![]() |
Re: Renault Megane
1 (offtopic). Daca nu stapanesti bine alte limbi in afara de cea romana, nu le mai folosi; e pacat ca... iti formezi o imagine... deformata...
2 (offtopic). Te asigur ca cel despre care vorbeam mai sus ca a bagat 5500 intr-un Oltcit nu are parinti de bani gata. Si asta pot s-o sustina toti cei care-l cunosc. Omu' a muncit rau de tot pentru banii aia si a investit intr-o autohtona pentru ca stia cu siguranta ca lumea va intoarce capu' dupa el pe strada. Asta nu intelegi tu (si multi altii): BMWuri, VWuri, Audiuri si alte alea vezi pe strada cu GRAMADA modificate, mai mult sau mai putin frumos, dar cand vezi un Oltcit despre care nu stii ce sa spui (ma refer la marca masinii)... e ceva, nu? Imi pare rau ca n-am filmat reactiile oamenilor care ne-au oprit in drum spre Oradea, in iunie... 3 (ontopic). Cand investesti bani intr-o masina, ii investesti pentru a iesi ceva deosebit, iar Meganeul lui Sebi chiar este DEOSEBIT! Dar, intr-un final, totul se rezuma la gusturi! |
pune si tu niste linkuri sa vad OLTCITUL ca mi-ai starnit curiozitatea...
|
acu ca m-am calmat:D sa itzi dau si niste explicatzi(20 cm)sunt casatorit ,am un baiat de 7 ani si mai unu pe drum,stau in apartamentu lu' mama,lucrez sofer la o firma, fac si taxi deci nu cred ca poate fi vorba de banii parintzilor
cit despre motor mare.......ar tre. sa imi deschid peco sa pot face taxi profitabil cu un motor care sa consume peste 15 ,masina asta asa cu motoru asta de 2 bani isi scoate bani de intretzinere(si a ei si a mea),arata bine si interior si exterior,suna bine(opinia mea)si nici nu ma face de rusine pe unde merg nici pe circuit si nici altundeva iar cind va fi disponibil si N2O-ul va fi ok,probabil "cind voi creste mare"ii voi schimba si motorul ca masina nu cred ca o voi schimba curind P.S.multzumesc gabi pt impartzialitatea de care dai dovada |
Am si io Megane Classic 1,6 16V (adik are tata:D ) si vreu sa-i pun si io niste neoane, leduri ceva..albastre, cum aveai tu in primele poze.Cam cat ajung ledurile?, ca la neoane nu ma bag:), Ms anticipat. Super tare masina ta...cat as vrea sa arate si masina mea asa:) . Acum un mesaj si pentru 20 cm..masina nu are 90 caluti, are 110 si cand calci pe pedala te baga in scaun serios...asa ca...
|
Quote:
|
cei mha cu masina asta ??? vai si amar !!!
exista alta dupa care sa se uite atata lume??? dupa care sa faca atatea poze ?? nu prea cred ( apropo 20cm) dak ai motor cai, chiestii, se uita lumea face poze din mers, wauuuuuuu ce tare ii masina si el are o dacie cu 101 cai :twisted: :twisted: ) si nimik la exterior. sebi ai uitat sa pui poze cu lautarii noi...8) |
Foarte frumoasa ... felicitari, este super. :shock: :shock: :shock:
Pt cei care vorbesc degeaba ... tuning inseamna pasiune, nu harfe ... Si ca chestie .... banii investiti intr-o masina nu o sa ii recuperezi niciodata ... fie ca masina aia e trabant, fie ca e mercedes ... tocmai de aia e pasiune ... pt ca se investesc bani pt multumirea ta, nu pt profit. |
cineva care stie despre ce e vorba:D
|
daca ar fi sa spun ceva ar fi referitor de culoare si ... mare pacat k e taxi ! asa masinutza sa o pui pe taxiu :sad: nu-mi place ideea... in fine ! important ca a iesit misto
|
Domnul Sebi aveti un id de yahoo? vreau sa va intreb daca mai aveti aripioarele de la spoilerul spate,care erau inainte pe masina si daca doriti sa le vindeti.
|
Quote:
|
18 Attachment(s)
ceva poze pt 4tuning
|
aiiii ce mult imi place! super ren-ul
am vazut si poza de pe prima pagina si acum arata muuuulllttt mai bine! bravo ;) |
Prea tare.. :) noaptea cand nu ai ce face la munca te joci nfs :)
|
super tare renaultul....eleronu ala nu il pui pe ea ? sa mai pui ceva poze ca e super tare masina !
|
5 Attachment(s)
am pus eleronu si am ionizat geamurile:)in realitate arata mai bine sau asa imi place mie sa cred:))
|
Imi place cum arata, dar cum te descurci cu gropile din Timisoara, nu agheti spoilerele?
In rest e ok. |
a durat 5 zile pina am incarcat butelia si a durat o ora sa o golesc:(( da merita:))
|
frumoasa tare masina, dar parca e prea multi-colora :D:D:D
|
:)) de la prima poza pusa pe net am tot fost acuzat de prea multe culori,asta e ,se pare ca astea sunt gusturile mele,ma bucur ca laudele is mai multe decit criticile
|
2 Attachment(s)
daca ma intilnitz la semafor nu cred ca e cazul sa statzi in spatele meu:D
|
nu mai inteles bine, nu o critic, e doar o parere de-a mea. masina imi place la nebunie, e criminala. bafta!!!
|
deabea astept sa ii prind in spatele meu pe cei care ma critica:))
|
:-P bine ca sunt la ceva sute de km fata de tine. dar poate am sa trec pe acolo asa ca imi retrag cuvintele :D imi place ca este unicolora ;)
|
:)) te astept sa mincam un pui la rotisor si sa bem o bere
|
cand va fi sa vin, am sa te anunt ca sa pregatesti puiul si berea :d
|
--------------------------------------------------------------------------------
Here is some real $hit Megane Flames in actziune http://roadrunners.ro/forum/viewtopi...=191&start=120 |
nice flames :D
|
e groasa rau,mi sa topit o bujie,stie cineva o explicatzie tehnica?
|
f tare masina!
felicitari! sa o alergi sanatos... |
deci una la mana te urasc ca ai o masina asa misto
daca nu te superi am niste sfaturi pt u daca ai face si plafonul negru si portbagajul(si la portbagaj ma refer la tot portbagaju pana la linia aia neagra)? si doi la mana te urasc ca nu ai casa in bucuresti ca m-as plimba in fiecare zi cu taxiu tau |
Quote:
|
salutare!
omule vad ca tu ai schimbat radio-cd sau cass ce-ai avut tu acolo... Intrebarea mea : iti mai functioneaza controlul sunetului de pe volan? |
Salutare!
Felicitari pt efortul depus(mai ales financiar)! A meritat. Ce norocosi mai sunt banatenii ca au asemenea taxi! Cred ca nu duci lipsa de comenzi. |
superba masina , s-o stapanesti sanatos.spor in continuare la modificari.
|
1 Attachment(s)
oare intra?
|
Ej neboon ? :yikes:
|
Looooooool
|