![]() |
Re:
Quote:
Asa..... Domnule NikeFF,te-as sfatui sa iti vinzi o pereche de nike-uri si sa iti cumperi un DEX sa vezi cum e pluralul de la cuvantul \"vis\". Este corect sa spui si visuri si vise. :lol: :lol: :lol: M-am chinuit atat sa editez celalat mesaj degeaba... :lol: |
mda, or fi ambele variante valabile, dar in privinta 'aciditatii' replicii tale.. ai grija k devii impertinent si ar fi pacat k te vad baiat versat.. dle \"shogun A8 din roman\" :lol: :lol:
|
Quote:
Eu speram sa te amuzi si tu,nu vroiam sa par impertinent. |
eu am la fac profu de drept civil \"cioara\". si pe deasupra e si homo ... asa cred, pt ca la seminar a venit cu prietenu lui... cel putin asa l-a prezentat.
mai e si ingamfat ... enervant ... cu alte cuvinte e bou. o \"cioara\" enervanta :) |
Vezi poate mai afli ca e si evreu :lol: .
|
imi place cum gandesti... si k sa fiu ontopic, ce bine dk sar indoctrina tot tineretul asa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
\"Antonescu de era,pe tigani ii omora!\" PS:oare cine a scris? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
unu' care are boala pe ciori ;)
|
Trebuie sa admit ca tu gandesti repede :lol:
|
da... desigur .. ca NU tu ai scris , nu ?
chestia aia cu KKK la semnatura ta .. e doar asa ... o simpla coi ncidentza .... nu ? |
ce bine e cu greva asta mah.....pe cand mi-am terminat eu greva( am stat sa ptamana trecuta acasa =)) ) incep si profii :lol: ce bine ii tota ziua somn pana la 9 si dupa aceea fotbal si mai incolo orah! sa tot fie greva :D
viva la greve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: |
viva viva....
da o sa vedem noi cand nu ne mai dau vacanta de iarna, sau recuperam in vara, pe caldura aia mare care o sa fie.... see u then nu ca mie sau la altii nu le place vacanta...dar cu scoala asta...numa rau iesim:) pentru mine ideal ar fi sa terminam rapid cu scoala...tzac pac rapid...ce atatea 6ore pe zi...5zile pe sapt....ba test...ba teza... sa ne dea un test la sfarsitu` semestrului....la fiecare materie...si daca iei minim 6...ai trecut... absentele...bull shit....ce naiba...ca pentru mine vin la scoala...nu pentru prof. Daca nu-s la ore...nu's....asta e... |
Re:
Quote:
|
i hope so:))
anyway....intamplari pe la scoala....habar n'am...ca noi de pe la 11-12 nu mai suntem in scoala :lol: :lol: asta in fiecare zi :lol: :lol: aaaa....am uitat...intrevederi cu directorul...pe tema absentelor :lol: :lol: |
mah eu m-asi multumi si cu o scl unde sa stam sa zicem de pe la 9(neaparat 9 sau mai tarziu ca dar dulce mai e somnu dimineata) si pana pe la 3...da dupa asta sa nu mai avem de-a face cu scl! adika deloc, teme invatat nik( nu ca ni le-am face noi...da macar sa nu ai pe constiinta fazele astea=)) ) adika sa nu mai fie stres deloc...ce bine ar fi....
eu de prin clasa a 5-a ma gandesc sa inventez un aparat care sa iti bage in cap \"Invatatura\" :lol: adika sa iti pui ceva casca in cap...si ala sa iti bage informatia acolo....ma ajuta cineva? :lol: :lol: |
nu asteptati facultatea cu entuziasmul asta ca o sa fiti dezamagiti
|
Re:
Quote:
da' vezi tu...asa ar fi numai savanti pe lumea asta :) |
frate .. cel cu poza din tabara sau de unde ai fost ..
ai 2 bunaciuni in poza aia ... iar unii dintre colegii tai sunt chiar .. \"haiosi\" :lol: :lol: :lol: alea 2 promit mult .... stai pe aproape poate itzi scapa si tie un os ceva :)) |
Re:
Quote:
Quote:
|
Da.. trebuie povestita :))... Eram la servici intr-un moment mai de liniste.. cand primesc mesaj pe mess de la G_Unit, tip pe care nu-l vazusem la fata. Facea o invitatie frumoasa in oras dar cum eu eram la munca i-am zis in gluma sa vina el la mine cu mancare si cafea dak vrea. Tin sa va spun ca intr-o ora m-am trezit cu nebunul la birou cu Forneti si Cafea. Nu esti sanatos mane :lol: :lol: dar uite dak nu erai tu.. nu aveam ce sa scriu aici :P. Mersi pt cafea si Fornetti si pacat ca nu ati mai stat nitel... Ramane sa dau si eu o bere :)
|
si tu ai vb serios cand ai zis k scrii despre asta :lol: :lol: :lol:
|
foarte tare frate
Cipik: tu esti ala de i`ai dus fornetti lu serban? g unit: da ;) :D |
bah nu mai rade bah! :D 8)
|
bine...bishop.........vedem, poate tragem o iesire in weekend ca anuntza astia veme frumoasa....salut.....ma bucur ca team surprins...asa sunt pusti asta de pe 4tuning...mai nebuni... :lol: :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning