Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Sfat achizitionare masina (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/82806-sfat-achizitionare-masina.html)

dolb 02-07-08 23:58

Re: Sfat achizitionare masina

baieti.. am cam ramas dezamagit, alfa 159 care o gasisem la reprezentanta s-a dat si sincer nu as vrea sa iau de la vreun parc de acolo, mi-ar fi placut de la reprezentanta! totusi sunt niste bani. Asa ca m-am gandit la ALFA GT .. ce parere aveti ?

Xel'Naga 03-07-08 02:39

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1626198)
baieti.. am cam ramas dezamagit, alfa 159 care o gasisem la reprezentanta s-a dat si sincer nu as vrea sa iau de la vreun parc de acolo, mi-ar fi placut de la reprezentanta! totusi sunt niste bani. Asa ca m-am gandit la ALFA GT .. ce parere aveti ?

o alegere BUNA dar te inscrii in bani ?? ca presupun ca mai sare ceva in sus fata de 159 !! NU ?? ;):arrow:

dolb 03-07-08 08:39

din contra.. este mult mai ieftina alfa gt

Pugralph 03-07-08 09:35

Eu zic Rover 75 masina exclusivista,luxoasa si rara pe drumurile Romaniei!

dolb 03-07-08 09:42

mda , ma cam grabesc din fire :) in fine am aici o lista si mi-ar placea sa imi ziceti cateceva din fiecare, sau mai bine zis, defecte majore si/sau dese:
1. alfa romeo 159
2. mercedes c-klasse ( c200 kompressor sau c220 cdi ) - modelul nou de 2005
3. audi a4 ( modelul nou de 2004-2005)

D0ryN 03-07-08 10:15

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1626198)

deci tot la vorba mea ai ajuns...:-) BRERA - 147 = GT

dolb 03-07-08 11:34

Quote:

Originally Posted by D0ryN (Post 1626680)
deci tot la vorba mea ai ajuns...:-) BRERA - 147 = GT

nu.. m-am razgandit.. a fost ceva de moment! cand am vazut ce performante are ALFA GT m-am luat cu mainile de cap, aveam un opel astra 1.7 dti si ii dadea calumea fum la alfa gt 1.9 jtd

dolb 03-07-08 12:05

as putea face un efort considerabil si mi-as mai mari suma de achizitie. Pe langa golf5 mai am in garaj un camion mercedes atego, le voi vinde pe ambele si voi strange destui bani pentru asa ceva:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=1

ce ziceti? :D

_anaconda_ 03-07-08 15:04

masina e super, dar cred ca la banii aia mai ai multe masini din care sa alegi : )...

dolb 03-07-08 15:07

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 1627186)
masina e super, dar cred ca la banii aia mai ai multe masini din care sa alegi : )...

mda..dar daca tot dai un ban macar sa il dai cu cap! 25.000 de euro nu's de colo! si n-am chef sa dau atatia bani pe un 350z( spre ex) sau altceva ce nu cunosc si sa mi se strice! asa de c-klasse stiu multe si nu e masina cu probleme!

Xel'Naga 03-07-08 16:18

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1627191)
mda..dar daca tot dai un ban macar sa il dai cu cap! 25.000 de euro nu's de colo! si n-am chef sa dau atatia bani pe un 350z( spre ex) sau altceva ce nu cunosc si sa mi se strice! asa de c-klasse stiu multe si nu e masina cu probleme!

mercedes este o masina buna ;):arrow:

22VIN 03-07-08 16:40

e, asa vorbim alta limba...
oricum am ramas :| cand am vazut in optiuni si audi a4, chiar daca este cel 2005, nu are nici o tangenta cu c-class sau alfa, pe care le ai/aveai tu in minte...

dolb 03-07-08 17:02

topicul se poate inchide

DoDo NSL 03-07-08 17:18

ai gasit masina ? :lol::lol::lol:

_anaconda_ 03-07-08 18:08

da, probabil c-klass...o alegere wise :)

@ amphetamine: a4 nu era o alegere rea de asemenea, dar parca merc e mai de fitze asa cum dolb cauta...anyway :tclosed:

dolb 03-07-08 18:23

nu nu.. c-klasse nu e deloc de fite ! :D c-klasse inseamna stil, lux , pe scurt MERCEDES :) si asta spune totul :) alfa 159 e de fite :)

~ EWN ~ 03-07-08 20:33

Alfa GT nu iti place? :D

dolb 03-07-08 21:28

daca si aia mai e masina care se vrea a fi sport ma las de treaba! cum frate suta in 10 secunde?:D daca ma dau cu un logan chipuit ma rupe :D CLAR NU ALFA GT

22VIN 03-07-08 23:28

mercedes e MASINA, audi e doar un "automobil" pe langa:)) ce-i drept, si audi la randul lui e MASINA... si tot asa...
mercedes pe langa alfa 159 inspira un aer clar de superioritate (nu vorbesc de cel care o conduce, ci de masina) si de rafinament. alfa e o masina superba, intr-adevar, dar nu are acel ceva ca un mercedes

ionut_cluj 03-07-08 23:32

din cate stiu, Alfa GT e inca considerata cea mai frumoasa masina din lume.
Altfel, nu stiu, prietene, erai atat de entuziasmat pe Alfa 159, ar fi pacat sa-ti iei altceva. Nu te da batut, mai cauta, tot apare ceva.

apache 03-07-08 23:33

nu te face sa te simti important, alfa (orice alfa ar fi) te face mai degraba sa te simti tanar, sa simti ca iti circula sangele in instalatie

22VIN 03-07-08 23:42

alfa e genul de masina care nu te plictiseste nici dupa 3 ani de posesie cand te sui dimineata adormit la volan.
uite, eu conduc opelu meu de aproape un an, si singurul lucru care ma mai scoate din plictisitoarea rutina e un dealu negru, orice drum sinuos in care ma bucur de aderenta ei... in rest... oras... same shit different day. cu o alfa sta altfel treaba... de asta as opta pentru o brera/159 oricand. asta pentru acel interior clasic si sportiv extrem de reusit si pentru acele faruri care sunt pur si simplu geniale. nu stiu cum as rezista sa plec de langa ea din parcare...

dolb 04-07-08 09:01

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1628046)
din cate stiu, Alfa GT e inca considerata cea mai frumoasa masina din lume.
Altfel, nu stiu, prietene, erai atat de entuziasmat pe Alfa 159, ar fi pacat sa-ti iei altceva. Nu te da batut, mai cauta, tot apare ceva.

ideea e ca imi placea aia de la reprezentanta! Dupa ce ca nu stiu absolut nimic despre 159, daca e buna / proasta, fiabila si tot asa... ma mai duc si in germania la un handler si iau una si ma trezesc ca am probleme cu ea;)

Am optat pentru c-klasse pentru ca are si cumnatul meu si ambele modele 2005 - 2008 imi inspira f f multa incredere! nu am avut nici o problema cu c220cdi care il am acu in garaj ;)

LE: Alfa gt nu mi se pare atat de frumoasa! e mai frumoasa 159 sau alfa spyder ( facut acum dupa 159 )

Xel'Naga 04-07-08 14:11

topic inchis la cererea lui DOLB ;):arrow:

All times are GMT +2. The time now is 20:11.

- Copyright 2026 4Tuning