Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   extrem street race liniutze accelereri (https://forum.4tuning.ro/439-baia/84577-extrem-street-race-liniutze-accelereri.html)

steel_koncept 28-07-08 20:14

Re: extrem street race liniutze accelereri

deci grupele vor fi afisate saptamana asta.Apoi intradevar cazare gratuita nu putem oferii decit celor care fac parte din show Cei cum sunt ionutz ei pot oferii cazari gratis doar au de unde nui stres ca vb aia nu costa noi nu avem asa cacei care sunt invitati si participa la show le platim cazarea masa etc etc.pt cei care vin din alte judete nu stiu ce sa zic sincer nu putem face mare lucru inafara de faptul ca avem premii si cupe,si daca o fi sa le duca ei asta este mult noroc.A si sa nu uit si asa suntem putini la organizare adic mai nimeni o mana de oameni care credeti ca se poate mai mult va invit sa va alaturat(nu numai cu vorbe)
Totusi va promit un show cu inca nu a fost in ciuda la altii plus ca suntem la al 2 eveniment si de data asta este marca inregistrata se va organiza anual,si de la an la an va fi tot mai complex speram

Dracushor 28-07-08 22:00

da cazare pentru ce trebuie?? tine cumva 2 zile sau 3?

dun3_g 29-07-08 09:34

daca u crezi ca pot sa fac 1 200 de km dus-intors fara sa ma odihnesc, te inseli...

Dracushor 29-07-08 16:14

dun3 nu la tine ma refeream...sigur ca trebe sa te odihnesti putin..

Calin_UKU 29-07-08 19:14

Cum se va desfasura concursul: 2 din 3 sau 3 manse cronometrate (cum a fost in Mai)???

tekno 29-07-08 20:02

cand si cum se fac inscrierile?

Jeff 30-07-08 01:47

Eu teoretic vin, daca nu intervine ceva. Lumea ar fi un loc mai bun daca nu v-ati harai mereu - lasati dreq partide si bani si interese si orgolii si straduiti-va sa iasa ceva bine. Racerii vor avea de castigat, orasul va avea de castigat, chiar si politia ar avea de castigat daca aceste curse ar ajunge sa devina un obicei frecvent. Bafta si atentie la organizare!

danny_bik3ru 30-07-08 16:40

Tura asta nu ma bag ca iarasi vine Jeff si iau bataie :P ;)

T@m@ngo 30-07-08 16:57

Danny de dragul meu si al tuturor fanilor celor mai frumoase masini pe care o ai in posesie hai PLS PLS:lol::lol:

Raul_bad 30-07-08 23:57

Liniute motociclete, categoriile::D

1) Amatori pana-n 550 cc
2) Free 600 (intre 551cc - 650cc)
3) Profi 750 (651cc - 800cc) Asta daca sunt cel putin 10 motociclete in aceasta categorie, daca nu acestia vor fi adaugati la urmatoarea categorie
4) Experti 1000 (801cc - 1200cc):rolleyes2
5) Dragsters 1300 - aici doar hayabusele si ZZr-urile de 1400, in principiu (1201 cc - 1400+ cc) aici am confirmari ca vor si catziva... :evil:

Vor fi cupe pentru locurile 1, 2 si 3, de la fiecare categorie.

Daca cineva are o problema, sau ceva propuneri in legatura cu aceste categorii rog pm, sau reply aici pe forum.

Numai bine,
Raul

IonutzMFF 31-07-08 11:26

Quote:

Originally Posted by Jeff (Post 1669582)
Eu teoretic vin, daca nu intervine ceva. Lumea ar fi un loc mai bun daca nu v-ati harai mereu - lasati dreq partide si bani si interese si orgolii si straduiti-va sa iasa ceva bine. Racerii vor avea de castigat, orasul va avea de castigat, chiar si politia ar avea de castigat daca aceste curse ar ajunge sa devina un obicei frecvent. Bafta si atentie la organizare!

Aici ai dreptate , nu stiu in cate masura iubeste cineva cursele daca are impresia ca se imbogateste din asa ceva , si o face doar de dragul banilor ....Pentru mine cel putin banii nu sunt o problema de aceea am platit mai mult sa fac un adevarat show ..Oricum anul viitor va fi ceva mult mai grandios , supriza ....

brummy 31-07-08 11:52

Ionut, oricum a fost super ok liniutele din mai, nu trebe sa fie mai grandios. Din cate am intzeles pe partea de best look si sound au fost probleme. Sa speram ca si asta o sa fie la fel de ok, sa nu facem km degeaba :)

IonutzMFF 31-07-08 14:47

Quote:

Originally Posted by brummy (Post 1671872)
Ionut, oricum a fost super ok liniutele din mai, nu trebe sa fie mai grandios. Din cate am intzeles pe partea de best look si sound au fost probleme. Sa speram ca si asta o sa fie la fel de ok, sa nu facem km degeaba :)

Ma bucur ca ai fost si tu la Baia Mare ....De aceea spun ca anul viitor sa speram ca nu vor mai exista probleme majore ...Ne vedem in baia mare , dar nu pe aeroport

Dracushor 02-08-08 09:24

Nu puneti categoriile la masini la liniutze??? ati zis ca saptamana asta il puneti...

barracuda 03-08-08 10:02

cand postati categoriile la accelerari?

tekno 05-08-08 09:37

in cluj umbla vorba ca s-a schimbat si e pe 800 de metri, e adevarat?

adisoruc 05-08-08 10:12

din sursele noastre la nivel local nu este adevarat. dar poate ma insel!

dun3_g 06-08-08 13:07

grupele se mai afiseaza?

norbi_bidi 06-08-08 23:20

a fi ceva :P

danny_bik3ru 07-08-08 10:11

Quote:

Originally Posted by T@m@ngo (Post 1670602)
Danny de dragul meu si al tuturor fanilor celor mai frumoase masini pe care o ai in posesie hai PLS PLS:lol::lol:

O sa vin dar mai mult ca si spectator .......ca nu am facut nici un upgrade la masina sa ma tina sa ma dau cu jeff........

MephistoBM 07-08-08 14:02

:)) dani, macar pentru spectacol :D...

RMB, tu te bagi ? :D

danny_bik3ru 07-08-08 18:55

Sa vedem de data asta ce scuza scoate bogdan ......ambreiaju, intercooleru, cutia..........soferu ;))

Jeff 09-08-08 10:55

Quote:

Originally Posted by danny_bik3ru (Post 1683675)
O sa vin dar mai mult ca si spectator .......ca nu am facut nici un upgrade la masina sa ma tina sa ma dau cu jeff........

Danny, tu vii sa te simti bine sau sa ma bati pe mine? :D
Eu zic ca mai bine vii acuma, inainte sa schimb turbina...

Keisuke 09-08-08 17:03

Quote:

Originally Posted by danny_bik3ru (Post 1683675)

Quote:

Originally Posted by danny_bik3ru (Post 1684607)
Sa vedem de data asta ce scuza scoate bogdan ......ambreiaju, intercooleru, cutia..........soferu ;))

Poate daca era masina ta puteai sa faci si upgrade, in rest este putin nepolitocos din partea ta sa faci afirmatii de genul asta ...asta ca sa nu zic ca esti nesimtit.
Nu o sa ma pun sa iti povestesc cat e un kit cu ambreiaj+rulment+placa+volanta, preturi pe care bogdan le-a platit din buzunarul propriu si personal, la fel si masina ...dar si asa nu cred ca se da in spate sa nimiceasca subi-ul, bineinteles pentru o taxa ;) .

brummy 09-08-08 17:37

rog frumos un organizator sa posteze grupele de la liniutze..
de 2 saptamini inca nimica, sau nu se mai tzine?

steel_koncept 09-08-08 23:16

se tine dar de data asta grupele vor fi publice doar la inscriere special pt a se evita modificari de ultima ora pt deja din sursa sigura stiu ca uni mascheaza elemente special pt a cadea in grupa mai mica pe cit se va putea totul va fi echitabil
poate totusi inainte cu o zi vor fi publice

Dracushor 10-08-08 11:33

inca 3 saptamani si va fi distractie :)) abia astept ;P

Raul_bad 10-08-08 13:07

:poke: fight ...fight ...fight...

danny_bik3ru 10-08-08 13:10

nui nici un fight......da pe aeroport cand am luat bataie de la EVO de 400 cai tot o comentat si iam zis frumos sa isi aduca masina la start...

LIVIUMARIN 10-08-08 22:51

Quote:

Originally Posted by steel_koncept (Post 1688121)
se tine dar de data asta grupele vor fi publice doar la inscriere special pt a se evita modificari de ultima ora pt deja din sursa sigura stiu ca uni mascheaza elemente special pt a cadea in grupa mai mica pe cit se va putea totul va fi echitabil
poate totusi inainte cu o zi vor fi publice

SALUTARE,SI BAFTA PE 31!
NU BAGATI ANUNTUL SI PE FORUM,LA EVENIMENTE,?DE OBICEI ACOLO CAUTI PRIMA DATA, CAND INTRI PE 4 TUNING.
NU STIU CE SANSE AM CU UN BMW DE 150CP NEMODIFICAT,DAR SIGUR VOI PARTICIPA,LA URMA URMEI CONTEAZA CA REUSIM SA NE ADUNAM SI SA PETRECEM CATEVA ORE DE BUCURIE,IMPREUNA.
INCA O DATA SUCCES CU PREGATIRILE!!!!!

GODLESS 11-08-08 04:11

Quote:

Originally Posted by danny_bik3ru (Post 1688720)
nui nici un fight......da pe aeroport cand am luat bataie de la EVO de 400 cai tot o comentat si iam zis frumos sa isi aduca masina la start...

Tu in primul rand ai luat bataie de la un Nissan 300 zx care avea cutia (automata) stricata si nu urca mai mult de 160 iar "EVO de 400 cai" is incalzea cauciucurile cu tine pt finala ... din cate stiu eu ai luat locul 3 ...

tekno 11-08-08 13:57

terminati cu cacaturile...

Raul_bad 11-08-08 14:55

1 Attachment(s)
Ete poster...:shock:

danny_bik3ru 11-08-08 18:58

Quote:

Originally Posted by GODLESS (Post 1689867)
Tu in primul rand ai luat bataie de la un Nissan 300 zx care avea cutia (automata) stricata si nu urca mai mult de 160 iar "EVO de 400 cai" is incalzea cauciucurile cu tine pt finala ... din cate stiu eu ai luat locul 3 ...

toni sa nu uitam ca pe mine mo tinut sa ma dau cu evo cat despre alti ce si-ai lasat masinile in parcare .........

brummy 11-08-08 19:44

nu mi se pare corect ca, caretegoriile sa nu fie postate. noi de exemplu avem de facut vreo 300km, dar daca categoriile nu sunt cele "obisnuite" atunci mai stam pe ganduri...

GODLESS 12-08-08 01:49

Quote:

Originally Posted by brummy (Post 1690873)
nu mi se pare corect ca, caretegoriile sa nu fie postate. noi de exemplu avem de facut vreo 300km, dar daca categoriile nu sunt cele "obisnuite" atunci mai stam pe ganduri...

Ce conteaza cum sunt grupele ca orcum nu are nimeni sub capota caii trecuti in talon ... si nu e nici dino sa-i verifice ...

brummy 12-08-08 12:13

Quote:

Originally Posted by GODLESS (Post 1691453)
Ce conteaza cum sunt grupele ca orcum nu are nimeni sub capota caii trecuti in talon ... si nu e nici dino sa-i verifice ...

din cate stiu eu evorba sa ai motorul trecut in acte! restul cailor pe care l-ai obtzinut e meritul tau...

Heparu_Boy 12-08-08 21:05

ar fi frumos din pt organizatorului care si-a facut publica adresa de mail pt a furniza informatii prin intermediul acesteia,eventualilor doritori, SA SI RASPUNDA LA MAIL,iar in legatura cu clasificarea pe grupe,trebuie facuta publica ,nu acolo pe loc,fiindca riscati sa iasa certuri,poate unii dupa cine stie ce categorii faceti voi ,vin pana acolo si nu le convine regulamentul. si i-ati facut sa bata drumul degeaba...nu faceti tiganie...

T@m@ngo 14-08-08 10:57

Un mic sfat k spectator, sa amplasati niste cosuri de gunoi ;)

VG30DETT 14-08-08 21:15

GRUPELE NIMIC ??????????

All times are GMT +2. The time now is 10:29.

- Copyright 2026 4Tuning