodo04ro 18-07-08 23:51

Quote:

Originally Posted by tm_kata (Post 1652007)
ba voi nu sunteti normali. da-o dracu de masina. ala 100% ii mort....

si daca era 99% cum era!?

cassadao 18-07-08 23:54

arabii si driftingul lor .............................

Marius_mym89 19-07-08 00:34

pfuuu...totusi da-o reaq ca e desert....cum sa pierzi controlul !!??si la ce masina totusi nu era un maxi taxi...e totusi SLR...sigur a incercat el sa faca ceva....

norbi_bidi 19-07-08 00:36

nu-mi vine a crede ochilor... deci chiar nu imi pot da seama ce s-a putut intampla de ii asa sparta... la ce viteza a putut pierde "tanarul" controlul? (pe la 300)

Ingerasul99 19-07-08 01:08

masina e chiar neinteresanta, dar e interesant ce a lasat in urma accidentului + ca a luat viata unui om.masina e fier se reface , dar omu cam greu se reface :( R.I.P.

Sor3L 19-07-08 03:26

Accident teribil cu un SLR McLaren

super ...... eu zic ca nu a patit nimic ca vad ca , compartimentul soferului e intact nu sa strambat nimic ....eh asta e ai putere nu ai cum sa te abtii sa nu ii dai....

DJSeba 19-07-08 08:07

Sa fie sanatos daca a reusit sa supravietzuiasca...daca nu asta e el si-a asumat raspundearea cu acest bolid...si stiti foarte bine ce chestii nebune fac astia prin Arabia asa ca lasa .....la ei se zice ''Se mai intampla""

C_kst 19-07-08 13:10

defapt...banii aduc fericirea...da lui i-a adus inainte de accident :))

bmw_360cp 19-07-08 14:22

bom...saraca masina...

bmwm5 19-07-08 14:39

de cate ori vad asa ceva,cred ca orice se scrie in afara de "odihneasca-se in pace soferul" e in plus si nu vad rostul.

canon 19-07-08 16:02

daca nu purta centura isi lua zborul in cosmos :)))

Expert Design 19-07-08 16:07

ma voi sunteti nebuni... adik cel putin aia care zic: "celula de siguranta e intacta si asta inseamna ca a supravetuit" -- ma airbag-ul se deschide si ramane timp d 3-4 sec dupa aia se desumfla... si la cate rostogoliri a avut parte mashina aia sigur a dat ala cu capul de toti stalpii celulei si dak va uitati la distanta dintre bord (in special volanul) si podeaua celulei se obs ca e FOARTE MICA deci picioarele i'au fost zdrobite... deci sansele de supravetuire sunt infime... plus k a postat cineva: "22-years-old male DIED"

P.S. --> R.I.P. poor guy :(

Expert Design 19-07-08 16:21

Last Edit -> baitanu' nu mergea de nebun pe nisip sau ce e pa acolo.. mergea pa autostratda
- look at the picture -
http://c.imagehost.org/0868/Merc-SLR-Acc-1.jpg

wOlf_ 19-07-08 16:32

aia de la descarcerari cred ca l-au ras cu sapa de pe asfalt p'ala de 22 ani :lol:

Ozeze 19-07-08 16:35

Iti dai seama ca airbag`u de SLR nu are aceeasi putere, timp de raspuns si timp de protectie ca al unui logan sau alte masinute de prin fata blocului. Totusi e Slr si costa cat 50 de loganuri

pHlow 19-07-08 19:51

Quote:

as you’d expect, the 22 year old driver instantly died.
sursa aici.

dragos002 19-07-08 19:52

In ce hal s-a dezmembrat.

stecherro 20-07-08 01:34

frate la facut tandari...avea sigur peste 280...la cum sa spulberat pe o raza asa mare...asa cred eu cel putin..grav tare..bine k nu a intrat in plm in cineva sa ii omoare k p niste caini..

death_race 20-07-08 02:47

mama ....praf sa facut masina...nu cred ca a scapat ila ku viata..ma mir cum de a mai ramas roata aia intreaga din imagine

:yikes:s a dezintegrat :yikes:

crazy-unique 20-07-08 04:36

depinde daca a avut centura,daca a fost idiot si a mers fara a zburat din masina si a murit,daca nu a avut-o,eu vad scaunu acolo intreb ,airbagurile sarite,cockpitu intreg,deci probabil k si el se poate sa fi supravietuit

molady11 20-07-08 10:16

Sper sa fie INVATATURA de minte pentru toti producatorii de acesti BOLIZI .Viata are prioritate nu masina sau banii :(((

bujie:P 20-07-08 11:31

prima data am crezut k e un avion prabusit!apoi totzi va intrebatzi cum a pierdut controlul,din kte imi amintesc eu slr-ul are o problema la franare....(top gear)si acolo e plin de nisip!pietris si tot ce vrei!la 350km/h o pietricica cred k te face sa decolezi...voi ce spunetzi?pe pistele de formula1 mereu se face curat dupa ce iese un monopost in decor si baga nisip pe sau pietris pe pista din motive de securitate.....ecuatzia mea ar fi:bolid+viteza+desert+nebun**=masina prabusita...

danutSZY 20-07-08 11:49

parerea mea e ca e posibil sa fi fost poate un atentat cu o bomba.......la cat arata de imprastiata masina.......!!!!!!!!!!

miha38 20-07-08 15:54

dovada k teribilismul ia mult prea multe vieti

andi_cimpean 20-07-08 16:39

dar pe unde dreacu conducea ala masina? Prin glodurile alea? Apropo daca mai sunt bune toate rotile, le iau eu :D

VWluci 20-07-08 17:37

imi dau seama cu ce viteza gonea, mai ales ca avea cu ce!

83 kys 20-07-08 22:35

deci poti muri si intr-o super masina,de fapt moartea nu face diferente

PaRaDoX 21-07-08 18:03

SLR -ul n-are probleme la franare deloc. Ce vroiau aia sa zica e ca , dak apesi putin frana nu te opreste cum trebuie iar daca mai apesi inca putin masina franeaza de te scoate prin parbriz. Ei faceau referire la faptul ca frana era sensibila si ca nu exista o franare usoara, nu ca franele sunt defecte.
Nu ai vazut ca SLR -ul opreste de la 200 la 0 in tot aceeasi distanta in care o masina normala (dupa legislatia Marii Britanii) ar opri de la 100 la 0?
In plus, daca era mort tind sa cred ca as fi vazut niste maini separate ceva. Si in plus nu este nici salvare si nici politie acolo. Se deranja careva sa-l scoata de acolo daca era mort?? Indiferent cum o fost masina este praf. Asta-i mai dureros:)))

22VIN 21-07-08 21:47

te-ai gandit ca poza a fost facuta dupa ce victima a fost luata? nu lasau maini respectiv picioare la locul accidentului:))

W35T 21-07-08 23:26

O parere : De la 200+ ai un singur prieten.... Dumnezeu... si l`a luat sus !

R.I.P !

SV25MBN 22-07-08 00:30

Nu am citit toate paginile sa vad daca s-a mai legat cineva de asta, dar totusi, vad eu bine? S-au declansat doar 2 airbaguri, cele frontale? Ma indoiesc ca doar cu 2 este dotata o masina ca SLR sau ORICE ALT MERCEDES, iar la rasturnare, trebuiau sa se declanseze toate oricum. R.I.P. soferului. Sunt sigur ca nu avea viteza mica cand a patit tragicul accident.

Michael 22-07-08 11:41

se poate observa in prima poza ca este o sosea langa desert, nu va imaginati ca omul mergea cu 300 km/h pe campul ala...ca nu e Jeep. iar corpul uman e greu sa supravietuiasca la asemenea forte, chiar daca celula soferului este intacta.

mitza mtb 28-07-08 23:57

Moaaama frateeee cum a putut so loveasca in halu ala?ce sosele au aia de potzi sa mergi cu o asemenea viteza??..si alyxtr....la o viteza de 300 km/h + si einstein daca ar fi pierdut controlul masinii tot murea:)..deci nu a fost prost ala....ci doar ghinionist...

Alex30 29-07-08 18:19

Inca un tinar..Tinerii astia sufera cam rau si isi merita soarta! Masina s-a facut praf normal ca nu mai traieste...

All times are GMT +2. The time now is 01:58.

- Copyright 2026 4Tuning