![]() |
Re: Conduci diferit cand ai pasageri in masina ?
problema mea e ce e in jurul masinii nu in ea. sunt sigur ca indiferent de cati sunt in masina e mult mai important ce e in trafic.
|
cam da, conduc altfel cand am pasageri in masina. de obicei mai calm.
cand sunt singur depinde. dar cu siguranta nu chiar la fel de calm. |
eu unu merg tot cum merg de obicei adica ,cu viteza dar sunt atent in trafic atata tot stiind ca vietile pasagerilor sunt in palma mea
|
sa readucem threadul la viata...on: eu conduc la fel si cu pasageri si fara...in localitate cat de calm se poate si in afara....cat merge masina de tare....exceptie fac doar cand am copii in masina:rolleyes2
|
Cand sunt doar eu in masina imi permit sa fac orice ca fac pe banii si sanatatea mea.Ma iau la intrecere cu unu altu, depasiri etc.Cand sunt cu altii merg de cele mai multe ori regulamentar.nu vreau sa nenorocesc pe altii in caz Doamne fereste de ceva.Singura data cand ma mai duc "dement" e cand sunt cu alti prieteni care merg la fel ca mine si nu-i deranjeaza ;)
|
Da !
Conduc cu viteza mai mica ca de obicei. De multe ori pasagerii vorbesc tare si nu aud la fel de bine salvarile, masinile de interventie....plus ca nu am aceiasi vizibilitate in toate directiile ! Despre responsabilitatea in plus fata de viata lor nu are rost sa mai vorbim... e evidenta ! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 10:58. |
- Copyright 2026 4Tuning