![]() |
Re: Masina mea: OPEL TIGRA
hehe. usor de zis,greu de facut. in primul rand nu gasesti c20let asa usor. Daca un c20xe se vinde cu 500 de euro, pe LET inchipuie-ti cat trebuie sa dai. Apoi.. probabil ca il gasesti destul de forjat, trebuie refacut. Manopera pentru montaj si costul de achizitie o sa iti depaseasca 1000 de euro lejer. Apoi vin problemele cu omologarea, care nu este posibila fara testul dinamic.
Chiar sunt curios ce ti s-a intamplat de fapt la motor. Poate ai scapat usor, o fi fost o piatra in care ai dat. Daca ai posibilitatea, de jos baia de tot si vezi daca ti s-a rupt vreo biela. Daca trebuie sa desfaci motorul, iti trebuie si alt kit de distributie, deci 3 milioane zboara din start. Baga o camera foto sub masina si trage-i niste poze cu spartura |
Luni sau marti trec pe la service si fac cateva poze....
Am gasit ceva motor de 1.6 dar mai caut... Caut pentru orice eventualitate dar sper din tot sufletul ca nu trebe facut la el mare lucru. |
Noutati Edy? Ai fost la service?
|
Maine trec pe la service si o sa imi zica care e treaba, dar pana atunci pot sa mai sper ca nu e nevoie de schimbarea.
|
Da astazi am fost la service si am aflat ca trebuie sa schimb motorul fiindca blocul motor mi-a fost spar, biela si ceva brate facute bucati care normal is destui de mari.
Pana la urma am gasit un motoras de 1.6 care dezvolta injur de 108 cp stock :P (zic stock ca mai schimb cate ceva in el daca tot e desfacut) a costat 500 de euro si zic ca nu e mult. si o poza cu gaura din blocul motor https://i86.photobucket.com/albums/k8...Photo-0214.jpg |
Imi pare rau Edy. :( Sper sa o repari cat mai repede.
|
Luni e gata :)) .... ma pot bucura din nou de masina :P
|
Un clip cu Dtiger :))
https://www.youtube.com/watch?v=UxeqfiBK0F0 P.S. Da ce numai lili sa aiba clip? :))))))) |
fain...imi place cum e montat! cine le monteaza ca vreau si eu unu'...?!
|
Site-ul care este afisat la sfarsitul filmuletului
|
Super clipul!!!
Da de asta nu zici nimic? :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=VtDsnxXXqFY :D |
pai de ala nu am zis nimik ca acel clip e mai nashpa :P
|
Quote:
sa te bucuri de el:D |
aham.... pot sa spun ca o sa am un motor de 1.6 peste 100 de cp :))
In orice rau exista ceva bun :P |
daca dai/vinzi motoru' vechi de 1.4 cu blocu spart zi-mi si mie te rog si un pret informativ....poate ma tenteaza pt piese :D
|
nu cred ca il voi vinde, cred ca o sa caut bloc nou si am sa il fac ca cine stie :P cu timpu se poate repara dar ma mai gandesc :D
|
ai avut aer conditionat pe motorul de 1.4? imi trebuie suportul de la compresor,daca ai asa ceva
|
am aer conditionat :) o sa vedem cum facem, prima data sa aduc masina si mai vedem pe urma :P
|
Salut
Imi da eroare cand incerc sa-ti trimit mesaj privat, iti scriu aici ce m-ar interesa de la dezmembrarile de care am vorbit: Vreau sa-mi montez aer conditionat la tigra, am comandat compresorul din anglia, trebuie sa vina, si imi trebuie restul: - aeroterma completa (cea din bord). Se potriveste si de corsa B - suportul prin care se prinde compresorul de motor - ventilatorul de la radiatorul de aer conditionat - tevile de la aerul conditionat Daca ai avea timp, ar fi super. Mersi |
dracusooorr, na gata masina?
la cine tiai schimbat motoru`? |
@Cosmin cum ajung acasa in SM o sa ma interesez
@silver cu tine am vb :) P.S. Mi-a trecut ban-ul :)) |
de niste oglinzi electrice (ma intereseaza tot ansamblul, avand manuale pe masina momentan) poti sa te uiti?
mersi anticipat :D |
Astazi am adus masina din service....
Motorul e tot de 1.4 (intr-un fel ma bucur intr-una nu) luni nu a fost gata ca au fost ceva probleme dar astazi il am deja in fata blocului. @ciuby o sa ma interesez luni ca doar atunci vine omul de la dezmembrari acasa din germania si aduce ceva masini noi! |
Da parca te-ai laudat ca-i pus sus motorul de 1.6, acuma care-i ca nu mai inteleg :lol:
|
nu am mai bagat de 1.6 ca au intervenit niste chestii tehnice, dar in schimb am bagat un motor de 1.4 dar tot atata poate cat o putut ala de 1.6
|
salut! am si io cateva intrebari. daca e cineva dispus sa ma ajute:D. Ma bate gandu sa imi iau un opel tigra din germania. ar fi prima mea masina, Acu intrebarile, la ce sa ma astept de la ea, ca prin forumurile vizitate e abrambureala totala, 1 zice ca e praf, atu ca nu ar da o pe nimic, poate reuseste sa ma lamureasca si p mine cineva.DE PREFERAT CINEVA CARE AREA SAU A AVUT SAU CAREA A CONDUS..MULTUMESC ;)
|
frum masina :D :X
PS si eu cam aceleasi intrebari am ca boskyland :lol: |
Raspund cam tarziu dar e mai bine ca nici odata si macar se lamureste toata lumea....
1. Cineva zice ca e praf masina fiindca nu are tigra sau daca a avut nu a avut grija de ea si s-a facut praf 2. Daca iti iei tigra si ai grija de ea, atunci nu are cum sa nu iti placa 3. E model destul de vechi dar si acuma atrage privirile multora si pot sa zic ca atrage privirea mai mult ca un golf5 care e masina mai noua decat tigra 4. Orice masina e praf daca nu ai grija de ea... poti sa ai si un mustang daca nu il ingrijesti si il lasi in voia sortii... P.S am facut o poza mai recenta ca sa mai am si eu ceva aici pe forum https://i86.photobucket.com/albums/k8...a/DSCF0104.jpg https://i86.photobucket.com/albums/k8...a/DSCF0103.jpg |
Frumoasa parcare :twisted:
|
Frumoasa Edy! Sper sa ne si vedem cat de curand la un intalnire Tigra!
|
10 Attachment(s)
Poze ceva mai noi :P
|
Arata bine, a schimbat-o mult negru.
P.S : Masini identice, culori apropiate, semnaturi idem....deci e bine :) |
Arata foarte bine Edy. Si pozele sunt reusite. Succes in continuare in ceea ce-ti propui.
|
Acuma am hotarat (chiar in acest moment) :)) sa incep sa ii fac bad boyu... maine o sa incerc sa gasesc un sudor bun care sa imi prelungeasca capota si pe urma vedem ce mai iese...
|
sfatul meu pentru tine ar fi sa faci badboy look-ul din fibra...sa nu ai probleme cu rugina...
Crede-am cand iti spun ca nici nu se cunoaste ca este fibra...tine la fel de bine..si in plus nu exista riscul de rugina. Inca o parere: schimba lucas-ul ala cu unul alb sau fa-l mai inchis la culoare cu spray de stopuri;) |
lucas??? ce mai e si ala?
|
Quote:
|
semnalizarea... apoi asa zi :)) ma tot gandeam ce poate insemna si cuvantul ala :P
|
pai se numeste Lucas...ca sa nu stai sa ii spui semnal aripa...semnal fata ...
asa cum si stopurile nu se numesc faruri:D |
aham... acuma am inteles domnu` :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:53. |
- Copyright 2026 4Tuning