Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Subaru (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru.html)
-   -   STI - RC (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru/8400-sti-rc.html)

SEBASTIAN 09-11-05 10:24

Omul de baza in comunicarea cu preparatorii.

SEBASTIAN 09-11-05 10:27

O janta pe care ei mi-au recomandato, dar eu am ales tot cu ajutorul lor altceva.

AudiPerformance 09-11-05 11:59

volk racing si in general toate jantele produse de RAYS engineering sunt printre cele mai performante din clasa lor!
daca nu ma insel si tu ai tot volk pe subaru...

buricu 09-11-05 14:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Tocmai ce schimbase si seta suspensia la un SKYLINE GTR R34!

Ala e Skyline R33, nu R34 :wink:

SEBASTIAN 09-11-05 14:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"buricu\"
Quote:

Tocmai ce schimbase si seta suspensia la un SKYLINE GTR R34!

Ala e Skyline R33, nu R34 :wink:

Da e corect si nu am mai corectat.
Stiam ce e in poza mai demult dar nu mai stiam modelul exact si am scris fara sa vad poza inainte de a posta.
Remarca corecta!
Pentru cel care a dat postul anterior il anunt ca nu am Volk modelul CN28 sau alt model din acest brand, le consider prea stradale.

SEBASTIAN 09-11-05 15:01

2 Attachment(s)
...un pic de magie

SEBASTIAN 09-11-05 15:06

3 Attachment(s)
galeria de evacuare

SEBASTIAN 09-11-05 15:09

1 Attachment(s)
intercooler

SEBASTIAN 09-11-05 15:16

4 Attachment(s)
intercooler poze

SEBASTIAN 09-11-05 23:03

9 Attachment(s)
poze
filtrul Blitz din poza reprezinta o faza intermediara.

SEBASTIAN 09-11-05 23:10

4 Attachment(s)
poze

SEBASTIAN 09-11-05 23:11

4 Attachment(s)
poze......

SEBASTIAN 09-11-05 23:12

1 Attachment(s)
poze cu colegele de camera...

SEBASTIAN 09-11-05 23:19

5 Attachment(s)
Un ambreiaj exedy prajit la propiu trebuia sa reziste mult si a cedat, dar nu a fost ultimul...

SEBASTIAN 09-11-05 23:21

1 Attachment(s)
...

SEBASTIAN 09-11-05 23:23

3 Attachment(s)
poze...

Gaby B 09-11-05 23:26

putzeti pune shi poze cu interiorul? :?:

SEBASTIAN 09-11-05 23:27

2 Attachment(s)
poarta de iesrire descarca sub masina.

SEBASTIAN 09-11-05 23:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gaby B\"
putzeti pune shi poze cu interiorul? :?:

Ca si exteriorul inca nu a ajuns sa intre in lucru serios.
Poate anul viitor cu un buget bun o sa-i vina randul.
E de serie se poate vedea in orice magazin de prezentare Subaru.

SEBASTIAN 09-11-05 23:34

7 Attachment(s)
la slickuri ...

SEBASTIAN 09-11-05 23:36

3 Attachment(s)
montaj slickuri

SEBASTIAN 10-11-05 08:24

Am inceput demersurile pentru cresterea motricitati adica vor aparea interventi la transmisie.
In ce priveste motorul are o mare rezerva de putre pe care nu o folosesc inca, nefiind necesar la start.
NOS nu este ceva ce sa iubesc foarte mult asa ca uinca ma abtin de la acest artificiu desi motorul e pregatit sa inghita asa ceva.
Sunt adeptul obtinerii puterilor mari in mod clasic si sanatos folosindu-ma de modificari mecanice eficiente nu de folosirea unui combustibil auxiliar de inalta performanta, pentru ca in acest mod sunt dependent de o butelie mica care poate juca feste, iar cand e goala o car dupa mine.

SEBASTIAN 10-11-05 08:44

Suspensie!

2 Attachment(s)
Acum a venit randul trenului de rulare si cu roti am pus e cazul sa montez si o suspensie, masina va fi foare coborata si rigida cu capacitatea de absortie mare a micilor denivelari.
Am sa folosesc cea mai performanta suspencie pentru circuit.
Este vorba de un Bilstein a carui poza o voi atasa
.

Kit de suspensie reglabil pe înaltime si forte

Kit de suspensie format din 4 amortizoare monotubulare, cu ulei si gaz la înalta presiune, si 4 arcuri, pentru tuning profesional prin coborârea variabila a gardei la sol. Datorita fortelor de amortizare crescute, semnificativ mai mari decât la un amortizor original si având posibilitatea de a fi reglate, si datorita coborârii dupa dorinta a centrului de greutate al autoturismului, asigura obtinerea unei tinute de drum caracteristice competitiilor auto. Constructia “upside-down” la amortizoarele tip McPherson asigura o rezistenta sporita la forte laterale. Pachetul de arcuri (arc principal, taler intermediar, arc secundar) permite mentinerea în stare tensionata a suspensiei pe tot intervalul de reglaj.
Pozitia talerului de arc se poate regla datorita tubului filetat, permitând coborârea gardei la sol pe un interval curpins între 30 si 70 mm. Fortele de amortizare se pot regla simultan, atât la compresie cât si la destindere, în 9 pasi diferiti, prin actionarea unei rotite de reglaj.

Culoare: amortizor – crom; arc – albastru.

Mustang 10-11-05 09:12

felicitari pentru achizitii sebastiane

SEBASTIAN 10-11-05 09:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"

Multumesc!
Sper sa pot ridica stacheta sportului cu motor in Romania si poate 3-4 masini pe viitor intr-un an doi vom merge afara sa reprezentam tara.

RacingNick 10-11-05 12:57

Re:

Quote:

montaj slickuri

Ia spune si cine le-a adus...

SEBASTIAN 10-11-05 18:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RacingNick\"
Quote:

montaj slickuri

Ia spune si cine le-a adus...

Tu ma, tu le-ai adus!
Ce vrei sa spui cu asta? :twisted:
Oricum nu sunt nici primele nici ultimele produse pe care le iau de la tine.

Sunt extrem de aderente, dau senzatia de uscat, pana acum parca totul era ud.

SEBASTIAN 10-11-05 18:21

4 Attachment(s)
cateva poze tandem pilot-masina.
cand spun masina ma gandesc la automobil, iar cand spun pilot la capacitatile mele modeste de sofer de duminica.
nu as dori ca veritabili piloti ce detin si licenta sa se simta jigniti.

Gaby B 10-11-05 18:56

frumos frumos...... :D

orlando 10-11-05 19:15

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"

Multumesc!
Sper sa pot ridica stacheta sportului cu motor in Romania si poate 3-4 masini pe viitor intr-un an doi vom merge afara sa reprezentam tara.

adevarat ce zici...sa avem un asemenea reprezentat ca subarul tau si cu un shofer ca tine ar fi super...stiu ca in romania exista multzi shoferi buni dar care nu dispun de banii necesari pe care tu i-ai bagat in masina...in orice caz nu ne-am face de ras daca tu ai participa la nishte concursuri de afara si initziativa asta trebuie sustzinuta prin sponsori dar si de noi fani ai mashinilor tunate si implicit curselor legale :wink:

AudiPerformance 10-11-05 19:19

si totusi sebi ca sa nu te mai stresez... ce jante ai?
btw arata bine \"nebunica\"! si felicitari pentru stadiul in care ai ajuns!

Rudolph 10-11-05 21:02

loooooooooooooool Blowwind!

Sebi, e tare mashinutza ta. O sa o lasi culoarea asta? Cand accepti provocarea la o liniutza cu mine? :D

SEBASTIAN 10-11-05 22:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Rudolph\"
loooooooooooooool Blowwind!

Sebi, e tare mashinutza ta. O sa o lasi culoarea asta? Cand accepti provocarea la o liniutza cu mine? :D

Crezi ca ma pot pune cumva cu renul lui ...?

AudiPerformance 10-11-05 22:49

una peste alta aici este vorba de o \"masina\" (mi-am permis ghilimelele pentru ca incet incet a devenit mia mult decat doar o umila masina) si nici decum de felul in care o persoana arata! Frumos sau urat este un om indiferent cum este el!
Oricum oamenii tind sa devina mult prea subiectivi cand vine vorba de frumusete si uratenie! Consider (si nu cred ca sunt singurul) ca aici nu-si au locul comentariile despre proprietar (oricine ar fi acela) ci strict despre copilul acestuia, in speta masina!
Tin inca o data sa-l felicit pe proprietar pentru munca pe care a depus-o cu \"copilul\" lui si sa-i doresc un calduros \"la mai mare\"!

Ca o ultima dorinta as dori si eu cu riscul de a deveni de-a dreptul stresant ce jante are Sebastian pe Subaru!? Multumesc si imi cer scuze de acest ultim offtopic

andreitentean 10-11-05 22:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AudiPerformance\"
ce jante are Sebastian pe Subaru!? Multumesc si imi cer scuze de acest ultim offtopic

sunt niste jante la care research-ul a luat cateva sute de ore pt a le gasi.
o decizie de achizitie greu luata si mult studiata in care s-a investit f. foarte mult timp personal. compara ca sa intelegi cu experientza din orice alt domeniu care o acumulezi in timp. nu cred ca vor fi dezvaluite.
PS: nu fac pt Audi, decat 5h100 ce intamplator se potrivesc(probabil) pe S3.

AudiPerformance 10-11-05 23:01

sper sa nu ma insel dar s3 are 5x112... oricum ar mai fi si alte posibilitati...
nu ma interesa in mod deosebit modelul sau greutatea unei jenti ci doar ca fapt informativ firma producatoare!
Intamplator ma documentez serios pentru ce jante sa optez... pe mine nu ma intereseaza lookul unei jenti ci capacitatile acesteia!
Ca fapt divers pot spune ca modelul pe care Sebastian il are pe masina aduce foarte mult cu SSR competition dar acela este un model si mai \"stradal\" decat oricare altul de la VOLK (sper sa nu te superi Sebastian ca ti-am folosit termenul)

Gratzian 10-11-05 23:04

Blowwind: total deplasat. Nu ma asteptam la tine sa deraiezi in halul asta.
atac la persoana fara sa fii provocat?
daca nu ai inteles figura de stil, intreaba, nu fi asa grosolan

SEBASTIAN 10-11-05 23:13

Speedline sunt o alegere buna, dar in varianta de competitie.

SEBASTIAN 10-11-05 23:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gratzian\"
Blowwind: total deplasat. Nu ma asteptam la tine sa deraiezi in halul asta.
atac la persoana fara sa fii provocat?
daca nu ai inteles figura de stil, intreaba, nu fi asa grosolan

Hei nu sariti asa pe om, are propia opinie care si-a exprimato foarte civilizat.
Am simtul umorului si-l stimez pe acel domn care a spus tot ce a crezut.

ono41 11-11-05 02:50

Re:

Quote:

cateva poze tandem pilot-masina.

Eu stiam ca te poti numi pilot cand esti concurent intr-un campionat.

All times are GMT +2. The time now is 21:45.

- Copyright 2026 4Tuning