![]() |
Re: Sfat achizitionare masina
baieti.. am cam ramas dezamagit, alfa 159 care o gasisem la reprezentanta s-a dat si sincer nu as vrea sa iau de la vreun parc de acolo, mi-ar fi placut de la reprezentanta! totusi sunt niste bani. Asa ca m-am gandit la ALFA GT .. ce parere aveti ?
|
Quote:
o alegere BUNA dar te inscrii in bani ?? ca presupun ca mai sare ceva in sus fata de 159 !! NU ?? ;):arrow: |
din contra.. este mult mai ieftina alfa gt
|
Eu zic Rover 75 masina exclusivista,luxoasa si rara pe drumurile Romaniei!
|
mda , ma cam grabesc din fire :) in fine am aici o lista si mi-ar placea sa imi ziceti cateceva din fiecare, sau mai bine zis, defecte majore si/sau dese:
1. alfa romeo 159 2. mercedes c-klasse ( c200 kompressor sau c220 cdi ) - modelul nou de 2005 3. audi a4 ( modelul nou de 2004-2005) |
Quote:
|
Quote:
|
as putea face un efort considerabil si mi-as mai mari suma de achizitie. Pe langa golf5 mai am in garaj un camion mercedes atego, le voi vinde pe ambele si voi strange destui bani pentru asa ceva:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=1 ce ziceti? :D |
masina e super, dar cred ca la banii aia mai ai multe masini din care sa alegi : )...
|
Quote:
|
Quote:
mercedes este o masina buna ;):arrow: |
e, asa vorbim alta limba...
oricum am ramas :| cand am vazut in optiuni si audi a4, chiar daca este cel 2005, nu are nici o tangenta cu c-class sau alfa, pe care le ai/aveai tu in minte... |
topicul se poate inchide
|
ai gasit masina ? :lol::lol::lol:
|
da, probabil c-klass...o alegere wise :)
@ amphetamine: a4 nu era o alegere rea de asemenea, dar parca merc e mai de fitze asa cum dolb cauta...anyway :tclosed: |
nu nu.. c-klasse nu e deloc de fite ! :D c-klasse inseamna stil, lux , pe scurt MERCEDES :) si asta spune totul :) alfa 159 e de fite :)
|
Alfa GT nu iti place? :D
|
daca si aia mai e masina care se vrea a fi sport ma las de treaba! cum frate suta in 10 secunde?:D daca ma dau cu un logan chipuit ma rupe :D CLAR NU ALFA GT
|
mercedes e MASINA, audi e doar un "automobil" pe langa:)) ce-i drept, si audi la randul lui e MASINA... si tot asa...
mercedes pe langa alfa 159 inspira un aer clar de superioritate (nu vorbesc de cel care o conduce, ci de masina) si de rafinament. alfa e o masina superba, intr-adevar, dar nu are acel ceva ca un mercedes |
din cate stiu, Alfa GT e inca considerata cea mai frumoasa masina din lume.
Altfel, nu stiu, prietene, erai atat de entuziasmat pe Alfa 159, ar fi pacat sa-ti iei altceva. Nu te da batut, mai cauta, tot apare ceva. |
nu te face sa te simti important, alfa (orice alfa ar fi) te face mai degraba sa te simti tanar, sa simti ca iti circula sangele in instalatie
|
alfa e genul de masina care nu te plictiseste nici dupa 3 ani de posesie cand te sui dimineata adormit la volan.
uite, eu conduc opelu meu de aproape un an, si singurul lucru care ma mai scoate din plictisitoarea rutina e un dealu negru, orice drum sinuos in care ma bucur de aderenta ei... in rest... oras... same shit different day. cu o alfa sta altfel treaba... de asta as opta pentru o brera/159 oricand. asta pentru acel interior clasic si sportiv extrem de reusit si pentru acele faruri care sunt pur si simplu geniale. nu stiu cum as rezista sa plec de langa ea din parcare... |
Quote:
Am optat pentru c-klasse pentru ca are si cumnatul meu si ambele modele 2005 - 2008 imi inspira f f multa incredere! nu am avut nici o problema cu c220cdi care il am acu in garaj ;) LE: Alfa gt nu mi se pare atat de frumoasa! e mai frumoasa 159 sau alfa spyder ( facut acum dupa 159 ) |
topic inchis la cererea lui DOLB ;):arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:11. |
- Copyright 2026 4Tuning