![]() |
si io le vreau alea ... ca am auzit ca is misjto :wink: sau ma rog sa rad si io un pic :lol:
|
Am io...o parte....alea facute in damb si inca cateva nu......dar aduceti un cd...
|
Re:
Quote:
|
poi nu stiam, si ma scuza`ti dc am uitat de tipa care tipa :))
noah ceva idee despre ce sa face? mi`o trecut raceala, era din cauza intocsicarii cu tigari, defapt n`o fo raceala, doar o pneumonie tabacica :d asa revenind la oi, imi explica careva despre ce ar trebuii sa fie facut? :p |
foarte multe filmari am facut pina acu, deja incep sa cred ca topicurile facute de laju is fara succes 8)
|
ma ce rau esti
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
:lol: :lol: :lol: ba
da voi sunteti bolunzi :lol: :lol: |
facem un film cu o duba din care se dau jos 10 mascati , se pisha toti pe un coltz si pleaca mai departe ;) :P
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ce tare =)) ar muri drakului lumea de ras =)) p.s. duba sa fie tunata! =)) |
yo zic sa filmatzi cand prindetzi zapada, macar aluneca bine masina si nu trebuia sa le blanitzi tare. :) :)
am vazut ceva filmuletze facute iarna trecuta, dar nu mai retin egzact cine era prin ele. Numa pe Oli mil mai aduc aminte. |
ce ??? ... hmz ... pei da si mie :lol: sau macar zi de unde ai :roll:
|
ma!!! gata nimik nu mai filmati??
a cazut si treaba asta? ma lajule topicu asta tot de tine e facut? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
o venit si zapada.....
trece si craciunu de filmat nimeni nu filmeaza??? |
mai e foarte simpla treaba.
se gasesc astia care au masina, timp si experienta si merg intr-un loc unde se pot face drifturi si alte chestii si cineva ii filmeaza. Preferabil sa fie pe ziua ca filmele de noapte se vad naspa si nu au nici o noima. Acuma mi-am luat o camera video digitala, asa ca daca aveti nevoie de cineva care sa filmeze sa imi spuneti :) |
ma facem rost de o cam,era mergem acolo unde am fost sapt trecuta io vin filmez o masina se da si celelalte lumineaza cu farurile :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
pai vedem cum facem
ca tre sa facem ceva ziua neaparat |
hopa...suna fain ce ai citit aici... :lol: sa zicetzi in ce zi mergetzi :)
|
Daca nu se face nici o filmare, sau nu se contureaza CLAR ideea de filmare, Piry sau tekno sunt rugati sa inchida topicul pana cand se va hotari cineva sa preia SERIOS initiativa!
|
the story has begun 8)
asteptam participanti. |
da chiar ma..
|
primele 2 episoade facute....the story has begun
|
bravo baietii!!!!!!!!!!!!!
|
Re:
Quote:
|