![]() |
Re: Dacia Nova BV 88 DUR
Quote:
|
Daca gasesc - pozez - postez in 2 zile inca 10 ca asta , poate mai putin modelul de jante , tot chestie de gust e ? In opinia mea masina nu este modificata decat foarte putin si folosind elemente de "tuning" prea comune ce se gasesc de vanzare in targul Vitan .
|
Dupa cum spuneam, fiecare cu parerea lui ! Nu vreau sa intru in amanunte da` nu e frumos sa te caci in gusturile omului ! El a muncit la masina lui si nu a luat-o gata facuta, macar pt. asta merita un pic de respect....asta e, nu toti avem ideei geniale ca altii !
Vad o oarecare ironie in toate posturile tale la adresa membrilor Ghost Racing Team si mai ales Ghost Racing Team Brasov! Ti-am zis si pe messenger sa terminam cu copilariile astea dar vad ca desi acolo ai zis ca esti de acord aici continuii cu chestiile astea de rahat ! P.S. asteptam poze cu daciile alea asemanatoare acesteia ! Sper ca sunt facute in vitan ! :) |
Alexius ... chiar nu am nimic cu membrii clubului tau. Mi-am spus parerea. Nu e nimic ironic. Suspensiile si discurile de frana nu sunt styling .Daca te face sa te simti mai bine ... nova DUR e cea mai frumoasa din tara ! E OK ?
P.S. Eu inteleg conceptul "Copilul meu e cel mai frumos". Dar ce nu inteleg ... Alexius ... tu esti mama ? |
1 Attachment(s)
Ca sa fiu mai clat pt cei care nu au inteles ce vreau sa spun si pt a nu mai fi acuzat ca sunt ironic aiurea sau DOAR cu anumiti membrii ai unui club ... Daca aceasta nova se incadreaza la styling .... atunci solenza din poza unde intra ? Sau orice buza de spoiler si far alb - mat inseamna tuning exterior ?
P.S. Alexius - Vezi la topicul "Dacia Berlina TAU" cat l-am criticat pe baietzasul ala si nu a sarit nimeni din clubul lui. Ba mai mult l-am criticat de cand eram amandoi in MR . Sa-ti fie clar , inca o data - NU am nimic cu voi . Pe pista am cu cei din grupa mea deci iar nimic special cu voi . Incep sa ma enervez si daca insisti poate chiar voi avea ceva . Ma acuzi aiurea si nu-mi place ! DELOC ! |
... Exact asta am vrut sa spun. Nu trebuie spoilere care sa curete asfaltul ca sa fie frumoasa. Si... VIT-ul cu ce era asa deosebit? Era deosebit printre cunoscatori, cand o vedeai pe strada nu iti sarea in ochi ca alte masini care au numai aspect.
|
VIT-ul are bandouri (pasajele rotilor) si alt kit de spoilere decat cel original (asta pe langa jante) .
|
pai... si asta are alt kit de spoilere decat originalul. Eu ma refeream la altceva, ma refeream ca VITul nu are kit de spoilere foarte joase, masina cu totul este foarte joasa, nu are spoilere exagerate, la asta se rezuma comparatia cu Nova asta. Pricepi?
|
Quote:
Pune-te putin in locul lui Florin, nu ii iau apararea ca e membru Ghost, dar pune-te in locul lui si gandeste-te dupa ce-ti scoti tu masina sa incep si eu sa zic ca e naspa si bla bla, cum te-ai simtii in sufletu tau ? Critici se gasesc peste tot dar ca sa critici constructiv e greu, sa jignesti e usor ! Numai bine! Later edit : nu sar in apararea colegului meu de club, dar cand citesc la user cp imi arata posturile noi si printre posturile noi se afla si topicul asta! :) |
Nu pricep care e acel "alt kit de spoilere" la nova asta. Are doar 2 buze atasate. Incearca mai multa atentie pe viitor .
|
Alexius. ATENTIE la NEATENTIE . Nu am spus ca e naspha. E chiar draguta ... dar ...... TUNING ? Impresioneaza prin simplitate ? Sa fim seriosi . Cu ce am jignit eu proprietrul ? Prin faptul ca am spus simplu si comun (buze din Vitan) nu inseamna tuning ? Atunci imi cer scuze . Tocmai am realizat ca sunt un bou - de ceva timp in weekend in loc sa fac gratare eu inghit praf de fibra ca sa-mi fac aripile , spoilerele .... si mai si toc o gramada de bani. Era mai simplu sa iau 2 buze din Vitan si sa am un tuning care sa impresioneze prin simplitate. Adica o frumoasa fata comuna care impresioneaza prin frumusetea cu care se detaseaza de sora ei GEAMANA . Cam asa imi suna mie ....
|
Quote:
alte amortizoare (sport reglabile pe inaltzime) care impreuna coboara garda la sol f mult alte discuri (fatza spate) alte jante al 15 + gume toyo 195 45 15 alte scaune (recaro) alte banchete (audi 80) alte stopuri alte pedale (momo) alt volan (momo) doua prelungiri bara fatza si spate dom fatza spate(bara de rigidizare a caroseriei) ceasuri sport esapament final borla undercar blu neon chiar f putzin modificata in 5 minute cred ca potzi face cate 2 masini ca a mea pe banda :lol: Quote:
Pt. informatzia ta ( daca nu sti nu te lua dupa aparentze sau ce spun altzii) nici macar 1 element de pe masina nu se gaseste in vitan sau in alte locuri asemanatoare de unde faci tu cumparaturile |
Quote:
buza fatza - vw golf 4 buza spate - opel astra g |
masina e foate frumosa chiar adca e simpla!
din poze nu iti dai seama de cat de frumoasa e!! cine a zis ca nui place ar fi trebuit so vada in realitate!! merita!! |
Quote:
Exact de acolo imi cumpar bananele. Le bag pe teava la daciile tunate frumos ... sa le sabotez . Ce nu cunosti tu .... paradoxal , tu herodot al tuningului ce esti atat de bine informat ... in Vitan se vand si spoilere Rieger adaptate pt Solenza . Cat despre lista ta de "elemente de tuning" din puncul meu de vedere doar 2-3 aveau ce cauta acolo . Nu orice modificare inseamna tuning. Mai exista si cuvantul inlocuire ... cuvantul adaptare ... DEX-ul sa traiasca . Ma amuza sa vad ca unii dorm mai bine noaptea cu gandul ca au o masina "tunata" dar de fapt e mai mult gandul. Nu inteleg de ce te-a deranjat atat de mult parerea mea. Puteai sa spui in titlul topicului. Iata masina mea ...foarte tunata. ATENTIE NU ACCEPT SI PARERI NEGATIVE . Ar fi fost mai ok . Multa bafta la tuning... si pe viitor ar fi bine sa vezi cat de informat esti TU si de unde iti faci TU cumparaturile. Sti ce se spune de cei care mor de grija altora , nu ? Apropo ... ma bucur ca esti bine .. sanatos ! Pe bune ! |
Quote:
|
Quote:
Accept orice parere negativa sau nu sa nu ma intelegi gresit e parerea ta si o respect doar am vrut sa clarific cateva lucruri care evident nu aveai de unde sa la sti daca elementele de pe masina sunt de tuning sau nu se pare ca e foarte relativ si depinde de gusturile fiecaruia atunci e nova stock si nici o problema asta e am gresit eu ca am prezentat o aici Multzumesc pt gandul bun , sunt un pic mai bine acum |
Re: [EXT] Dacia Nova BV 88 DUR
Buna Flow!
Imi place masina, si as vrea de unde, cum si cat costa niste suspensii pentru o nova, pentru ca astea stock sunt fff proaste. Ms. |
Quote:
Suspensile mele sunt facute aici in brasov la un mos care face pt cei de la raliuri si au fot vreo 5 mil manopera la amortizoare + alte arcuri si evident amortizoarele care au fost modificate |
Bv 88 Dur
masina ca asta gasesti pe toata drumurile, adica nu iese cu nimic in evidenta.
uite cateva chestii ce ti le recomand ca sa o faci mai diferita. 1. plasa de la masca parca e de tantari, ai putea pune plasa de tuning speciala. 2. aparatoarele de noroi nu'i vin bine deloc, scapa de ele. 3. pune'i praguri si daca gasesti alt model de spoilere. 4. sa dispara portocaliu de pe plafon 5. geamurile sa fie toate o culoare, cel mai bine pui folie neagra peste tot. 6. stopurile nu vin bine, cauti la un magazin de tuning stopuri clare, sunt cu efect de egolinda. 7. teava de esapament sa fie dreapta, nu ridicata in sus, ii pui un ornament borla, toba sport, sa ai si sunetu puternic. 8. dezlipesti bandourile de pe usi. 9. pui un vinyl mare pe toate usile 10. o duci la polish sa straluceasca vopseaua. 11. schimbi eleronu cu unu din carbon prins cu un picior pe jumate. 12. jenti R14 cromate +cauciucuri subtiri. imi place ca ai dat jos abtipildurile cu dacia super nova :-) la interior nu ma mai bag ;) spor la tuning! |
Re: Bv 88 Dur
Quote:
|
draqutza a iesit cva frumos si finutz care nu da in kittsch !!! bv
|
frumoasa ca e simpla si nu e umpluta cu tot felul de scrisuri.ce ai pus pe spate discuri de renault .franeaza mai bine
|
Discurile spate sunt de la golf 2 GTI ,si da franeaza simtzitor mai bine si mai egal distribuit.
|
frumusica masina. imi place cat mai simpla la exterior nu incarcata cu cn stie ce .......scaunele frumoase ....bafata in continuare
|
Bine ca ai reinviat un topic din 2007.
|
Quote:
|
Operatiunea te costa in functie de cine ti o face si la ce pret gasesti materialul necesar
Respectiv puntea O punte completa sh este intre 200 si 600 lei Mai ai nevoie si de doua adaptoare care vin pe cablu de la frana de mana ca sa fie si frana de mana functionala Mai departe ca si costuri nu mai este decat manopera asta daca nu ti o faci singur si eventual daca vrei sa pui rulmenti respectiv placute noi Cei 4 rulmenti - maxim 200 lei Placutele - intre 70 si 150 lei in functie de producator Cam aste ar fi |
puntea, de la c masina este??
|
E mai simplu sa adaptezi discurile de Renault 19 16v
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning