![]() |
Re: DACIA 1300,ORIGINALA CU MICI MODIFICARI.1972!!BV 05 DFN
nu e de mirare ca arata asa de bine,ca doar il are pe Luci proprietar :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
parca intrebai de dungi gordini...sper sa te ajute...
|
imi poate spune cineva ce denumire au jantele de aro 10 cum sunt ale lui Bogdan sau ce initiale sunt scrise, sau cod de pe jante,ca sa pot da la cineva sa pot cumpara jante noi ,ca mai sunt un model acela fiind perpendicular cu solul nu bombate spre interior,astept raspunsuri.
|
Quote:
|
Lucica,imi place cum a fost lucrata masina,si imi plac multe chestii pe care le vei pune pe ea(scaunele,volanul,..) insa sunt si cateva puncte la care zic eu ca trebuia sa fii putin mai inspirat,cum ar fi culoarea vopselei si faptul ca acum era momentul sa lucrezi la pasaje..nu se stie cand vei gasii niste jante mai "umflate" si nu au unde sa intre..:rolleyes2
Cat despre jantele pe care le ai acum pe masina SPER ca nu vei ramane cu ele.. Felicitari pt munca si ambitie,mai ales ca ai avut ceva cam mult de furca cu rugina..:rolleyes2 Spor la treaba in continuare si asteptam poze cu evolutia:-) |
Quote:
|
DFN=DACIA FURIA NEBUNA :D.
Se pare ca timpul imi da de furca...ploua de 2 zile si e frig tare,m-am apucat de toata instalatia electrica,imi este un pic cam greu sa cablez totul din nou instalatia ce o aveam pe masina era cam batran si am decis sa o schimb cu una noua,partea fata o avea batranu meu demult prin garaj si m-am apuacat sa o pun mai e un pic si o termin iar la cea din spate am vrut sa iau una noua dar se pare ca era de 1310si pana la urma o pun pe cea veche dar o reconditionez. azi am pus chedere usi noi si portbagaj,si perii interior exterior ale geamurilor!!!maine sa dea dumnezeu sa fie cald ca pot pune bordul si o parte din interior si o sa mai fac si o sedinta foto dak timpul este frumos!!!! |
bai Luci:D,daca pun la mine jante de aro 10 si aripile nu sunt modificate sunt originale freaca oare?cred ca problema e mai mult la spate decat la fata,nu?
:-) |
Quote:
|
frate mai lasa vrajeala si mai pune si tu ceva poze k se plictiseste lumea pune si tu ceva poze cu coaja mai noi frate sa vad io ce bai iti gasesc la ea
nasa ca baga mare... |
Quote:
m-am chinuit cu ea sa iasa totul bine.am observat ca nuanta mea de albastru e tare pacatoasa si cea mai mica umbra sa observa .... |
Ce mai zici mai Lucica:D,merge Daciuta:lol:.Punei Nitro si la sosea cu ea,hai repede ca e liber:-P
|
8 Attachment(s)
Ce sa fac BTL-ule lucrez ca erou !!!!m-am tot chinuit cu ea dar incepe sa capete forma sa vedem acum rezultatul final
am pus ceva poze,grila nu e prinsa scaunele nu le-am montat inca...am pus interiorul bordul am reusit sa pun centralizata motoru cutia planetare,am schimbat capetele de bara,placutele din nou noi am schimbat furtunele de frana,la motor toate garniturile noi semeringuri tot,set,arbore,standard,cablu ambreiaj,km,acceleratie nou,furtune apa coliere...si cam atat |
luciane luciane.... nice one :)
acum fii atent, reconditioneaza ornamentele, fa rost de ornamentele cromate 1300, fa ceva cu jantele ca cere ceva cu argintiu pe ele, sau unele cu alb ceva, ceva dungi de gordina ;) |
Quote:
stiti ce e ma enerveaza la culme vopseaua asta inchis da tot felul de umbre si mi-se pare ca tabla e ondulata si inebunesc ma tot uit ca disperatu si imi creste tensiunea cand ma uit la ea cand ma apropii nu se mai vad sau dau cu mana.in lumina e ok dak e umbra afara mi-se pare ca e facuta din ciocan....si disperrrrr |
stiu senzatia loganul are cam aceasi culoare la fel da... cat si STI-ul are un gry metalizat de iti da senzatia ca este tabla ondulata :lol:
cat a dus vopsitul ? |
asa deci esti pe calea cea buna coaja E OK deci dupa cum gandesc eu urmeaza un drum pana la bistrita ca sa vad si eu cum ii lucrata deci astept vizita k doar sti drumul ca eu unul am tot venit si acum e randul tau:D
|
nu aveai de unde sa iei inima chederelor neagra? alb galbuiu asta e cam uratel...
|
hai ma ca a iesit bine vopseaua...bafta greul a trecut...si unde ai facut geamurile fumuri???inima de cheder cum zice AYG neagra...apropo misto scrisu de pe laterale cu numele tau...
|
sa incep cu inceputu
STI-ule te cred cum e cu senzatia....culoarea e prea inchisa si de asta toti mi-au zis!!!! vopsitul ma costat putin pt ca mi-a vopsit-o un prieten care face asa ceva,pistolul a facut toata treaba(SATA) frate fanica am sa vin cu siguranta cum o termin ne vedem cu coajele la BN AYG-ule chederele asa sunt originale si inima este galben aurie nu alb galbuie,iar dak puneam neagra cum ai tu chederele ce rost mai are?originalitatea dispare am incercat sa o tin cat am putut originala..stergatoarele nu le-am mai putut salva ... razvanele ms pt aprecieri!!!de folie vb pe mess :D |
Lucica:D,mie imi place mult cum a iesit si le transmit celor care cauta tot felul de nereguli,sunt masini care circula pe sossea si nu pe trailer pana la destinatii,nu tre sa iese perfecte intr-un alt sens ,sper sa intelegeti la ce marefer,tre sa aiba un fler anume,sunt ca cele de ralieeeeeeeeee cum zice un coleg de al meu:D
Ce imi plaxce cel mai mult e scrisul cu tricolorul si name-ul pe geam,e ceva aparte la msina ta super tare,:lol:,si jantele fale cum ai zis albe o sa iasa de minune,oricum e jar-cartus vb mea:rolleyes2 |
luci , zi mai bine ca nu ai vrut sa pastrezi stergatoarele nu ca nu ai putut ;) totusi mai bine vin unele nichelate ,chiar si romanesti zic eu :!:
in legatura cu inimile ,asa e cel mai bine ;) se vede mai frumos chiar daca e putin coapta |
Quote:
Quote:
eu vreau sa o fac stil gordini,cat mai sport!!!partea mecanica dupa mine zic ca este desul de upgradate pt motorul ei,si sa va zic dc nu am manere pe spate la usi,in primul rand imi place cum arata si in al 2 lea rand disper cand cineva imi trage de usi nu suport,am avut centralizata pe ea si pe spate mergea foarte greu nu se deschidea si asa am zis sa renunt la ele,cu incuietoarea la portbagaj am renuntat la fel imi place cum arata si vreau sa imi pun sigurante .... sper sa iasa bine si sa va placa !!!! |
frimoasa masina luci!!!..............jantele nu ii pui si tu ceva mai frumos,niste aliaje ceva???
|
2 Attachment(s)
Quote:
cam asa ceva as vrea sa arate din bot una din ele :D stiti cumva daca merg cu ea la identificare (la R.A.R nu la ITP) are ceva daca am rollbar-ul in ea?sau sa mai astept?oricum barile i-le voi pune cand ma duc si proiectoarele i-le voi da jos dar nu stiu de rollbar !!! |
nu-l pune ...
|
Quote:
|
bari, capace la roti, gumele sa fie 165 70 13 daca ai jante pe 13.
|
Quote:
|
Lucica ce mai zici?nu te-am mai vazut la povesti,hai repede sa mai dezbatem una alta
|
8 Attachment(s)
scuze pt intarzierea cu pozele dar am avut mult de lucru,am montat noile suspensii de care sunt foarte multumit masina e foarte rigida,si noul sistemde evacuare.sunetul este mult mai gros si imi place,mai am de lucru la interior dar acum masina poate circula!!!!
|
E nebunie curata Lucicaaaaaaa,jar cartus.imi place f.mult,adevarata de raliu
|
A iesit fain masintza,toba parca e prea in afara,in rest e faina rau
|
Nu imi prea place sa arunc laude in stanga si in dreapta, dar cateodata trebuie. :) Asta e una dintre Daciile pe care as vrea sa le vad pe viu. Cine stie, poate ajung prin BV intr-o zi. Referitor la jante, mie chiar mi se pare ca arata foarte bine (nu stiu de ce, dar mi se pare ca dau un look sport/retro masinii). Nu stiu ce alte jante ar pica asa bine pe ea. Eventual niste ATS Classic sau Gotii (in 4 sau 3 prezoane, cum preferi). Dar alea-s cam greu de gasit si noi costa o roaba de bani.
|
Luci ,fa rost de niste triple argintii ,ca alea cu scotch nu dau bine. Deabea astept sa o vad live masina, dar mai am de asteptat pana in septembrie.
|
ti`a iesit ..bv :) (bravo nu brasov :lol:) , cat te'a ajuns finala ? modelul de rog sa`mi zici daca stii ...
|
a iesit super masinuta ta e super.uite niste sfaturi daca o duci la RAR:
-capace la roti -rotile care sunt trecute in talon -sa nu curga nimic pe nicaieri -sa arate asa cum a iesit de pe poarta fabricii -filtru normal -toba de serie -sa nu rasufle tobele(le etansezi cu silicon) -sa fie spalata total inclusiv motor -fara abtipilde -fara folie neomologata -cu seriile curate si sa se vada bine e mult mai bine sa te duci cu un plus decat sa te duci cu minusuri acolo ca ei asta asteapta sa te intoarca sa dai banuti sa te faca sa mori de draci,daca vrei ti cont de ce ti-am zis eu aici ca si eu am tinut cont ce m-au sfatuit baietii de pe 4 tuning in spacial ,,Dacia WRC,, si ,,rechinul AMD,,.bafta si sa auzim de bine. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning