![]() |
Re: E39 - un DUH
ms mult .... daca voua nu va place negrul ala o sa-l dau jos:D.... mie imi place cat de cat .... in realitate se vede bine .... dar o sa-l dau jos ... si suspensia in max 2 saptamani o s-o las mai jos.....
|
mie din pozele alea mi se pare cu totu alta masina dar e numai parerea mea.in fine alta parere a mea ar fi ca mai bine lasi partea de la spoileru din fata in culoarea masini si ii pui narile cromate.arata cam ciudat cu negru acolo , nu stiu parca ar avea ceva in plus ceva ce nu isi are locu acolo , iar narile negre nu prea merg pe culoarea asta a masinii ca zici ca nici nu ar fi acolo si iar parca arata ciudat.in rest masina arata super bine.sa ai grija de ea.bafta
|
masina e aceiasi , daca o sa te uiti pe cartea de identitate o sa vezi ca inainte a avut BT 86 RAM, stiu ca e dureros adevarul dar masina a fost lovita serios in spate, iar daca dai mocheta la o parte o sa vezi pe unde a fost taiata , dar probabil ai vazut tu deja;)
|
4 Attachment(s)
baieti va multumesc ca-mi tineti apararea dar baiatu e plecat de acasa:D... as ruga un operaor sa-i dea ban:))))))))))))))))))))
eu am fost om cu el si i-am dat id-ul meu sa vb .... nu stiu dc se agita atat. dar lasati-l sa sustina prostia lui:D si sa va multumesc pe toti maine ii dau jos ala negru de pe bara iar narile nu le schimb ca nu-mi place cromul:D...... si suspensia am zis ceva mai de vreme ca in max 2 saptamani e gata .... momentan nu am cand sa ma ocup de ea. si daca tot intrai sa mai pun si 1-2 poze cu masina:D imi cer scuze dar claritatea nu prea e buna:D |
legat de acel negru de pe spoiler....e vopsea sau autocolant? si...nu prea conteaza parerea altora, tie tre' sa-ti placa.
|
bitzucv9: Felicitari pentru masina si sa ai parte de ea si apropo de tot ce abereaza ovi320i nu-l mai baga in seama ca sunt 100 % sigur ca ii si asta un mare "smeker" ca doar o avut omu pana acuma 30 de masini ce pana mea:lol:. Legat de folia(sau ce o fi) de pe spoileru fata sunt de aceeasi parere cu colegi forumisti dao jos pt ca nu are nici o legatura cu masina;).
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta e se mai intampla .... sper sa se potoleasca ....
mai bag o poza :D |
1 Attachment(s)
paparazzi frate :)
n`apucai sa fac mai multe poze pt ca eram cu masina :) si cam blocai circulatia pe centru :))) app , ce e cu siliconu ala pe luneta ? :) sau ce e ? Edit: jantele alea arata criminal |
Quote:
siliconul de pe lunete e de la prelungirea de pe luneta care e la tre montata:D ms8) |
aa nu tu blocai circulatia :)) eu o blocam :D
am oprit langa masina ta :) si in spate era un bosorog cu o dacie rablagita :)) imi dadea claxoane " taci ba in gm , nu vezi ca fac poze ???? " =))) |
Quote:
|
ai vandut masina ? am vazut o fata la volan prin sarari.....
|
Quote:
pt orice replica , foloseste te rog pm :) multumesc re: la volan cred ca era prietena lui , asa e gaby? |
masnia nu am vandut-o , a fost cateva zile pe mainile lu fratemeu si probabil era prietena lui.....
prietena mea nu are permis si chiar daca are nu pupa masina asta:D (nu e masina de fete:D ) |
si inca ceva:P am nevoie de ajutor ... imi recomandati sa tai din arcuri pt a lasa masina mai jos sau nu?
|
nu e recomandat , daca vrei sa o lasi mai jos mai bine ia niste arcuri sport si noi.e mai sigur
|
am suspensia sport si e aproape noua dar nu stiu de ce e asa cocotata ca ma streseaza .... oricum ms pt sfat... o sa ma duc la un mecanic la care repar eu masina si o s-o verific s-ar putea sa aiba tampoane duble asa m-am gandit eu .daca nu schimb arcurile sau le inmoi daca imi recomanda cineva asta:D
|
parerea mea e sa stai linistit cu arcurile taiate sau alte vraji din astea... nu de alta dar sa nu te vad dupa aceea pe la tv....Doamne fereste ! arcurile sport costa undeva pe la 150 de euro am impresia si un kit de suspensie reglabila bate undeva pe la 400 sau 450 de euro ... dar cu cel din urma,intr-adevar faci treaba tata,nu altceva....
Sa iti dau o "reteta"daca se poate spune asa ..ca sa faci cu adevarat impresie ..... 1.neaparat suspensie reglabila si lasata jos de tot...stai linistit ,daca nu stai la tara sau pe vreo coasta ..nu o sa ai stres ... 2.oglinzi de m ... 3.nu am fost atent..nu stiu daca ai sau nu folie,oricum si asta merge pusa....toate geamurile... 4.scapa de "abtipildul"acela negru de pe fata... 5.incearca niste jante mai mari...replici de m ... dau foarte bine am observat. Iar acum...ca o impresie generala...masina ta arata bine,dar iti spun sincer mie unul nu prea imi place culoarea aceea...in fine...sper ca ti-am dat un sfat folositor ... cheers! |
Quote:
|
Quote:
... sti si tu ce cratere sunt pe`aici |
Quote:
sorry ca nu am mai zis nimik dar am avut treaba si mai tot timpul am fost plecat o sa mai revin cu poze noi si am dat si autocolantu de pe bara din fata jos:P... |
2 Attachment(s)
Quote:
1 eu am zis ca nu las masina jos ca merg cam mult cu ea si nu vreau sa am probleme. ca am mai avut una intr-o denivelare spre Bechet pe care nu am observato era sa ating cu pragurile si aveam ceva vitez si am garda destul de mare. 2 o sa vina si oglinzile de M 3 folie am . spate Lumar fata naspeta:D 4 am scapat de autocolantu de pe fata 5 jante repliica M nu te-as recomanda sa-ti iei daca esti posesor de BMW .. sa mai pun o poza cu jantele mele ca poate totusi o sa-ti placa mai mult decat replicile:D:D:D:D |
am observat si eu cauciucurile , da` nu stiu cum am uitat sa te intreb de ce sunt asa :-??
|
bosu da la liniute mergi? sau burnout? k de aia e tractiune spate:rolleyes2:rolleyes2
|
e 5`ar :) nu s`a nascut pentru liniutze :) da` una doua acolo merg ;)) :D asa am auzit :-"
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
tentativa misto cu spoilerul fatza...
da ceva nu e in regula. . so .. daca e .. scoate-l .. :) si inca o chestie,esentiala.. scoate fratzik ala cu gabi dp parbriz .. nu prind ideea .. sa stie lumea pe cine sa injure in trafic daca gresesti sau .. care e ideea ? :)) felicitari de altfel ptr masina,e misto , halesc jantele cu buza :X insa las-o mai jos, succes :D bitzucv9 ce motor ai ? daca ai m5 .... si zic c-o chinui facand treburile alea.. hai sa zicem ca burnout da.. o chinui .. insa cercuri si alea alea. . e specialitatea casei esti nebun ? asta repet, in cazul in care e m5 , daca e serie 5 indiferent de motor sa zicem ca da , o chinui .. :/ :D |
e 2.5 santos :)
merg burnout`urile si cerculetele cu asta dar dauneaza :) .. parerea mea e ca nu e o masina de curse , chiar daca e bmw :) |
Quote:
2.placuta din geam nu o scot nici daca vii sa mi-o furi sau s-o pituli.. imi fac comanda de alta:D .. imi place 3.ms pt apreciere , jantele cu buza eu cred ca le caracterizeaza pe bmw-uri si mie imi plac ft mult :P 4.de lasat mai jos o s-o las, am ceva treaba saptamanile astea si dupa ce termin ma ocup si de masina o sa revin cu poze noi intr-o saptamana sau doua... ms pt apreciere ... aa uitasem.MOTORUL ESTE 2.5 BENZAN:D |
Quote:
|
3 Attachment(s)
vreau sa cumpar 2 distantoare spate si 10 prezoane lungi. stie cineva pe unde gasesc prin Craiova ? :?::?::?:
mai pun si eu cateva poze cu masina:D |
in afara de placuta din geam pe care o au doar TIRisti arata bine masina......
|
Quote:
|
nu vrei sa vinzi bara dp fata?;)) iti dau alta(care este impecabila)..plus diferenta..
|
frate eram cu un Smart de la rossi pe la metro si trecusi pe langa mine de era sa ma arunci in sant ......in fine .....nu prea mi-a placut cum se aude evacuarea......e stock ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:13. |
- Copyright 2026 4Tuning