![]() |
Asteptam provincia!
|
|
Re:
Quote:
|
bine ca ai pus acolo ca aici vorbim de masini
|
Aviator, activeaza si tu BBCode... ca sunt greu de citit posturile tale in care dai qoute. (in profile Always allow BBCode pus pe YES, iar cand postezi sa fie deselectat \"disable bbcode in this post\")
|
Pentru cine vrea sa fie provocarea aia.
E vreo fata morgana? Mai multe date si discutam. |
aviator, te rigam sa tii cont de sfatul lui rosonic
sebastian: nu e fata morgana.... ce detalii? aveti clar imaginile... |
Re:
Quote:
MA DAU CU EL DACA-L ADUCI LA START. |
pai poate e al tau filmat cu camera ascunsa... :lol:
|
Re:
Quote:
|
Sebastian de curiozitate cat te-a costat pe tine toata investitia \"Subaru\"....fac pariu ca o gramada de bani....de curiozitate te-a dus totu mai mult de 70.000 Euroi \"masina+ce ai bagat in ia+ce ai cheltuit cu ia\".....daca vrei sa-mi raspunzi.
|
Re:
Quote:
Da a costat mult mai mult de atat.Mai e de bagat cam tot atat. Sa nu ma intrebi daca merita, aici e chestie de suflet, de pasiune, nebunie, un amalgam greu de explicat. Mie-mi plac enorm masinile si daca nu mi-as permite nu as face asta, dar si asa fac multe sacrifici cu bani aia se pot face multe si frumoase. Daca bani ar fi si nu as face ce-mi place mai mult e ca si cum m-as prostitua, ca si cum mi-as vinde sufletul. |
Re:
Quote:
|
dap.... e chiar frumos zisa...
|
hello
Da eu accept provocarea cu toate subarurile de pe lista. O sa fie o mare placere sa concurez cu oameni care impartasesc aceasi pasiune.
Din pacate o sa onorez provocarea numai la vara pt ca nu sut in tara.... dar de abia astept..... |
Re: hello
Quote:
Asta e ca in intrebarea aia : \"Ioane te plac fetele? si el raspunde: Si eu pe ele\" Spune despre ce e vorba ca suntem avizi de nou. |
Re: LOCUL unde puteti provoca cele mai rapide SUBARU
Sincer nu stiu ce rost mai au aceste discutzii cand majoritatea stiu ca Subaru lui SEBY este the best..SEBASTIAN am o intrebare la care nu stiu de ce nu o sa ii dai un raspuns.Subarul tau a fost prezentat in revista 4tuning dar am impresia ca a fost foarte sumar prezentat si ca sub capota se afla o "Herghelie "mare de tot..O chestie pe care tu o stii sigur si cu sigurantza..Catzi cai are la roata Subarul tau ??
|
Da asa este stiu, chiar daca nu detin cifra exacta aproximarea e foarte mica.
Nu vreau sa fac publice aceste date. Oameni s-au obisnuit cand le spui ceva sa sara cu gura sa comenteze sa faca pe destepti, de aia nu vreau sa spun mai mult. |
Superbe cursele... de azi...pe cind o noua legala sebastian?
|
Ramane de vazut!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning