![]() |
Re: Intalnirea de vara
Salutari.Sunt Ceaka si postez in locul lui Ceachi.Mi-ar fi luat prea mult sa-mi fac un cont si cum sunt pe fuga tot timpul..
Sa trec la subiect. Am dat zeci de telefoane la diferite pensiuni din Cheia pentru a face o rezervare.Sunt rezervari facute cu saptamani inainte,logic pentru familisti.Nu am gasit absolut nici un loc liber.Ironic,chiar la pensiunea unde am fost iarna trecuta ar mai fi fost niste locuri dar nu atatea si nici nu stiau sigur decat maine Am atacat celalalte statiuni.Si la Predeal am gasit o oferta foarte frumoasa O vila cu destule locuri de cazare(va dau link-ul mai jos),linistita,izolata.I-am spus propietarului ceare e intentia acestei reuniuni si nea- spus ca putem face cat zgomot vrem ca nu deranjam decat ursii :) Pretul este de 100 ron/noapte Nu are restaurant..dar are gratar in curte,bucatarie etc.. Si suntem si mai aproape de Brasov! Cine e interesat va rog sa spuna clar ..pentru ca maine la ora asta trebuie sa ne confirmam incantatoarele aparitii.. http://www.turistinfo.ro/predeal/caz...ta-c28130.html |
ceaka,in primul rand salutari si multumesc pentru initiativa,jos palaria e o palma data multor pasionati ca am ajuns sa nu ne intereseze sa ne cunoastem mai bine si sa legam prietenii daca tot suntem(sau ne consideram)audiofili sau pasionati de sound si sa socializam in alt cadru decat o competitie unde toti suntem agitati si cu emotii fata de concurs,asta este inca o data respect celor care au venit si in iarna si pe mine va puteti baza ca vin,si daca vom fi 5 perechi(unii dintre noi :)) )eu tot voi veni si mai aduc cu mine 2 pers.,inainte de a confirma cele 3 locuri in schimb trebuie sa stiu daca 100ron e pe camera de doua persoane?
|
Da,Ovidiu,pretul este pentru camera dubla.Deci 100 ron/2 persoane
|
Scuze ca nu am mai intrat dar am fost tare prins cu unele treburi.....se pare ca suntem cativa care dorim aceasta intalnire si bine facem...este foarte k cazarea din pct meu de vedere asa ca hai sa ne grabim.....lista este cam asa
ceachi-2 persoane ovidiu-3 persoane bogdan-2 persoane si continuati |
Si eu as veni in principiu dar e mai nasol ca miercurea viitoare plec in concediu si am ceva bagaje de pregatit !
|
rectific,
ovi 4 persoane,eu zic sa mergem sa o facem daca se poate vizitatori sigur vor fi multi si din zona si care au unde sa stea in brasov.ramane la latitudinea voastra ce decideti eu vin si daca suntem numai 4 masini sa ma mai recreez putin ca nu stiu cum va fi anul asta pentru mine cu showurile daca nu se face ceva mai aproape,deci macar la 6 luni sa va vad si sa mai povestesc live cu voi |
nimeni nimik ? va fi ceva sau nu ?
|
Hmmmm..........se pare ca v-a fi o intalnire mai speciala cat de curand in cadru oficial...dar fara competitie.......organizata de EMMA.Nu este nimic oficial si nici o data sigura(in urma discutiei cu Ionut Mocioiu) banuiesc ca asta este motivul pentru care nu se prea inghesuie populatia............:twisted:
|
ok .. deci acum in BV nu va fi nimic..
|
Din pacate eu nu pot sa ajung...... a aparut ceva neprevazut si voi fi plecat din Bucuresti
|
ultima strigare: vine cineva?!?!??!
|
Se pare ca nu se vatine aceasta intalnire..........se cam duc prin concedii oamenii.......asta este se reprogrameaza
|
Sa o lasam atunci pe toamna!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:13. |
- Copyright 2026 4Tuning